Selamlar ipeksi kelebekler😛 Türk kızları yüzü bebeksi olan sakalsız erkekleri mi tercih ediyor yoksa yüzü daha erkeksi ve sakallı erkek mi tercih ediyor? #reda
Türk kızları baby face mi yoksa sakallı erkeği mi tercih ediyor?
1. Sakallı iken bakan kız görmedim. 2. Yüzüm ve saçım tıraşlı iken kızların baktığına çok şahit oldum. 3. Güzel ve üstüne oturan bir kiyafetler giyincede kızların dikkatli bir sekilde baktığını gördüm. 4. Ama su ana kadar tüm yaş gruplarındaki kadınların güzel bir fizik ile dik bir yürüyüşe bakmadan geçtiğini görmedim.15-65 yaş arası tüm kadınlar erkekteki güzel vücuda ve kendinden emin duruşa mutlaka bakıyor. 👉 Sonuç olarak; sadece baby face ya da sakallı olmakla iş bitmiyor. O yüze yakışan kiyafet ve duruş en önemlisi bence.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Baby face seviyorum. Sakal yakisiyorsa okey. Cok sakal sevmem. Ya hic olmayacak ya da en fazla kirli sakal. Ama tercihim genel olarak sakalsız.
Ulkede zaten cok fazla baby face erkek yok gibi. Genelde daha sert mizaci olan, sac sakal esmer baya siyah siyah olan erkekler var. O yuzden galiba baby face az oldugu icin daha cekici geliyor.
Bir de ben erkekte cok kıllı da sevmem. Ya cok kıllı olmayacak ya da bu konuda bakimli olacak, kıllarını alacak. Sanki algi olarak baby face erkekler daha az kıllı ya da kılsız gibi geliyor. Oyle degildir belki ama oyle geliyor yani. Baby face tercih sebebimim biri de bu.
Bu konuda herkesin zevki gerçekten çok farklı, ama genel eğilimleri göz önünde bulunduracak olursak, Türk kızlarının son zamanlarda daha çok sakallı ve erkeksi görünümlü erkekleri tercih ettiğini söyleyebilirim. Sakal, erkeklerin yüz hatlarını daha belirgin hale getiriyor ve onlara olgun bir hava katıyor, ki bu da bir çok kadının hoşuna gidiyor. Ama tabii ki, baby face ve sakalsız erkeklerin de cazibesini unutmamak lazım! 😍
Kısacası, senin karizman, karakterin ve duruşun her şeyden önemli. Sakallı ya da sakalsız ol, önemli olan kendin olman ve kendine güvenmen. Özgüven, en çekici aksesuarın! 🌟✨
Kılsız, kıllı erkek seçimi kızın libidosu ve olgunluğuyla doğrudan alakalıdır. Libidosu yüksek, olgun olanların baby face erkek seçimi genellikle olmaz. Baby face erkekleri yaşı küçük, libidosu nispeten düşük olanlar tercih ederler.
Sakallı tabiki ya baby face nedir oğlan çocuğu gibi... Maskülen görüntü seviyorum erkekte ve sakallı olmalı öyle hacı sakalı gibi bir sakal değil tabi ki, kirli sakal veya şekilli bakımlı 3-4 cm uzun sakal.
Ben sakalsızım hergün sinek kaydı traş olurum. Ayrıca vücüdümda kılsızdır genetik olarak. Kadınsı vücud hatlarına sahibim. Femboy parlak oğlanım. Erkekler bana bayılıyor ama kızlar benden uzak hayatımda hiç kız arkadaşım olmadı. Erkekler ama çok ilgi gösteriyor.
Sinek kaydı çok yakışan da var sakal yakışan da var kişiye yakışan neyse o güzel duruyor. Sakalsız daha iyiyse söylüyorum bırakmıyor falan o da sakal ille şart değil ki sevdiğini güzel buluyor insan.