Spor yapanların çoğu alıyor peki sizce hepsi alsa daha iyi olmaz mı?

Alabilirler elbette. İsteyen herkes bacak kıllarını alabilir. Daha temiz ve estetik bir görünüme ulaşılmış olunur. İsyenmiyorsa alınmayablir. Bu kişilerin kararına kalmış bir durumdur.
Aynı fizi9e sahip iki erkekten efendi adam bacak kıllarını alırsa kadınların gözünde ivne olur almazsa bakımsız olur. Ama aynı fiziğe sahip kötü çocuk bacak kıllarını alırsa bakımlı almazsa erkeksi görülür. Kadın budur. Riyakardır. Adaletsizdir. Sahtekardır. Güvenilmezdir.
Cevap
91Cevap
O kadar da olmamalı gadası. O zaman erkeğin kadından farkı kalır mı.
Orman gibi değilse gerek yok bence.
Benim gibi kıllar yüzünden şort giydiği zaman rahatsız oluyorsa kendi isteği için almalı. Onun dışında yok kızlar bacak kılı sevmiyor diye alacaksa almasın boşuna.
Çoğunluk almasın desede bana kalırsa almaları gerekmektedir çünkü gözümde kötü ve maço gibi duruyor
Nedenini söyledim zaten
almalı çok bakımsız ve itici göz zevkini bozmaya gerek yok dağdan inmiyorsan
Hayir bence almamali erkek cunku benimle ayni goruntuye sahipse nerden anlasilacak erkek oldugu bacak gayet normal bence oda kalsin yani
Alınabilir. Kıl çok çekici bir şey değil nihayetinde.
Çok fazla değiller ve ben şu an memnunum. Ne zman evlenirim hatun derki al şu kıllarını o zmaan alirim. İstediğini yerine getiririm. Bunun dışında pekte kimseyi alakadar etmez. Erkekte çok çirkin bir görüntü değil zaten
Bence almamalılar. Bazı özellikler erkeğe bazı özellikler kadına has olmalı. Bana çok itici geliyor parlak bacaklı tipler. Erkeği tüylü seviyorum😂
Kasli bi bacak yapisina sahip degillerse zaten almasinlar cok çig duruyo. Kasliysa bacaklari ve dovmeleri varsa bacaklarinda alsınlar. Onun dışında cokda gerekli degil bence
Kızlara bak sen kendileri yapıyor ya erkeklere de yaptırmsya çalışıyorlar erkekler onu yapmaz kızlar yapabilirler kızlar ayrı erkekler ayrı sporcular yapiyorlar onlar ayrı hepsi de yapmiyor zaten
Neden direk alınmalı ya da alınmamalı denilmemiş... Yani kızlar illa ki orman, ayı VS gibi benzetmeler de bulunmak zorundamısınız. Çok kırıcısınız 😁
hadi göğüs ve kolu anlarım ama bacak niye? ve spor dışında ya da tatil dışında genelde erkeklerin bacakları bile görünmez bu bacak işini saçma buluyorum
Bazıları maymun gibi geziyo sorsan ne alcam erkek adam kıl alir mı diyo bizim gözümüz kanamak zorumda mı😁😂
Tabiki almalı kadın bakımlı isterler kendileri tarzan gibi gezerler bence iki tarafta bakımlı temiz olmalı
Ben erkekte bacaktan başka yerde kıl sevmiyorum şahsen tene dokunmak daha hoşuma gidiyor, ama bacağı alamama derse de karışmam 😂
Eğer orman gibiyse alınmalı
Bende tüm vücudu alıyorum. Zaten epilasyona da gidiyorum. Kızda da erkekte de güzel değil kıl tüy olayı. Kılları almak temiz, estetik güzel bir görüntü ortaya çıkarıyor.
Hani Türk kızlarını eleştiren şapşikler özellikle almalı ki ağda acısını yaşasınlar 😅
Bende spor yapıyorum ama asla almam aldırmam o ne ya kızlara özgü bazı şeylerde kızlara özgü kalsın lütfen
Bence benim ideal orman gibi değil en azından 😁
Sarışın olduğum için bacak kıllarım pek belli olmuyor ama çok çabuk dökülüyor. O yüzden alıyorum fakat jiletle ağdayla değil. Kısaltıyorum.
Çok çıkan alsın ben alıyorum sürekli sertleşiyor güzel yöntem bulmam lazım azaltan türden sir ağda dışında
Almıyorum, kime ne? Kızlara kendimi beğendirmek zorunda değilim bu bir ikincisi beğenmeyen miktirsin gitsin umrumda değil.
Sevgilisi ve kendisi rahatsiz degilse almasa da olur 👰
Almalılar.Çok iyi görünüyor oluyor kılsız bacakları.
Sporcular extra enerjiye ihtiyaç duydukları için alıyorlar. Normalde gereksiz bir düşünce bence.
Aşırı kılllıysaa almalılar kimsenin göz zevkini bozmaya hakları yook. 😂😂
Sporcular almalı bende spor yapıyorum alıyorum o yüzden
Bacağını lazer yaptiran erkekler tanidim. Ama ben kilsiz sevmiyorum birqz olmalı
Garip gelicek ama bu durum yurt dısında cok var ya. Her sene yurt dısına yazları tatile gidiyom , hani bizim kanka gibi kıllar direk dikkat cekyo kızlar bile yanasmıyo 😂😂
Ağda fiyatları patlama yapar öyle bir talep karşısında 🤣🤣
ben bacak gogus ozel yerler mutlaka alirim. kildan nefret ederim
Bilmem adam kendisini nasıl görecekse o şekilde olsun
fotodaki kesin sensin goggle ye en güzel kızlar yazınca foton çıkıyo çünkü
Aslında alınması enerjik olmak bakımından etkili tabikide ama kararsız bakış açısındayım bu konuda.
Bugün aldım bütün vücudu sıfırladım ama ağdayla değil.
Ben almıyorum bacak kılları bana daha erkeksi geliyor
Erkek, kadın gibi olacaksa şayet, hiç o cinsiyet doğmasın hani. Erkekler şöyle olsun, yok böyle olsun, yok böyle yapmasın. Yeter bu psikolojik baskı. Erkek adam istediğini yapar. Feminaziler adam olsun.
Zaten çoğu y kromozomlu banvit piliçlerinden farksız olarak dolaşıyor ortalıklarda. Erkek dediğin biraz (primatın bir tık üzeri olsun mümkünse) kıllı pürçekli olur :)
Öncelikle bu yorumun için kendim ve hemcinslerim adına sana çok teşekkür ederim. Bu yorumdan sonra kendimi çok aydınlanmış hissettim. Bana nasıl erkek olmam gerektiğini öğreten bir yorum oldu. Hayatımı buna göre şekillendireceğim. Tekrardan çok teşekkürler! ❤❤
Saçma sapan konuşmayın bence bırakında erkekte görünce bu erkek tamam diyeceğimiz şeyler kalsın
Çok fazla değilse sıkıntı olmaz.
Çok seyrek tüylü erkekler var onların alması gerekmiyor ama orman gibi olanlar almalılar
Şort giymiyorsa sıkıntı değil ama şort giyip almıyorsa bence hoş durmuyor
Yanlış düşüncedir, kadının gece sokakta ne işi var diyen kişi ile görüşü eşdeğerdir.
Sen bacaklarını al erkeklerinkşne karışma sana ne erkeklerin bacaklarından
Almamalı, almasınlar, almalılar, almayın, almayacağım.
Ergenlikte döneminde alıyordum gay mıydım neydim mkk🙄🙄
saçmalama sana mı sorcaz bacak kılımı niye alayım karı mıyız biz :D
Çok fazla yoksa gerek değil. Öteki türlü biraz t*p gibi duruyor. Sporcu fitnıscılar genelde zalak oluyor zaten :D
Ben alıyorum güzel duruyorlar, ve partnerimin de hoşuna gidiyor kaymak gibi sürtünüyoruz ön sevişme de.
Ahahahaha hüç güleceğim yoktu
Kanka valla gerçeği bu😂 temiz temiz güzel oluyor
Erkek neden bacak kıllarını alsin ki, yaradılışın geregi bu
olsada olur olmasada rahatsız hissedilouprsa alinmali
Metroseksuel ise zaten alır değilse partneri eşi ya da sevgilisi vs. İsterse alır
bacakları aldıktan sonra eğer kollarda da çok varsa kolları almamak bana çok saçma geliyor
Erkek alsın, kadın almasın. Çünkü kıllı kadın güzel, kıllı erkek çirkin.
İnsanın belli bir yaratılışı var, onu bozmamak lazım.
yoo hiçte bile
Bacak şart değil de koltuk altlarını alsınlar ya
hiç kılsız da çinli toplar gibi oluyorlar. Orman gibiyse alsınlar ama gözü rahatsız etmiyorsa almamalılar
Lüzum yok, almasınlar
Almasın ya gerçekten çok kötü görünüyor
Katılıyorum kadın kadın gibi erkek erkek gibi olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?