Erkeklerde kıl/tüy olması karşı cinsi tiksindirir mi?

Evet. Ozellikle gogus bolgesi puruzsuz olmali bana gore. Genital bolge ve koltuk altini saymiyorum buralar net temiz olmali zaten. Ve ben oyle tıraş edilmiş sekilde de sevmiyorum. Baya tertemiz olacak. Ya kökten alinacak ya da jiletle hafta 3 gun falan üstünden geçilecek. Sirtta falan varsa lazer iyi olur ama bu biraz hormon bozukluguna giriyor sanırım. Ben sahsen hoslanmiyorum erkekte.
Ben nasil ki hem kendim icin hem diger insanlar icin görünümüne dikkat ediyorsam bunu erkekten de beklerim. Kadınlar olarak bizimde bakımlı, kendine dikkat eden erkekler gormeye ihtiyacimiz var. Ama turkiyede zor diye dusunuyorum. Bir tane fiziği iyi olan, bakim ve kil tuy konusunda cok iyi olan sevgilim vardi ama o da yari hollandali, yari turktu.
Bizimkilerde plajlarda falan hadi olgun erkekleri gectim genc erkeklerde bakımsız ne yazik ki. Yani bazilari birak gogus bolgesini almayi koltuk altindaki kil yumagini almaktan acizler. Plajlarda falan killarina dikkat eden erkekler var ama azlar.
Bazen o goruntuleri gormemek icin tenha yerlere gittigim bile oluyor dogrusunu soyleyeyim. Kimse kimsenin kılını gormek zorunda degil gercekten. Ya killarinizi alin ya da denize falan girmeyin. Erkegiz diye maymun seklinde geziyorsunuz.
Evet ben hiç sevmiyorum bi insanın kolları kıl yumağı gibi olupta "ben erkegim erkek adam kollarını mı kıllarını mı aldırır" diye dolaşanlara sinir oluyorum..
Elinin üzerinde bile belirgin kılları olanlaar var hiç hiç sevmediğim bi şey nasıl rahat ediyorlar anlam veremiyorum.
Erkeklerde temiz bakımlı olmalı bunun erkeklikle erkek olmakla alakası yok daha dün mü ne toplu taşımada çocuk kolunu kaldırıp yukardan tutunduuu kol altı kıl yumağı ıyyyyy ne kadar yakışıklı olursa olsun böyle olunca yakışıklı vs olmalarının hiç bi önemi kalmıyor tiksiniyorum.
Bacak gögüste cok kıllıysa bence aldırılmalı eve kılları dökülen bi adam şahsen hiç hoşuma gitmezzz...
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Belli yerde olması lazım belli yerde olmaması lazım
Görseldeki gibi olunca hiççç sorun değil. 🤣
Tamamen kılsız, kadın gibi erkek istemem. Ama özel bölgesinde olmasın. O zaman iğrenirim.
Kadınlara özgü değil ki pürüzsüz olmak. bakımlı olan herkes olabilir
Eğer çok çok fazlaysa ben tiksinirim açıkçası. Ama normal düzeydeki rahatsız etmez.
Bu görseli koyarsan nasıl tiksindirir desin kızlar😃
Kesinlikle tiksindirir.
Sinek kaydı tıraş, kaşmir gibi pürüzsüz teni idealize ederim
Arzuladığım erkeği tinsindirecek bir ayrıntı değil. Ama aşırı derecede olması konusunda tereddütlüyüm 😏
Çok fazla olursa tiksinirim, ve koltuk altını net almasını isterim çünkü tüyler orada teri emer ve kötü koku yayar. Rahatsız edici!
Normal düzeydekinden kimse rahatsız olmaz sanırım. Ama recep ivedik cinsi de olmasın mümkünse..
Kılsız erkekte ne bileyim 😏 moda bakım diye diye erkeklerinde ayarlarıyla oynadılar
Görselde ki gibi olursa tiksindirmez. Ben tiksinmem, tabi herkesin fikri aynı olmaz.
Ne öyle ya pis tiksindirir tabi zaten erkeklerin yarışı maymun gibi geziyor
Detayi görünce kılı yünü unuttum
öylelerini tercih bile etmem pasaklı
Gogsunde kollarında bacaginda olmasi sorun degil de koltuk alti ve ozel yerinde olmamasi lazim bence. Ama maalesef dikkat etmiyorlar
Şahsen olmaması çok daha çekici gözüküyor ama Türkiye de zor
hayır aksine tüptüysü erkekler çekici gelmiyor o ne öyle top gibi
evet saç sakal hariç sevmem
Tam tersi kılsız olması beni tiksindiriyor
Görseldeki yürüyen meteor kim?
Yüzleri gözükmüyor artık şu sakal modası bitsin
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş