yok mu bir ortası bunun kızlar xd

Maço erkek
Palyaço erkek
Çikolata erkek
Adam erkek
Madam erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yok mu bir ortası bunun kızlar xd

İlk önce maçoya aşık olur , sonra ise hamurla bile o kadar oynamiyorlardir..
Gerçi bundan da sıkılır.
Beni anlamıyor der geçer.
Sonra beni kimse sevmiyor der.
Derler hocam xd
Hayatın gerçeği
Cevap
2Cevap
Türk kızları serseri sever
Serseri ol canini yesinler xd
Çikolata erkek biscolata erkeği oluyo galiba 😂
Evet tam da onlar oluyor istemez misin xd
Cikolata erkeği hanimci erkektir hanımının sözünden çıkmaz 🤣🤣
Biscolata erkekleri hep yabancılardan oluyo sjj
Elin ecnebisini istemem ben😂
Ben Ülker çikolata parçacıklı erkeğim ecnebiler biccolata erkeği. Onlara karşı piyasaya çıktım. Butun kızlar onlari yiyor Ülker çikolatalı parçacıklı erkek yiyen yok 🤣🤣
İşte taklitler aslını yaşatır 😅yapacak bişey yog sjj
Taklit onlar ben gerçek bir sürrealist damla çikolatalı rasyonel bir ülkemizin ülke çikolatasını beni seven böyle sevsin sevmeyen cikolata bulamasın aminn 🤣🤣🤣
Biscolata da şölen firmasına ait yalnız. Bildiğin Entepli🤣🤣
Onlar bizim akraba aramız iyi değil biscolatayi da biz bulduk ama yunanlılar gibi hemen bizim bu benim ınga ınga diye bebe oyuncağını kaybetmiscesine ağlayınca alın dedik sizin olsun sevinsin garibanlar dedik. Gittiler İtalyan erkeklerini getirttiler reklam çektiler sonra kızlar bir biskolatyi yedi bjr de İtalyan erkeğini yiyemedi onlar sapasağlam da olsun şimdi iyi satıyorlar lakin bir puma Adidas gibi çekişmemiz olamaz. Bizim ürettiğimiz bize satamazlar davamız devam ediyor şu an daha fazla açıklama yapmam avukatım öyle dedi 🤣🤣
Bilmez miyim entebin hamamlarinda az mı hamamotu sürüp berbat kokun bedenimizi ve sacimiza bakim yapmadık. Az mı tosun paşa hamam sahnesi izlemedik. Az mı keselerimiz dolmadı keselemedik birbirinizi hey gidi günler hey 🤣
Çikolat erkek ne yaa😀
Cıvık erkek xd
Çikolata erkek nasıl oluyor 😅
Tatlı erkek bakışı gülüşü halleri tavırları şirin erkek
Tatlı olabilir bazen ama maskülen olması hoşuma gidiyor benim
Sadece maskülen mi
Erkeksi erkek iyidir hojdur
Aura görünüş olarak maskülen insan olarak samimi ve merhametli biri çekici ve tatlı güzel sempatik seksi hepsidir
Aura yıldız gibidir parlar. Erkek erilliğini yansıtır ve gücünü bir aslan gibi hissettirir. Samimiyet sıcakkanlılıktan geçer. Merhamet yüreğin pamuk tarlasında işlenir. Tatlım güzel sempatik kısmı ise Allah vergisi. Seksi ise orası işte çok ateş saçar.
Hepsini bulamıyorum işte bulunca da bana ilgisi olmuyor😭🙁🙁
Daha yaşın çok genç bu tarz bir erkeği erken yaşta bulman zor zanaat. Erkek olgunlaşırsın ancak bu yaziklarimiza erişim sağlar. Bulunca sana niye ilgisi olmuyor gözü mu kör gönlü mü bu bebenin
Bilmiyorum ki genelde ilişkileri oluyor ya da benj istemiyorlar sanırım 🤷🏻♀️
Tanışma evresi nasıl gerçekleşiyor
İlk evre önemli o samimiyet ve ctenligi karşılıklı almalısınız
İlişkileri olur tabi öyle erkekleri boşta bırakmazlar iki gün boş kalır üçüncü gün doldururlar
🥲🥲🥲Ben onu istiyorum ama onu seciyorhm o kadar erkek arasından ama elde edemiyorum sinirlenmeyim de ne yapım ben uzuluyorum
Biraz soğuk geçiyor genelde bende konuşma sorun burada olabilir
Birini sevdin ve seçtin olmadı. Hayat başka güzellikler önüne çıkartır. Üzülecek hayiflanacak kederlenecek bir durum söz konusu değil. Nasibini yaşarsın. Umudunu yitirme istediğini elbet bulursun
Sıcaklaştır ısıt ortamı ve duyguları kendinj sal
Nasıl bulcam bilmiyorum yani benim istediklerim beni istemiyor yani soğuklar genelde 😔
Aşırı aktif biri değilim ben sakin biriyim o yüzden sanırım olmuyor
Benim istemediklerim de bana yürüyor ya da nebileyim yavaş gelişmiyor bunu sevmiyorum ben hızlı başlayan hızlı biter bence
Sakinlik seven bir erkek hemen adımını atar sana
Ortalama hız ilişki icin iyidir. Tosbağa gibi giden ilişki bayar. Hızlı giden ilişkide ise tüketim arzı fazladır. Her sey bir anda tükenir sonra tükenmişlik sendromu. Fazlası zarar azı yorar ortası karar. Bu kadar canın sıkma elbet biri karşına çıkar
Belki de yaşım sorun cikariyordur
Hızlanma taktikleri bulayım o zaman ben
Bide ısınma hdhdj sıcak insanları seviyorum ama işte ben öyle değilim sanki çokta
Ahahha çita gibi hızlı, ocaktaki demlenmiş çay kadar ısınmış ve hazır olmalısın
Sicak soğuk birlesince ortaya akıl almaz şeyler ciksr
Bu çok zor😂😂😂baya calismak lazim nerde prova yapicam sbsjjs
Bul birini birlikte çalışın 🤣😂😂
Hayat ortağından önce ders ortağın olsun 🤣😂 yaşasın öğrencilik ah o eski günler ah
Ben öğrenci olmaya hazırım her zaman yakışıklı ve becerikli bir hocaysa tabi karsimdaki
Bul karayı al parayı vardı eskiden yesilcamda bulunca anlarsın 🤣 iyi bir öğren i olacağın kesin net ve ogrenecegin de aşikar
Ahahah teşekkürlerr
Aklına takılan sorulsrin olursa sorabilirsin yardım etmeye çalışırım
Aa o zaman exrtadan kocaman teşekkürler
Rica ederim minik serçe kuş atmacalara dikkat et kendini kaptırma xd
Serçe mi 😂😂 küçükken en sevdiğim hayvandi
Dikat ederim
Neden serçeyi seviyordun pencerene mi koyuyorum yoksa babanın ilk arabası serçe marka araba miydi xd
Pencerede degil de evin cikisinda yolda oluyordular okulda ordaydi hep goruyordum babam tadi guzel diyordu bide hshsjsh ve Captan jack sparrow da vardı ilk askim 🤣🤣sonrasinda ta ki annem bir hikaye anlatincaya kadar
serçe neden zıplıyor diye sormuştum ben de zıplayarak gidiyordum yolu sercelere bakıp
Hikayesi şöyle minik bir serçe oluyor yavru yurumegi ogreniyor annesi olmuyor o da diğer kuşların yanına gidiyor onları taklit ediyor yurumelerini sonra kendi nasıl yürüdüğünü unutuyor ve zıplayarak geziyor bundan boyle bence acıklı bir hikaye bu
Baban avcı demektir. Geçmişte köyde vurup yemiş xd
Jack sparrow serçelerin kralıdır
Hahaha kanguru da zıplıyor avustralya da yaşasan kanguru seveceksin demek ki 🤣
Doğa çetin bir yaşam alanıdır hayvanlar için o yüzden hep bir acıklı hikayeleri vardır ama doğa gereği bunlar olması gerekiyor. Nice serçeler seke seke seksek oynadılar çocuklarla...
Köyde değilde ama o zamanlar koy gibiydi evet bana da sürekli tavşan serce avliyalim diyordu dhsjjs ama hiç yapmadık sadece balık tutmayı ogretti😂
Ve konu nasılda geldi buralara dbjsjs
Baban ayni babammis aynı kafadalar xd
Balık tutabiliyorsan balık isterim hangi balıkları tutabilirsin denize gidip mi tümörün tatlı su göl lehinde mi
Konu konuyu yufka gibi açar nereye gideceği ni kestiremezsin xd
Öğretti ama ben tutamiyorum 1 kez akvaryum balığı tuttum şansıma kızıl fosforumsu balık çıktı geri attık zjsjjz
Omu yiyen ölür xd
Fosforlu Cevriye mj anladın ahahah
Yok sen oltayı at başka bir şey yapma babana devret o tutsun
Ben geçen tutmaya gittik kuzenlerle balık bizi tuttu xdddddx
😂😂😂
Balık ne kadar büyüktü ki bu ne balığı böyle
Bu balık değil balina balina köpek balığı
Biz de anlamadık olta attık boka battık xd
😂😂😂bu sefer daha büyüğü gelir
🤣katılıyorum balina gelir
Katil
😂😂
Bu saatte uyumadın mı xd
Biri aradı sinir etti uyuyamadım
Beninkedi uyandirdi
Çok tatlı ya onlar ben de istiyorum ama alerjim var ve kendi paramı kazanmiyorum Şu an
Alerjin varsa uzak dur kediye dönüşürsün serçe sevmeye devam 🤣
Muhabbet kuşum vardı ona da alerjim var ben hayvan sevmiyorum sanirim
Seviyorsun ama alerjik reaksiyon gösteren bedenin bunu istemiyor. Oyuncak kuş ve kedi köpek ayi pelus lazim sana
😅😅😂yok daha neler
🤣🤣Sen hayvan sevgisinden uzak mı tutacak geçen gün oyuncaklara gittim devasa oyuncaklar var odano jurussic parka çevirirsin
Ben sevmiyorum öyle oyuncaklari
Ne tarz seviyon ki
Oyuncak sevmiyorum genel olarak
12 yaşımdan sonra yasakladılar o zamandan beri öyle 😀
Niye 12 yaşında artık sen büyüdün kocaman kız mo oldun dediler
Evet 😀
Peki sen büyüdün mü
Sanırım daha yeni büyümüş gibiyim
Ekonomik özgürlük diyorlar o kaldı geri kalanı tecrübe iste
Yavaş yavaş olur o da
Ekonomik özgürlük alirsin daha yaşın küçük ona zaman var
Zaman içinde yedirmekle olur. Hayat hızlı akar ama senin zamanı iyi kullara bu tüm her şeye ulaşıp maslow ihtiyaç hiyerarsisinde en tepede olman için zaman var
Bu seneden baslamaliyim 20oldum artık çalışıp üni kişisel gelişim ve ilsikiler hepsini yapmaliyim)
En azından istediğim şeyleri yapabileceğim bunu basarirsam
Yapacaksın inanıyorum.
İstediğin ne varsa yapacaksın sadece zaman lazım
şu an ama birsekilde kendi paramı kazanmalıyim bakalım ne olcak
Arastir bakalım bulursun bir iş hangi şehirlerin bilmiyorum ama büyüklerinden yaşıyorsan kısa zamanda bulursun ya da torpil yaptır xd
Büyük şehir değil işte okuduğum yer 😀
Neresi
Boluda okuyorum
Benim kardeşimde. Orada okudu 1 yıl abi dedi bunlar yobaz sonra Balıkesir'de okudu xd
Bolu da iş zor cafelerde iş bulabilirsin part time
Çok kötü bir yer ya ne bolumumu seviyorum ne ortamı be de sehri
🤣kardesim haklıymış kaç kurtul
Yapabilsem keske
İlk senesinde yapmıştı kardesim sen de yapabilirsin geçiş oluyordu. Diye biliyorum
Maalesef ben yapamam
Kaç yılın kaldı
3kaldi
Allah yardımcın olsun daha çok varmış
😶sağol 😒
🤣🤣dehanın olsam seni başka okula gönderirdim ama işim dekancılik degil
Öyle oluyor mu ya sghxdj
Para ve makam her şeyi yapar xd
Kovuluyormusum uniden 😂
Sevmedigin hocanın yüzüne tükür saçını çek benden sana büyük gizemli uniden kovulma sanatı xddd
😅yazık değil mi ve saygısızlık yapmam ben
Ve turkiyeden deport ederler beni
Departman etmeye çalışanı bana gönder ben onu gönder tuşuna basıp gönderirim uzak diyarlara xd
Doğru düzgün olanı yok mu 😅
Vardır xd
Madam erkek olsun bana hizmet yapsın 😂😂
Adam erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?