Güzellik & Bakım Çok üzülüyorum çünkü geçmiyor çok kötü duruyor ne yapacağım geçer mi zamanla? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Jiletle bacağımı kestim duşta ve bu şekil iz kaldı 2 aydır geçmiyor çok üzülüyorum çünkü çok koru duruyir ne yapacağım geçer mi zamanla Çok üzülüyorum çünkü geçmiyor çok kötü duruyor ne yapacağım geçer mi zamanla? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Geçer bence ya da doktora gidin. 0 0 Yorumla
ogeliyeah Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yumurtanın sarısını katran olacak şekilde kaynatıp ondan çıkan yağın izleri tertemiz ettiği söyleniyor. YouTube’dan araştır istersen. 0 0 Yorumla
hakanseverrr Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl gecmez o iz daa once de sordun zaten aynisni 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kantaron yağı sür oraya geçer. Her gece uyumadan önce sür 10 gün falan sınra geçmşş olur. boyun kaç ya bacak boyun neden bu kadar kısa 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. nasıl bir kesik öyle 0 0 Yorumla
Yurdağ1 Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl At kılı fırçası al kan dolaşımı sağladığı için iyileşme sağlıyor yok ediyor vücut peeling kremi ile birlikte kullan❤️ 0 2 Yorumla Yurdağ1 +1 yıl Benim lazerden dolayı yanmalar oldu biraz geçti ıkı kez kullandım henüz Yorumla Yurdağ1 +1 yıl Bu arada burada ki habes maymunları erkekler bacagı na kötü laf söylemiş onları dinleme Yorumla
Azradrkll Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Çok belli bir yara değil muhtemelen bi süre sonra kendiliğinden geçer uzun sütebilir o ayrı 0 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl İnanamıyorum ya takılacak başka şey bulamadınız mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İnsanlar ayy bacağınu jiletlemis ergen der diye korkuyorum Yorumla külllkedisi +1 yıl Yuh bu kadar da olmaz Yorumla
PijamalıWampirr Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Geçer ama uzun sürebilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar Yorumla PijamalıWampirr +1 yıl Birkaç sene sürebilir kendiliğinden geçer krem kullanırsan hızlı geçebilir Yorumla
MrBroo Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 78% +1 yıl Gecer zamanla da bacaklarin ince güzelmiş 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Emin misun peki geçer mi Yorumla MrBroo +1 yıl Gecer eminim Yorumla İlkkemal +1 yıl @MrBroo 🤨🤨🤔 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bu ne biçim bacak la benim kolumdan daha ince 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 866 cevap paylaştı. Geçmiş olsun geçmez o iz faça gibi kalır 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Jilet kesiği geçmeyebilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zamanla geçer ve okadar kafaya takma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kalmaz mi emin misin beyazlıklar var onlar sorun değil de bu kara iz çok canımı sıkıyor ve geçmedi bı turlu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Derin kessen kalabilirdi de okadar derin durmuyor. Zamanla da geçer bence çünkü deri de kendini yeniliyor sen farketmeden. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 3 ayda getirtiriz bunu dediğim karışımı uygularsan 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neyyy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz daha yakından gösterebilir misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha düşmedi de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gördüm şimdi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kısa giymezsin bir şey olmaz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kötü duruyor dimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok daha kötülerini de gördüm yani takma Yorumla Soran +1 yıl İnsanlar ayy bacağınu jiletlemis ergen der diye korkuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben öpsem hemen geçer hashdahs Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Takma kafana rahat oll 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayırlı olsun onlara demli ihanet Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Geçer merak etme geçmiş olsunnn 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne izi o 0 1 Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Baya kesmişsin ya az da değil Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. değnek :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Geçer bence ya da doktora gidin.
Yumurtanın sarısını katran olacak şekilde kaynatıp ondan çıkan yağın izleri tertemiz ettiği söyleniyor. YouTube’dan araştır istersen.
gecmez o iz daa once de sordun zaten aynisni
Kantaron yağı sür oraya geçer. Her gece uyumadan önce sür 10 gün falan sınra geçmşş olur. boyun kaç ya bacak boyun neden bu kadar kısa
nasıl bir kesik öyle
At kılı fırçası al kan dolaşımı sağladığı için iyileşme sağlıyor yok ediyor vücut peeling kremi ile birlikte kullan❤️
Benim lazerden dolayı yanmalar oldu biraz geçti ıkı kez kullandım henüz
Bu arada burada ki habes maymunları erkekler bacagı na kötü laf söylemiş onları dinleme
Çok belli bir yara değil muhtemelen bi süre sonra kendiliğinden geçer uzun sütebilir o ayrı
İnanamıyorum ya takılacak başka şey bulamadınız mi
İnsanlar ayy bacağınu jiletlemis ergen der diye korkuyorum
Yuh bu kadar da olmaz
Geçer ama uzun sürebilir
Ne kadar
Birkaç sene sürebilir kendiliğinden geçer krem kullanırsan hızlı geçebilir
Gecer zamanla da bacaklarin ince güzelmiş
Emin misun peki geçer mi
Gecer eminim
@MrBroo 🤨🤨🤔
Bu ne biçim bacak la benim kolumdan daha ince
Geçmiş olsun geçmez o iz faça gibi kalır
Belli belirsiz yani kafanı takma ya
Jilet kesiği geçmeyebilir.
Zamanla geçer ve okadar kafaya takma
Kalmaz mi emin misin beyazlıklar var onlar sorun değil de bu kara iz çok canımı sıkıyor ve geçmedi bı turlu
Derin kessen kalabilirdi de okadar derin durmuyor. Zamanla da geçer bence çünkü deri de kendini yeniliyor sen farketmeden.
3 ayda getirtiriz bunu dediğim karışımı uygularsan
Neyyy
Biraz daha yakından gösterebilir misin
Daha düşmedi de
Gördüm şimdi
Kısa giymezsin bir şey olmaz
Kötü duruyor dimi
yok daha kötülerini de gördüm yani takma
İnsanlar ayy bacağınu jiletlemis ergen der diye korkuyorum
Ben öpsem hemen geçer hashdahs
Takma kafana rahat oll
Hayırlı olsun onlara demli ihanet