Gerek yok ya bence çünkü öyle yapan erkekler biraz kadın gibi davranıyor ve zaten fazla uzadığı zaman kırılıp dökülüyor O yüzden çok duymayacağını sanıyorum ben ha kadınlar bu konuda huylu ise akılsız erkek bulsun kendine
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılAlsa da almasa da yakışıyor aşırı kıllı olmadığı sürece ama benim tercihim alması hiçte kadınsı durmuyor temiz duruyor be o kılların vudumuza batması hiçte hoş değil
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ayak kıllarını alıp almamak tamamen kişisel bir tercih! Bazı erkekler bu durumu hijyenik bulabilir ve tercih ederken, diğerleri doğal haliyle kalmayı seçebilir. Kendini nasıl rahat ve özgüvenli hissediyorsan, öyle yapmalısın! Ben her zaman doğal güzelliğine, rahatına ve kendine olan güvenine odaklanmanı öneririm. Pırıl pırıl, bakımlı ve rahat hissetmen en önemlisi! Eğer seni rahatsız ediyorsa, o zaman saç ya da sakal gibi rutin bir bakımdan farklı düşünme. Kendine güven ve nasıl hissediyorsan öyle devam et! 🌟💕
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
1 yılKesinlikle alınmalı bak futbolcuların bacağına me güzel alın erkekler
60 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı.
u 1 yılBence almalı hiç hoş bir görüntü olmuyor
13140 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum.
- 1 yıl
Sizde almayın bence
- 1 yıl
Basketbol ve Atletizim ( hızlı koşu ) sporu ile uğraşıyorum ve inan bana kılların hiç bir faydası olmuyor
- 1 yıl
Erkekler alsın kadınlar almasın
- 1 yıl
Kadınlar almasın mı?
Senin nasıl fantezilerin var kardeş. - 1 yıl
İki tarafta bi degisik olur bi fark olsun arada
- 1 yıl
Erkekler alınca guy oluyo top oluyo
- 1 yıl
Kanka erkekler alınca vay olmuyor bazı 🤬…! çocukları öyle dediği için sende öyle olmazsın
- 1 yıl
Türk milli takımındaki bütün sporcular, futbolcular hepsi kıllarını alıyor o zaman onlarda gey
- 1 yıl
Yok aga ya top gibi gozukuyon oyle sut gibi bacakların oluyo bence en iyisi az kıllı olmak
- 1 yıl
Şimdi senin dediğine göre Ronaldo bile gey oluyor o zaman
- 1 yıl
Bak az kıla bir şey demem
- 1 yıl
Ama top gibide gözükmezsin
- 1 yıl
Ronaldoda bile var az kıl
- 1 yıl
Hem bence kadınlar kılsız erkeklerden daha çok hoşlanıyor.
- 1 yıl
Reis ben 4 sene amerikada yasadım ordakilerdede hep az kıl var
- 1 yıl
Ronaldo’da çok az kıl var çok az
- 1 yıl
Demekki az 31 çekiyorlar ki testesteron hormonları fazla salgılanmıyor
- 1 yıl
orada 31 az reis ya cunku abaza degiller herkesinde sevgilisi var
- 1 yıl
Kızlarda burdaki gibi degil
- 1 yıl
Eh bi zahmet kanka.😅
- 1 yıl
Oradaki kızlara merhaba diyince onlarda adam akıllı merhaba diyip düzgün bir sohbet edebiliyorsundur kesin. Burada sapık var diye bağırıyorlar
- 1 yıl
Ben coguyla oyle ve uberde tanıstım zaten kitap okuyodu gittim konustum nosunu aldım
- 1 yıl
Medeniyet abi medeniyet
- 1 yıl
Ya bak tr de emin ol ki tek iyi olan sey bakirelik
- 1 yıl
Buradaki kızlar erkeklerin hepsine sevgili olma gözü ile baktığı için kendisiyle olamayacak türden bir erkek gördümü hemen tersliyor
- 1 yıl
Bak bunda haklısın 👍🏻
- 1 yıl
Ama şimdi maden bu tür konulara indik açık ve dürüst davranmam gerekir ise 15-16 yaşımdan ber p*rno izleyeceğime Amerika’daki bütün kadın ve erkekler gibi gerçeğini yapabilirdim
- 1 yıl
Aynen öyle reis bakireligin pek bi onemi yok orada
- 1 yıl
Sevgilisin mesela aynı evde kal sorun yok ama
- 1 yıl
Ordada benim ciddi bi iliskim olmustu
- 1 yıl
İlk gittigim zamanlarda calısma iznim yoktu iltica etmistim
- 1 yıl
O ara kacak calısırken videoya almıs beni sonra polise şikayet etmiş tam 11 kere polis geldi bana diyo ki biri sana kafayı fena takmıs 10 kere şikayet etti pek takmadık ama 11. De gelmek zorunda kaldık demişti
- 1 yıl
Vay be olaya gel
- 1 yıl
Ordakilerde sevdimi tam seviyo işte
- 1 yıl
Tamam!
Dememki ABD ye bi uğramak lazım - 1 yıl
Bak bide senin p. Grafik seyleri izlwmenin diger nedenide alım gucu
- 1 yıl
Uğraştığın bir hobi falan var mı?
- 1 yıl
Niye dicen simdi bak ordaki cocuklar butun sporlaro yapıyo ve torpil yok anladınmı burada kızılay baskanının kızı serbest bıeakılıyo orada bıdenin kızı olsun yine yapamaz
- 1 yıl
Doğrudur.😅
- 1 yıl
Reis ben arabalarla cok ilgileniyom amerkada iyi bi otomobilim var ama burada mtv yüzünden corollaya biniyom
- 1 yıl
Ağzından bal damlıyor! Ulan şaka maka ağzından bal damlıyor
- 1 yıl
Tam aradığım kafada bir arkadaş
- 1 yıl
Ya reis sen ne diyosun bi gün geyige carptım
- 1 yıl
Bunada şükür be kanka
- 1 yıl
Hayvanı kovaladım kaçtı
- 1 yıl
Ben pek arabalardan hoşlanmam.
