1 yılKadınlar meraklı olmada bile etraftakilerin zorbalığı. Göbek sarksa aa göbeğin çok bacakların kalın. E sende spor yapıyorsun ama hala incelemedin gibi demoralize eden sözler kolay yoldan güzelleşme isteği doğuruyor veya kadın doğum yaptıysa karında çatlak varsa eşinin fiziksel temasları azalabiliyor bunu kadın barısık olsa bile haliyle eşi için islem yaptırıyor. Yani esasında kendilerinden ziyade çevre etkisinden.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBen erkeklerin kadinlari gorsellik konusunda fazlasiyla zorbadiklarini dusunuyorum. Kadinlarin kolundaki kıla dahi iyy diyen erkekler sonuçta. Mesela son birkac yila kadar koldaki kıl alinmasi gereken bir sey degildi. Adriana limanin vs donemindeki fotolarina, kirmizi halilarina baktiginiz zaman onda da kol kıllari var. Diger modellerde oyle.
Erkekler surekli kadin bedenini zorbaliyor. Kucuk meme, meme degil diyerek algi olusturuyorlar. Sonra gelsin silikonlar. Kadin vücudunda tek bir kıl görseler olay çıkarıyorlar (bu turk erkeklerinde boyle bu arada. Yabanci erkek arkadaslarim oluyor onlar o kadar takik degiller. Turk erkekleri kadinda mukemmeli bekliyor. Hem dis gorunuste hem kadin ve görevleri olarak)
sisman kadina sisman demekten utanmiyorlar. Saglik sorunu var mi, ilactan mi vs diye dusunmeden diyorlar. Sonra o kizlar yeter ki kilo vereyim saglik onemli degil noktasina geliyorlar. Sagliksiz diyetler, ameliyatlar alip basini gidiyor.
Burnu sekilsiz, buyuk olanlarla dalga geciyorlar. Vergisini veriyor musun, neden esteyik olmuyorsun vs gibi haddi aşan yorumlar yapıyorlar.
Kadin binbir zahmetle cocuk doğurmuş, haliyle vucudu deforme olmus kocasi tarafindan begenilmiyor arzulanmiyor. Kilo mu versen deniyor, artik cekici gelmiyorsun deniyor, kadinda dunyaya getirdigi cocugun izlerini erkekler anlamiyor. Dogumdan önce nasilsa cocugu firtlatir firtlatmaz bebek manken gibi olmasini bekliyor erkekler.
Turk erkekleri kendilerine bakmadan kadindan cok sey bekliyor. Ne yazik ki kadinlarda bu oyuna geliyor.
Ama suda var bizim ulkede. Estetikle guzel olsan estetikli diyorlar. Ben dogal seviyorum diyorlar. Dogal olanda da kusurlar varsa burnu, agzi vs onu beğenmiyorlar, yaptir diyorlar. Hatta bunu gec sirf sarisin seviyor diye hayatindaki kadinin saclarini sari yaptırmasi icin zorlayan cok erkek var. Kadin bedenini keske bir rahat bıraksanız erkekler olarak.
Estetikle guzel oluyorsun estetik diyerek oyle begenmiyorlar. Makyaj yapiyorsun boya kupu diyorlar. Dogal oluyorsun oyle begenmiyorlar. Makyaj vs yapmiyorsun bakimsiz, özensiz oluyorsun.
Turk erkeklerimiz, paşalarımız ne istiyor bizlerde cozemedik. Bir de kendilerine bakmadan istemeleri yok mu? Egonunzu da anlayabilmis degilim.
Daha az once dm me gelen mesaj şu. Guzel kızmışsın. Calisiyor musun, calismiyor musun? Oaylasimlardan anladigim kadariyla calisiyor gibisin. Kadinlar calismaz. Calisirsa kadinlik yapamaz. Hem calisip hem diger islerde basarili olan, yurutebilen kadin görmedim. Eger calisip kadinlikta yapabiliyorsan bana yaz.
Cumle aynen bu. Paşamız önce beni fiziksel olarak begenmis, gozune hitap etmisim. Etmesem zaten yazmazdi gecerdi. Sonra kadinligim sorgulanmış. Yemek, temizlik, cocuk vs yapabilir mi, yurutebilir mi diye. Sonra kadinlar calisinca kadinlik yapamıyor, bu gorevlerini aksatıyor demeye getirmis. Bunlarin hepsini yapabilen biriysen beni hakediyorsun, benimle gorus demis.
Erkeklerin cogu gunumuzde kendine hem manken gibi gozune, seyine hitap edecek (fizigi ve guzelligi konusunda asla taviz veremez, hasta da olsa, hastalikta gecirse, dogumda yapsa en iyi versiyonu olmali) hem eve para getirecek hemde oteden beri ustune yapışmis sorumluluklari da yapacak.
Gercekten turk erkekleri olarak kendinizden o kadar sogutuyorsunuz ki. Estetigin, kozmetigin sebebi de kadinlarin surekli kendini yetersiz hissettirilmesidir. Kadin bedeni o kadar zorbalaniyor ki. Kadinlarda omrum boyle mi gececek kabul gorulmek icin findik burna, buyuk memeye sahip olmam gerek diye düşünülüyor. Ozguvensizlik yaşıyorlar.
14-15 yasinda kucucuk kizlar kolundaki kildan utandigi ve annesi almaya izin vermedigi icin yaz sicaginda uzun kolluyla dolaşan kizlar goruyorum. Bu erkeklerin yaptigi zorbalamaya sadece yetiskin kafinlar degil ki, gencecik kucuk kizlarda maruz kaliyor ne yazik ki. Turk erkekleri olarak cok sekilcilik var sizlerde. Biraz birakin bunu. Kadin bedenini rahat birakin. Gercekten yabanci erkekler bu konuda daha relaxlar.
2418 Yorumla- 1 yıl
Hayatımda gördüğüm en haklı yorumlardan biri. Varol bacım.
- 1 yıl
Gercekten her dedigin okadar dogruki helal olsun
- 1 yıl
Parti kur oy vermeyen ne olsun 👏
- 1 yıl
Yalan kizlar daha cok zorbaliyor
- 1 yıl
Bilmiyorum o kadarini ahaha
- 1 yıl
Ay pardon yanlis yere yorum yaptim🌚
- 1 yıl
Kesinlikle. Ve bunların hepsi algı. Erkekler kadınlardan çok daha şeytanca davranıyor. Ezelden beri 'erkeğin güzeli çirkini olmaz.' gibi gibi şeylerle okları kendilerinden karşı tarafa çevirebildiler. Herhangi 'çirkin' sıfatında olan bir erkeğe bir kere çirkin deyin bakalım neler oluyor. Estetik olan erkekler daha çok garipseniyor mesela. Gibi gibi şeyler. Keşke bunca zaman hiçbir zorbalama sonucu en ufak bir değişim yapmasaydı kadınlar kendilerinde. O zaman bu kadar şekilcilik olmazdı.
- 1 yıl
@T6726 erkeklere zorbalik yapmaniza gerek yok eskiden yalniz olmazlardi ama simdi bir suru erkek dis gorunusten yalniz kaliyor ama kizlar kalmiyor eskiden de kalmiyordu kizlar beklenitiniz paraydi maddi guctu o yuzden erkkeleri zorbalama olmazdi eskiden simdi hem maddi guc bekliyorsunuz hemde yakisiklilik
- 1 yıl
@nicksiiisiiz basladi yine ahaha
Cevap sahibi1 yıl@nicksiiisiiz bunun ben etki tepki oldugunu dusunuyorum. Cok guzel kadinlar tipsiz erkeklerle beraber oluyor (para olmasa bile) ama yakisikli bir erkegin yaninda kac tane cirkin tipsiz kiz gormusuzdur? En kotusu bile ortalama oluyor yakisikli erkegin yanindaki kizin.
Bu sitede de cok soru açılıyor. Şişman olan kiza acikca bakmam diyen cok erkek var. Hadi burun meme vs cabuk degisen bir sey degil, kolayda degil ama kilo vermek daha kolay ama o görüntüden bile tiksindikleri icin sisman kadinla olurum diyen erkek sayisi bir elin parmagini gecmez.
Siz erkekler zorbaladikca kadinlarda tepki vermeye ve sizden fiziksel bir seyler talep etmeye başladılar. Etki tepki yani. Kizlar, erkekler kendilerine en iyi kadini, manken gibi kizlari layik goruyorlar biz niye onemsemiyoruz, en asagisini kabulleniyoruz ki, bizimde gozumuzun gonlumuzun acilmaya hakki yok mu dediler hakli olarak. Siz istedikce, sizin buna hakkiniz oldugunu gozumuze soktukca kadinlarda fiziksel gorunusu sizin gibi talep eder oldular. burada alinacak gucenecek bir sey yok bence.
Cevap sahibi1 yıl@nicksiiisiiz Eger erkekler kadinlar kadar zorbalansaydi Şu an ulkede kel erkek kalmamasi lazimdi. Gobekli erkek kalmamasi lazimdi. Killi erkek gormememiz lazimdi.
Disardaki erkeklerin sirma sacli, kasli, fit olmasi ve killarindan arinmis olmasi lazimdi. Estetik merkezlerinden sadece kadinlarin degil erkeklerinde sayisinin fazla olmasi lazimdi. Ama hala kadinlar daha fazla.
Ya da bahsettigin para baskisi mevzusunda Şu an turk erkekleri milyarder, milyoner vs olmasi lazimdi bu kadar baski duyuyorsaniz eger.
Ama ulkenin yarisi asgari ucretli diger yarisi memur. Zengin tek tuk.
Bak bakalim disariya. Kac tane görürsün disarda manken gibi erkekler, kilini almis, estetik yaptırmış, vucut yapmış erkek kac tane gorursun ya da gercekten cebinde iyi parasi olan erkek kac tane vardir? Gercekten zorbalanma yaşasaydiniz disardaki erkeklerin maddi durumuda tipininde ciddi anlamda duzelmesi lazimdi ama ortada görünen bir sey yok. Demek ki kizlar, erkekleri o kadar da zorbalamiyor. en azindan erkekler kadar zorbalamiyor, baski olusturmuyor.
Kadinlar beden konusunda yillardan beri hep zorbalanmistir hala devam ediyor. Son yillarda biraz erkeklere sicramis durumda onda da agliyorsunuz. E bunu kadinlara yillardir yapiyorsunuz ama. Sizin yasadiginiz bu zorbaligi, yetersizlik hissini kadinlara yillardir yasatiyorsunuz erkekler olarak. Ne oldu, oklar size de donunce mi zorunuza gitti?- 1 yıl
@nicksiiisiiz şimdi en baştan başlayalım. Eskiden yalnız olmamalarının sebebi kadınların fikirlerinin dahi sorulmadan yaş farkı gözetmeksizin hiç tanımadıkları erkeklere babaları tarafından verilmesi zaten. Bizim toplumumuzda isteğe bağlı, istediği yaşa kadar bekleyip sevdiği insanla evlenme durumu çok uzun yıllar sonra başladı. Maddi güç durumuna gelirsek. Kendini yetiştirememiş bir yere gelememiş her parayı erkekten bekleyen kadınları bir kenara iterek diğer kısım için konuşacağım. Bizler maddi güce bakmıyoruz sanıldığı gibi. Baktığımız şey erkeğin kendine yetip yetmemesi. Tembellik edip gününü boş şeyler ile mi harcıyor yoksa hedefleri hayalleri için çalısıyor mu? Ben tam olarak böyle bir kız olduğum için karsimdakini da böyle beklemem gayet doğal değil mi? Aklını kullanan kimse işsiz güçsüz kalmaz. Bu ülkede süslü klozet kapağı bile satabilirsiniz. Demem o ki bir erkek hakikaten hiç para kazanamayıp öylece kalmışsa bu aklını kullanamadığını gösterir ve aklını kullanamayan ticari zekası olmayan bir erkekle evlilikten ne bekleyeceğim? Hadi hiç calismasin ama ticari zekası olsun mantıklı şeyler bulsun ben yapayım ona da öleyim. Yani durum tam olarak bu. Maddiyat beklentisinin alt metni bu işte. Yakışıklılık sözüne de gelecek olursak zaten ezelden beri kızları zorbalayıp kendi hayal dünyasındaki haz aldığınız birer objelere çevirmeye çalıştığınız için artık neredeyse objeye dönmüş manken gibi insancıklar makineleşme misali herhangi bir duygu kirintisı hissetmeye başlıyor. Hal böyleyken ve kendisi de mükemmel görünürken yanında boş bir zihinle yakışıklı erkek istemesi de gayet normal. Yani siz eğittiniz siz yaptınız sonuçları da bu maalesef. Erkeklere boyun eğmeyip kendine odaklanan ve sırf onların güzellik algılarına uymadığı için kendini çirkin sanmayan kızlar olarak zaten azınlıkta kaldık ve bunlar da umurlarında değil erkeklerin. Hayal dünyasında yaratıp gerçege çevirdiğiniz Barbie bebekler ile mutluluklar
- 1 yıl
👏👏
- 1 yıl
- 1 yıl
Haklısın cidden
Gizli Üye(30-35)1 yılHamilelikte büyüyen karnında oluşan çatlaklar, sezeryan sonrası oluşan alt göbek ve emzirme sonrası sarkan memeler önemli bir sebep bence😢
230 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEski beni istiyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum mecbur yenilenecegiz😊
Cevap sahibi1 yılNeresi
Cevap sahibi1 yılHm bende İst'da düşünüyorum. Hayati Akbaş meme dikleştirmeye 400bin istedi🙄
Cevap sahibi1 yılAltindan yapsa o kadar etmez
Cevap sahibi1 yıl😀.. Adamın adı var
Cevap sahibi1 yılSöyle de bi bakayım😊
Cevap sahibi1 yılHastane ismi😊
Cevap sahibi1 yılAraştırmak anlamında söyledim.
Cevap sahibi1 yılPeki
- 1 yıl
hımm eskı sen olamazsın ama artık
Cevap sahibi1 yılO niye
- 1 yıl
dogum yoruyo kadınları sılıkon kurtarmaz bence
Cevap sahibi1 yılKurtarmaz ne demek? Senin bi kadina saygın olsa bu cümleyi kurmazsn.. Eşim beni bu halimle de seviyor ben kabullenemiyorum ama bu izler kalsa bile bedenimde bi canlı büyütmenin eseri.. Önce sağlık o da var çok şükür.
- 1 yıl
kurtarmaz dedıgım eskısı gıbı oolamazsın ama yaptrımasan da sever esın netıcede catlak olmus sarkmıs sorun etmemelı
Cevap sahibi1 yılOlurum neden olmayayım. Diyet yapıyorum spor yapıyorum onceligim bunlar zaten en son aşamada estetik.. Yüzüm zaten güzel fazla kilom da yok.
- 1 yıl
hıı o zmn tıparlarsın ıcınde azim varsa
Cevap sahibi1 yılVar var
- 1 yıl
ılk cocuk mu
Cevap sahibi1 yılEvet
- 1 yıl
2 3 olunca enerjı baya dusuyo kadında ama 1 de bısı olmaz sanırım sarkma catlak boy kg kac kı snn
Cevap sahibi1 yılSana ne len
- 1 yıl
aa cok ayıp
1 yılAy anam yorumlarda ki ağlayan kadınlar şaka mığğ KZDJDJDBDDNDJ
Ya bana giren çıkan yok her türlü kendimi seviyorum da, aşşagıda bir arkadaş çok güzel özetlemiş aslında; erkekler en azından az birikimlerle değiştirebilecekleri şeylerle yargılıyor :d Erkeği boyundan şeyine kadar kalıba sokanlar kadınlar değil mi abiiğğ, yüz binler lazım bu ameliyatlar için walla
Bence kadınlar yine kârda JSJSDJDJJSSJSJ
Yani tabii ki bu şekilde bir eleştiri düşmanlığı iyi bir şey değil de cinsiyetlere karşı; Bu devir böyle işte.
Ben bu devirden değilim awq
06 Yorumla- 1 yıl
meme mi değiştirebileceği şey @q
- 1 yıl
@slkmısıncemile ya birakin sizin memenizi efendi erkekler takinti etmez badboy uzun yakisiklilar yapar bu takintiyi
- 1 yıl
@nicksiiisiiz bende takıntı etmem zaten edenle de olmam ama ''erkekler en azından birikimlerle değiştirebilecekleri şeylerle yargılıyor'' cümlesi çok aşırı olmuş erkekler daha çok fiziksel görünüşe takılıyor bu bir gerçek mesela burun zorbalamasını da en çok onlar yapıyor (sırf kendi cinsiyetiyle mizah yarıştırabilmek için) bu mu değiştirilebilir ameliyatsız olarak yani
- 1 yıl
aşırı saçma olmuş*
- 1 yıl
@slkmısıncemile nasil cevren var ya senin kimsenin ne burnuna ne baska yerine laf soyledim kizlarda yapiyor erkeklerin yuzundeki yerlere o yuzden genellemek yanlis
- 1 yıl
@slkmısıncemile Ameliyatsız demedim cemileeğ bir de bayil istersen. Sen ufak bir birikim yapıp o ameliyatı olursun çok rahat. Fakat erkeklerin yargılandığı alanlarda o ameliyatlar 100 binlerce lira anlatabiliyor muyum erkek zkse yapamaz.
Kaldı ki iki türlü eleştiriyi ve zorbalamayi da savunmuyorum fakat kadınların da bu konudaki mağdur edebiyatında göz yummam yani aga
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 😊
Bu konu gerçekten ilginç ve düşündürücü, değil mi? Kadınların estetiğe olan ilgisini anlamak için birkaç noktayı göz önünde bulundurmak gerekiyor. Öncelikle, günümüzde sosyal medya ve medya platformlarında güzellik standartları sürekli olarak vurgulanıyor. Bu da kadınları görünüşleri üzerinde daha fazla düşünmeye itiyor.
Bir diğer etken ise özgüven artırımı. Bazı kadınlar, estetik operasyonlarla kendilerini daha iyi hissedeceklerine inanıyorlar. Küçük bir dokunuş bile kendine olan güveni ciddi anlamda artırabilir 😊 Ayrıca, kişisel memnuniyet ve mutluluk da büyük rol oynuyor. Kendi bedeninde huzur bulmak herkesin hakkı, değil mi?
Sonuç olarak, estetik operasyonlar birçok kadın için kendini daha iyi hissetme yolculuğunun bir parçası 🌟. Herkesin güzelliği kendine özgüdür ve en önemlisi, kendimizi sevmeyi başarmaktır! 💖10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı.
u 1 yılSosyal medyadaki güzellik algısı yüzünden
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 1 yılgüzel görünmek içindir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadınlar üzerinde ciddi anlamda dış görünüş güzellik baskısı var ataerkil toplumun kadına dayattığı bı baskı bu eğer güzel değilsen kimse sana bakmaz güzel değilsen sevilmezsin güzel değilsen dislanirsin güzel değilsen evde kalırsın güzel olmak zorundasın mükemmel olmak zorundasın vs vs. yüz yıllardır bu böyle erkekler olarak siz bunu anlayamazsıniz ama bunu kadınlara yapan sizsiniz. Ve bu durum kadınlarda psikolojik olarak kalıcı bir hale gelmiş artık küçükken oynadığımız Barbie bebeklerin bile ne kadar mükemmel olduğu her kızın böyle olması gerektiği bilincimize işleniyor hatırlıyorum küçükken sürekli Barbie bebeklerle oynuyordum fizikleri yüzleri muhteşemdi büyüdüğümde öyle görünmek istiyorum diyordum ergenlik çağına gelince yeme bozukluğum başladı sıfır beden olmak için burnumun ucu düşüktü biraz sinifimdaki erkelerin gelip hep dalga geçtiklerini hatırlıyorum kaşlarım kalın olduğu için şuna bak böyle kızım olur dediklerini hatirliyorum ve bunu yaşayan milyonlarca kız var kadın var
815 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKızdığım bir şey yok olan süreci anlatıyorum işte sormuşsun sen genelleme yaparak kadınlar diyorsun benimde genelleme yapmam gayet makul sen o düşüncede değilsen alinmana gerek yok
Cevap sahibi1 yılKonuyu saptırma Sadece yüzden bahsetmiyorum bende zaten fizikte dahil yüzde dahil
Cevap sahibi1 yılBen yukarıya sebeplerini yazdım iyi okuyup anlamamış olabilirsin ama bunun sebebi ataerkil toplum ve kadınlarda bıraktığı psikolojik güzellik algısı şu an kadın kendi diyor ben kendim icin yapıyorum ama bilinçaltında insanlara güzel görünmek aynaya baktığında güzel görünmek için yapıyor peki neden? Kadınlar neden güzle gorunme ihtiyacını bu kadar çok duyuyor? Yuzde30 demen baya komik işin sosyolojik yapısını baz alarak yıllardır süren bir değerlendirme sonucu buraya varıyorum
- 1 yıl
Bak dediğim gibi haklı olabilirsin bize gelen kadınların anlattığına göre söyledim o rakamı. Bakın şimdi doğum sonrası oluşan çatlsklar alınan kilolar sarkan memeler oluşan basenler yani bunlarda birer sağlık problemi olabilir ya o yüzden kadınların kendilerini güzel görünmeye zorluyor olabilir.
Cevap sahibi1 yılO çatlaklar elestirilmese hiçbir kadınin o kadar umrunda olmaz ki gidip ameliyat yaptırmak kilo vermeye çalışmak ben bı kadın olarak söylüyorum bunu kadınlar dışarıya bazı gerçekleri olduğu gibi soylemez
Cevap sahibi1 yılİşin sağlık boyutu ayrı onu söylemiyorum aşırı obez biri tabikide kilo vermeli riskli bir rahatsızlığa sahip biri tabikde estetik olmalı bunlar çok az kısım büyük bir kısmı işin güzellik tarafını kapsiyor
Cevap sahibi1 yılDostum haklı olabilirsin diye bir şey yok haklıyım zaten iyi günler
- 1 yıl
Bak şimdi bu olmadı sadece ben haklıyım demekle olmuyor. Şimdi kızdırdın beni sana bişey hatırlatayım şimdi bütün suçu erkeklere atıyorsun ama bu yeni yeni böyle bir kavrama geldi estetiğin gelişmesiyle oldu bu. Hiç demiyorsun ilk önce biz kadınlar erkekler üzerinde psikolojik üstünlük sağladık. Yok boyun kısa yok penis boyu kısa yok dişlerin kötü yok elin berbar vs. Gibi psikolojik baskı yaptığınız dönemleri lğtfen unutmayın,. Şimdi size iyi günler 😉🤨
- 1 yıl
Yok erkeklere böyle bir baskı yapılmıyor. Çoğu hatta erkeklerin hoşuna gidiyor. En azından kadınlara yapılan gibi bir durum asla yok erkeklerde. Ezelden beri de olmadı. Dünyanın en rahat varlıkları olmalarına rağmen her yerden çıkıyorlar işte. Sizin yuzunuzden olan bu durumu bile saptırıyorsunuz bravo. Ayrıca penis boyutunuz inan kimsenin umrunda değil. Umrunda olanlar da niye umrunda olduğu belli zaten karşı taraf sakat bir kere. Daha geçenlerde inanılmaz makyajsız estetiksiz doğal güzel olan bir arkadaşımla otururken tanıdık bir erkek sonradan bana bu kızın güzel ama bakımsız olduğunu söyledi. Erkekler bakımlı bakımsız durumunu makyajın var olup olmamasıyla algılıyor hatta kapasiteler niye bu kadar dar ki? Durum böyle olunca zaten erkek cinsiyetine bir şey anlatmak imkansız. Siz kendi yarattığınız dünyada bir takın yerlerinize takılan Barbie bebeklerle hayatınıza devam edebilirsiniz.
- 1 yıl
baskıyı kadınlar yapıo bence
1 yılÇünkü günümüz türkiyesinde ve dünyada estetik oldukça yaygın ama şu var ki genç yaşta yapılması. O kişiyi erken yaşlandırabilir ve herkes gibi oluyorsun. Geçenlerde bir cafe'ye gitmiştim karşımda 3 tane bakımlı kadınlar oturuyordu ama yüzlerini çevirip farkında olmadan göz göze geldiğimde bir korkunçluk hissettim çünkü yüzü o kadar yapay duruyordu ki 2 kadının da kaldım öyle ama şuna karşı değilim yaşın 45-50 gibi olur göz kenarlarına ufak estetikle yaptırabilirsiniz ama ne yazık ki estetik yaşı 20'lere hatta 18 yasa kadar düştü. Yapay olmayan yüz sayısı gün geçtikçe azalıyor. :)
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHerkes suçu erkeklere atmış. Fakat erkekler daha yeni yeni başladı bu kalıplara. Kadınlar her zaman şekilciydi her dönemde bu böyleydi. Ben hiç acımıyorum şahsen; Erkekleri penisinin boyutuna, boyunun uzunluğuna kadar kalıba sokan, beğenmeyenler ve çoğu erkeği de bir psikolojik depresyona sokanlar yine onlardı. Ben bulduğum her kadın ortamında eleştiririm, üzülselerde umrumda değil.
Biz en azından değiştirebileceği şeyler ile eleştiriyoruz. Onlar bizi elimizde olmayan yerlerimiz ile eleştiriyor.
Ayrıca 85C ölçüsünden aşşağı memesi olanda memem var demesin zaten.
16 Yorumla- 1 yıl
ilk cümle ve son cümle der susarım DSMCBLDSJBHVLDKSHVJLDLV
- 1 yıl
ay sonra neden mutsuzum diye dolanırsınız al işte kendi kendine veriyorsun cevabı kendini bilen özgüvenli kendini geliştiren bir kadın zaten sen ve senin gibilere bakmaz :)
- 1 yıl
@slkmısıncemile yav ironi yapmis
Cevap sahibi1 yıl@slkmısıncemile Bunu yarın buluşacağım, üniversitede psikoloji yüksek lisans yapan çıtıra da söyler misin lütfen
Cevap sahibi1 yıl@nicksiiisiiz anlamaz boş ver
Gizli Üye(25-29)1 yılYani bence normal çünkü en basit benim 75 b goguslerim erkekler sürekli büyük meme övüp duruyorlar. Ben aşağılık kompleksi oldu bende. Benim ilerde eşim beğenmezse ya da dalga geçerse kotu şeyler olabilir ben çok üzülürüm. Başkalarının da başka şeyleri vardır. Keşke bir şeylerin dalgası yapılırken düşünülse
34 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEn basitinden kucuk olduğu için arkadaşlarım laf söylüyor ha benim ki büyük ama bak dekolte nasıl duruyor diyorlardı.
- 1 yıl
Küçük görüyor beğenmiyorsan üzerinde yapılması olabilir. Bende buna katılıyorum..
Cevap sahibi1 yılAldım ben cevabımı okey
- 1 yıl
Başkaları için değil de kendin için yapman daha iyi 😉
1 yılEstetikten önce aşırı güzel olup estetikten sonra çok kötü olan bir sürü ünlü var. Örneğin: Elite dizisindeki Carla, Megan Fox, Meryem Üzerli, Hande Erçel... Daha reelden tanıdığım kızlar da var. Takmış burnum kötü diye, halbuki hiçbir kötülüğü de yok. Gayet normal standart burun. Daha küçük olsun diye ameliyat oldu. Harry Potter'daki Voldemort'e benzedi çok çirkin oldu.
Bir kaza geçirmediyseniz ya da herkesin dalga geçtiği özelliğiniz yoksa lütfen estetik yaptırmayın. Doğal seviyoruz.00 Yorumla
1 yılAçıkçası 40 yaşıma geldiğimde bende yaptırmayı düşünüyorum çökmüş buruşmuş bir kadın olmak istemem toplumumuzda zaten nedense herkes güzel olsun çekici olsun bunun bir sorumlusu da erkekler o kdr dış görünüşe önem veriyorlar o yüzden de kadınlar yaptırıyor ama en büyük pay ise kadınların güzellikte birbirleriyle yarismalari
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTek adam yerine tutulucak özellikleri güzellikleri ellerinde ki tek etkili silah ve güzellikleri olmadan yanlızca anlamsız bir canlılar erkeklerin ve en önemlisi toplumların gözünde. Toplumdan dışlanan kadın ölmeye yüz tutar. Erkeğin bakmadığı kadın kaynaklara ulaşamaz kaldı ki güzel olmayan kadına iş bile vermezler çünkü bu zamanda kadınların güzelliğini satabiliyorsun ama cinselliklerini değil 🥴 Yani komik ama bir kadını sıkmek etik değilken sırf güzel yüzü saçları gögüsleri ve götü var diye işletmene alıp o kadını görsel bir seks işçisi olarak sergileyip para kazanman etik olmuş oluyor...(İşletmeler de ki güzel kadınların tek görevi etek boyu dekolteyi açabildikleri kadar açmasını arzular işletme bir kadın çalışan işletmeye aldığında genel olarak tek beklenti budur)
10 Yorumla
1 yılÇünkü güzellik algısı oluşturuldu zorla ve erkekler de daha güzəl olana baktığı için kızlar da kəndilerini güzəl göstermek istiyorlar.
45 Yorumla- 1 yıl
Ben tartışmam, boş bir muhabbet bana görə.
- 1 yıl
Aksini iddia etmedim.😼
1 yılÇirkin kadınların zorbalandığı durumları yaşasaydın, sende estetik olurdun.
51 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılToplumun güzellik kriterlerine uymayan kadınlar özellikle erkekler tarafından zorbalanıp, hakaret duydukları için olabilir mi?
Lisede depresyona girmeme sebep oldular. Lise döneminde güzel anılarıma dair tek bir fotoğraf yok. Öyle bir zorbaladılar ki. Fotoğraf çekinmekten nefret ettim. Geçmişe dair tek hatıra fotoğrafım bile yok o yüzden.
30 Yorumla
1 yılErkeklerin bu konuda aşırı takıntılı olmasındandır. Güzelliğe tapıyorsunuz. En ufak kusur bile istemiyorsunuz.
314 Yorumla- 1 yıl
Doğal istiyotum dersiniz estetiklilerin peşinden koşarsınız. Ufacık kusuru olsun hemen laf edersiniz. Eminim estetik yaptıranlar fa mutsuzdur çok azı mutludur anca.
- 1 yıl
Yok valla dogal olsun burnu kemerli buyuk olabilir orasinda burasinda kusur ermeyiz yeter ki ilk adimi atsin sevsin
- 1 yıl
@nicksiiisiiz tamam sana güveniyorum artık
- 1 yıl
Tesekkurler :)
- 1 yıl
@nicksiiisiiz rica ederim benim gibi bahtsiz arkadasim
- 1 yıl
Yasin dogru mu senin? 18 misin
- 1 yıl
@nicksiiisiiz evet
- 1 yıl
Anladim kardesim ben 26yimda :d
- 1 yıl
@nicksiiisiiz 18 19 gibi duruyor konusmalarin
- 1 yıl
Alla alla ne alaka ki ben aslinda olgunumdur
- 1 yıl
@nicksiiisiiz allah allah
- 1 yıl
Allah Allah da kullari kul degil
- 1 yıl
Genel olarak soyledim he yanlis anlama sakin fjguj
1 yılGüzel olsa hani bazıları doğal gbı duruyor öyle olsa neyse ama o kadr çok belli oluyor ki yaptrdklari çok kotu berbat ya
310 Yorumla- 1 yıl
Bazıları abartio kaç metre öteden bagrio resmen
- 1 yıl
Her alanda yapılan estetiğe genel yorum yaptm
- 1 yıl
İcerigne girince sorunun anladm
Peki estetik yaptrmis birisi doğal oynanmamis gbı görünse de anlıyor musun - 1 yıl
Yani normali bu sanrm 😄
- 1 yıl
p*rno yıldıızı gıbı oluyo kımı
1 yıl3 gram akıllarıyla yapabilecekleri maksimum şey o. Beyinsiz oldukları için, erkeklere sunabilecekleri tek şey de görsel..
