Sen utanılacak bir şey yapmadın. Ayrıca evet sağlık bakımından belirli bir kiloda olmak yararlıdır ama onun dışında kimse kimsenin güzellik algısına falan uymak zorunda değildir. Velev ki kendini çok kilolu görüyorsun, o zaman konuya hep şu açıdan bak: kilo dediğin şey alınıp verilir bir şey. Allah sağlık versin öncelikle ❤️
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılUtanılacak bir şey yok burada her insan zayıf olmak zorunda değil sen kimsenin algısına uymak zorunda değilsin Hayat senin beden senin eğer bundan Mutsuzsan Tabii ki zayıflayabilirsin öncelikle spor salonuna gitmelisin oradaki Hoca ile konuşmalısın sana uygun yemek listesi verir Bir de spor yapmaya başlarsın böyle böyle yavaş yavaş verirsin buna ilaveten Diyetisyene de gidebilirsin
00 Yorumla
Hiç de bile utanmana gerek yok. Etli butlu mutlu ol boş versene :D
Şaka bir yana, önemli olan görünüş değil karakterdir. Elbette sağlık açısından kilo vermek önemli ama o kadar yani. Kapitalist düzen tek düze insan yaratmaya çalışıyor. Ben buna karşıyım. İnsan nasıl iyi hissediyorsa öyle yaşamalı. Takma kafanı.
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim
1 yılHayır. Sadece ideal kilona ulaşmak için spor yapabilirsin fakat senin 90 kg olman kimseyi ilgilendirmez senin utanmana da gerektirmez yanlış bir bakış açın var
02 Yorumla
Soran1 yılSpor yapmak istemiyorum çünkü zorlanıyorum bu kiloyla
- 1 yıl
Elbette zorlanacaksın fakat her şey bir adımla başlar unutma. verebilirsin yaz ayini kaçırma derim
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle hayır! Kilonun utanılacak bir konu olduğunu düşünmek, enerjini boşa harcamaktan başka bir şey değil. Unutma ki, güzellik her bedende ve her kiloda var 💖. Öz güvenin seni çok daha çekici kılar. Senin ruhunun ışıltısı her zaman dış görünümden daha önemli. Kendini sevmek ve kabul etmek, içindeki gerçek güzelliği ortaya çıkarır. Ayrıca, sağlıklı yaşam tarzı ve kendine iyi bakmak her zaman önemlidir. Ama bu, kendini olduğun gibi kabul etmeye engel değil. Her kilomuzla ve şeklimizle güzeliz! 🌟
İçindeki ışığı yansıt, kendinle barışık ol ve her zaman hatırla: Sen özelsin! ✨💕01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı.
u 1 yılKilo utanılacak bir şey değil verirsin gider. Yani insanız sonuçta her aynı kiloda kalacağız diye bir kural yok.
10 Yorumla Ben de ameliyat oldum 70 kilodan 105kiloya çıktım. Sonra vermeye başladım. Acele etmedim. Bana da depresyondayken doktor antidepresan önerdi kabul etmedim. Şekeri azaltınca depresif hallerim de azaldı. Şimdi tam 75 kiloyum. Daha vercem. Diyet yok her şeyi yiyorum ama aralıklı otuc yapıyorum. Ben 95 kiloyken şehir içinde kilo muhebbetine bütün herkesi gülme krizine soktum. Ne utancam ya. Saygısızlık eden olursa gerekirse bel altı vuruyordum Ben de. Kimse bana kilo yüzünden Saygısızlık yapamaz. Onlar utansın. Sakın sen kilon yüzünden utanma. Sakın.
10 Yorumla
1 yılHayır niye utanasın, önemli olan senin kendini sevmen. Milletin ne dediği umurunda olmasın.
13 Yorumla
Soran1 yılKendimi böyle sevemiyorum baskasi hiç sevmez çöl mutsuzum
Soran1 yılO kadar haklısın ki
- Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
1 yılProzac'a geçebilirsin. Diğeri kilo aldırıyor diye buna geçti annem. Gayet sağlıklı bir şekilde kilo verdi.
Kilon senin bileceğin iş, aynı sağlığın gibi. Öncelikli olan mental ve fiziksel sağlığın.04 Yorumla
Soran1 yılProzax cidden kilo verdiyor mu
- 1 yıl
Annemde bu etkiyi yaptı. Doktorunla konuşabilirsin. Amaç sağlıklı bir şekilde vermek tabi. Aniden verirsen çok daha kötü şekilde alır sağlık sorunları da yaşarsın.
Soran1 yılTamam teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim ✨
Gizli Üye(25-29)1 yılİnsanların en son utanması gereken şey dış görünüşleri, birileri için değil kendine önem verdiğin için dış görünüşüne dikkat etmelisin önce sağlığını düşünerek zayıfla, kilo birçok hastalığa davetiye çıkarıyor ideal kilonu bul boyuna yaşına göre, sonra yediklerini azalt zamanla verirsin
00 Yorumla
1 yılUtanacak bir şey yok tatlım. Kilo bu alınır verilir. Seni gerçekten mutsuz ediyorsa kilo vermeye karar ver canım. Başkası için heleki bir karsı cins için lütfen olmasın bu olur mu?
Sen bir bütün olarak güzelsin🩷
00 YorumlaBedenindeki hiçbir kusurdan utanman gerekmiyor. Yalnızca kendin için zayıflamalısın, zayıfladığında hayatın sana daha güzel geldiğini fark edeceksin, kilo alınır da verilir de ama önemli olan istikrarlı ve iradeli hareket etmen.
00 Yorumla
1 yılUtanacak bir şey yok. Biraz zayıfla ver kiloyu sağlık için önemli. Ben 86 kiloydum şimdi 71 oldum. Tuzlu yeme şeker kullanma hamur işleri yapma yeme. Bol su iç ve yürüyüş yap.
01 Yorumla
Güzellik & Bakım konusunda 457 cevap paylaştı. cok be kanka. hatungilsin sen. az fizik. zayıfla bence. doksan da cok. neyse moralini bozmayalım. utancak bişey yok ya. ama soyle bi 50 55 olsan bilmiyorum boyun ne kadar ama. fena olmazmı.
01 Yorumla
Soran1 yıl168 60 olmak istiyorum
- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılhayır utanılacak bir şey değil. bu seni ilgilendiren bir şey. bşakasına bir zararın yok ayıp bir şey de değil o yüzden utanma. kilo alınır da verilir de dert etme
04 Yorumla
Soran1 yılNe bileyim ya yolda yürürken çok utanıyorum dışarı çıkmak istemiyorum
- 1 yıl
hayır utanılacak bir şey yok sıkma canını
- 1 yıl
rica ederim
Aman çok takma utanmana gerek yok yavaş yavaş tekrar verirsin
Kilo tabii ki sağlıklı değil yavaş yavaş kendini ver aman kendi psikolojini çok bozmadan
Nice insanlar var 100kg’dan fazladırlar onlar daha çok özgüvenli olduğu var ve hiç şikayetçi de olmuyorlar00 YorumlaEğer kendi kilondan utanıyorsan o kiloyu vermek için çabalamalısın. Bir insan her gün gitgide daha iyi olma yolunda gitmesi gerekir. Ve bu daha iyi olma yolunda olmak için ise kendinde düzeltilebilecek olan hata ve kusur gördüğün durumları düzeltmen gerekir bu senin insani görevin. Ancak bir insan sevmeyecek ya da iğrenecek diye senin bir şikayetin yoksa utanmana gerek yok. O yüzden sakin ol :))
00 Yorumla
1 yılİlaçlar kilo aldırmaz ama psikolojik sıkıntılar yemeğe düşkünleştirebilir. Önəmli olan senin bunun farkına varman ve sağlığın için kilo vermeye odaklanman.
