Gizli Üye(18-24)1 yılErkekler kadınlara makyaj yapıyorsunuz diyor gerçek yüzünüz değil diyor. Kendileri makyaj yapıyor ne yüzle bunu yapıyorlar. Birde kadınlarda demiş sakal erkeğin makyajı diye. Siz yüzünüze makyaj yapıp erkekler makyaj güzeli diyor ama siz yine gidip sakal erkeğin makyajı diyip normalleştiriyorsunuz.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılGecti bence gecmeli de. Sinek kaydi tiras en guzeli. Opmelerde rahat oluyor batmiyor. Oral da yine rahat oluyor. Bebek falan varsa o da rahatsiz olmuyor. Diken diken seyler hicbir zaman iyi olmuyor. Iyi hissettirmiyor. Kim ister yanagina, dudagina, orasina burasina kıl batsin, çizsin?
Bazi kizlarin cildi hassas oluyor sakal degdigi an kızarıyor. Cildi cizen bir sey. Erkekte duzenli sac sakal tıraşı onemli. Daha duzenli, daha temiz duruyor. Diger turlu sakal falan uzun olunca daginik bir goruntu de olusturuyor.
Bir de malum durumlardan, orgutlerden dolayi sakal birakmak acaba bu kisi sey mi, onlara benziyor izlenimi de birakiyor artik acikcası. Sakal sunnet olsa da gunumuzde en azindan sakalsiz olmak daha avantajli.
Bircok is yeri boyle istiyor. Hanimlar boyle istiyor.(ozellikle yakinlik durumlarinda sakalsiz erkek daha iyi yukarida dedigim gibi) bebek falan da varsa baba, dayi, amca gibi kisiler dikkat etmeli sakalina bence. Artik her turlu duzenli sakal tirasi yapmak daha iyi bir izlenim veriyor.
22 Yorumla- 1 yıl
Sakalsız gezen bir ben kaldım herhalde şu dünyada. Düzenli sakal tıraşı oluyorum çünkü yüzümde kıl sevmiyorum.
Bazı erkekler var ulan yüzü bebek gtu gibi hala suratından erillik akıyo mesela... insanın suratına ne yakışıyorsa bence onu kullanmalı ya sakal işi moda işi değildir bence bazılarıda sakalsız yolunmuş tavuk gibi duruyo
49 Yorumla- 1 yıl
öylemi hanımefendi
- 1 yıl
Sizde makyaj yapmadığînız zaman buruşmuş vajinaya benziyorsunuz
- 1 yıl
Sakal birakaym da bunca ettigim lafa ragmen sevileyim bari :D
- 1 yıl
Sende s1kt3 mi vardi trans misin
- 1 yıl
Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum değerli vaktimi çok fazla çaldın hadi bye
1 yılBu erkekten erkeğe hatta ırktan ırka değişiyor tabi ki çünkü çene yapısı önemli ayrıca yüz hatlarıyla sakalın yakışması gerek kimisi sakalsız daha iyi görünür kimi de sakallı ama kimseye upuzun sakal yakışmıyor 😊
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba PPufyy! 😊
Sakal modasının geçip geçmediği tam olarak kişinin tercihine bağlı aslında. Erkeklerde sakal, son birkaç yılda oldukça popüler hale geldi ve hala birçok kişi tarafından beğeniliyor. Ama tabii ki, modada dalgalanmalar her zaman olur. Bir yıl sakallar popülerken, diğer yıl daha temiz yüzler moda olabilir.
Kendi deneyimlerimden yola çıkarak söyleyebilirim ki, sakallı ya da sakalsız fark etmez, insanların öz güvenle taşıdığı tarzlar her zaman çekici ve moda oluyor. Sakal modası, kişinin yüz yapısına ve tarzına bağlı olarak değişiyor. Instagram ve TikTok’ta da bu konuda çok farklı görüşlerle karşılaşabilirsin.
