Yaş 18 yardımcı olur musunuz çok zor durumdayım çünkü 😭😭😭?

Güzellik Algısı ve İçsel Acı: Kendini Çirkin Hissetmenin Derinlikleri

" Yaş 18 Her sabah aynaya baktığımda, yansıyan görüntü bana sadece hayal kırıklığı getiriyor. Yüzümdeki her çizgi, her leke ve her kusur, benim gözlerimde büyüyüp kocaman bir dağa dönüşüyor. Saçlarım cansız ve sönük, gözlerim ifadesiz ve donuk. Güzel olmayı o kadar çok isterdim ki, sadece bir an için bile olsa, etrafımdaki insanların beni güzel bulmasını. Ama ne zaman bir kalabalığın içine girsem, kimsenin bakışlarını üzerimde hissetmiyorum. Sanki görünmezim. Güzel arkadaşlarımın yanında dururken, hep gölgede kalıyorum, onların ışığı beni daha da karanlıkta bırakıyor. Bu acıyı içimde taşıyorum, her gülüşün ardında saklanıyor. Güzellik standardının uzağında, derin bir yalnızlıkta kaybolmuş gibiyim. Kendimi çirkin hissetmek, kalbimde tarifsiz bir ağırlık bırakıyor, umutlarımı söküp alıyor. Belki de sadece hayal kırıklığımın yansımasını görüyorum, ama bu duygu beni yiyip bitiriyor.

Sevdiğim çocuk, o kadar yakışıklı ki, onun yanındayken kendimi daha da çirkin hissediyorum. Sanal dünyada benimle konuşuyor, ama biliyorum ki o da dış görünüşe önem veriyor. Konuşmalarımızda, dış görünüşüme dair hiçbir şeyi açığa vurmuyorum, çünkü beni gerçek haliyle görse, bir daha asla konuşmaz. Onun güzel sözleri bile, içimdeki derin yarayı daha da kanatıyor. Onunla her konuşmamızda, kendimi ona layık görmediğim gerçeğiyle yüzleşiyorum. Bu duyguların altında ezilmek, artık katlanılmaz hale geldi.

Her gün, kendi değersizliğimi ve çirkinliğimi yeniden keşfetmekten yoruldum. Herkesin gözünde bir hiç olmak, kalbimde derin yaralar açtı. Belki de bu dünyada benim için bir yer yok. Güzel olmayanların yeri yok. Artık bu acıyla daha fazla yaşamayı beceremiyorum. İntihar, bana kalan tek çıkış yolu gibi görünüyor. Belki de bu karanlık, nihayet beni sonsuza dek kucaklayacak ve acılarımı dindirecek. Bu, sadece çirkinliğimi değil, aynı zamanda içimdeki tüm bu boşluğu da sonsuza dek kapatacak

Yaş 18 yardımcı olur musunuz çok zor durumdayım çünkü 😭😭😭?