27 Yorumla- 1 yıl
@hynjinnnn bana sunan sunmuş we sunuyo gerekeni, profile bakarsan yazar zaten evli diye. O da eski bi KScan. Sen düşün artık, eşeğe mi ziktircen, vites3 mi oturcan, patlıcan mı sokucan. olmadı burada da it köpek çok, benden ekmek çıkaz sana, hanımağalarını bilirim ben senin ;)
- 1 yıl
- 1 yıl
@hynjinnnn yok *, senin gibi zincirlerini ellwrinde tuttukları bebeleri salarlar üstğme, ya da 4.5. nikleriyle gelip böyle mcık mcık konuşurlar. Canı yanan konuşuyo napalım
- 1 yıl
Şimdi seni engellicem ve gollum gibi baaram, "git ve bi daha geri gelmeee" :)
1 yılErkeklerin borsa kripto loto gibi şeylere meraklı olmasının nedeni ne ise kadınların estetik merakı da ondandır.
16 Yorumla- 1 yıl
Kadınların zengin olmak için bedenini kullanma fırsatı da var güzel olup zengin erkek düşürerek veya onlyfansçı olarak veya en kötü esc olarak
- 1 yıl
Tama işte. Erkekler için para kadınlar için de güzellik önemsendiğinden erkeklerin kolay yoldan zengin olma çabasıyla kadınların kolay veya yapay yoldan güzel olma çabası aynı haltın laciverti oluyor işte. Bunu anlamayıp hala yorumumu yanlışlayacak kadar ne düşündün anlamadım açıkçası..
- 1 yıl
@_elsevier_ Zengin erkekler tek vasfı güzel olmak olan kadınları cüzi bir miktara kiralarlar o yüzden seninki iyi bir fikir değil
- 1 yıl
Erkeklerin amacı güzel seksi bir kadını elde edebilmek zaten
- 1 yıl
@_elsevier_ Evet de mesele ne için elde etmek istedikleri...
Erkekler dış görünüşe önem verdikleri için bana normal geliyor
25 Yorumla
1 yılTürk erkeği kadınlara güzellik konusunda çok baskı yapıyor işte bu yüzden çoğu kadın estetik işlemlere başvuruyor.
Yolda yürüyorum bir tane düzgün görünümlü erkek yok.
Türk erkeği ile işim olmaz bunun sebebi sadece güzellik baskısından kaynaklı değil ekonomik seviyeleride, düşük eğitim seviyeleride düşük.
Neylerine güvenip mükemmel bir kadın figürü istiyorlar anlamıyorum.
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin estetik görüntü ile kafayı bozması ve kadına yalnızca bu görüntüdeyken kul köle olmasından kaynaklı bir de sosyal mecralarda dayatılan güzellik algısı yüzünden
20 Yorumla Güzel ve dikkat çekici olma istediği bide ek olarak erkeklerin sürekli Rus kadını güzelleşmesi yüzünden olabilir. Hatta bence bu yüzden kadınlar burun estetiği dudak dolgusu ve özellikle sarı saç ve kızıl saç tercih etmeye başladı. Herkes estetikle güzelleşti zaten
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNapsinlar ablasi kendilerine güvenleri yok boş boş şeylere para veriyorlar ztn yarisi ayni fabrikadan çikmiş gibi
26 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSiz doktor musunuz
Cevap sahibi1 yılAyy gerçekten mi
Cevap sahibi1 yılAma biraz şaşirdim KS de sizin gibileri yok da
1 yılBen bir estetik doktoru olarak her şeyin bir sınırı vardır diye düşünüyorum fazla estetik güzel değil.
Kadınlar şimdi estetik meraklı çünkü sosyal medyada ne görüyorsalar özeniyorlar neden onun dudakları güzel benimde öyle olsun diyor ve hiç anlamadan ona estetik gerekiyor mu gerekmiyor mu yaptırmak istiyor başkalarina ozemeyi bırakıp ilk önce kendilerini sevmeleri gerekiyor bence
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılestetik yapmalarının sebebi lemdileirni çekici buluyorlar erkekler için faln filan bence bunun için ya da kendi vucutlarını begenmiyolar
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYani geneli oyle
ben meraklı değilim protez tırnak bile yaptırmam benim olmayan bişeyi kendime yakıştırmıyorum kendimi doğal seviyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇirkin değildim ama bir kaç estetik yaptırıp çirkin oldum
24 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvet bilin ki yanlış doktor kendileri istemediler öyle olmayı. Dışarda gördüğünüzde bunun bilincinde olun. Kimse o kadar para verip çirkin görünmek istemez.
Cevap sahibi1 yılİstisnalar kaideyi bozmaz diyelim. Çok kişiyle konuştum çünkü çoğu kendi isteği değil.
ÇÜNKÜ DEVİR KENDİNİ BEĞENDİRME DEVRİ. maalesef insanlar, diğer insanlara beğendirmek için yaşıyor.
10 Yorumla
1 yılBeğenilmek istedikleri için
11 YorumlaGüzellik algıları kadınları bu yöne doğru ilerletiyor
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGrizeklı oldukları için. Burun estetiği yatptırmayan bir ben kaldım sanırım. Sonuç da çoğunda fiyasko resmen madara oluyorlar aptllar farkında değiller çok gülüyorum 🤣
20 YorumlaKişisel tercih meselesidir. İsteyen yaptırır, istemeyen yaptırmaz.
20 Yorumla
1 yılKadınlar estetiğe meraklı çünkü canımsın erkeklere hitap ediyorlar. Düşüncelerini ve zekalarını geliştirseler, dudaklarına, göğüslerine ya da kalçalarına odaklanmak yerine, daha tatmin edici ilişkiler yaşayacaklarını düşünüyorum.
00 Yorumla
1 yılCunku herkes aynada kendini daha guzel gormek ister. Nokta😃
10 Yorumla
1 yılSadece yapay olan şeyler bu çağda daha çok anlam kazandı.
10 Yorumla
1 yılHepsi ördeğe benziyor estetik zorunlu olmadikça yapılması kötü hepsi bir birine benziyor
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 966 cevap paylaştı. Hayır ben sevmem çok itici geliyor bana 🙄😒😒
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen meraklii degilim cevremde ne kadar estetik olan varsa simdi bin pisman insanin eger saglik kaza vb sebeplerden dolayı gerçekten ihtiyacı yoksa estetik olmasi hos degil bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBurnuma o kadar çok zorbalık yaptı ki erkekler lise dönemimden beri bir müddet sonra artık bende yaptırmak istemeye başladım. Yakın zamanda yaptırmak istiyorum.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sağlık açısından gerekli olmadıkça bedenime bıçak degdirmem
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 452 cevap paylaştı.
1 yılVücudunda beğenmediği şeyleri değiştirmek istemek normal. Bazı insanlar bunu kabullenmek istemiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTakıntılı, kendiyle barışık olmayan, sosyal görünüş kaygısı ve beğenilme odaklı yaşayan hasta ruhlu kadınları kastettiysen doğru. Sağlıklı aklı başında insanlar böyle şeylerle uğraşmaz.
10 Yorumla
1 yılsize yaranılmaz be hersey sizin icin bak bicak altina bile yatiyorlar 😀
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 992 cevap paylaştı.
1 yılTürk kızı beynini değil vücudunu göstermek beğenilmek bakılmasını siter kendini teşhir etmeye bayılır çrikinliğini yaa 10 kilo boyayala kapatacak anca kapanıyor zaten ya da estetik olacak
00 Yorumla
1 yılDaha fazla erkek tarafından beğenilmek için. Daha fazla erkekle cinsel ilişkiye girebilmek için yapanlar da var. Nemfomanyak dolu ortalık
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 318 cevap paylaştı. Kastettiğin göğüs estetiği ise daha büyük isteyen yaptırıyordur gayet normal 🤷🏻♂️ acaba ne kadar acılı oluyor bu işlem sonrasinda falan
00 YorumlaBen hariç 😂😂
32 Yorumla
1 yılSosyal medya. Güzellik algısı.
31 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılbu denli merakları, kadınları estetiğe iten unsurlar olabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl90-60-90 diye tutturduğunuz için olabilir mi yürüyen zeka
11 Yorumla- 1 yıl
😂 fazla biraz 90 meme bence
Güzellik & Bakım konusunda 320 cevap paylaştı. Hırs küpü olduklarını düşünüyorum.
En en en çekici olma düşüncesi,
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHiç umrumda değilde boy uzatma ameliyatı olmak isterdim
10 Yorumla
1 yılEstetik güzel Bırsey bence
25 Yorumla- 1 yıl
Ben seviyorum
- 1 yıl
Aşırı ıyı degıl tabıkı
1 yılerkekler neden gennellemeye bu kadar meraklı
24 Yorumla- 1 yıl
kadınlar demişsin bazı kadınlar değil
- 1 yıl
kadınlar diyince o anlama gelmiyor ama lafı çevirmeye çalışma
- Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yıleksikliklerini bu yolla kapatabileceklerini sanıyorlar
00 Yorumla
1 yılValla bi erkek olarak hos durdugunu dusunmuyorum estetikli seven şişme mankende seviyodur
00 Yorumla
1 yılAptal erkeklerin aptal baskıları yüzünden olabilir mi mesela 🤷
00 YorumlaGüzelliğine güzellik katmak için tercih meselsi askm
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSağlıklı düşünemiyorlar.
210 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSağlıklı düşünebilseler sağlık dışındaki sebeplerle oralarını buralarını değiştirirler mi?
Cevap sahibi1 yılYapamaz normal şeyler bunlar
Cevap sahibi1 yılYaşlanmak değil o
Cevap sahibi1 yılBarbie görünümlü olacak değil herkes.
Cevap sahibi1 yılBana makul gelmiyor. Özellikle yüz, göğüs ve kalçada keyfi değişimler çok aptalca geliyorç
Gizli Üye(25-29)1 yılÇünkü kendi güzelliklerinin farkında değiller.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEn iyi erkeğe ulaşmak için güzel olmak istiyorlar yakışıklı ve zengin koca hayali hepsinde var çünkü
10 Yorumla
1 yılAmaç Nedir biliyormusunuz hem güzel görünmek hemde zengin bir erkek ile evlenip rahat yaşamak istiyorlar.
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat