Göbek değil midem var ya buna bir çözüm bulamıyorum

Ne yapsam bu yağlanma gider?
Göbek değil midem var ya buna bir çözüm bulamıyorum

Ne yapsam bu yağlanma gider?
Her şeyden önce dengeli ve sağlıklı beslenmek özen göstermelisin, şekerli karbonhidrat aynı zamanda kilo yapacak yiyeceklerden uzak durmalısın, koşu yürüyüş bisiklet sürmek haftada en az 150 dakika ortalama en az 75 dakika yürüyüş yapmalısın, mesela squat gibi direnç antremanlar yapabilirsin.
Bu durumda psikolojik olarak da iyi durumda olmalısın yani stresten uzak durmalısın vücudu en çok etkileyen şey strestir nefes egzersizleri yapabilirsin sana iyi gelecek şeylerle oyalanıp kendini mutlu etmelisin. Spor için en önemlisi sabırlı olmalısın ve bol miktarda su tüketmelisin. Hani derler 3 beyazdan uzak dur diye tuz şeker un bunları hayatından elinden geldiği kadar çıkarabilirsen özellikle beyaz ekmek ya da Burcu kuru alışkanlıklarını ne kadar azaltırsın o kadar güzel ama arada bir kendini şımartmaya da ihmal etme, tabii bir de herkesin vücut yapısı birbirinden farklı sen de farklı etkiler verebilir ya da istersen öncelikle bir doktora gidip tahlil yaptırmak ya da benim muayene olmak buna göre karar vermen daha doğru olur.
Mide tarafı alt göbek tarafına göre daha şişkin duruyorsa yağ değildir o şişkinliktir. Yağlanma önce alt taraftan başlar.
Evet öyle duruyor 🤕 azıcık yemek yesem çatlıyorum zaten
Göbek değil o rahat ol yağlanma alttan başlar alt taraf üst tarafa göre şiş olursa yağlı olursun tam tersi değil
Sağlıklı beslenme, porsiyon kontrolü (yemek büyüklüğüne dikkat etmek), düzenli egzersiz, karın antrenmanı, stresi azaltmak, yeterli uyku almak, bol su içmek.
Porsiyon ve yediklerim konusunda aşiriya hiç kaçmam zaten fazla da yiyemiyorum
Ama işte uzun süredir bazi hormon ilaçları kullanmak zorundaydım olacak gibi değil yaa stres ve uykusuzluk problemlerim var ama egzersiz konusunda yoruluyorum
İlaçları bıraktım 🥺 çünkü kilolarım rahatsız etmeye başladı bu sefer de
Fitnesse başladım bu beni çok zorluyor vücudum pamuk gibi :)))) alişik değil böyle zorlanmaya eve bir dönüyorum her yerim çok acıyor
Mesele şu
Bana beni yormayıp gözümde büyümeyen ve sürekli yapabileceğim antrenmanlar lazım 😰 çünkü canım acıdığı için bırakmak geliyor içimden
Özür dilerim uzun oldu
Detoks yapmayı deneyebilirsin. Toksinlerden arınırsın böylece. Hormonlarını düzenlemeye de yardımcı olur.
Detoka iyi hissettiriyor gerçekten
Cevap
8Cevap
mekik yapın.. yürüyüş yapın şekeri kesin..
Özellikle bel bölgesi için egzersiz ama bütün olarak ısın sonra belim ağrıyor diye sormazsın 💁♀️
Bende arıyorum
:( gitmeyince gitmiyor
Saldım artık ben 😀
Yaa bir ara ben de salmıştım çünkü ilaçlar ve durumun psikolojisi derken bir de kiloyu takmayım kafama dedim ama..
Olmuyor işte olmuyor bu defa da kilo yapiştikça gitmiyor ve beraberinde hastalıkları da getiriyor 😭
Kaç kgsun yasla da alakalı metabolizma yavaşlıyor yaş kaç senin
35 yaşım
Aynı yaştayız 😀
Beslenmen düzgün mü yoksa pos boğaz misin
Ben biraz pis boğazım napmalıyım
Hayır ya hormonal sorunlarım var yemek içmekle pek ilgim yok
kardio ve kalori acığı
Yaaa bu kalori açiği meselesini şeeyapamıyorun çünkü spor sonrası dizimin dermanı kesiliyor çikolataya abanıyorum bu defa da
İstikrarlı spor
Yoruluyorum 🤭
Yok ya ameliyat için kestirip bitiremem kendimi beni yormayacak spor arıyorum biraz
35 yaşimdayim ama etrafımda bisiklet sürecek bir yer yok inanır mısın? Büyük şehirde medeniyet bitiyor bazı muhitlerde bu yüzden spor salonuna hapsaolmak zorundayız
Beslenme düzeni
Gazlı içecekler tüketme uyku düzenine dikkat.
kondison bisikleti
Bol ekmek ve yatış
Bu şahane fikriniz için teşekkür ederim Düşünüp yormasaydınız keşke
rica ederim
Plank
Teşekkür ederim
Rica ederim hergün arttıra arttıra yaparsan mutlaka etkisini göstermeye başlar
Ayy inşallah yaa ❤️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?