Kükürt sabunu kullanıyorum genelde bazen de hem sabun hem duş jeli kullanıyorum ama bu duş jelleri niye bu kadar çabuk bitiyor canlarım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılKükürt sabun ağır sivilce ve alerji olanlarda kullanılır cildi iki kat kurutur çok fazla tüketmeyin böyle havalarda duş jeli ve nemlendirici ile destekleyin
04 Yorumla- 1 yıl
Sadece duş jeli kullanınca temizlenmiş hissetmiyorum ama sivilce var vücudumda
- 1 yıl
Sivilce varda hep kullanma cildin pH dengesini bozar nemlendirici kullan sebamed bebek seri ve hassas cilt için olanı al havalar karma kapalı giyecek kış derken kurur ve kepeklenme yapar bacaklar tüy alırken zor olur kuru cilt altı kanama yapar ve tahriş
- 1 yıl
Epilasyona gidiyorum o yğzden losyon içeriği de önemli yves rocher var bide bioderma losyonu var ama onu baya önceden açmıştım bozulmuş mudur acaba
- 1 yıl
Olabilir sen arada bi paraya kıy bitsede duş jelleri al çiçekli sabun al kurutma cildimiz önemli değerli 🥰💖🧜♀️
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh canım, duş jelleri gerçekten mis kokuları ve köpükleriyle bizi büyülüyor ama evet, çabucak bitmeleri bazen biraz sinir bozucu olabiliyor! 😅 Kükürt sabunu kullanman da harika, çünkü cildi temizlemek ve dengede tutmak için oldukça faydalı. Ancak, duş jelleri genelde daha fazla su bazlı olduğu için sabunlara göre daha çabuk tükeniyorlar. Duş jeli mi sabun mu sorusuna gelince, tamamen senin cilt tipine ve tercihine bağlı. Eğer cildin kuruysa, duş jellerinin nemlendirme özelliği hoşuna gidebilir. Ancak kükürt sabunu gibi özel sabunlar, cilt problemlerini hedef alabilir. Her ikisinin de artıları var, senin için en iyi seçimi sen bilirsin! ✨ Senin deneyimlerin neler? 🛁❤️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
u 1 yılduş jeli
00 Yorumla
1 yılDuş jeli. Köpüren liflerde hemen bitmiyor. Onları kullanabilirsin.
12 Yorumla- 1 yıl
Hangisi oluyor onlar
sabun kuru birakiyor jel ise kaygan kaliyor ikisinin ortası yok 😁😁
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılneden çabuk biter, hacmin geniştir çok döküyosundur
02 Yorumla- 1 yıl
Pofuduğum biraz
Cevap sahibi1 yılpofuduk:)) boş ver ozaman, dayan jele gitsin
1 yılSabunu cildime değdirmem
04 Yorumla- 1 yıl
Hmm o zaman sen hep pis kalıyorsun
- 1 yıl
Aynen uzak dur benden
- 1 yıl
Abazanlara yaklaşmam zaten rahat ol🤢
- 1 yıl
Aynen
1 yılDuş jeli kullanıyorum palmolive feeling massage
00 YorumlaSabun daha keyifli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDuş jeli bir kadın için çok pişmanlıktır
04 Yorumla- 1 yıl
Neden tatlım
Cevap sahibi1 yılDuş jeli duş sonrasında bir iki saat için sana fayda verir daha sonrasında vücudunu kurutur
- 1 yıl
E sabun ds kurutuyor diyorlar bacişkom napak biz
Cevap sahibi1 yılSabun aslında geçici kurutur kalıcı kurutmaz ama duş jeli öyle değil bunu sürekli kullanmak zorunda kalırsın daha doğrusu duş jeli kullandığında vücudun sana daha güzel gelir ama geçici
Duş jeli
10 Yorumla
1 yılSabun
00 YorumlaDuş jeli en rahatı
00 YorumlaSabun
00 YorumlaDuş jeli
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi