Bugün saymfood ile birlikte harika bir video çekeceğiz organik gıda süt alerjisi ile ilgili sorularınız var ise sizin için sorabilirim. Bu arada video da kahküllerimi toplayayım mı yoksa böyle mi kalsın?
Doğru beslenmenin cilde etkisi olduğunu biliyor musunuz?
Elbetteli doğru , dengeli ve düzenli beslenmek su tüketimine dikkat etmek cilt sağlığımız için oldukça önemlidir. Cildimizin parlak genç, pürüzsüz güzel ve diri görünmesine sebep olan bazı besin ögeleride mevcuttur. Örneğin domates;Ciddi bir antioksidan olup , kalp hastalıkları riskinden korur. Kolestrolu düzenler. Cilt sağlığı açısından cilde nem kazandırır. Kırışıklıkları engeller. Yumurta ; Protein zinciridir. Tırnak yapımızı güçelndirir, Saç dökülmelerinin önüne geçer. Avakado ;A , e ve c vitaminleri içerir. Antioksidondır. Cilt sağlığımıza faydalı olan yağ ögelerine sahiptir. Diyetlerde kullanılır.
Selamlar. Aslında cildimiz konusunda çok hassas davranmalıyız. Yediğimiz içtiğimiz her şey cildimizi etkiler. Güzel bir cilt istiyorsak bunlara dikkat etmeliyiz. Yağlı yiyeceklerden uzak durmalıyız. Sebze ağırlıklı beslenmeliyiz ve gün içinde bolca su tüketmeliyiz. Ayrıca sporumuzu da ihmal etmemeliyiz. Hepsinin birbiriyle bir bağlantısı var diyebiliriz :) Bunlara dikkat edince sadece cilt sorunumuz değil bir çok sorunumuz gidiyor.
Her insanın vücudu besinlere aynı tepkiyi vermiyor. Hiç tahıl yemeyip çok fazla enerjik olan insan da var ben mesela aylarca tahıl ürünleri yememiştim enerjisizlikten ölecektim, her bünye farklı. d
Su iç boşver heyecan yapma sakin ol bak sana ta buralardan öpücükler yolluyorum değerini bil bak herkesi öpmem umarım bu öpücükler yolda zaman aşımına uğramaz 😇😇😂😂iyi şanslar diliyorum sakin ol heyecanlanma iyi ilerliyorsun😉
Hadi kolay gelsin size başarılar sakin ol heyecanlanma en kötü ne olabilir öyle düşün sakinliğini koru kız öpücüklerin hepsini sana yollamadım biraz başkalarınada ver🤩🤩😂😂🙈🙈
Doğru beslenmenin elbette cilde olumlu etki ettiğini biliyorum, zaten uzmanlar da her fırsatta bunun önemini dile getiriyor. Yağlı, şeker oranı yüksek ve asit içeren ürünler tüketirsek cildimize ve organlarımıza zarar vermiş oluruz. Her yediğimiz besin iyi veya kötü dışımıza yansıyor. O yüzden yediğimize içtiğimize dikkat etmeli, sağlıklı beslenmeli ve aynı zamanda sporu hayatımızdan çıkarmamalıyız.