Kişilik & Karakter 18 yaşında olmak? asya66_ Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor 18 yaşındaki size ne tavsiye verirdiniz?geriye dönüp pişmanlık yaşamaması için neler derdiniz 18 yaşında olmak? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. kendini sevsin kimseye güvenmesin. 0 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Son masum yaşların bence. Hayat çok kötü kimse masum değil herkesin bir çıkarı var. İyi insanları bulundur çevrende 0 0 Yorumla
hürremhhhh Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl pişman olmak da gerekiyor olmamakta tecrübe olabiliyor ders çıkarabiliyorsun 0 0 Yorumla
JaneWang Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kendinden büyük erkeklerden uzak dur o yaşlarda kaldırılmak kolay oluyor 🥺 0 0 Yorumla
psikologbirbeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Baskalarinin dusuncelerini onemseme ve ne olursa olsun kendi bildigini yap... bunu derdim kesinlikle 0 0 Yorumla
pakizehanci Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl kendi kararlarini kedin ver, hic kimse senden daha onemli degil 0 1 Yorumla asya66_ +1 yıl ne gibi kararlae mesela? Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Cok hayal kurmasin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kendini sevsin kimseye güvenmesin.
Son masum yaşların bence. Hayat çok kötü kimse masum değil herkesin bir çıkarı var. İyi insanları bulundur çevrende
pişman olmak da gerekiyor olmamakta tecrübe olabiliyor ders çıkarabiliyorsun
Kendinden büyük erkeklerden uzak dur o yaşlarda kaldırılmak kolay oluyor 🥺
Baskalarinin dusuncelerini onemseme ve ne olursa olsun kendi bildigini yap... bunu derdim kesinlikle
kendi kararlarini kedin ver, hic kimse senden daha onemli degil
ne gibi kararlae mesela?
Cevapları okumaya geldim 😂
Bunu bende merak ediyorum
Hayati yaşa doya doya
Hiç bir şeyi dert etme her şey olacağına varır
Cok hayal kurmasin