Kaşlarınız gayet güzel ve zarif.
Abuk subuk şakaları hoş görmek zorunda değilsiniz. Rahatsızlığınızı uygun şekilde ifade edin. Bir daha böyle laubalilik yapmasınlar.
04 Yorumla
Soran1 yılDokunan erkeklere karşı tepkiliyim sadece. Kaşlarımı beğeniyorlar ama boya mı diyip dokununca biraz ortam geriliyor
Soran1 yılHiçbiri arkadaşım değil iş ortamında ara sıra denk geldiğim ve mecburen çalışmak zorunda kaldığım insanlar 🥲
En İyi Cevaplar
Güzellik & Bakım konusunda 464 cevap paylaştı. yani doğal değilmi sence. kalınlık kaslılık agır baslılık kıllılık sertlik macoluk erkeksi olarak tanımlanır. tatlılık sevkat incelik zariflik naziklik latiflik kılsızlık da kızca algılanır. ama tabi dogal yapın oyleyse ayrı bi yapı katar tabi. gider incelttirirsin ne olcak kuaför ablalar yapar. sende kas olsunda
03 Yorumla
Soran1 yılKaşlarım bana kalın gelmiyor hatta baya övgü alırım. Kıl yapısına dokunarak sert olduğunu söyleyenlerle gerilim yaşıyorum sadece 😅
- 1 yıl
:D salla ya. yüzüne yakısıyorsa bence ok. bana da lisedeyken köse diyip zorbalık yaparlardı. kürt cocugu gibi değildim ki sarısın. kasın sertliği de hani niye mesele olsun anlamadım. alanı geniştir kücültülür hatta sana bu ekstra imaj imkanı verir. canın isterse kalın isterse ince. kasın kendi kıl kalınlıgı da hani niye mesele olsun ki. sallaya
Soran1 yılHaklısın teşekkür ederim 🙏🏻
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, seni çok iyi anlıyorum. Bazen insanlar gerçekten hiç düşünmeden yorum yapabiliyorlar ve bu da bizleri rahatsız ediyor. Ancak unutmamalısın ki herkesin kaş yapısı farklı ve doğal kaşlar aslında çok moda! Kaşlarının kalın olması onları erkeksi yapmaz, aksine yüz hatlarını belirginleştirir ve güçlü bir ifade katar. Birçok ünlü model ve influencer da kalın kaşlarıyla ön planda 🎉. Erkeksi olmadığını bil ve kendine güvenle bak! İzin vermeden kimse moralini bozmasın. Sen kendine nasıl bakıyorsan, en önemlisi o! 😍💪
Kaşlarını doğal bırakmayı tercih edebilirsin ya da şekillendirmek istersen uygun bir kişiyle çalışabilirsin. Ama şunu unutma, kaşlarının doğallığı seni sen yapan şeylerden biri ve bu çok değerli. Her zaman özgüvenin yüksek olsun! 💖20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 7,4b cevap paylaştı.
u 1 yılBence kadınlara kalın kaş yakışıyor
00 Yorumla
1 yılYa su erkeklerin kadin standardi belirlemeye ne haklari var anlamiyorum. Kendileri cirkin cirkin dolasiyolar biz laf atiyoz mu? Hayir... kaş kalinliginin da kadinsilikla ilgisi yok. Ustelik incecik kaşlar cok cok itici gorunuyo. Neden yolar ki insan kaşlarini... sacma buluyorum.
00 Yorumla
1 yılBak canım kaş her yüzde farklı durur bazılarına kalın şekilli yani alınmış gibi kaş çok yakılır özellikle esmerlere Latin make up gibi kaşlar çok yakisir ama sarışın bi kişiye kalın kaş yakışmaz kaş yüz işidir,
11 Yorumla
1 yılİnce kaştan daha iğrenç bir şey yokken kalın kaşa kılıf bulmalarına takılma yavrum, gayet güzel kaşların. Kadında kalın olarak sevdiğim 2 yer var, biri bacak diğerleri kaş.
01 Yorumla
Soran1 yılDokununca sert olarak geldiği için insanlar böyle söylüyor ama yumuşamıyor da işin kötü yanı 🥲
her yüz hattına farklı kaş şekilleri yakışabilir. herkes ince kaşlı olmalı diye bir kural yok. aksine ben kalın kal çok severim.
01 Yorumla
Soran1 yılBen de öyle seviyorum ve yakıştırıyorum da kendime ama dediğim gibi kıl yapısı kalın diye dokunup bunu söyleyen oluyor
Yok gayet güzel sadece koyu olması erkeksi gösteriyor ben açıcıyla açtım cidden çok farketti normalde simsiyahtı kaşlarım
01 Yorumla
Soran1 yılBen de biraz açtırdım ama saçlarım koyu olduğu için temkinli yapıyorum hep 😅
Çok kalın olan kaşlar erkeksi karşılanır yani iki parmak kalınlığında falan , illa ip gibi yaptırmanıza gerek yok aslında
01 Yorumla
Soran1 yılÖyle de hoş görünmüyor zaten ben de orta kalınlıkta seviyorum
1 yılKaşın olması gereken bir kalınlığı var ondan daha ince veya kalın olmamalı. Orta kalınlıkta ideal. Herkesin kendi yüzüne yakışan kalınlık ta değişir.
10 Yorumla
1 yılaa çok kalın durmuyor kim dediyse seni kıskanmış boş ver
11 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim ☺️💕
Özellikle bu arap furyası yüzünden kızların çoğu İbrahim Tatlıses gibi dolaşıyor ortalıkta.
02 Yorumla
Soran1 yılEh benim kaşlarımın ibrahim tatlıses kaşına benzer bir yanı var mı cidden ya ahshdh
Bu zamana kadar asla kadınlara bu şekilde bir yaklaşımda bulunmadım. Sadece gözüme hoş gelmiyor o kadar.
00 Yorumla
1 yılKötü değil ama rahatsız olduysan incelt o zaman. Çözümü var sonuçta
02 Yorumla
Soran1 yılAslında olay kalınlığı değil kıl yapısının kalın olması 😅 dokunup bunlar gerçek mi diyorlar
- 1 yıl
E ne güzel işte çok şanslısın binlerce kız senin yerinde olmak istiyor sırf kaşları kalınlaşsın diye sürmedikleri yağ yok 😄
1 yılKaşların normal ne çok kalın ne çok ince, iplik gibi ince olmasından iyidir. Ben kalın kaş seviyorum. Gözün şeklini ortaya çıkartan kaştır.
00 Yorumla
1 yılİyide kaşların gayet güzel kim uyduruyor da sana bunu söylüyor
02 Yorumla
Soran1 yılKıl yapısının sert olmasına takıldılar. İbrahim tatlıses benzetmesini de burada görmüş oldum. 🥲 teşekkür ederim bu arada
- 1 yıl
Ben çok beğendim kaşlarını çok güzel gözüküyor
1 yıl"Köse olmana üzüldüm, sakal serumu önereyim mi?" diyebilirsin.
02 Yorumla
Soran1 yılBen de bolca çıkıyor sende olması anormal diyebilir hadsizler işte
- 1 yıl
Yapıştır tokatı gitsin yaa.🥴
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAlakası yok ya. Yakışmıyordur, ondan diyorlardır.
02 Yorumla
Soran1 yılBen bir sorun göremiyorum ama kıl yapısının sertliği daha çok sorun oluyor sanırım
- 1 yıl
Yakışamada yakışır görmek lazım
1 yılÖyle mi algılıyorlarmış Ben hiç dikkat etmiyorum Bunu sadece bebeksi yüz zayıf vücut küçük meme küçük kalça bakıyorum kadında
01 Yorumla- 1 yıl
Yüzün bebeksi mi
kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş :D takılma onlara
01 Yorumla
Soran1 yılBunu diyen erkeklerin kaşları yok zaten genelde 😅
Gizli Üye(36-45)1 yılŞu ortadoğu özentisi İran kaşı modasını türkiyeye kim getirdiyse Nalet olsun onun zevkine ne kadar söbü bir şey yaa kadınlarımız ibrahim tatlıses gibi geziyor ortalıkta
18 Yorumla
Soran1 yılBenim kendi kaşlarım böyle yahu
Cevap sahibi1 yılÇok geçmiş olsun o zaman Allah acil şifalar versin
Soran1 yılÖncelikle sana versin
Cevap sahibi1 yılAgajahahahaha neye kızdın yahu kaşların mı sinirlendi
Soran1 yılNe dediğini bildiğini sanmıyorum
Cevap sahibi1 yılNe alaka... 4 hastaneden akli dengesi yerindedir diye rapor alıp yazdıklarımın altına imza atabilirim fındıkkurdu
Soran1 yılAhaha peki öyle olsun bakalım
Cevap sahibi1 yılBarıştık mı :))
1 yılsen bide iranlıları gör ib tatlıses ile akraba kaşları
14 Yorumla
Soran1 yılOnlarınki yapay oluyor genelde 😅
- 1 yıl
yok la görüyorum sürekli aaaları uzatıyor iiler havada uçuyor ağızda aşure pişiyor sanki yapay gibi durduğunda haklısın ama maalesef değil 🥲
Soran1 yılBoyalı doldurma çoğu aslında. Ben de otelde çalıştığım zamanlarda çok denk geldim
- 1 yıl
Senin otele geliyor, ben pek öyle boyalı doldurma görmedim erkeği bile beter o ne yapsın 🥲
1 yılYüz hatlari kalın kaşları kaldırıyorsa sinirlerin bozulmasına gerek yok😃
04 Yorumla
Soran1 yılOlay dokunurken sert bir doku olarak ele gelmesi haliyle yorumlar böyle oluyor 😕 ben seviyordum kaşlarımı
- 1 yıl
Seviyordum derken ne yani incelttinmi yoksa bi söze sebep😕
Soran1 yılBirkaç kişi bu tarz yorumlar yapınca gözüme kötü gelmeye başladı ama kuaförüm sabit olduğu için değişime çok kapalıyım bu konuda
- 1 yıl
Kendinle barışık ol kimsenin etkisinde kalma yüzüne yakışıyorsa
1 yılbu kaş kalın mı? hem şimdi kalın kaş moda zaten
00 Yorumla
1 yılBenim kaşlarım çok ince rahatsız oluyorum bende biraz kalın kaş istiyorum
00 Yorumla
1 yılYoo kaşların çok güzel herkesiz her dediğine bakma zevkler ve renkler tartisilmaz
00 Yorumla
1 yılUzun orta kalınlıkta kaş iyi ben kalın kaşı beğenemiyorum
01 Yorumla- 1 yıl
Ama senin kaşların çok kalın değil
1 yılUmrumda değil kim ne algılıyor ben kafama göre yaşarım
00 YorumlaKaşların gayet iyi tenin de gayet güzel duruyor
00 YorumlaCehalet diyorum başka bir şey demiyorum takılmamak lazım herkesin ağzı laf yapıyor takma yani sende
01 Yorumla
Soran1 yılTamamdır teşekkür ederim 🙏🏻 💕
1 yılBunu neden takıyorsun ki dönem öyle bir dönem ki elini sallasan ellisi 😂
11 Yorumla
Soran1 yılOrası ayrı aslında ben beğeniyorum da kıl yapısı kalın diye dokunan çok oluyor yapay sanıyorlar
1 yılBence yerinde kalın olmaları iyi çok çekici oluyor ince olan hep aynı tip
00 YorumlaKalın kaş görmemişler sanırım.. Gayet normal..
11 Yorumla
Soran1 yılİbrahim tatlıses benzetmesi bile geldi ahhaha
1 yılFuat ani kaç defa konuştuk bu konuyu
01 Yorumla
Soran1 yılLafı geçmemiştir bir kere
Öyle zaten ama erkek değilsin fark bu
02 Yorumla
Soran1 yılYani ben kaş yapısının kalınlığını erillik olarak algılamıyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılKurtul o köyden. Sadece köylü ruhlular karşısındakinin orası burasıyla ilgilenir 😆
02 Yorumla
Soran1 yılYani geneli erkekler ahaha
Cevap sahibi1 yılUlaşamadıkları ciğere mundar diyor. Nerden buldun onca eziği jfnfnfjdj
1 yılHep şu Mert Ramazan Demir yüzünden😂😂
02 Yorumla
Soran1 yılErkeklerin çoğu öyle geziyor bizim gibi kızlara laf atıyor inanılmaz dkfkkf
- 1 yıl
Aynen
Saçma. Fotodaki kaşlar gayet güzel
03 Yorumla
Soran1 yılVitrin soru olmasaymış iyiymiş
Soran1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻
yoooo bence gayet güzeller
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻
Sert duruyor diye herhalde
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 845 cevap paylaştı.
1 yılBenim de kaslarım kalın
00 Yorumla
1 yılYok. Yakisana yakışıyor
00 YorumlaHayır asıl çok güzel ince kas mi olur ya
00 Yorumla
1 yılBence gayet hoş ve kararlı bir gorünüm veriyor
00 YorumlaHerkese yakışmıyor
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 365 cevap paylaştı.
1 yılBen kaşlarla kqrar vermiyorum
00 Yorumla Kiskanliktandir
01 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBöyle şeylere takılma, kaşın da normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılkadına kalın kaş yakışmıyor
17 Yorumla
Cevap sahibi1 yılevet doğru
Cevap sahibi1 yılyüz şeklin nasıl
Cevap sahibi1 yılsen kendini güzel buluyorsan gerisini boş ver 😊
Cevap sahibi1 yılherzaman güzel ol
Bu kalınsa benim ki ney
01 Yorumla
Soran1 yılKıl yapısı kalın demek istedim aslında 😅 çok ince değil çok kalın da değil benim. İnce yakışmıyor çünkü yuvarlak bir suratım var o yüzden orta yaptırıyorum hep
Kaşların güzel hocam, beğendim :)
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ediyorum 🙏🏻
1 yılGayette güzeller
02 Yorumla
Soran1 yılAy teşekkür ederim bal 💕
- 1 yıl
Ne dimek, gerçeği söyledim 💕
1 yılKaşların gayet güzel
03 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim sadece dokununca kıllar sert o yüzden bazı insanlara dokusu erkeksi geliyormuş
- 1 yıl
Kaşlarına dokunmaya çalışanların eline vur
Soran1 yılKız en çok dokunan da erkekler oluyor keşke çakabilsem dkdkd
altalya kaş canım
02 Yorumla
Soran1 yılnE
1 yılÇok güzel lan sen misin bu
02 Yorumla
Soran1 yılBenim kaşlarım evet
- 1 yıl
Güzel bence
1 yılGayet güzel bence kıymetini bilmelisin
02 Yorumla
Soran1 yılAslında genel yüz hatlarımda gayet güzel duruyorken çoğu insan dokusunun ele çok sert geldiğini söylediği için yorumlar da kırıcı oluyor
- 1 yıl
Kendinle barışık ol insanları boş ver
1 yılBence çekici durur tabi aşırı kalın değilse
00 Yorumla
1 yılKalın kaslar çok güzel bence
00 YorumlaTam tersi kalın kaş daha güzel. Alınca tabi :)
00 YorumlaErkeksi degil
00 Yorumla
1 yılHaksızlık cidden yaa
00 YorumlaGörüntü o şekilde çünkü
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih