Kilolu olduğum icin cok utanıyorum ve bunu da erkek arkadaşıma belli ediyorum bence benden sıkıldı beraber oturup bir şey bile yiyemiyoruz benim sayemde sizce bu nasıl gecer?
Cevabın nedir?
+1 yıl168 boya 95 kiloydum. Liseye yeni başlamıştım sınıftaki erkekleri bilirsin bir özgüven bir ego patlaması yaşarlar ve tenefüste, derste sürekli senin kilolarınla dalga geçerler. Kızlar da çanak tutar tabii. Hiç yaşıma uygun giyinemedim yaz geldiğinde diz kapağımı kapatan şortlar giymek zorunda kaldım. Bikini giydim, evet giydim göbeğim vardı... kısa kollu giymekten utanıyordum kollarım ciddi derecede kalındı. Orantılıydı vücudum tek bir yerde değildi kilolar ama neye yarar ki? yüzüm güzeldi. Erkek arkadaşım olmadı yıllarca. Sevdiğim çocuk beni istemedi. Bir sürü diyet denedim, olmadı. Kiloyu insülin direnci için kullandığım ilaç nedeniyle almıştım. Erkeklerin tek amacı benimle yatmaktı. İzin vermedim hiç birine. Gururum kırılıyordu. Sonra instagramda diyet hesabı açtım. Kendimce sağlıklı beslenmeye çalışıyor, fotoğraflayıp koyuyordum böylece her gece günlük yediklerimin fotoğrafına bakıyordum. bir ablayla tanıştım. Vejeteryan beslenme hakkında olağanüstü şeyler anlattı. Kafama uymuştu. Sana kısaca anlatacağım en azından 1 hafta dene kilo vereceksin bak. 25 kilo verdim Hem de düzenli spor yapmadan.
Sabahları doyana kadar meyve.
Öğlen istersen yine meyve istersen yapışmayan seramik tavada sınırsız yağsız pilav yanında sebze yemeği.
Akşamları bol salata, sebze veya baklıyat yemeği.
Bol su. Sıfır yağ, çok az tuz, sıfır şeker olsun hayatında. Diyeceksin ki meyvede şeker var sınırsız yersem kilo alırım. Hayır Alakası yok, süt ve süt ürünleri hayvansal gıdalar bakteri üretiyor. Kilo yapıyor. Eğer 8 saat boyunca vücuduna gram yağ almazsan yediğin meyvenin şekeri seni etkilemez. Haftada 2 kere yemeğin yanında yoğurt yedim inkar edemem. Ayda 2 kere de kendine ödül ver tavuk, et, balık tüket.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Canım bak şimdi kilolarınla barışık olucaksın önce. Bırak ya sen bir kızsın. Öyle cılız olcağına az biraz şişman ol. Hani şöyle bir laf vardır kendini sevmezsen kimse seni sevmez diye. Sen bundan hiç bahsetme kilolarından yani. O seni öyle seviyodur belki. Boşuna kendinden soğutma. Ve sen güzel bir kızsın, kimse kimseyi aşşağılayamaz. Öyle bir hakkı yok. Allah hepimizi ayrı yarattı. belki de kimse de olmayan bir güzellik sendedir? Belki başkası sana özeniyordur? Sakın böyle kiloluyum falan diye düşünme:)
11 Yorumla
her insanın yaratılışından ötürü bir güzelliği vardır belki zayıf olsan ama kolun tutmayabilirdi ya da hiç beyenmeyecek bir çirkinlikte olabilirdin allaha dua etmelisin çok şukur diye bence bu halinlede dünyanın en güzel bayanısındır sevdiğin için bunu kendine dert etmemelisin hayatında mutluluklar ve başarılar
06 Yorumla
+1 yılUtanılacak bir durum değil bu, aksine hırslan, yapacam de kendi kendine. bir gün karar aldım ve hala o gün aldığım karardan mutluyum. Bu işi başaracam ve kilo verecem.92 kilodan 68 kiloya düştüm 6 ay süre içinde. İlk 3 ayda 20 kilo. Umut edersen başarırsin. Siki bir diyetle tabikide
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen sende yapabilirsin, saadece umut edip sıkı çalışman lazım. İnsanlin yapamayacağı bişey yoktur, sadece gereken emeği vermesi lazım.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
34Cevap
+1 yılkompleks yapmayarak. boyle yaparsan stresten daha çok kilo alırsın canım. kilolu olman kotu bişey değil. bunye meselesi. cogu kişinin elinde değildir. ama yinede yapabilecegin seyleri yap. yediklerine dikkat et. zamanın varsa mutlaka yürüyüi yapmalısın. :)
05 Yorumla- +1 yıl
o zaman hem sabahları hem aksammarı yuru mutlaka. sabah erken saatte. sonrs duzgun bir kahvaltı aksamda yuruyus sonra hafif bişeyler ye...
- +1 yıl
o zaman bırakma ve yediklerinede dikkat et. bence bu yeterli...
kiloyu takıntı yapma takıntı ypacaksan da erkek arkadaşını unut eğerki bir erkek senle dış fiziğin için beraber olup sevgili olucaksa hiç olmasın daha iyi önemli olan kalp güzelliği olan insanı bulmaktır seni seven bu halinle sevsin zayıflamış fiziği düzgün kızı herkes sever
06 Yorumla
+1 yılbunu erkek arkadaşına belli etmen yanlış kendine güvenmelisin ya o seni böyle kabul etmiş neden bu kadar kafana takıyorsun rahat ol biraz kilo çözülmicek bir sorun değil.
02 Yorumla- +1 yıl
arkadaşlarından kıskanman normal ama kilolu olmak eksiklik değil seni tercih etmiş sevgilin sonuçta bunu ona hissettirme kilolu olman değil bunu düşünüp yanında mutsuz olman onu sıkar
Diğer konusunda 300 cevap paylaştı. çocuğun senin kilonla bir sorunu yokmuş ki senle sevgili olmuş hala zırt pırt kiloluyum utanıyorum diye dillendirirsen belli edersen çocuğa sıkılır tabi
03 Yorumla
+1 yılZamanla utangaçlık geçiyor da zayıfla bence. Bende kilomdan rahatsızım. Senin tek ilacın zayıflamak sevgiliyi falan bırak bir bayan olarak kendini iyi hissetmen için zayıflaman gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyıyonuz yıyıonuz sıcmıyonuz gelıyonuz kılılouyum benı dısladılar kıloluyum benı sevmedıler ühü ühü yeme lan ozaman yeme git spor yap yeme arkadas biz essekmıyız spor yapıyoz. utanmalısın. umarım gucune gıderde spora baslarsın
01 Yorumla- Diğer konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılO kadar karaktersiz ve kalitesiz insan var ortalıkta, onlar utanmıyorlar da sen fizyonominden dolayı niye utanıyosun.
01 Yorumla okurken güldüm kusura bakma beraber otururken nasıl bir şey yiyemiyorsunuz bunu sebebi ne ahaah cidden kusura bakma ahaahaa:D:D
03 Yorumlagit zayıfla diyet yap, spor yap. belliki yemek yüzündenmiş kilon ki yemek yemekten çekiniyorsun. kendini sev. sen kendini sevmezsn bir başkası hiç sevmez
03 Yorumla
+1 yılBilmez miyim milletin içinde yemek yiyemek Alışverişe gittiğinde kıyafet bulamamak.) diyetisyene başvur 2 sene önce bende senin gibiydim
03 Yorumla- +1 yıl
evet hatta 15 kilo verdim :) nerdeyse kemiklerim çıktı. uzmandan yardım almak lazım
Sende Allah'ın yarattığı bir kulsun ve her yaratılan canlı gibi güzelsin sen utanma Allah'ın yaratığıyla dalga geçenler utansın sen kiloyu insanların dalga geçmesinden dolayı değil sağlığın için ver.
02 YorumlaYağlı yiyecekleri vede akşam yemeğini azaltmalısın.. Biraz yürüyüş yapmak birazda stresten uzak kalmaktır.. Vede kendini motive edecek eğlenceli sosyal aktivite deneyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama bunu mu takıyorsun çocuk seni böyle sevmış işte seni sen oldugun ıcın seven bırını bulmuşsun daha ne ıstıyorsun
00 Yorumla
+1 yılutanmana gerek yok ben kaç kiloyum bilsen haline şükredersin. kendinle barışık ol kardeşim. 64 kiloyum ben.
02 Yorumla- +1 yıl
sen kesin 58 kilosun dimi :D
+1 yılönce boyunu ve kilonu söyle bakalım gerçekten abarttığın kadar birşey var mı
05 Yorumla- +1 yıl
peki istersen söyleme tabiki. kaç bedensin peki
- +1 yıl
balıketlisin, çok kendini üzme. bak önümüz yaz biraz dikkat et yediklerine kilo verirsin hemen
Nasıl mı geçer? Asdfghj, sence?
Abi beni dürtün lan.13 Yorumla- +1 yıl
cehennemde cayır cayır yanıcaksın süpreme1..
- +1 yıl
sen nasıl bir kişiliğe sahipsin lan bu ne had bilmezlik? her soruya böle cevaplar verıyorsun kendini bu kadar begenmek neden dunya senın etrafında dönmuyor mılletle dalga gecmeyı bırak artık be! .
takma kafana arkadaş düzenli spor dengeli beslenmeyle aşarsın bu sorunu sadece biraz azim göstermen gerek yani kısacası
01 Yorumlakime ne bundan? insanlara aldırma bırak havlasınlar. Sen halinden memnunsan kime ne?
00 Yorumla
+1 yılGerçekten kilolu musun yoksa sana mı öyle geliyor? Ona göre değişir.
00 Yorumlabaş ağrısı gibi sormuşun.
diyet ve spor diye bişey var biliyorsun demi?01 Yorumla
+1 yılSen kafana takma boyle seyleri :D Erkek arkadasin seni sevmese bes dakika bile durmaz yaninda :D Kilo dedigin nedir ki askin yaninda? :D
03 Yorumla- +1 yıl
İstediği kadar yakışıklı olsun önemsiz :D Herkesin bir kusuru vardır :D Mecnunun gozundeki leyla manken gibi olsa da gercekte leylanin talibi yoktur cirkindir leyla :D
Bazılarının tip yıldız tilbe, özgüven adrian lima sende denemelisin işe yarıyor heralde ya da iyi rol yapıyorlar :D
02 Yorumla
+1 yılUtanacağına sporunu diyetini yap arkadaşım kendi içinde yaşa erkek arkadaşınla bişeyler yemeğe gidincede salata falan ye çocuğuda sıkma :)
00 Yorumla
+1 yılsevgilin seni sevecekse öyle sevsin sevmiyeçekse boş ver gitsin saten sala takam kavana sen kendinle her zzaman barışık ol
00 Yorumla
+1 yılkilo ver özgüvenin yerine gelir erkek arkadaşını da sıkmamış olursun
01 Yorumla- Diğer konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılALLAH utanılacak iş vermesin kilo nedir kafana bile takma
03 Yorumla- +1 yıl
bu konudaysa hiç bozma her insanı ALLAH özenerek yaratmıstır kimsenin beğenmesi seni önmli değil elbet beğenen çikacaktir
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendini sevmesen bu siteye fotoğraf koymazdın. Dikkat çekme çalışması bu
00 Yorumla
+1 yılutnılacak bir şey yok dünya üzerinde insanların yarısı obez
01 YorumlaResim seninse bence sen kilolu degil miyopsun :) bu resimdeki kiz kilolu mu :)
016 YorumlaŞu saatten sonra artık bana sakinlik yaramaz.
00 Yorumla
+1 yılBabaji ki booti :) i love you Babaji :)
06 Yorumla- +1 yıl
hahahahahaha
- +1 yıl
sigara içiyormusun
- +1 yıl
tamam en iyisi spor spor spor bol bol su tüket
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. dert etme bacım boşver seven hertürlü sever
00 YorumlaDiğer konusunda 63,8b cevap paylaştı. Spora git
ayrıca utanılacak bir durum yok02 YorumlaDiğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. beraber oturup bişeyler yerseniz geçer:D
02 Yorumla
+1 yılkilo vererek geçebilir bir dene istersen
01 Yorumlautanmana gerek yok eğer sevgilin seni gerçekten seviyorsa zaten dış görünüşüne o kadar önem vermez
13 YorumlaDiğer konusunda 361 cevap paylaştı. tabikide diyet yapman gerek
00 YorumlaBoy ve kilon kaç ki kiloluyum diyorsun
04 Yorumla
+1 yılYemeyin zaten baya sismissin:)))
01 Yorumla
+1 yılKilo vermeyi düşünmüyormusun
01 YorumlaKafanla dusun gobegnle degil gecer takinti ypma :)
01 Yorumla
+1 yılherkes kilolu takma kafana
03 Yorumla- +1 yıl
salla seni beğenen böyle beğensin.
Diğer konusunda 9,5b cevap paylaştı. Bunda utanılacak ne var
02 Yorumla
+1 yılmutlaka korunun twitter:tugba_ekinci
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılFitnese yazıl
01 Yorumla
+1 yıldiyet yap
03 Yorumla- +1 yıl
ozaman yapma
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsevgilin bile var.. şükret bnce..
00 Yorumlakac yasındasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaz ye az
00 Yorumla
+1 yılSpor yap.
00 Yorumla
+1 yılSpor yap o zaman.
00 Yorumla
+1 yılzayıflaman lazım
01 YorumlaDiğer konusunda 694 cevap paylaştı. Diyetisyene git
00 Yorumla
+1 yılutanmaaa
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilim olur musun?
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende aynen
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyavaş yavaş vazgeçem ben tatlıdan sonra düzenli egzersin olay tamam :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç öyle görünmüyor?
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgörünen kısımda sıkıntı yok bence. basenleri bilemem.
Cevap sahibi+1 yılolsunda sadece göbek olsun.. gerçi çok mu göbek? ayva göbeği falansa kötünün aksine, şirin durur.
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam