Feminen Türk erkeği
Maskülen Kürt erkeği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
6Cevap
kimi isterlerse onu tercih ederler
Kürt erkeklerle sevgili olan ilgisi olan türk kızlar bizim türk erkeklerle ilişki yaşamasın birdaha.
Maskülen Türk yok mu
Cihan albora
Tam Kürt tipi var o adamda. Ek olarak Türklerin çoğu feminen
Ozaten dizide Kürt
Maskülen kürt erkeği tabii ki, feminen türk erkeğiyle ne yapacağım?
Sen Kürt müsün ki
Türk'üm, sen de mi Türksün?
3/4 Kürt 1/4 Türk
Ben de Türk kızlarını beğeniyorum daha feminen ve ciciler. Kürt kızları kaba ve erkeksi
Türk erkekleri de Türk kızlarını öyle buluyor. Kimse ırkının insanını beğenmiyor nedense. 😁 Bu arada güzel sözlerin için teşekkürler Kürt erkekleri de fazla maskülen ve yakışıklı oluyor.
Ben teşekkür ederim esasen
Rica ederim ☺️😚
3/4 Kürt 1/4 Türk nasıl oluyor?
Babaannem Türk geri kalanlar Kürt kökenli
Ama o da doğulu Türk yani
Sence Türk kadın Kürt erkek birlikteliği mutlulukla sonuçlanabilir mi?
Evet, şimdiki Kürt erkekleri aşiret kültürünü terk ediyor, akraba evliliklerini terk ediyor sadece maskülen yapılarını koruyorlar
Genelde kızlar maskülen erkekten hoşlanırlar ama ankette feminen erkek önde çıkmış. İlginç.
Sence annesi Türk, babası Kürt olan bir çocuk hangi kültüre göre büyümeli? Hangi kültür baskın olmalı?
Babanın ağırlığı olacak ama annesinin kimliğini de unutmayacak
Kürt erkeğinin hepsinin maskulen olduğunu nerden biliyorsunuz?
Hepsi değil tabi, batıda yetişen jenerasyon feminenleşti. Ama esas Kürt erkeği maskülen
O zaman maskülen kürt erkeği diyelim
Kürtlerin görünüşü maskülen ama huy olarak maskülen değiller içlerinde teke tek kavga etmeye korkan, silah bıçak taşıyarak kendini adam sanan gizli gey bir sürü Kürt var
Ben şahsen utanırdım böyle bir soru sormaya
Biji kurd kürdi. stan biji kürdistan işçi partisi
Heveslenme Kürt, sana sormadım. Türk kızlarına sordum
Banane Türk kızlarından
Kürdüm ama Kürt kızlarına ilgim yok. Banane Kürt kızlarından. Türk kızları da feminen olur güzel olur, Kürt kızları gibi kaba saba değiller
Kimden hoşlanıp hoşlanmadığın önemli değil biz kürdüz Türkiye kürtlerin dostu değildir önemli olan asimile olmamak Türk ile evleniyorsan çocuğun kürt kültürü ile büyümeli önemli olan bu
@meteorit değilim zaten kurtuldum kuzum ülkesinden kuzum insanlarından
@meteorit hain biz değil sizlersiniz kürt halkı hiç bir zaman Türklere ihanet etmedi Ruslar bile gelip Türklere güvenmeyin bizimle birlikte olun Türklerle bir olmayın dedi biz yok türkler bizim din kardeşimiz dedik devlet kuruldu kürtleri kimliği dili lafın kısası herşeyi yok sayıldı hain kanı bozuk kim biz kürtler mi
@meteorit ben kürt olduğum için gitmedim elinizden gelse siz Türkler de ülkeyi terk edersiniz
@meteorit ben ekonomik sebeplerden dolayı terk ettim kürtler korkak olsaydı pkk olmazdı 50 yıldır savaş veriyor
@meteorit terörist olan barbar olan sizlersiniz çocuk bebek katili tsk
burcun ne?
Akrep
belli. genelde başkalarını aşağılayan kıskanç tiplerin çoğu ırktan bağımsız ya su grubu çıkıyor ya da toprak grubu burçlar çıkıyor.
ateş ve hava burçları bu tip ötekileştirmelerle uğraşmazlar.
İlginçmiş
çevrendeki ırkçılara bak, analiz yap. mutlaka çogunlugu oğlak boğa başak yengeç akrep balık çıkacaktır.
Kral su burçları Kıskanç olur zaten , bunu tüm dünya biliyor yeni bişey değil yani
@Gizliuye330 topraklar da kıskanç. su burçlarından kalır yanları yok. hava ve ateşler uğraşmaz bile bunlarla.
Aynen
@Gizliuye330
yani hepsini zan altında bırakmıyorum yanlış anlama beni. ama insan ötekileştiren ırkçı tiplerin çoğunlugu genellikle bu burçlardan çıkıyor gözlemlediğim kadarıyla. sanırım aşağılık kompleksinden ve derin tutkularından kaynaklanıyor.
Doğrudur, benimde çevremde Akrep burcu insanlar var , çok kafaya takıyorlar insanların kaşına gözüne mezhebine ırkına, sanane kardeşim
evet akrepler pastanın büyük bölümünü alırlar aşırı kıskançlar :D
Feminen ayool ☺
Kürt istemem
@QUECHUAı ağlama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soruya yanıt vermek aslında çok bireysel bir şey çünkü herkesin tercihleri ve çekim noktaları farklı 🥰 Kimileri daha maskülen bir enerjiye çekilirken, kimileri daha feminen ve uyumlu kişiliklerin yanında kendini rahat hissedebiliyor. Türk ya da Kürt olmak yerine bence karakter ve enerji ön planda olmalı. Kültürel ya da fiziksel etiketlere fazla anlam yüklemektense, kişinin kendine kattıkları ve samimiyeti çok daha önemli 💕 Bu yüzden "Aşk ve çekim kişisel bir meseledir!" diyerek seçim yapmayı bireyi tanımaya bırakıyorum. 😊