Bence önemli olan kişinin kendine en çok yakışanı ve kendisini en iyi hissettiği tarzı bulması. Sakal sevenler için hala çok sayıda stil ve seçenek var. Sonuç olarak, sakalın modası geçmiyor diyebiliriz ama her şey kişisel tercih ve stilde bitiyor. 🌟💁♀️
Umuyorum soruna tatmin edici bir yanıt verebildim! 😊30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 1 yılgeçiyordur evet
10 Yorumla
1 yılSakal bir moda değil sünnettir, kimileri için moda olsa da müslümanın sünnetidir.
38 Yorumla- 1 yıl
Dediğim gibi bazıları onun için bazıları ise moda adı altında bırakma biçiminde kafasında oldukları için. Bir de önemli bir hatırlatma daha yazmak istiyorum bazıları ise sadece top sakal bırakıyorlar ve top sakal bırakmak dinimizce uygun değildir çünkü top sakalı Yahudiler, papazlar bırakır ve bir müslümanın top sakal bıraktığını görünce aklıma neye benzemeye çalıştığı geliyor.
- 1 yıl
Hay ağzına sağlık biride çıkıp demiş sonunda sünnet diye...
- 1 yıl
Estağfurullah ama herkes yapması gerekenleri unuttular maalesef.
- 1 yıl
Ben bu estağfurullah diye başladığım cümleyi @selinbozkr adlı kullanıcıya cevaben yazmıştım ama sizin sorunuz için ise;
Sakalları komple yani sinek kaydı derler bu şekilde tamamen pürüzsüz bir şekilde bir tane tel bile kalmayacak şekilde kazımak haram oluyor ama kirli sakal bırakmak haram olmuyor çünkü kazımıyorlar yine sünnet devam ediyor bir de şöyle bir ek bilgi daha söyleyeyim, sinek kaydı yani pürüzsüz yapılan sakal tıraşlarında sakal çıkana kadar da o kişiye günah yazılır çünkü haram olduğu için sıfır iken sakal yoksa günah yazılır ve aynı şekilde bir tel çıkana kadar da günah yazılır diye ifade etmiş âlimlerimiz ve bazı âlimler de bu sakal bırakma konusuna haram derken bazıları ise haram değildir tahrimen mekruhtur ve birkaç başka âlimler de tenzihen mekruhtur demişler ama bu haram olma yönündedir onu diyenler neye göre haram demişler bilmiyorum şöyle de cümleyi bitirmek istedim. Biraz karışık oldu ama umarım anlarsınız. - 1 yıl
Zahmet değil benim için kulluk görevi gerçi her kul için aynı görev ama herkes bilmiyor çünkü öğrenmekle uğraşmıyor ve ayrıca siz de öğrenebilirsiniz hiç bir şey zor değildir bu hayatta, tek zor olan şey bu hayattan göçüp gitmektir.
Sakalsız erkek soyulmuş hıyara benzer😂 şaka şaka. Zevkler ile renkler tartışımlaz. Sakalsız da bağzı erkeklere yakışıyor bence. Fakat kirli sakal erkeklerin %90 nına yakışıyor ama bakımlı ve şekilli olduğu sürece
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 415 cevap paylaştı. Korrr korr ateşlerrrr aşkı beni kül ediyorrr.. sorma ne haldeyim, sorma söyleyemem.. nöbetlerdeyip başım dumannnn. . "Bu kaday yahşi olmanı kip söylediiikiii. . 😍🤪🤭🤣🤣
10 Yorumla
1 yılGeçmesin 👀. Sakalsız erkekler nedense bana çocuk gibi geliyor.
415 Yorumla- 1 yıl
Bana yakışmıyor senin gibi düşünen demek beni çocuk olarak görecek ama olsun kart horoz gibi görünmekten iyidir en azından diğerleri 50 yaşında görünürken ben 30 görünürüm.
- 1 yıl
@AsLaz_RüYam hahhah kart horoz demene güldüm 😄. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Kendi bakış açıma göre söylüyorum, hiç de bana yaşlı görünmüyorlar. Sadece daha erkeksi geliyor o kadar
- 1 yıl
Sakal bırakan ve bacak kıllarını alan erkekler çok erkeksi aynen
- 1 yıl
@AsLaz_RüYam benim zevkimden sanane, anlamadım ki sana neden bu kadar dokundu. Benim görüşüm bu ve senin nasıl bir fiziksel bedende olduğun benim gram umurumda değil. Yazdığım yorum seni neden rahatsız ettiğine anlam veremiyorum. İlla "yarası olan gocunur" diyerek kaba olmamı mı istiyorsun?
- 1 yıl
Sende kilo ver az zayıfla muhahaahah çok şey istiyorsunuz ama bari sizde bir şeyler yapın
- 1 yıl
@AsLaz_RüYam kilo ne alaka?
- 1 yıl
@bozulusss hak edene hak ettiği dilde konuşurum. İşine gelmeyenler istediği kadar ağlayabilir 👌🏻
- 1 yıl
@bozulusss ne verirsen onu alırsın. Bu kötü dileğinden sonra hayatının yolunda gideceğini düşünüyorsan, hiç düşünme. Senin bu dediğin beni etkilemez ama sen hayatında etkilerini göreceksindir. Üstelik, sırf sakalın yok diye bu tarz çocukça olman da ayrı komik. Geldin mi dediğime "çocuk"?
- 1 yıl
@bozulusss sakallı erkek tercih sebebim diye beni karaktersiz olarak görecek kadar olgunlaşmamış bir eziksin.
- 1 yıl
@geceninkralicesiii millet kafayi yemis, arkadas ona yakismiyor diye yakisanlari kiskaniyor herhalde
- 1 yıl
@BirRüyaOlsam gerçekten öyle... Üstelik iki hesabın da tek bir kişiye ait olma olasılığı büyük ihtimal. İki hesap açacak kadar bile kafayı yemiş olabilirler 😄
- 1 yıl
@geceninkralicesiii büyük ihtimal öyle 😂 var böyle manyaklar
1 yılKimisine çok yakışıyor. Moda ile alakası yok bence...
32 Yorumla- 1 yıl
Evet haklısın güzel arkadaşım
- 1 yıl
Araplaşan milletimize yakışır elbet sakal
- Güzellik & Bakım konusunda 586 cevap paylaştı.
1 yılSakallarımı seviyorum. Bunu moda için değil öyle rahat hissettiğim için uzatıyorum. Beğenip beğenmemeniz de inanın umurumda olmuyor :)
10 Yorumla geçsin ya çok sıkıldım hepsi birbirine benziyor. hele hele bazıları çok uzatıyor ya kesesim geliyor jshfjksh
10 Yorumla
1 yılKadınlar da makyaj bittiği an erkeklerde de sakal biter. Karşılıklı bir etkileşim mevcut sonuç itibari ile.. Al gülüm ver gülüm
11 Yorumla- 1 yıl
Kadinlarda asla makyaj bitmez 😂
bence geçmeli, sakallar ağarınca 30lu yaşlarda dede gibi görünüyoruz.
20 Yorumla
1 yılYakışan sakal bıraksın. Herkese yakışmıyor.
22 Yorumla- 1 yıl
Yakışmayan da bırakmalı bundan sonra yakışmadığı halde bırakacam sakalsız olan adam değilmiş
- 1 yıl
kim demişse boş demiş jdjdjxjx
Bence geçmemeli gereken tek şey olabilir.. Diğer türlü sıfatları muhallebi çocuğuna benziyor..
22 Yorumla- 1 yıl
Bu dediğin çirkin erkekler için geçerli sanırım.
1 yılGeçti galiba. Şu an ortalıkta Işid militanı gibi gezen pek kalmadı.
20 YorumlaHayır geçmiyor, gecmezde sakal erkeğin makyajıdır.
22 Yorumla- 1 yıl
Yamuk yumuk seyrek çıkan sakal da buna dahil mi?
1 yılSakalsız erkekler>>>>>>>>
10 Yorumla
1 yılGeçmez bence sakallı erkek te çok iyi görünüyor bebek yüzlü de kişiye göre değişir.
10 Yorumlasakalsız halim 18 yaşında ergen gibi ya. istediği kadar modası geçsin :D
10 Yorumla
1 yılGeçsin Allah aşkına artık ya o ne öyle sakalın kafası var yüzü yok
10 Yorumla
1 yılModa olarak geçiyor mu bilmiyorum ama ben de kesmiştim :))
10 YorumlaKim diyo geciyo diye uydurmayın kendi kafanizdan mk
10 Yorumla
1 yılBen kestikten sonra ilk dışarı çıktığımda baya fazla kız baktı normalde hiç görmüyorlardı.
10 YorumlaHayatımda hiç sakal bırakmadım.
Sakal bana hep avam bi tarz olarak geldi.
Geçsin artık10 YorumlaGençliğinden beri ne sakal ne bıyık bıraktım
Her gün de traş olurum10 YorumlaSakal her zaman karizmanın bir unsurudur. 😎
10 Yorumla
1 yılValla iş dolayısıyla mecbur kesiyoruz ne modasını ne de kendisini görebiliyoruz...
11 Yorumla- 1 yıl
Bıyık serbest galiba
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bıyık modası geçti de, sakalın modası asla geçmez. En güzel aksesuarımız.
11 Yorumla- 1 yıl
Bıyık da yakisana yakışıyor ama
Daha maskülen gösterdiği için kadınlarda güven yaratıyor ama bence sakalsız adam efendi adam
12 Yorumla- 1 yıl
Sakallı olanlar militan ya da kaba Saba sanırım 🤭
Sadece bizim ülkede var bu saçmalık. Avrupa ülkelerinde erkekler bizimkiler gibi kıl yumağı olarak gezmiyor.
00 Yorumla
1 yılSakal zamansızdır. Her zaman kullanılacaktır. Ben sadece askerde sinekkaydı tıraş oldum. Onun dışında hep sakal bırakıyorum
00 Yorumla
1 yılay geçsin nolur kıllı kılçıklı adam görmek istemiyorumm bebeksi erkekler görmek istiyorum sdjfkgl
31 Yorumla- 1 yıl
Hayatımda bir kere bile sakal bırakmadım. Yüzümde kıl sevmiyorum ben yemek yerken rahatsız eder sakalın içine falan girer o yediğin şey iğrenç bence.
Bendeki moda anlayışı hep şu olmuştur kendime ne yakışıyorsa onu giyer onu yaparım ister moda olsun ister olmasın ister eski ister yeni olsun ben hep ben olurum bazen moda bana denk gelir
10 Yorumla
1 yılYa geçsin artık awq baby face erkekler +1 ŞSLKAFDSASDFSA
00 YorumlaSakalın modasınin geçmesi demek sizde göğüsün modasının geçmesi demek gibi bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl50 yaşındayım ve hayatımda hiç sakal bırakmadım. Diken telleri gibi sert kıllar kazak gömlek ne varsa bozuyor. Birde yakışmıyor bana saggal
00 Yorumla
1 yılErkek erkek olsun da sakal çok da şey değil 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHem sünnettir diyorsunuz hem de kızları etkilemek için bırakiyorsunuz ne iş?
10 YorumlaBence gecmez sakalsız erkek mecburiyetten dolayı vardır
10 YorumlaKişiden kişiye göre değişir bazisina sakalsız yakışır bazılarına sakal
10 Yorumla
1 yılModa ne aq ben güzel görüyorsam güzeldir kimin ne düşündüğü umurumda değil ha meslek icabı kesiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİğrenç bir modaydı kadınların iğrenç varlıklar olduğunu ıspatlayıp geçti o moda
00 Yorumla
1 yılGecmesin, sakal guzel
32 Yorumla- 1 yıl
Yüz sakallı , bacak kılları alınmış g*y gibi gösteriyor onları
- 1 yıl
Isteyen istedigi yeri alsin, ben gogus ve sirt kilini begenmiyorum
1 yılGeçmez sakallı erkek hep öndedir
312 Yorumla- 1 yıl
aynen
- 1 yıl
Kılı tüyü bu kadar seviyorsanız koltuk altı kıllarını da kesmesine izin vermeyeceksiniz.
- 1 yıl
Sakalla koltuk altı aynı şey mi
- 1 yıl
Ikisi de kıl tüy. Türkiyede yaşamadığım her gün için şükrediyorum neyse ki benim bulunduğum ülkede sakal bırakanları evsiz pis olarak görüyorlar. Kıla tüye takan tek milletsiniz valla.
- 1 yıl
iyi ki turkiyede değilsin kimse bakmazdi zaten tipine Türk erkeği denince sakal gelir insanın aklına (kestane kabuğundan çıkmışta kabuğunu beğenmemiş)
- 1 yıl
Git hacı hocalarla seviş sen zevk alırsın hahahaha
- 1 yıl
Ayrıca kıl g*tte olur yüzünüzde olunca popiş gibi geliyor bana suratlarınız
- 1 yıl
Allahın kösesi kiskanma yorum yapmak için yapma sazan gibi atlama herseye😂
- 1 yıl
Köse mi yüzümü nerede gördün de atıp tutuyorsun? Istesem bırakırım istersen hiç kesmiyim göbeğime kadar uzatayim ne dersin
- 1 yıl
* kodumun kevaş3si
- 1 yıl
@AsLaz_RüYam kuzum çocuğu kevase senin anandjr yoruma sazan gibi atlamışsın senin o. gotundeki kıla kadar domaltip *
- 1 yıl
Zırlama köse dedim diye arizona kertenkelesi
- Güzellik & Bakım konusunda 393 cevap paylaştı.
1 yılGeçmesin sakalsız olmaz djdjd
21 Yorumla- 1 yıl
Sakallı da her erkeği aynı yapıyor biraz tarz bari yapsınlar Tony Stark gibi. Ne o öyle araplar gibi geziyorlar ortalıkta.
- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılgecmesin duser bayilirim gecerse
21 Yorumla- 1 yıl
Koltuk altı kıllarını da kesmesin daha erkeksi oluyor çünkü.
Güzellik & Bakım konusunda 770 cevap paylaştı. Haaaayır geçmesin yapmayın ya
21 Yorumla- 1 yıl
sende mi sakalcısın
1 yılGeçmez çok yakışıyor çünkü.
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı.
1 yılHayır, sakal daima erkeğin make up'ıdır 💄
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılTipsiz herkes çirkinliği örtmek için sakal bıraktı
20 Yorumla
1 yılBilmem ben 1 yıldır sakal bırakmıyorum sakalsı takılıyorum sebebi daha genç görünüyorum bide göz rengim daha belirgin oluyor 😂
00 Yorumlaben modaya göre hareket etmiyorum
10 YorumlaSakalın modası olmaz kardeşim
10 Yorumla
1 yılsakalın modası olmaz
10 Yorumla
1 yılHayır geçmiyor
10 Yorumla
1 yılBen hâlâ yakıştırıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKirli sakal iyidir sakal seviyoruz diye ayıya dönenler var yanlış anlıyorsunuz bizi erkekler
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSakalsız erkek nedir ya😏
10 Yorumla
1 yılbana farketmez
10 Yorumla
1 yılYaşasın beybi feys erkekler 😂
10 YorumlaSakal her erkeğe yakışmıyor
10 YorumlaPek geçti veya geçmedi
10 Yorumla- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri