Beyler Evlenmeden önce kızları makyajsız görmek istiyorsanız bizde sizi sakalsız görelim :D

Bence bu insanın yaşı, karakteri, sosyal çevresi ve kendine yakıştırdıgı imaj kadar işiyle de ilgili, öğrenciyse sıkıntı yok saç sakal vücut tek parça gezen de var ama bazı mesleklerde ya da kurumsal firmalarda zaten kirli sakal dahi bırakamazsınız. Ben öğrenciyken çok çeşitli şeyler denedm ve hiçbir istegm kalmadı artık o yönde ve şuanki işim de buna müsade etmez. Kim kendini nasıl mutlu hissediyorsa ve şartları uygunsa istedigi gibi yapsın saçını sakalını, yeterki adamlığını karakterini kaybetmesin.
Bende büyük değişim oluyor yaa
Hepsine yakismiyor bence ama soyle de bir gercek var ki bir erkek sakalsiz yakisikliysa sakalli da yskisikli oluyor genelde
Güzel bir düşünce aynen.
Evlenmeden önce sakalınızı kesin kampanyası başlatalım
Cevap
39Cevap
Aynı şey değil. Ömür boyu sakalla dolaşacak birinin sakalsız halini görmeye gerek yok. Senin kaş kirpik vs lerini alsak adaletli olur mu. Sabah uyanınca ben sakallı olacağım ama evleneceğim kız makyajlı olmayacak bu yüzden onu yıkayıp almak gerekiyor.
Buyur sakalsiz 😂 gecen ayin resmi bir de sizi gorelim https://i.hizliresim.com/by85qd.jpg
Tamamda makyajla bir tutulamaz bu makyajı malzeme kullanarak yapıyorsunuz sakal doğal birşey. Bence yakışıyor.
Bıyıkta keramet olsa g*tde çıkmaz demişler ama neyse
bıyık değil o kıl :D
Ben sinek kaydı seviyorum ama yakışan da oluyor sakal
Ibrtlik tespit :D çoğu erkeğe sakal yakışıyor bence diğer türlü tıraş olmuş maymuncuklar gbi oluyorlar :D
Evett kirli sakallı olanlara hayranımm 1 inci resim gibiii
sakal seviyorumda sorma ya kesiyoruz 2 günde 1 gizli yaram
Sakal çok güzel bir şey. Ordaki en ince ayrıntı her iki haliyle de yakışıklı olabilmesi
Çok uzun sakal yakışmıyo çok kısa sakalda yakışmıyo... Profil fotomdaki uzunluk yeterli işte
Her daim sakalsızımdır. Zira sakal bana hem yakışmıyor, hem de ben sevmiyorum.
meraba ben reynmen bana derler fenomen bir rapci varrrr
Erkekleri bilmemde göz saglımız acısından arkadasın sakallarını kesmemesi lazım :)
arada sinek kaydı da severim..
ama bıyığımı kesmem...
20 yaşıma kadar sinek kaydı takıldım. 3 aydır kesmedim, hedef hacı baba olmak.😂😂😂
Bunun için demiyorum tabi de sakalsiz daha iyi bence
değiştiriyo bariz sakalsız normal biri sakallı çok yakışıklı olabiliyo.
Hafif de olsa bir değişme oluyor da bu kadar da değil tabii.
Çoğunluğuna kirli sakalı yakıştırırım ama fazlasını milyonda bir beğenirim
İstemeye gelirken sakalsız olcaz zati 😂😂
Bana sakal şart ya evleneceğim kızla sözleşme imzalicam. İstemeye gelirken sakallı gelcem, yoksa damatla kardeş karışır yeminlen. 😂😂
Yok olmaz abi sakal şart. Zaten minyonum sakal zor kurtarıyor beni. Birde kesince reşit olmamış veletlere benzerim. 😂
Sağol ne güzel moral veren bir bayansın. Çekil görüşümden. 😂😂
sakal erkeğin süsüdür
Topsakal harici hepsi yakışmış
Ben sakalsız justin sakallı enrikeyim 😂
Bana yakışmıyor. Ama çok yakışanlar var.
sondaki hali ne la öyle :D şebek gibi :D
Sakalsız görün bencede ahahh
sol üst köşedeki hal hariç diğerleri berbat
Sen sakalını kesme hep 2. resimdeki gibi kalsın
😂😂 bence de görelim.
bnde sakal yok bak bakayım nasılım :) :)
Sakalsız dolasmayın sakın.
Kişiden kişiye değişiyor
bende pek sakal yok zaten :)
Reynmen ahahshsjsndkx hiç olmamış ya
Yakışmıyor kilda keramet olsa ooo
Erkeğinkin makyajı resmen
Sakalsız daha iyiyim ake
İkisindede iddialıyız;)
Ben sakalsız daha iyiyim.
Bu sakallıda iyi deilki😀
bendede böyle oluyo :D
Yakışıyor bence..
Kız haklı yemin ederim
Yusuf bu
Yakışıyor tabiki :)
Evet
Evet.
bazılarına yakışıyor
Bana yakışıyor...
Herkese yakışmıyor
Evet😄
Evet , yakışıyor.
Doğruu
Olur bana uyar :)
Anaa nolmuş
Bana uyar
hepimize değil
evet
sakalsız çıkmam
Yakisiyoooo
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar