Merhabaa 🌸
Bence kesinlikle var. Küçük bir tabak cips bile yesem ertesi gün cildimde minik sivilcelenmeler oluyor. Ha bir de bol su cildi güzelleştirir derler cidden doğru.
Siz ne düşünüyorsunuz?

Merhabaa 🌸
Bence kesinlikle var. Küçük bir tabak cips bile yesem ertesi gün cildimde minik sivilcelenmeler oluyor. Ha bir de bol su cildi güzelleştirir derler cidden doğru.
Siz ne düşünüyorsunuz?

Bence var bazı besinler cilde çok iyi geliyor özellikle salata ve bitli türü besinler vede su da sağlıklı beslenmenin ana maddesi bence oda iyi gelir cild3
kesinlikle ilgisi var
özellikle karaciğer sağlığının cilt üzerinde etkisi büyüktür
çünkü karaciğere cildin aynası denilir
karaciğer için iyi gelen besinler yenilirse cilt sağlığı sağlıklı olur
Tabi ki vardır. sağlıklı vitaminler ve yağlar cildi gençleştirir ve güzelleştirir
Teşekkürler 🌸
Rica ederim :)
Evet tabi ki de büyük etki eder. Tüketilen besinler de cilt ve beden için önemlidir.
Cevap
14Cevap
Çok yağlı, yüksek kalorili yiyecekler vücudu kötü yönde etkiliyebiliyor.
Ülkece çok gerginiz 😂
🙂
Evet vücuduna ne alırsan vücut dışarı onu yansıtıyor bakınız cildim bebek gibi sjsjs
Kendimi överken ben 😂
Bende yiyorum ama erkekler cilt bakımı yapmadığı halde bebeksi ciltleri oluyor bu hiç adil değil 😅
Bende kimyasal ürünleri pek kullanmam nemlendiriciler hariç doğal maskeler yaparım ama sporda yapıyorum çok sağlıklı beslenmiyor olabilirim ama yinede adil diiiil 😅
Günde sınırsız kapasitede su içiyorum püğğ maşallah hala genç duruyorum sjsj bence cildin yağ oranıyla alakalı ben ne kadar abur cubur tüketsem bile sivilce çıkmıyor
Herseyin bir katkısı vardır cilt güzelliğine..
Stres, yemek, içecek etkiler
Bunu ancak cildi senin kadar güzel biri bilebilir ❤️
yani illaki vardir. sonucta cilde bedenin bir parcasi beslenmenin rolu fazladir ustunde
Bazı besinler, belirli insanlarda alerjik tepkiler verebiliyor ve evet, en önemlisi de su tüketimi.
Vişneli browniye hayır diyemiyorum cildime kötü gelse de 🥺
Kola içme yeter
Kola arada içiyorum yemeklerin yanında ayda bir kere falan. Cildime zararı olmadı ama kilo yapmıştı bir dönem.
Ciltteki sorun olan durum ne tam olarak?
Var tabi bol bol sarımsak soğan yiyin
her şeyle ilgisi var ciltle de var tabi ki
Suyu nasıl kullanıyorsunuz?
Kesinlikle bağlantılılar
İlgisi var.
Tabi ki var
Genetik çoğu
Tabiki var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?