00 Yorumla
1 yılUtanmak değil de, spor yaparak, eritmeye çalışman gerekir. Utanıp, toplumdan izole. Asosyal olup sonra da, ağır yaşamlar filmine konu olma. Kendine güven. Kilo vermeye çalış. İş. İşten geçmeden
00 YorumlaNeden utanıyorsun ki. Suç işlememişsin bir şey yapmamışsın. Sağlığına kavuş daha sonları bunları düşünürsün. Çok geçmiş olsun.
02 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim
1 yılUtanılacak bi durum değil de sağlığın açısından tehlikeli olabilir bundan dolayı bir uzmana başvurmanı tavsiye ederim ben de diyetisyenlik okuyorum insan vücudu çok kıymetli ve değerli iyi bakılmalı
00 Yorumla
1 yılUtanılacak hiçbir şey yok tamam mı? Herkes bu tarz dönemlerden geçiyor. Seni utandıranın da kafasını kırayım, terbiyesiz eşşekler. Hepsi geçecek, utanma lütfen tamam mı?
00 Yorumla
1 yılPsikoloji daha önemi psikolojin düzelsin çok rahat kilo verirsin. Spor Diyet yapmadan gece açlık tokluk arasındayken uyudum 5-6 ayda 25 kilo verdim. Birde belki kilo yakışmıştır. Takma
00 Yorumla
1 yılBu soruyu sorduğuna göre utanıyorsun. Utan, zayıfla. Şimdi kendinden nefret etmen eninde sonunda kendini çok sevmeni sağlayacak.
01 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ya
Hayır tabii ki utanmamalısın boyun kaç ki ilaçlar hiç de masum ilaçlar değildir hep onların suçu utanması gereken o ilaçlar ve Psikolojinin bozulmasına neden olanlar
00 YorumlaSen kendini mutlu hissediyorsan o şekilde kendinle barışık bir insansan sıkınti yok utanılcak birsey de yok zaten
02 Yorumla
Soran1 yılKendimi böyle mutlu hissetmiyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılTedavi oluyorsun ve kilo almışsın olabilir dogal normaldir Pskoloji ilaçları kilo aldırır bunda haklısın. tedavi süreci bitince zayıflarsın problem yapmamalısın ama yinede yemene dikkat etmelisin.
04 Yorumla
Soran1 yılDikkat edemiyorum işte sorun orada özellikle hamile gibi tatlı aşeriyorum çok üzülüyorum
Cevap sahibi1 yılKilo almanin tek sebebi şeker tüketmektir yapman gereken tatli istedigini bastiran detoks suyu hazirlamak
Soran1 yılNasıl olcak o
Cevap sahibi1 yılYoutubeda birçok tarif var bakabilirsin
1 yılHayır utanma moralini de bozma spora başla. Bu sana sosyallik de kazandıracak o ilaçlara ihtiyacın olmayacak
10 Yorumla
1 yılKilonu başkası yüzünden dert etme. Sen nasıl rahatsan öyle güzel. Ama kendi sağlığın için bence bir diyet ve spor yapabilirsin
10 Yorumlainşallah zayıylayabilirsin utanmana gerek yok yediğimme içtigiine dikkat et spor yap
02 Yorumla
1 yılBazılarına senden daha fazla utanma gerekiyor. Kilon için utanma devam ederse onun için utanabilirsin. Oda kendin için bir başkası adına değil.
00 Yorumla
1 yılBen 114 kilodan 108,5 kiloya düştüm ben utanayım mı şimdi yanlış bir şey utanılacak bir şey değil kilo olayı
01 Yorumla- 1 yıl
Diyet artı düzenli spor yap bir de koladan fantadan gazozdan uzak dur meyveli soda içebilirsin günde en fazla 2 bardak
1 yılHırsızlık yapan utansın ona buna kadına çocuğa tcavuz eden taciz istismar eden utansın hayvana işkence zulm eden utansın sen niye utanıyorsun?
00 Yorumla
1 yılDiyetteyim bende 90kg hedef 80 boy 178 utanma gerek yok ama biraz çeki düzen versen fena olmaz. Boyun kaç
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 365 cevap paylaştı.
1 yılUtanmanq gerek yok ama sağlıklı yaşam için kilo vermeye çalış. Kolay olduğunu söylemicem ama sonucu seni çok mutlu edicek
00 Yorumla Niye utanacaksın sen öyle mutluysan sorun yok değilsen de değiştirmek senin elinde kimsenin haddine değil
00 Yorumla
1 yılHayır plan , sağlıklı beslenme spor her şey güzel olacak
02 Yorumla
- 1 yıl
Rica ederim.💐
- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılkilo utanilacak bir sey degil, saglik problemleri veya baska sebeplerden dolayi ortaya cikmis olabilir
00 Yorumla Zayıf kadın zaten hiç güzel değil zaten kadın dediğin etli butlu olur eminim ki harikasındır 🥰🥰😘💋
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s 1 yılNeden utanasın? Ben kendimi böyle sevemiyorm millet hiç sevmez demişsin de sevecek insan dış görüntüne bakmamalı. Kilo bu alınır verilir
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 432 cevap paylaştı.
1 yılUtanmana gerekmez ama sağlık açısından kilo versen kendine en büyük iyiliği yapmışsın demektir.
00 Yorumla
1 yılHayır tabi ki inanki utanılacak o kadar şey varki günümüzde sen niye utanıyorsun. Bırak onlar utansın.
00 YorumlaBu utanılacak bir durum mu? Bu kadar kendine yabancı olma. Özgüven eksikliğin var sanırım.
04 Yorumla
Soran1 yılVar evet dışarıdan utanıyorum
Soran1 yılNe bileyim gülecekler diye
- 1 yıl
Öyle insanlar dönsün baksın aynaya da kendilerine gülsünler. İnsanların ne dediği ne düşündüğü çok mu önemli? Dışarı da insanım diye gezinip insanlıkla alakası olmayan yüzbinler var. Kendinizi sevmeye bakın. Kilo verilir , kendinize çeki düzen verirsiniz , bilgi sahibi olursunuz. Vs vs öyle insanlar gelir bu sefer karşınız da utanır. Başkaları için değil , kendiniz için yaşayın.
Yok yahu ama zayıflamayı dene daha rahat hissedersin
01 Yorumla
Soran1 yılAynen hem kendim için
Psikatri ilaclari hakkinda birsey sorcam dm gelebilirmisinn özel konu
05 Yorumla
Soran1 yılBurdan sorsan özelse silerim geri
Soran1 yılYazdım
Güzellik & Bakım konusunda 908 cevap paylaştı. Yo niye utanacaksın kendinle barışık olun. Önemli olan karakterine bakarlar.
01 Yorumla
1 yılBence utanma kendini her halinle sevki başkalarının ne dediğini önemseme
02 Yorumla
Soran1 yılDışarı çıkmaya utaniyorum acil zayıflamam lazım
- 1 yıl
Utanma ya neden öyle düşünüyorsun ki sen önce kendini sev kendin ile barışık ol ki zamanla zaten yavaş yavaş istediğin kiloya da ulaşırsın.
Evet, kendin ve sağlığın için ayrıca görünüş olarak
04 Yorumla
Soran1 yılPsikayatri ilaçları kullanıyorum onlar iştahımı açtı 69 dan 90 a çıktım engelleyemjhorum da yemeden duramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum kendimden şu halimle nefret ediyorum
Soran1 yılBende öyle düşünüyorum ne sevgilim var ne beni seven çok kırgınım kendime ya psikayatri ilaçlarını da bırakacağım artik
Bi bayan için 90 kilo çok utanma ama biraz mücadele et
04 Yorumla
Soran1 yılYarın sebze yiyeceğim sadece
Soran1 yıl168..
