Kadınlar neden estetik yapmaya ihtiyaç duyarlar?

Yani sürekli bir değişim halindeler bir türlü anlamıyorum. Burnunu daha iyileşmeden başka yerini yaptırıyor. Ben oysa doğallıktan yanayım yani senin mesela burnunda sıkıntı yok küçültüyorsun. Ha kırılır yaparsın rahatsız olursun o ayrı ama bu nedir yani? Ben mesela geniz etimden eti aldırıp kırığı düzeltip ufacık düzelticem , ön dişlerimi görüntüsü hoş değil diye tavşan yaptırıp 1 cc üst dudak dolgusu haricinde bide yorgun göz altlarımın dolgusu dışında bir şey yaptırmayı düşünmüyorum dediğim gibi estetik açıdan kötü duruyor nide sağlığımı olumsuz etkiliyot ama kimileri bunu ciddi güzel olmasına rağmen kafaya takıp bozuyorlar kendilerini. Bayan kuaförü oluncada ister istemez önyargı oluşuyor kadınlara karşı yani neden yaparlar lazım olmayan birşeyi 🤔
Güncellemeler
+1 yıl
Kıl tekniğini unuttum 😂kaşlarımda çok ince diye yaptırıcam. Ama cilt bakımını asla 25 yaşımdan önce düşünmüyorum boyayı da. 25 yaşından sonra vücut kendini yenilemeyi bırakıyormuş çünkü. Ama kimileri 20 yaşına girmeden o güzel saçlarına kıyıyor mafvediyo boyuyo bide yetmiyo kalmayan saçlarını kaynaklarla kandırıyor bende saç var diye bu defa onu boyuyor
Kadınlar neden estetik yapmaya ihtiyaç duyarlar?