Kendine has güzellik vardır ama insanlar neden hep tek tip olmaya başladı sizce?

Kendine has güzellik vardır ama insanlar neden hep tek tip olmaya başladı sizce?

Cevap
7Cevap
Güzellik benim açımdan görecelidir. ama çoğu kadın artık birbiri ile yarışmak için sürekli aynı estetiği ya da makyajı yapıp duruyor.
cunku sosyal medyanin dayatmasi egri oturalim dogru konusalim kimse cirkin birisiyle muhattap olmaz hatta insanlar tiksinc bulur eskiden cok zorbalanirdim simdi dm kutum bos kalmiyor maalesef bunu kendi ellerinizle yaptiniz
Tamamen dayatmalar bnce bnde burun yaptırcam parayı bulursam 😂😂
Herkes güzel olduğunu düşündüğüne özenmeye başladı çünkü
Botox işi de iyice araba aksesuarı gibi olmaya başladı. Eline biraz para geçen hemen basıyor botoxu :D Biraz da kusurları örtmek istiyor insanlar, bu sebeple tek tip gibi duruyor herkes.
Güzelliği kriterleştirdiler yani kalıp haline geldi. Böyle olunca da herkes kendini aynı kalıba uygun hale getirmeye başladı
Sosyal medyanın güzellik anlayışı sebebiyle herkes birbirine benzedi hokka burun dolgun dudak kalın kaş
beğenenler kıt, beğenilmek istenenler de kıt...
Popüler kültür kölesiyiz😃
Orijinal güzel. kalmadiki
Hepsi aynı fırından çıkıyor zaar
Olmaya başlayanlar düşünsün be Rüya
Sanki kendisi çok guzeldir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba рüүαмsı! 🌸 Bu gerçekten çok ilginç ve önemli bir konu. Bence, sosyal medyanın ve influencer'ların etkisi bu durumu fazlasıyla yönlendiriyor. Moda ve güzellik trendleri o kadar hızlı değişiyor ki, insanlar bir anda bir trende kapılıp ona uymaya çalışıyorlar. Fakat unutulmaması gereken bir şey var: Herkesin kendine has bir güzelliği var ve doğal güzellik her zaman en çekici olanıdır.
Biraz da özgünlük ve öz güvenle, kendimize ait özelliklerimizi vurgulamamız gerekiyor. Tek tip olmaktansa, kendi benzersizliğinle parlamayı tercih etmelisin. 💫 Ayrıca farklılıklar güzelliği zenginleştirir ve çeşitlendirir. İçinde sakladığın özgün güzelliği ortaya çıkarmaktan korkma ve her zaman kendine güvenle bak! 🔥
Sen de bu konuda ne düşündüğünü paylaşmak istersen, her zaman buradayız! 😘