- 1 yıl
Acil spora başla yürüyüş yap en iyi spor bide bisiklet eve al oturarak sür spor salonuna gut ya da ama sabah akşam 5 km yürü tak kulaklıkları sevdiğin müzikler eşliğinde bol bol tempolu bi sekilde yürü koşmana gerek yok bol bol yürü bol bol su iç biraz zayıfladığı spor salonu yazıl
1 yılHayır. Sadece sağlığın için kilo vermen gerekiyor o kadar. Utanacağın bir durum yok
10 YorumlaUtanılacak bir durum göremiyorum. Kendine inan once ilaçlar sonra kilodan kurtul😉
00 YorumlaNeden utanacaksın ki kendinle barışık ol etrafı takma
00 YorumlaKafana takma aşkom verirsin gider laf atanları da takma zihinleri engelli onların sjhsjshss
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet utanman gerekir ama 120 kiloya çıkmadığın için. ☺️ Ben de psikiyatrik ilaç mağduruyum. Takma kafanı. Zamanla kilo veririz inşallah, canımız içimizde olsun yeter. 🙏🌸
06 Yorumla
Soran1 yılİlaçlar çok kilo yapıyor gerçekten benim bırakasım var ama doktor izin vermiyor
Cevap sahibi1 yılBen 55 kiloydum, zamanla 120 oldum. Geçen doktora gittim, artık ilacı azaltalım dedi tamam dedim ama cesaret edemiyorum. Yeniden depresyonla uğraşmak istemiyorum. Ama böyle de sürmeyeceğini biliyorum tabii, kendimi hazır hissettiğim bir gün ilacı yarıya düşüreceğim.
Soran1 yılBende doktora söyleyeceğim ama yok doktor bırakırsam tekrardan sinir krizi geçirebileceğimi söylüyor
Cevap sahibi1 yılBen çok uzun suredir ilaç kullanıyorum ama. Sen doktorunu dinle, ilaçları kendi başına bırakma sakın, ters teper sonra. Elbette daha iyi olup ilaçları bırakacağın günler de gelecek. 🙏🌸
Soran1 yılAy çok teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim. 🙏🌸🙂
Yapacak bir çare yok bende 73 kilo oldum 167 cm boya göre
Utanılacak yok
Şimdi 68 kg00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYani insanlardan dolayı ben utanıyorum kendimi beğenmiyorum çok zayıfım 22 yaşındayım askere bile zor gün aldılar şimdi de arkadaş ortamında söyleyince de yakışıklı adamasında zayifisin alırsın kiloyu zamanla dio en zoruda ne biliyomusn sevdiğim hislandigim bı kız var cesarettimi toplayıp fake hesaptan yazdım kim olduğumu bile söyleyemedim tatildeyim zehir oldu bana
00 Yorumla
1 yılObez bir fıçısın utan bedenine sağlıklı bakamadıgın için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende 170 boyunda 96 kiloyum. Sence çok mu kilo 😥 zayıflamak istiyorum 80 olsam mesela daha güzel olacak ileride çocuk sahibi olmamaktan korkuyorum 😒
00 Yorumla
1 yılUtanman gerekmiyor tabii ki ama Sağlığın için diyet ve spor yapmalısın
00 Yorumla
1 yılHayır. Utanacak bir durum değişti bu. Çok zayıf olsan utanmayacaktın bu da öyle bir şey.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. yani 90 fazla ama boyun kaç ona bağlı ama utanılacak bir şey yok
00 YorumlaKendini her halinle sev ama sağlığın için zayıflaman gerek
01 YorumlaYoo neden utanasin ki. Kendinizle barisik olun her zaman.
02 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim cansın
suç değil sağlıklıda değil bence tatlı görünürsün ama kalbini zorlar yorar kilo böyle bak kime ne seni kilondn güzel bakmalı insna bence dediğim gib güzel görünürsün ama sağlıklı değil
09 Yorumla
Soran1 yılNeler yemeliyim sence
Soran1 yılTamam teşekkür ederim sebze ve çorba yiyeceğim artik
Soran1 yılHelal olsun 😄
Soran1 yılİnşallah bu bedende kendimi sevemiyorum hem sağlık için de zarar
1 yılNeden utanasın ki? Kilo insanın kişiliğinden bağımsız bir olay. Yapman gereken şey düzenli spor artı diyet
01 Yorumla
Soran1 yılAy çok teşekkür ederim
- Devamını Gör (117)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler