Neden sürekli zayif kizlara yemek ye cok zayifsin gibi sözler söyleyip kötülüyorlar? Neden kiskaniyorlar. Kilolu sisman insanlara laff atmayip kilolu ve balik etli insanlar sürekli zayif kizlari zorbalamaya calisiyor ama hepsi zayif olmak istiyor. Incecik belli, kücük kalcali, ve kücük gögüslü kizlari acik ve güzel yani dekolteli croplu görünce kiskaniyorlar cünkü zayif kizlar daha cekici. 1.68 48 kilo kizlari, 1.65 45 kilo kizlari daha cekici ve güzel olduklari icin kiskaniyorlar
Bence insan hep kendisinde olmayan şeyi ister.. mesela zayıf olursun kilolu olmayı istersin ya da balık etli olursun zayıf olmayı istersin. Bu çelişki hiç bitmez maalesef.. Bence insan olduğu bedeni sevmeli kıskançlık yapmamalı.
çoğunlukla kilolu insanlar zorbalanır zayıflar değil bunu da dram haline getirmeyin aşırı zayıflığa da karşı bir insanım aşırı kiloluya da çoook zayıf arkadaşım da var yediklerini kusuyor ne gerek var bunu yapmaya ki çok fazlalar o dediğin incecik bel kısmını işte böyle yapıyorlar yemeden kesiyorlar yediklerinde de kusuyorlar gereksiz bir şey benim açımdan
Zayif arkadasin boyu ve kilosu kac? Zayif seven ve begenen biri olarak 1.64 44 kg, 1.55 38 kg sevgililerim vardi bugune kadarda hep zayif sevgilim oldu ama hic biri kusarak falan zayiflamadi normal yemekler yiyim kilo alamiyorlardi metabolizmadan dolayi yoksa kusarak zayiflama olayina bende karsiyim ve zararli. 1.65 40 kg sevgilim vardi oda mesela cok yerdi bir türlü almazdi 25 yaslarindaydi ozamanlari simdi ise 27 yasinda hala ayni.
kardeşim benim hani her insan bir değil ya hani bazı insanlar yedikleri 1 lokma yüzünden kilo alan insanlar da var sen çevremden yola cikiyorsun ben de kendi çevremden yola cikiyorsun