Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hepinizin cevaplarını okudum, herkesin görüşüne saygı duyuyorum. Kendi görüşümü de bir erkek olarak paylaşmak isterim.
Eğer sporla ilgilenen biri değilseniz bence kılları almak çok itici olur. Kaslı bacaklar erkeksi durduğu için kılları almak daha estetik duracaktır. Ancak incecik bacakları olup da kılları almak kadın bacağından farksız bir hale sokmak olur. Bakımlı olmak gerekiyor. İyi forumlar.
Eğer sporla ilgilenen biri değilseniz bence kılları almak çok itici olur. Kaslı bacaklar erkeksi durduğu için kılları almak daha estetik duracaktır. Ancak incecik bacakları olup da kılları almak kadın bacağından farksız bir hale sokmak olur. Bakımlı olmak gerekiyor. İyi forumlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Lan ne kadar hödük insan varmış arkadaş. Kızları rahat bırakın lan her yoruma bir yanıt yazmışsınız. Ayrıca kıl üzerinden erkeklik tanımlamak ne kadar cahilce! Futbol maçları veya boks müsabakaları da izlemeyin o zaman. Kaslı bir vücut yapısı olmadığında bacaklar çok itici durur kılsız olarak. Erkek görünümünden uzaklaşır. Terbiyesizlik yapıp kızlara yanıt vermeyin, iki cümleye titreyerek boşalan abazalarsınız.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ruslar kaş dahil aldırmandan hoşlanmıyor brocum. Erkek erkektir felsefesi. Hedef kitlende değişiklik olursa sorun yaşarsın
Bana göre koltuk altı ve genital bölgesi dışındaki yerler kıllı olmalı.
Kisaltabilirsin almak zorunda değilsin he ben uzun memnunum diyorsan ona da okey
Hayr kalsn
Yenı yenı şeyler uydurmayın ya
Yeni değil. Bakımlı olmanın nesi kötü
Bacak kılından bahsedıyoruz karoline. Bakımlı ayağına yumurta gıbı yapacaksınız cevval delikanlıları 🥺
Delikanlı olmak ve orman gibi kıllarının olmasının arasında ne bağlantı var mesela
Delikanlı olmakla yok. Delıkanlı olmak ayrı mevzu erkek olmak ayrı. O degıl de sen her sabah buraya unutmadan nasıl yazıyorsun ya 🥺
Niye unutayım
Çünkü neden olmasın?
Tamam
Eyvallah karoline kendıne iyi bak
Alsın insanla evleniyorm
Evet kılsız erkek daha güzel
Kılsız olmasını isterim
Tabiki hayır
Almak günah
O zaman neden kadınlara gelince, "KıLLı kAdIn mI OlUr yA" diyorsunuz?
@MyNameKaroline nerde demiş göremedim
@srwhiskey Sadece onun için demedim ileri zeka
@MyNameKaroline genelleme yapmayacaksınız o zaman ileri zeka
@srwhiskey O yüzden genelleme yaptım ya ileri zeka
@MyNameKaroline erkeklerin kıl alması kaş alması günah kadınlarda bilmiyorum erkekler sadece koltuk altı ve avret yeri kullarını alır
@MyNameKaroline kendi kafanızda kuruyorsunuz sadece ileri zeka
@srwhiskey Kafamızda kurmuyoruz ciddi ciddi böyle söyleyen erkekler var sivri zeka
@MyNameKaroline o zaman bazı erkekler demen daha mantıklı olur genelleme yapma inat ileri zeka
@srwhiskey Öyle olan erkekler üstüne alınmalıydı zaten. İyi misin?
@MyNameKaroline anlamıyorsun ki? Arkadaşa öyle demişsin de öyle bir şey dememiş ve ucu açık konuşmuşsun bütün erkekler anlamı da var orada. İyi misin?
Hayır farketmez
Almamalı.
Ben kılsız seviyorum böyle bebek gibi oluyor.
Hayr almamalı