burak özcivit esmer değil
sokakta olan dızo kesimden olan ten rengi bende esmerim ama her gördüğüm esmer çirkin kızlar dahil
sokakta olan dızo kesimden olan ten rengi bende esmerim ama her gördüğüm esmer çirkin kızlar dahil
Ten rengine karşı neden ayrım yapıyorsun? Irkçı mısın? Çok saçma. Huu bunu diyen de kıllı-kılsız ayrımı yapıyor :'') Neyse. Haklısın gibi ya bazıları -kıro olanlar- isterlerse beyaz tenli olsunlar yine de çirkinler.
çok şükür ne istediğimi anlayan bir dahi teşekkürler
Esmersin derken herhalde çirkinliğimi vurguluyolarmış
keko türü esmerlerden bahsediyorum
Aman çok elitsin
Esmerler daha guzeldir. Ne demis atalarimiz sarisinin adi esmerin tadi
Cevap
2Cevap
Birgun sınıfta konuşuyorduk esmer erkekleri severim derken sinifimizin Arizona kertenkelesi İsmail bunu duyunca gözleri boncuk gibi açıldı bende İsmail sen 10000 adım geridesin dedim. Esmer sevdik dediysek her esmeri de değil yani
ÖAFŞSLGŞAŞNŞ
dmden yazim benide yorumla
% kaç arizonayım belirle
yok ben kimseye çirkin demem (İsmail hariç ) onu severdim kırıp kırıp gönlünü alırdım
ismail sek sek sekerek ismail
Ona seslenirken öyle derdim ehueheueh
vayuu beee yazık ismoya
Yok o kıs kıs gülerdi
ben olsam hep kafaya takardom ve evde sana söverdim
Eve gidince de mesaj atardı daha bana
ismail sana aşık olmuş desene
Yok ya sanmam olmaz. Yani olsa da olmaz. 2 yıldır haber almıyorum yaşıyor mu bilmem ndns
Rip
YANİ OLSA DA OLMAZ AŞCŞELVLEŞVŞSÇH
Sana mi dert oldu göz zevkin mi bozuluyor sacma saçma sorular burak selena gomez bunların hepsi esmer sarışın seviyorsan öyle birini alırsın hayatına olur biter
Selena gomez buğday tenli yalnız esmer değil :))
@AnimeciKız esmere daha yakın yalnız, buğday ten esmer kategorisinde koyu esmer siyahilik oluyor :))
bide esmer olunca kıllar siyah olduğundan beyaz tenli iseniz özellikle. aşırı belli oluyo.
yanlış düşüncedesin bana göre de sarışınlar aşırı itici
Esmerler mi çirkin seni Hataya davet ediyoruz..
Profil resmine baktim da simdi bende vazgectim gelmeyin. :)
AŞDŞEŞCŞAŞFŞAŞ
Valla esmer daha çok ben diyim anahahahhahs
Bunun mucize olarak yasamanla ne ilgisi var beyin yoksunluğu ise doğru 😌
He hepsi arap dimi çok zekisin ya sen vay canına 15 yil orda yasayip esmerlerin hepsini Arap sanman ne bileyim biraz geri zek... Biraz ap... Bence :) 🙏🙏
15 yildir orda yaşayıp bütün esmerleri arap genellemesine sokan bir tip mi soruyor bunu bak ilerleme katetmeye başladın aferin sana :)
Nur mu sence o vallahi sasirtmiyorsun yaaa tam ilerleme var diyoruz sonra...
Bu arada tak uuguladigin su an, yaptığım hatayı nasıl kamufle edebilirim 👍👍👍
Sessiz ol kardeşe Hatayi tanitiyorum.
Abisi destek oluver kardesine donmesini rahatlat biraz
Bakalım şimdi konu nereye gelecek hmmm
:)))))
Hatayli değilim bu 1 2. si de senin gibi ekmegini yediğim yeri yerden yere vurmam şimdi yallah köyüne
He şimdi de kizlar hakaret edemez politikasi biz bunu sabah konuşmadık mi abababab
Hatay medeniyet şehridir tatlım ve sen bir 15 yil daha kalsan anlayamazsin masalesef bu kapasiteyle zor. Herkesi genelliyemezsin anlama özürün olmasa da tekrarlamasam keşke. Ha bu arada seni göstermeye gerek yok zaten senin gibi bu ülkenin topragindan yemegini yiyip karnini doyuran ama saygı 0 insanlar çok, alevi suni ayrımı yapan insanlardan (!) hiç hoşlanmam. Yazık bayağı dolmuşsun tabi bu kadar iç içe iyi olmamız kudurtmuş seni. Buna da cevao vereceksen mesaja adres birakabilirsin:)
Sana oylesi denk geliyordur.
erkekte?
Yoo cok guzellerde var ama beyaz ten candir
erkek?
guzelleride wardir oyle deme
Daha karşılaşmamışız.
Zevkler ve renkler tartışılmaz
esmer de güzel olan var. hiç klipte görmedin mi?
beyazın adı esmerin tadı derler
erkekte?
benim bahsettiğim sokakta kekı olan esmerler
Ben de pek sevmem esmerleri.
ben güzelim gayet sen güzel görmemişsin
Bence saçmalıyosun
Rihanna?
Saçmalama
esmerlermı cırkın
Değil
Napach
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?