Kadın Emeği Parfüm mü vücut spreyi mi? ecemmiskoo Takip Et Xper 3 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Victoria's Secret'ten ya vücut spreyi ya da parfüm alacağım. Sizce parfüm mü vücut spreyi mi? Çevremdekiler parfüm alma dedi. Parfüm mü vücut spreyi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ahmet_topkaraoglu Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 93% 1 yıl Vücut spreyini ayrı parfümü ayrı yerde kullanıyorum kokularını sevdiğim için teonashoptan almıştım ikisinide vücüt spreyininde kalıcılığı var 0 0 Yorumla
kübrl Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Vücut spreyleri kokuları çok güzel ancak kalıcı değil 0 1 Yorumla ecemmiskoo 1 yıl Evet ya ama parfümleride çok güzel değil aşırı arada kaldım Yorumla
Yagrop Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Yazın sprey kışın parfüm. Sprey tene parfüm kıyafete 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl vücut spreyi anca evdeyken sıkılır kokusu kalmaz. parfüm de eminim o victoriasa vereceğin bütçeyle çok daha güzel bir parfüm alabilirsin bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Vücut spreyini ayrı parfümü ayrı yerde kullanıyorum kokularını sevdiğim için teonashoptan almıştım ikisinide vücüt spreyininde kalıcılığı var
Vücut spreyleri kokuları çok güzel ancak kalıcı değil
Evet ya ama parfümleride çok güzel değil aşırı arada kaldım
Yazın sprey kışın parfüm. Sprey tene parfüm kıyafete
vücut spreyi anca evdeyken sıkılır kokusu kalmaz. parfüm de eminim o victoriasa vereceğin bütçeyle çok daha güzel bir parfüm alabilirsin bence
Parfüm
Her zaman içinde spreyi daha iyi
Fark etmez al birini
Parfüm
Vücut spreyi
İkiside değil