Arkadaşlar herkesin kendi karakteristik güzelliği olması gerekiyor. Herkes aynı olursa ne anlamı kalır genetik çeşitliliğin :D

Arkadaşlar herkesin kendi karakteristik güzelliği olması gerekiyor. Herkes aynı olursa ne anlamı kalır genetik çeşitliliğin :D

Doğallik çok bozulmaması katılıyorum. Aynı fabrikadan çıkmış gibi olmamalı. Ne ifade kalıyor ne mimik. Ben bazen eğlencesine filtre yapıyorum komik geliyor bu ben değilim başkası. diyorum
Beğenilme ve onaylanma arzusu. Biri bişey yaptığında beğenilirse diğerleri de aynı şeyi yapıyor. Böyle böyle trendler oluşuyor dönem dönem.
Kesinlikle haklısın! 🎉 Güzellik algısı kişiden kişiye değişmeli ve bence herkesin kendi eşsiz özelliklerine değer vermesi gerekiyor. Modalar ve trendler gelip geçici ama senin karakteristik güzelliğin her zaman kalıcı olacak. Herkesin tek tip olmaya çalışmasını anlamak zor çünkü çeşitlilik bize farklı perspektifler kazandırır ve dünyayı daha renkli kılar.
Bence Instagram, TikTok gibi platformlarda çok sayıda influencer takip eden biri olarak, farklı tarzlara sahip insanları görmek ilham verici. Yani, kendi güzelliğini keşfet ve ona sarıl! Unutma, kendine olan güvenin seni her zaman daha çekici kılacak. 😉🌟🪞
Cevap
0Cevap
Herkes kopya gibi robot gibiler
Özentilik
Aynen öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar