Sence içten iyi veya kötü beslenmek güzel görünmede ne gibi farklar meydana getiriyor?
Sence içten iyi veya kötü beslenmek güzel görünmede ne gibi farklar meydana getiriyor?
Bence kişiye göre değişir ama Beslenme şeklinin güzel ve bakımlı görünmek üzerindeki etkisi oldukça büyük ve göz ardı edilemez. Aslında, güzellik sadece dışarıdan uygulanan bakım ürünlerinden ibaret değil, aynı zamanda içten gelen sağlığın da bir yansımasıdır. Sağlıklı beslenme, cildin nem dengesini korumasına yardımcı olur. Bu da cildin daha canlı, parlak ve pürüzsüz görünmesini sağlar. Meyve ve sebzelerde bulunan antioksidanlar, cilt hücrelerini serbest radikallere karşı korur ve yaşlanma belirtilerini geciktirir. Somon, ceviz gibi besinlerde bulunan omega-3 yağ asitleri, cilt bariyerini güçlendirerek nem kaybını önler ve iltihaplanmayı azaltır.
Aşırı şeker tüketimi cildi siyah hale getiriyor gadası bunu göz önünde bulundurmak gerekiyor
Evet karaciğeri yoruyor👍🏻
Aynen
teşekkür ederim
Rica ederim.
Sağlıklı beslenmek ve bol su içmek kesinlikle çok etkili, cilt daha parlak ve sağlıklı gözüküyor.
Teşekkür ederim 🌸💕
Rica ederimm şekerlik🌸💜
Cevap
9Cevap
Aa bak bu kesinlikle etkili. Her ne kadar güzellik bakım kremleri ile bilmem enjektörde ile falan çok alakam olmasa da yiyeceklerden olduğuna inanırım. Özellikle vitaminli yiyecekler ciltlere etki ediyor bunu biliyorum.
Ediyor doğru. Yeşilliklerin etkisine çok inanıyorum.
Ruh halini bile etkiliyor kötü beslenirsen kötü iyi beslenirsen iyi etki ediyor insana net🧚♀️
Yediklerimizin toplamıyız bu yüzden ne kadar cilt bakımı yapsan da sağlıklı ve dengeli beslenme kadar etkili olmaz
Beslenme hem cildi hem fiziği hem enerjiyi dolayısı ile yansımamızı etkiler. Güzelik kesinlikle içten başlar bence. 🌸
Bence büyük bir etkisi var çünkü ben bizzat uyguladığım için biliyorum cildinde saçımda değişiklikler yaşadım
Özellikle bol su tuketimi hem sağlık hem cildin. Parlak gözükmesi ve kırışıklığın daha görülmesi için çok önemli bir yer teşkil ediyor
Sağlıklı ve düzenli beslenmeyle her şey yolunda gider
Doğru beslenme şekli kesinlikle cilt güzelliğini etkiliyor. En basiti yağlı yesek sivilce çıkıyor.
Çok ama çok etkili. Beslenmeye dikkat ettikten sonra ciltte gözle görülür değişimler oluyor.
Elma cildi güzelleştirir insanı gençleştirir derler 😂
Çok büyük faktör! Beslenme , cilt kalitemizi belirleyen en önemli faktörtür.
Etkiliyor
En çokta su
Evet ben su içmeyi çok severim✨
Hiç sevmem shdbdhsj
Annem saolsun o hatırlatıyor
Hatırlatmasa içmem shzbdj
Ahaha🤣🤣
Meyvelerle karışım deneyebilirsin. Onlar sevdirir. Ben de hiç bir şey eklemem duru su lıkır lıkır içerim🤣🤣🤣
Ne güzel işte
Göbeğin çıkar sonra dikkat etmek lazım 😅
Ahaha🤣🤣
Aman fitliğim bozulmasın dikkat ederim ben hep🤣
Aşırı etkili insan sağlıklı beslenin de cildi parlıyor
Daha canlı ve enerjik görünebilinir
Baya farkediyor diye biliyorum
Bence fazlasıyla etkili özellikle su
Ekili tabiki ama okadar çok etkili değil bence
Çips Kola en iyisi
Kötü ya onların etkisi:(
Bence cok etkiliyor ben cok dikkat ederim