Küçük iken bir trafik kazası geçirmiştim o yüzden - 1 yıl
Polisi aradım sonra geldi bana mahkeme verdi
- 1 yıl
Daha çok bisiklet sectim
- 1 yıl
Geçmiş olsun aga
- 1 yıl
Severim
- 1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
Bak mesela tr de bisiklet yolu cok nadir var
- 1 yıl
orada bisiklet araç olarak saygı goruyo
- 1 yıl
Geyik ABD’de normaldirde koş koca ormanda senimi buldu
- 1 yıl
Doğru olsa bile insanlar nedense hep oradan yürüyor
- 1 yıl
Ya reis ormanın içinde yolda gidypdum bide telefona bakıyodum
- 1 yıl
Kültür yok cunku
- 1 yıl
Bak reis evlenebilirsen amerkadan evlen bas git dunya savasında bile orada kurtulursun
- 1 yıl
Bak orada yanlış ettin reis.
Oramanda bile olsa telefona bakma çok tehlikeli - 1 yıl
Öyle bir fikrimiz varda bakalım
- 1 yıl
Pisman oldum zaten reis bide ben hayvanları seviyorum
- 1 yıl
Gitmek ayrı dert kalmak ayrı
- 1 yıl
Reis bak uber black yapıyodum aylık 13 ile 17 k arasında kazanıyodum dolar $
- 1 yıl
Hayvan öldümü kanka
- 1 yıl
Kalmayı hiç problem etme reis bi kac aya doncem ben geri
- 1 yıl
Kanka iyi kazanıyormuşsunn
- 1 yıl
Yok reis topallayarak kactı
- 1 yıl
Evet amwrkada 1 ev tr de 2 evim var
- 1 yıl
Gayet güzle
- 1 yıl
Güzel
- 1 yıl
Reis sen ne iş ile uğraşıyorsun peki?
Mesleğin ne? - 1 yıl
ABD ye gittiğine ve aldıklarına göre sıradan biri olamazsın
- 1 yıl
Ya reis orada işte uber black yapıyodum ( lüks otomobil ile taksicilik ) yani
- 1 yıl
Sıradan biriyim reis iltica ettim ben
- 1 yıl
Anladım
- 1 yıl
ABD de New Yorktamı kaldın
- 1 yıl
Yok reis california
- 1 yıl
Orasıda güzeldir
- 1 yıl
Ben daha çok San Francisco hayranıyım
- 1 yıl
Güzeldi reis ya bide hani güzel fiyata güzel bi ev aldım
- 1 yıl
Orası bi başka reis zaten
- 1 yıl
Ama california pahalı bi eyalet
- 1 yıl
Golden Gate en sevdiğim yapılardan biride
- 1 yıl
Los Angeles kadar değildir be reis
- 1 yıl
Yok reis inan pahalı ya
- 1 yıl
Orası hep ünlülerin yeri olduğu için daha pahalıdır
- 1 yıl
Bunu bildiğim iyi oldu o zaman
- 1 yıl
Bne gittigim zaman arabanın seposu 20 $ a doluyodu en son ordayken 33 $ a mı ne doldurmustum
- 1 yıl
Reis sen gelirsen bende kalırsın
- 1 yıl
Türkiye’ye göre 33$ = 1.106,58 TL
- 1 yıl
Pahalıymış
- 1 yıl
Kiralık oda var
- 1 yıl
Bakalım be reis
- 1 yıl
Tr de daha pahalı reis ya
- 1 yıl
Ben daha üniversite öğrencisiyim
- 1 yıl
Bu sene kazandım
- 1 yıl
burada 1 galon 5.50 $
- 1 yıl
Hangi bölüm
- 1 yıl
Kiralık oda? Aklımda tutarım ama dediğim gibi eyer olurda ABD ye gelirsem San Fransisco da yaşarım.
- 1 yıl
Uluslararası İlişkiler İngilizce
- 1 yıl
Oyle zor oluyo isler reis calısma izni 5 ay diyo
- 1 yıl
Tamda bölümünü okuyon ama iltica en kolay yol
- 1 yıl
Bir akrabamız o bölümden mezun oldu şu anda New York Time çalışıyor
- 1 yıl
Sponsormu buldu
- 1 yıl
ABD ye gitmek istediğim için böyle bir bölüm seçtim
- 1 yıl
Yok bildiğin New Yok Time gazetesinde çalışıyor
- 1 yıl
İyimiş reiste nası geldi
- 1 yıl
Kendisi zaten Koç Uluslararası İlişkiler İngilizce bölümünü tam burslu bitirmişti
- 1 yıl
Koçtan mezun oluncada adamı bırakırlar mı?😅
Hem iş teklifler geldi - 1 yıl
Ooo reis bildigin ucmus
- 1 yıl
Guzel kazanıyodur o zaman
- 1 yıl
Aynen öyle
- 1 yıl
Sen nerde okuyon
- 1 yıl
Kendisi ile önceki sene konulmuştum o çok idealist biriymiş bana yeterki bölümünün bitin inceliklerini, artılarını, eksilerini bil dedi ve İngilizceyi Türkçeden daha iyi konuş dedi gerisi geliyormuş zaten.
- 1 yıl
Konuşmuştum
- 1 yıl
Ben B1 ingilizceyle gitmistim reis
- 1 yıl
Şu anda daha tercih sonuçları açıklanmadı reis
- 1 yıl
Ama kendim anne tarafından Aydın Kuşadalıyım
Soran1 yılAga Allah in adını veriyorum gidin özelden konuşun.
- 1 yıl
Olursa bende sana burada iş ayarlarım reis
- 1 yıl
Allah razı olsun
- 1 yıl
Bu adam nerden çıktı şimdi
- 1 yıl
Kardeş sen kimsin?
- 1 yıl
Gel sende sohbetimize bak şeker ol istersen
- 1 yıl
😅
- 1 yıl
Amin Sendende Amin
- 1 yıl
No var mı senin reis
- 1 yıl
Maalesef reis havuza düşürmüştümz😅
- 1 yıl
Nasıl olduğunu hiç sorma
- 1 yıl
Şu anda bilgisayardan giriyorum
- 1 yıl
Nerden yazıyon o zaman reis
- 1 yıl
He
- 1 yıl
Tamam
- 1 yıl
Bilgisayardan
- 1 yıl
İnst var mı reis
- 1 yıl
Maalesef yok reis
- 1 yıl
Ne var sende reis ya
- 1 yıl
Şu anlık KS
- 1 yıl
Heee tamam
- Güzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılOrman gibi gezmenin ne anlamı var, alsınlar tabi ki.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkek killi olur falan demisler aşırı sacma. Asyali erkeklerde pek kil yoktur erkek degiller mi yani? Hollandali erkeklerde falan da cok yogun degil diye biliyorum. Zaten sarisinlar hem killari yok hemde belli olmuyor. Boylu poslu, genis omuzlu, fazlasiyla maskulen duran bu erkek milletide erkek degil mi yani simdi?
Tamam aralarinda escinsel olanlar vs var ama konumuz bu degil. adamlar genetik olarak cok killi degil. Erkek olmuyorlar mi yani simdi. bizim milletin boyle kilsiz erkege g*y demelerinden dolayi falan?
Bircok ulke, irkta kıl yok. Onlar nasil kiz olmuyorlarsa sizlerde olmuyorsunuz. Bakimli olmak erkege de yakışıyor. Almak isteyen alabilir. Kendini oyle iyi hisseden alabilir. Bazi erkeklerde killardan rahatsiz oluyor simdi erkekligimize bir sey derler diye dokunamayani var. Degistirin su kafalari artik. Almak isteyen alsin.
Erkekliginize bir sey olmuyor merak etmeyin. Olsaydi diger ulkelerdeki genetik olarak kilsiz erkekler xy degil xx kromozomlu olurdu. Sacma sapan seyler savunuyorsunuz
32 Yorumla- 1 yıl
Hollandalı erkekler gay olduğu için normal olmaması zaten ama asyalılar içinse adamların genetiginde killilik yok 😁😁
Cevap sahibi1 yıl@Beyaz_zenci27 bende onu dedim zaten iyi okumamissin galiba. Asyada genetik olarak yok ama avrupalilarin belli bir kesimisi de bizim kadar killi degiller. Bircogu da sarisin oldugu icin belli bile olmuyor. Tuysuz gozukuyorlar
Ben de alıyorum çünkü yazın bunaltıyor estetik amaçlı değil rahat etme amaçlı yapıyorum. Görüntü rahatsız ediyorsa bacak çalış bacakların kaslanip irileşince kıllar olmayınca kız gibi görünmez. Aksine kas hatlari kılsız daha belli olduğundan daha erkeksi görünür. Ben spor yapmıyorum bıraktım umrumda değil ama sen istiyorsan diye söylüyorum. Futbolcu bacağı kız gibi mı görünüyor mesela. Sen kadınsı bir hisle yapmadığın sürece hiçbir sıkıntı yok. Kıl tüy erkeklik ölçeri değildir.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 349 cevap paylaştı. Almasınlar. Erkeğin bacaklarında ve kollarında kıllarında kıl olmalı. Diğer türlü hepsi gözüme gay gibi geliyor.
Bacaklarını alan erkek bakımlı falan olmuyor, kadınsı oluyor.816 Yorumla- 1 yıl
Kadınsı olmak kötü bir şey mi yemek yapan erkek olur da bacağını alan olmaz. ı,
- 1 yıl
@Abazanyalı aynen öyle kadınsılıkla alakası yok, erkek modellere bakın fransisco vs hiçbirisinde kıl yok, futbolcularda da yok. Hepsini geçtim kadınsı olmak kötü bir şeymiş gibi lanse ediliyor, kaldı ki nasıl bir kadın saçını kısa kestirince erkeksi olmuyorsa kılını alan da kadınsı olmaz. Gay olmakla da ilgisi yok. Hiç kıllı gay görmemiş bunlar herhalde. İspanyol gay dizisi de mi izlemediniz kıl fışkırıyo adamlardan.
- 1 yıl
@cvcvnfjfkfk
@Abazanyalı
Bana göre kadınsı. Bu benim fikrim. Saçını kısacık kestiren kadın da erkeksi oluyor.
Bir erkeğin kadınsı olması, bir kadının da erkeksi olması kötü bir şey.
İspanyol gay dizisi izlemedim, lgbt yapımlarını izlemiyorum. Çünkü desteklemiyorum. Başka problemi olan? - 1 yıl
AKP'li misin?
- 1 yıl
@Eirenee1 Sorun yok, fikirlerine saygı duyarım fakat gerçekten, kadın ve erkek olmayı bu derece daraltıyor ve gruplandırıyor olman bana çok rahatsız edici geldi. Zaten başımıza ne geldiyse, bu tür gruplandırmaların insanların birbirlerini ayrıştırması yüzünden geldi. Kadın olmayı tüy bırakmak ve saç uzatmaktan ibaret sanıp, bunu yapana kadınsı diyorsan dünyayı çok düz mantıkla işliyor ve insanları toplumsal normlar ile görüp, asla dünya görüşlerini sorgulamadan yaşıyorsun demektir. Kadın ya da erkek gerek biyolojik, gerek zihinsel olarak farklılığa sahiptir evet, fakat bu farklılıklar saç uzatmak ya da kıl almakla alakalı değildir zira her kadın da kıllı doğar, her erkek de büyürken saçının uzadığını gözlemler. Otomatik pilot gibi düşüncelere sahipsin, eminim lgbtyi de gereksiz sebeplerden ötürü yanlışlıyorsundur.
- 1 yıl
Böyle konuşanlar AKP'li olur.
- 1 yıl
Sana yazdım cevap versene
- 1 yıl
@cvcvnfjfkfk
Bir erkeğin kadınsı olması elbette ki kötü bir şey; nasıl ki kadının erkeksi olması kötü ise erkeğin de kadınsı olması kötü bir şeydir tabi ki... kısa saçlı kadınlar bunu dengelemek için başka detaylara odaklannıyorsa o kısa saçı telafi etmiyorsa o kısa saç kadını tabi ki de erkeksi gösteriyot - 1 yıl
@noperva1975 yazdıklarımdan hiçbir şey anlamayıp bana cümle kurduğunda sana düzgün cevap vermemi sağlayacağını mı zannediyorsun? Kendimi boşa yoruyorum, değil mi? Sadece ama sadece birazcık şu düşüncen üzerine kafa yorarsan sonuca kendin gidebilirsin, sana güveniyorum.
- 1 yıl
@cvcvnfjfkfk
Erkeğin kıl aldırmakla kadınsı olmasına kadınsı görünmesi için "kadınsı olmak kötü bir şey mi?" diye sordun ben de erkeğin kadınsı olması olumsuz bir şey dedim... neyi yanlış anlamış oluyorum? Söylediğim açık. Erkeğin kadınsı olması kötü bir şey çünkü kadın değil. Ben dyorum ki "Erkekler erkeksi kadonlar da kadınsı olmalı" ... farklı fikirdeyiz ve bunu böyle ifade ettim. Aksini sen de savunabilirsin ama "sen anlamamışsın" filan diyerek çıkamazsın bu işin içinden...
Ve hatta demişsin ki "nasıl bir kadın saçını kısa kestirince erkeksi olmuyorsa kılını alan da kadınsı olmaz" ; ben de diyorum ki "kadın saçını kısa kestirince (erkek kadar kısacık kestirince) erkeksi oluyor ve erkeklerin pek çoğuna öyle görünüyor" .. sen saçını kestiren kısa kestiren bir kadının erkeksi görğnmediğini genel kabul görmüş mutlak gerçeklik olarak görüyor olmalısın ki bunu böyle yazıp "kısa saçlı kadın erkeksi değilse kılsız erkek de kadınsı değildir" diyorsun. Ama kısa saçlı kadınlar da eğer bunu dengelemek için başka bir kadınsılık katacak bir şeyler yapmıyorsa kısa saç erkeksi yaoar diyorum... bunda anlaşılmayacak ne var?
Bir kişinin verdiği cevap kendi dğzgünlüğüyle doğru orantılıdır; ben yorum yazarken karşımdaki kişinin kendi düzg0nlüğü kadar düzgün cevap yazması beklentisiyle yazıyorum. - 1 yıl
@noperva1975 gerçekten yorum yazamayacak kadar yorgunum ama hadi seni mi kıracağım. Öncelikle, erkeğin kıl aldırmasının kadınsı olmakla ilgisi yok zira bu herkes tarafından benimsenen bir görüş olsaydı ünlü top model erkekler kadınsı olurdu değil mi? Ayrıca evet, genelde kadınlıkla bağdaştırılan her şey alt sınıf muammelesi gördüğü için bir erkek saçını uzattığında ya da kıl aldığında "kadın mısın oğlum sen?" diyerek dalga konusu oluyor. Madonna'nın bununla ilgili çok güzel bir sözü var "Kızlar kot pantolon ve bot giyip saçlarını kısacık kestirebilirler çünkü erkek olmakta hiçbir sakınca yok. Ama bir erkek için kız gibi görünmek aşağılayıcı çünkü sizler kız olmanın aşağılayıcı olduğunu düşünüyorsunuz." Bu sözü anlamak için sadece atasözlerine bakman ve kadın/sı olmanın ne kadar aşağılayıcı bir şeymiş gibi tabir edildiğini görmen. bile yeterli aslında. Ama muhtemelen yine sızlanarak inkâr edeceksin, o yüzden birkaç tane bırakayım. Kız doğuran tez kocar.” “Kız yükü, tuz yükü.” “Kızın var mı, derdin var.” / “Kızın var mı, sızın var.” “Kızını dövmeyen, dizini döver.” dünyada, özellikle ortadoğu ülkelerinde kadın olmanın ikinci sınıf bir birey olmak anlamına geldiğini az çok bilecek zeka kapasitesine sahipsindir diye umuyorum, bu yüzden kadınlığı çağrıştıran her şey bu tür geri kalmış zihniyetlerde yanlış bir şeymiş gibi lanse ediliyor. Ki bunların kadın olmakla ilgisi bile yok.
- 1 yıl
Hadi gelelim asıl meseleye. Kadın ya da erkek olmayı o kadar sığ ve yüzeysel bakış açısı ile ele alıyorsun ki, zihnin sadece toplumsal normlar ile zehirlenmiş vaziyette. Bunu temel sokratik sorgulamalarla kendin de fark edebilirsin aslında. Hiçbir erkek kıl aldı diye penisinden olmuyor, biyolojisinden olmuyor. Keza zaten kıl, kadınlarda da çıkan bir şey. Yoksa sen kadınlarda kıl çıkmıyor mu zannediyordun? O zaman her kadına erkek diyelim. Saç zaten her iki cinste de var ve insanın cinsiyetini saçla belirlemiyoruz, böyle bir bilimsel metod yok.
Yanlış anlama ama futbolcular, top modeller bunlar top modeller senden babandan amcandan falan daha yakışıklı, doğal olarak daha erkeksi kabul edilen kişiler. Ha tabi güzellik tamamen görecelidir, tamamen olmasa da biraz görecelidir fakat sonuçta modellerden bahsediyoruz birbirimizi kandırmayalım. Göğsünden kıl fışkıran kaç tane top model var? Ayrıca demişsin ki yine kendi saçma sapan algılarından yola çıkarak kısa saçlı kadın erkeksidir. Bu kadınlar da mı erkeksi? Anna hathaway, audrey hepburn, victorica beckham, agness deyn, emma watson.
Hadi gerçek insanları geçtim. Sana birkaç tane çizim atayım. https://pin.it/3kW3fTK5x ve https://pin.it/mQdZb4cPd bir de https://pin.it/1qFpdTcDr
Bu çizimleri özellikle attım ki kafandaki çeşitlilik artsın, insanları sığ ve yüzeysel bakış açısıyla kategorize etmekten vazgeç diye. Toplumsal norm nedir bilmeyen insana bu kadar dil döktüğüm için kendime üzülüyorum çünkü toplumun çarpık algısıyla şekillendirecek tüm yaşamını. Korede doğsaydın böyle demezdin mesela, orada erkeklerde kıl yok neredeyse ama bu onları kadın yapmıyor.
Al sana model fiziği; https://pin.it/6iWgfyvvs
https://pin.it/2IqD27OO5
https://pin.it/I5B95dfuZ - 1 yıl
@cvcvnfjfkfk
Toplumsal norm dediklerin evrimin mirasıdır ve toplumlar da normlarını binlerce yıl içinde insanın evrimine uyunlanarak ve ihtiyaçlarına cevap vererek gelişir. Son yıllarda modernizm kadını ve erkeği ve bunlar arasındaki beşeri farkları sanki toplumun kendi kendine uydurduğu kavramlar gibi göstermeye çalışıyor ve asıl zehir bu propagandanın etkisidir.
Örneğin bu propagandanın etkisi ile veya bunu desteklemek amacıyla İsrail'de kibutzlarda kız çocuklarına araba erkek çocuklarına bebek oyuncağı veriyorlar kız çocuklarını mavi erkekleri pembe giydiriyorlar. Sonra gözlemliyorlar.
Yaşları geldiğinde erkek çocukları yine itişip kakışıyor ve rekabet oyunları oynuyor; kız çocukları ise evcilik oynuyor
Bakınız soruyu soran arkadaş bile kıllarını aldığı için kendisini femşnen hissetmiş. Yalan mı söylüyor?
Erkekleri kadın, kadınları erkek gibi yapmaya çalışan trendlerin etkisi ile profesyonel modellerin yapılan özendirmelere kanarak veya profesyonelce para için kıllarını aldırması mı daha gerçek yoksa bu delikanlının hissettiği mi?
normal seviye kıllıysa gerek yok ama aşırı kıllı olanlar var resmen derisi görünmüyor onların kesinlikle alması gerek ya da şort giymesinler :D
52 Yorumla- 1 yıl
seni ilgilendirmez erkek adam kıllı olur
Erkek adam dediğinin kaşı, kirpiği ve saçı harici kılı olmayacak vücudunda. Bakımlı olacak cilt bakımını yapacak. Lazer epilasyona gidecek o kıllar bir daha çıkmayacak. Mide bulandırıcı öbür türlüsü 🤢🤢🤢
42 Yorumla- 1 yıl
Erkek adam dediğin derken 😃 Kızlarda da kaş kirpik ve saç hariç kıl olmuyor
Gizli Üye(30-35)1 yılKomple vücut alınsa güzel olur. Ama benim sevgilim almasın kıskanırım. Söyle bir durum var. Bazı erkekler hiç kıl almasa da gayet gibi görünüyor zaten. Kıl ile alakası yok. Kaslı vücut bir de tüysüz olursa muhteşem olur. Öpmek ister insan. Erkekler de sanıyor ki bir tek onlar tüysüz vücut öpmeyi seviyor. Ay ben ne kadar şanslıyım ya. Şimdiye kadar hep kaslı ve çok güzel vücutlu erkekler bana denk düştü. İnsan öpeceğim insanı temiz ister. Fiziği de düzgün ister.
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl*Bazı erkekler hiç kıl almasa da gay gibi duruyor.
- 1 yıl
Ben üst tarafı alıyorum da bacak kıllarını almıyorum valla abartı geliyo 😃
1 yılAlıyoruz kardeşim ne kıl seven ayıyız ne de kıllı seven ayıyız sadece bacak değil heryerimizi alıyoruz bakımlı oluyoruz kaşta alırız epilasyonada gideriz ağda da yaparız ne gerekiyorsa onu yaparız kıl tüy sevmiyoruz kardeşim
11 Yorumla
Soran1 yıl+1
Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sen feminist karılara bakıp ta gaza gelme. Biz erkeğiz ve kıllı olmamız çok normal. Tıpki erkek aslanın da kıllı olması gibi.
29 Yorumla- 1 yıl
@hynjinnnn Hadi lennn, Allah'ın feministi..
- 1 yıl
@hynjinnnn pardon sayın Allah, özür dilerim 😈
- 1 yıl
@hynjinnnn Bi de cennet rica etsem.. Huriler filan 🙏✌️
- 1 yıl
@hynjinnnn O da olur 🔥😈
1 yılYani değişir kıllı Bi ağabey kadına baktığında ııyy bacakları kıllı yok orası kıllı falan demiyorsa gezebilir ama kendisi kıllı olup kadınlara sen kıllı olamazsın diyen birisi yallah Üsküdara isteyen istediği gibi gezebilir ama kimse kimseye laf etmemeli
310 Yorumla- 1 yıl
Gördüğün gibi burada iki cinsiyeti aynı kefeye koyan biri de var örnek istersen. Dediğimi yap kanka zararı yok
- 1 yıl
Erkeğin kıllı olmasıyla kadının kıllı olması aynı şey mi?
Kadınlar tırnak uzatır mesela erkekler de uzatsa garip karşılamayacak mısın?
Kadın ve erkek farklıdır... birinde normal olan diğerinde olmayabilir - 1 yıl
Hayır bu sadece sana anormal geliyor yüzyıllardır estetik anlayışı değişti önceki zamanlarda topuklu erkekler gidiyordu veya etek gidiyorlardı ama şimdi giyiniyor bu toplumun süreçle olan estetik değişimdir
Yani isteyen erkek uzun tırnak gezer isteyen kız kıllı bacakla gezer bu sadece toplumun estetik anlayışı
Sen 70lerde küpe takan erkek göremezsin çünkü onlar için garip karşılanır ama şu an küpe, yüzük takan erkekler var bunları kadınlarda giyiyo - 1 yıl
Estetik anlayışının değişmiş olması başka bir şey erkeğin kıllı dolaşma hakkını kadını kıllı kabul etmesine bağlamak başka...
Evet erkeğin kadında kıldan hoşlanmaması hakkıdır ve evet kadına kıllı olmak genelde pek yakışmaz. Erkeksi bir görüntüdür...
Yani itirazım şu ki kadın ve erkek için estetik anlayış farklıdır 1970'den farklı olabilir ama kadın ve erkeğin karşı cinsten beklentileri farklıdır - 1 yıl
Bende ona karşın diyorum ki eğer erkek birey kadınında kıl vs. istemiyor ise kadın için oda kılsız olmalı çünkü biz kadınlar içinde kıllı erkek bize bakımsız geliyor he seven olr karışmam ama eğer iki tarafta bir beklenti içindeyse ikiside birbirleri için kabul edecekler isteklerini veya öyle yaşamayı bilecekler
+ Bu sadece senin partnerin için geçerli yani bana göre senin herhangi tanımadığın bir kadın bacakları kıllı diye onu eleştirmezsin ben bunu savunuyorum eğer senin ilişkide olmayan bir kadın ise tanımadığın birisi ve killiysa seni ilgilendirmez istediği gibi gezer diyorum ben - 1 yıl
Birden ikimizde felsefeci gibi konuştuk iwbsoana
- 1 yıl
Erkeğin bakımlı olma kriteri ile kadının bakımlı olma kriteri başkadır. Kadın oje sürmediği zaman da bakımsız görünür çoğu insana. Kadın tırnağını ojesiz gördüğü zaman bakımsız olduğu hissiyle itici bulan bir erkeğin kendisinin de oje sürmesini bekleyemeyiz...
- 1 yıl
Pek cümleni anlamadım ama ben erkeğe oje sürsün demiyorum. Sdc diyorum ki eğer erkeğin bacağı killiysa ve sevgilisinin de kıllı olup kadına diyorsa sen kıllı olma o zaman kadında diyebilir sende kılsız ol diye
- 1 yıl
Ve ayrıca oje süren erkekler var yani süremez diye birsey yok ve ayrıca sürmeyen de var ve bakımsız hissetmiyorlar o senin düşüncen emin olki kadınların çoğu oje sürmesini için bakımsız olmuyor hissetmio
- 1 yıl
İnsanların birbirlerine bir şey demesi veya eleştiri yapmasının önünde bir sınır yok ki zaten...
Süremez de demedim ama kadını ojeli istedi ojesiz kadını bakımsız saydı diye erkek oje sürmek zorunda değilse aynı şekilde kıllı kadını eleştirdi diye kendisi de kıllarını aldırmak zorunda değil.
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılProfesyonel sporcular genelde alır. Çünkü çok fazla duş alırlar her gün. Genel olarak vücuttaki kılların alınması gelişme ve gelişmeme ya da sağlık durumları ile ilgisi yoktur. Tamamen hijyenik sebepler..
10 Yorumla Hafif kıllı olmak iyidir ama hafif mesela sırttaki kıl iticidir gögüsteki kıl yoğunluğu fazlaysa iticidir bacaktada da diz altında hafif kıl iyidir aşırı kıl maymun gibi iyi değil çok şukur böyle derdim yok :D
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
1 yılBen kıl sevmiyorum, ne yüzde ne de vücutta. Kadın da erkek de bikini bölgeleri haricindeki yerlerdeki kılları çok belirginse kesinlikle almalı bence.
224 Yorumla- 1 yıl
Niye bikini haric
- 1 yıl
Evet hepimiz gördük bacaklarını 😂
- 1 yıl
Görünmüyor sonuçta. Kişinin tercihine kalmış o kısımlar.
- 1 yıl
Evleninfe goruncek ama
Soran1 yıl@rekreasyonistt puanla desem jsjdj
- 1 yıl
Ben zaten aktifim kardeş görüyorum. Pubik tüyleri diğer bölgelerinki kadar rahatsız etmiyor beni. Çok uzun değilse sorun yok. Hatta jilet yapılınca çok kötü oluyor o bölgeye.
- 1 yıl
Hangi bolgeye bacagamı
- 1 yıl
Bacaklarını? Yani açı biraz absürt, puanlayamam. Ki ben sporcu insanlarla çevrili biriyim, benim için kılsız kaslı bacak gayet olağan bir şey.
Soran1 yılTamam o zaman sakın puanlama
- 1 yıl
Bacak, gövde, kol işte. Özel bölgeler hariç hepsi alınmalı mümkünse.
- 1 yıl
Tamamdır 😂👍🏻
- 1 yıl
Abartma yaw kolu sizde almıyonuz
- 1 yıl
Soruyu görmeden yarım saat önce bununla uğraşıyordum. Benim için standart. Yaptığımı bekliyorum, abartı bir şey yok bunda.
- 1 yıl
Alıyosan helal olsun yaw cidden almayan kadınların kolları cok sey duruyo
- 1 yıl
Onlarınkini bilemeyeceğim. Ben böyle rahat ediyorum o yüzden alıyorum.
- 1 yıl
Rwhat etmekle me ilgisi var yaw
- 1 yıl
Bacak ve kol kıllarını asla almam abartı erkek için
- 1 yıl
Canın acımasın diye almıyon dimi @AFiliYlnzlk
- 1 yıl
Yoo uğraşmaya gerek yok niye alayım? Beni rahatsız etmiyor etse alırdım
- 1 yıl
Sen bekarsın dimi
- 1 yıl
Aynen
- 1 yıl
Belli
- 1 yıl
Evli olsam da almam kardeş istemediğim bişeyi bana kimse yaptıramaz eş meş hikaye 😂
- 1 yıl
tr dr oyledirde burada oyle degil aga
Güzellik & Bakım konusunda 347 cevap paylaştı. bacak kol g.. öt baş testis heryeri alalım valla kılda keramet olsa g. ötte çıkmaz tertemiz kaymak gibi gezelim mkkk evde tek yaşıyorum kendi kıllarıma ayar oluyorum valla 😂😂😂
20 Yorumlakilli erkek mide bulandirici goz zevkimizi bozuyo maymun gibi o ne bence gayet de guzel gozukuyo hep almalisin
30 Yorumla
1 yılOldu olacak yüzümüze sakalımızada lazer epilasyon yaptıralım komple siz kızlar gibi kılsız tüysüz olalım erkek dediğin her yeri kıllı olur ne o öyle top gibi ya
12 Yorumla- 1 yıl
Sakal sevişirken sizi öperken ya da yalarken mi rahatsız ediyor canım?
sadece bacak mı? lütfen tüm vücudunuzu alın ve düzgün bir ense tıraşı yapın. Göz kanatıyorsunuz
23 Yorumla- 1 yıl
Üst kısımı alıyorum da bacak almam okdr da değil ya 😃
- 1 yıl
Utanmaktan değil ben göğüs tarafını alıyorum aşırı olmamasına rağmen ama bacak kıllarını almakla uğraşmam okdr parlak olmaya gerek yok, zaten dışarda şort giyen birisi değilim ve bacak kıllarım var evet ama bazılarının ki gibi aşırı yoğun değil
İyi yapmışsın
Tüy kadar hafifsin işte Ne topu ne gay’i ayrıca saçmalamasın onu diyenler kılların alınıp alınmamasıyla ilgili cinsiyet kanunu falan var da bizim mi haberimiz yok yoksa 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBizim coğrafyanın erkekleri aşırı kıllı oluyor, kim ne derse desin. Bence kesinlikle kıllarını almalılar, hem vücutlarından büyük bir yük kalkacak.
30 YorumlaAbi tabi ki alınmalı ya! Kıl iğrenç bir şey. Ayrıca kıllarını almak senin hormonlarına zarar vermez korkma
10 Yorumla
1 yılFazla olmadığı sürece, benim için bir sıkıntı yaratmaz. Ama bazıları var ki; tüy değil, orman mübarek 😅
10 YorumlaErkeklere de biraz güzellik algısı yüklememiz lazım tüm yük bizde, almalı diyom xd
15 Yorumla
Soran1 yılAlınca güzel mi oluyor?
Soran1 yılOrman gibi de olsa bile mi?
Soran1 yılKabul edilebilir şekilde diyorsun. Ama kıllı bir ülkeyiz yapacak birsey yok😂
- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılbacak ve kol killari beni rahatsiz etmiyor kalabilir acikcasi
12 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler yaren uzaticam artık jsjdj
- 1 yıl
rica ederim 😂
Çok hafif kıllı olması lazım ya hoş değil bu kadarı
12 Yorumla
Soran1 yılKral sizde bi karar verin
LGBT nin arttığı şu dönemlerde hiç de mantıklı bir hareket değil, kadınlardan başımızı alamıyorken bir de erkeklerle uğraşamayız
02 Yorumla- 1 yıl
Lgbt olmayan biri de aliyor bence goril gibi durmaktansa alması daha iyi duruyor
alınmayınca daha erkeksi duruyor ama kıldan kıla fark var tabi ben orta kıllı seviyorum balta girmemiş ormansa alsın inceyse almasın
00 Yorumla
1 yılBacak alınınca güzel yalan değil 😂😂 ama sadece bölgesel olarak bacak alınınca iyi duruyor. Göğüs falan alınınca iyi durmuyor
00 Yorumla
1 yılGoril gibi çokk fazla değilse almasın bence ben erkeğe kılı yakıştırıyorum böyle erkeksilik katıyo 😂
00 Yorumla
1 yılAyı postu gibi olmadığı sürece sorun yok. Ben hafif kıllı severim erkekte. Yoksa bi çekiciliği kalmıyor.
00 Yorumla
1 yılAçıklama ve güncellemeleri okurken kahkaha attım.
Hayır almak zorunda değiller.07 Yorumla
Soran1 yıl🤣🤣
Bacağıma 10 üzerinden puan ver bakim jsjdjd- 1 yıl
Nədən məsəla hahah?
Soran1 yılKadın gözüyle nasılmış merak ettim diyelim nsjd
- 1 yıl
Normal bacak işte.
Soran1 yılKırk yılın başı kestim bi 10 puan veriver işte ne cimrisin be kskdmd
- 1 yıl
Hiç ilgimi çekmediği için puan veresim gelmedi şekerim.
Soran1 yılTamam anladım bacım
Alsınlar tabi 🤣ıyyy o ne öyle kıllı erkekkk.
Yan gelip yatmak yook lazere veya ağdaya gidilecek hemde jiletle olmaz00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAlinmamali bence. Çok aşırı rahatsız edici bir görüntüsü varsa biraz kısa bırakılabilir ama onun dışında erkekliğin özelliğine aykırı gibi geliyor bana kaş almak da aynı şekil yine de tercih meselesi
00 YorumlaAlmasınlar abi azıcık erkek olduğunuz belli olsun lan zamani erkekleri aşırı feminen takılıyor bence çok itici
00 Yorumla
1 yılFark etmez ama bacaklarını ne güzel almışsın maşallah
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler 🤣🤣
Genelde kasık koltuk altı ve bazı belli belirli mesela yanak üstü vesaire gibi yerler alınabiliyor malum istenmeyen tüyler insanlık hali.
00 Yorumla
1 yılNasıl istiyorsanız öyle olsun, almalı veya almamalı demek biraz garip oluyor. Yani sonuçta erkeksiniz.
00 Yorumla😂 harbi gay gibi olmuşsun yolda görsem kesin bu vurduruyor derdim 😂
Az bir şey kes öyle kökten kesme00 Yorumla
1 yılAllah bilir bi dokunayim hissi nasıl dedi. Ksfjsjfjsj
05 Yorumla
Soran1 yılPürüzsüz değil o kadar makine ile aldım 🤣🤣
- 1 yıl
Test edilmiştir damgasını vurmuşsun
Soran1 yılAynen öyle. Şuna karar verdim tamamen kılsız iyi değil hafif kıllı olması lazım.
- 1 yıl
Şimdi arkadaş ortamına şu şortla git yandın
Soran1 yılYok uzayana kadar pantolon giyerim artık nsmnd
1 yılGerçekten almalılar hem nasıl rahat ediyorlar kıllı kıllı
10 YorumlaBacak değilde göğüs kasık bölgeleri falan alınmalı
11 Yorumla- 1 yıl
En mantıklısı bu benim yaptığım da bu. Pasparlak ne o öyle 😀
1 yılEvet kıl sevmiyorum bir tüy dökücü kullanmak o kadar zor olmamalı
10 Yorumla
1 yılGay ya da kadın olmakla ilgisi yok dilimde tüy bitti
10 YorumlaKanka başta insan çok tuhaf hissediyor ama sonra iyi ki yaptım diyor 😉
10 Yorumla
1 yılAlmalı orman gibi kibrit yaksam 1 saat yanar o ne öyle
00 YorumlaVurduran erkek işidir.
Spor ile alakalı mecburiyet olmadığı sürece nokta.
00 YorumlaŞahsen ben almam kılları, ben onlarla mutluyum
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 784 cevap paylaştı.
1 yılYakında vurdurursun da. Rahatsız ediyorsa alcan moruk, neden gayce olsun😅
00 Yorumla
1 yılBen de alıcam da neyle aldın acaba tüy dökücüyle mi
00 Yorumla
1 yılÇok kötü abi ya kız gibi oluyor erkeklik göstergesi olan kıldan niye bu kadar utanıyorsunuz
00 Yorumla
1 yılKıllar kaslara zarar veriyor. Bu yüzden tüy dökücü kullanmalıyız.
00 Yorumla
1 yılAlın. Daha bakımlı ve güzel gözüküyor hoş bir şey bence.
00 Yorumla
1 yılKadınlar türlü işkenceler çekerken erkeklerin goril gibi gezmeleri can sıkıcı. Onlar da alsın
08 Yorumla- 1 yıl
Alma? Al diyen mi var bi kadın bana istediği kdr bacak kıllarını al desin almam mesela 😂
- 1 yıl
@AFiliYlnzlk toplumsal normlar buna izin vermiyor 😂
- 1 yıl
- 1 yıl
@AFiliYlnzlk bu toplum denen illetin biraz da size musallat olmasını istiyorum sadece 😂
- 1 yıl
Bize olamaz çünkü biz yapı olarak boş şeylere takılmıyoruz 😂 bi kız bana istediği kdr bacak kıllarını al kötü duruyo desin beni rahatsız etmediği sürece almam 🤣🤣
- 1 yıl
@AFiliYlnzlk bir gece ansızın bacak kıllarına darbe girişiminde bulunulursa çok gülerim. Umarım olur 😂
- 1 yıl
Ahaha kim yapacak onu? Gel kendim almak istiyosan al 😂
- 1 yıl
Sen bi erkeği tamamen parlak mı seviyosun mesela? 😀
Gizli Üye(30-35)1 yılKesinlikle almalı kıllı erkek midemi bulandırır bence kişisel yemizlik demek bu mümkünse sakaldan başka kıl olmasın erkeklerde.. kıllı sevenlerde ayılarla birlikte olsun🤮🤮
03 Yorumla- 1 yıl
Tamam okdr isyan ettin ki gidip g0t deliğimin kıllarını alıcam 🤣🤣
Cevap sahibi1 yıl@AFiliYlnzlk şimdiye kadar almiyo oluşun sorun zaten kadınlar ne kadar kendine bakıyorsa erkeklerde bakmalı bu kişisel temizlik cinsiyetle alakası yokta yine de kıyas yaptım.
- 1 yıl
G0t deliğimin kıllarını mı? 🤣
Yeni alınca öyle hissettiriyor, ben kısaltıyorum tamamen almıyorum öyle guzel oluyor
00 Yorumla
1 yılAlmak kişiye kalmış ama ben tüm vücut aldırıyorum aşırı rahat oluyor 😁
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 759 cevap paylaştı. Doğal olarak seyrekse tamam ama alınınca tuhaf geliyor erkekte:)
10 Yorumlafarketmiyo cok ya ama cok fazlaysa alsin hos durmuyo
00 Yorumla
1 yılTabiki hayır. Yoksa ben killarimi almam beni sinir etmeyin
03 Yorumla- 1 yıl
Niye
- 1 yıl
@muratksks34 çünkü bi erkek lazım dimi
- 1 yıl
Sen kıllı ol o zaman
- Devamını Gör (140)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!