Merhaba, erkeklere bir sorum var.Çene altında elmacık kemiklerinde favorilerde kaç yaşınızda hafif hafif sakal çıkmaya başladı? Ve sakalınız çıktıktan sonra kaç cm uzadınız?
Not:Kardeşim için soruyorum
Not:Kardeşim için soruyorum
Alakasızdır.
Tamam normalde ikiside hormonaldır. Ama farklı hormonlardan kaynaklanır. Boy uzama hormonunun dahada iyi salgılanması için " egzersiz, beslenme, uyku düzeni, iyi olmalı ve stress az olmalı" . Genetik unsurda var tabi ki.
16 yaşında sakallar çıktı, 24 yaşımda falan boy uzamam durdu.
Çok fazla protein tüketiyor sabah akşam yumurta falan. ve bazıları diyorki testestoron hormonu büyüme hormonunu durduruyor. Peki 16 yaşından 24 yaşına kadar ne kadar uzadın?
Anladım peki bu yaşta kapı barfiksine asılsa 10 cm uzaması mümkün olabilirmi ve sporu kac yasında bıraktın
Cevaplarınız icin tesekkurler
sakal çıkmaya 15 yaşında başlar. boy 20 ye kadar uzar. tabi uzayacağı varsa uzar.
Benim kardeşim 2001 eylüllü eylülde 15e giricek. Çenesinin altında biraz favorilerinde ve elmacık kemiklerindede biraz cıkıyor cok erken degilmi
Cevap
8Cevap
Egzersiz ve beslenme ile uykusunu düzenli uyursa uzar 20 yaşına kadar
10 cm mümkünmü
Uzar egzersiz beslenme ve uykuyu bol alçak erken yatcak
3-4 sene önce çıkmaya başladı pikachu bir 10 santime yakın uzadım
Benim kardeşim 2001 dogumlu eylülde 15e giricek boyu 1.68 çene altında favorilerde ve elmacık kemiklerinde biraz çıktı bacakları falanda çok kıllı bir tek karnında falan yok uzarmı ve çok erken degilmi
evet sakallar çıkınca gelişim yavaşlar veyada durur
Peki nasıl çıkınca yetişkin gibimi az az mı
ya tabi az iken durmaz tam yetişkin bir erkek kadar çıksa durur zaten yetişkin sakalı çıkınca da 19 20 yaşında olur :D
Sanmıyorum şu an 14 eylülde 15 olucak çenesinde biraz favori ve yanaklardada yakından bakınca biraz görünen sakalları var seneye sıklaşır bence :D
hayırlısı :D
Ergenliğe giriş erkekten erkege farklılık gösterebilir kimisi 13 yaşında girer kimisi 18 yaşında
kardeşine selamlar basket oynasın
Etki edermi çok kıllı bacakları falan bir tek karnında gogusunde yok herkes 3-4 cm uzar en fazla diyor
sakal ile boy alakasız bişi
Doktorlar çıkınca uzaması yavaslıyor diyor
Ne alaka acaba
Sonucta ergenligin sonlarında cıkıyormus
Yoon bende 15 yaşında çıkmaya başlamıştı
kaç yaşına kadar uzadın
18-19 sanırım
yok öyle bişey
ergenliğin sonunda çıkıyo diyolar
yok 14-15 de başlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar