Güncellemeler
1 yıl
Ben egzersiz yapmaya korkuyorum, yanlış bir şey falan yaparım diye. Isınmak gerekir mi, nasıl ısınmalıyım?
5-6 kilo kadar vermek istiyorum. Göbeklenmişim biraz. İç bacaklarımdan ve yüzümden de gitsin istiyorum. Yürüyüş yapmayı seviyorum ve yürüyüş yapınca zayıflıyorum hemen ama göbek tam olarak bir gitmiyor, ayva gobek olarak kalıyor. Bildiğiniz egzersizler vs. var mı ya da baska yontemler? 💜
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
kalori düşürmek ve düzenli spor
Şekerli tatlıları ve yağlı abur çubukları bırakmalısın , bunlara ek olarak karın ve bacak egzersizleri var istersen program yapıp atarım dm den istersen macfit in uygulamasını indirip oradan da bakabilirsin
Uygulamadan bakayım. Ben egzersiz yapmaya korkuyorum, yanlış bir şey falan yaparım diye. Isınmak gerekir mi, nasıl ısınmalıyım?
Açma germe sonrası hafif esnemeler ve çök kalk ile ısınabilirsin ama mutlaka ısın özellikle bacak çalışırken tendonlarını koparabilirsin
Ayva göbek kadar guzel bişe var mı nıye gitsin bırak kalsın
önceden ayvaydı şimdi fazla
Bölgesel egzersiz yag yakan kürler ve masaj
akşamları saat 9 gibi pul biberli yoğurt ye metabolizman hızlansın ve alt ve üst mekik hareketlerini yap
Yemek az ye ekmek çok yeme zayiflarsin günde bir öğün yemek ye sonra acikirsan meyve ye
Göbek için bacak ve kalça çalış örneğin squad yap karın bölgende incelir
Ben egzersiz yapmaya korkuyorum, yanlış bir şey falan yaparım diye. Isınmak gerekir mi, nasıl ısınmalıyım?
Evet ısımandan yaparsan sakatlanma durumu olabilir. Isınma için çalışacağın bölge için düşüm ağırlıkla yüksek tekrar yap ya da biraz koş eseneme haraketleri yap öyle başla
Ters mekik iyi gelebilir
Korkulacak bir durum yok, “başlangıç seviyesinde karın egzersizleri” videolarına bir bakarsanız oradakiler çok kolay.
Belkide o kadar kötü bi göbek değildir görmek gerek
Pilates etkili oluyor. Göbek bölgesi için.
Bölgesel olarak yağ veremezsin
Göbüş oturunca hafiften 2 kat olypr mu
evet
En sevdiğim kıvam ben ona sanatsal göbüş diyorum shdj kaç kilosun ki
58
E ozaman göbeğin fazla falan değildir ki oturunca hfiften 2 katta olmuyodur sen biraz abartmışsındır
2 kat oluyor boy 1.60
İlginç
Sana burçlar hakkında bir şey sorucam
Domalarak skşme. Göbek sarkar. Dikkat et
Fakesin
PP’yi diyorsan kızı sevdiğim için koydum
Üşenme kalk git spor yap
Öncelikle spora gitmeden evde biraz kendi kendine egzersiz yap 2,3 gün kendini ısındır squat şınav mekik ve esnetme hareketleri yap vücudunu alıştır
Sonrasında spora gittiğinde spor hocasına sorarsan onlar sana çok daha iyi anlatır ben ne kadar söylesemde söylemekle olmaz.
En son göbek gider