Güzel kadınların estetik yaptırma sebebi nedir? Mesela Funda Arar, zaten gayet güzeldi. Biraz yaşlılık belirtisi vardı, ama o da normal, 46 yaşında sonuçta. Zaten güzel ve bakımlı görünürken neden estetiğe ihtiyaç duyulur?
Yetinemiyoruz sanırım insanoğlu olarak daha da güzelleşmek isteği var hepimizde böyle olunca da devamlı estetik yaptırmaya başlıyoruz sırf bu yüzden başlayamıyorum aslında dudak dolgusu istiyorum ama sonrasında muhtemelen başka işlemler de isterim diye tutuyorum kendimi :D
Kendini, yüzünü ve bedeninin oluşturduğu güzellik hissini daha yoğun yaşamak isteyen kadınlar estetiği tercih ediyor bence. bide Son dönemlerde, teknolojik gelişmeler ve estetik operasyonlarının kolaylıkla ulaşılabilir olmasıda büyük etken olduğunu düşünüyorum...
Kendisi onu yaptırınca daha güzel olacağını düşünüyor ve hiç gözden düşmek istemiyor. Bunun için bir dünya para ödüyorlar. Güzelliklerini kaybediyorlar bence ama kendilerini mutlu ediyorlar aynï zamanda da buda yaptırmalarını değer.
La Funda Arar taş gibi fıstık gibi kadındı. Ne yapmış kendine aşık olduğum kadın gitmiş. Yerine yolda görsem korkup 50 krş verip kaçacağım birisi gelmiş.
Hergün aynaya baktıkça güzellik normalleşiyor ayna yakınlaşıyor gözle çok ön plana gelmeyen pürüzler göze batmaya başlıyor. Kişi bu durumda estetiği ihtiyac olarak düşünüyor.🤷♀️
Daha güzel olurum algısı ile yapılan bir yanlış... Doğal güzeliğini korumak yerine estetiğe başvuruyorlar ve zamanla yüzde mimik, ifade ya da yaş çizgileri yok oluyor. Her ne olursa olsun estetik çok rahatsız olunan durumda düşünülmeli. Elbette herkesin kendi tercihi ne diyelim...
Öz güvensizlik. Çevresel etkiler. Sevdikleri kişilerin bir başkasında beğendiği hale bürünmek. Mecburen yapılan müdahaleler.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Funda Arar çok harika bir sanatçı hayranıyım. Bakımlı olduğu için güzel görünüyordu. Ama özel bir güzelliği yok. Soruya gelirsek daha fazlasını istemek nedeni. Mükemmel olmayı aramak. Sonu hüsran. Yetinmeyi bilmek güzelliği korur.