Kaynanalar neden fitne sokar?

Ya bu gelin anneleri ne zaman işleri zorlaştırmaktan vazgeçecek, bu yüzden 1 hafta önce nişan attık bugün düğünüm vardi benim, bazı kaynanaların kendi kızına sunulan imkanları kıskandığını düşünüyorum ve bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

benim kaynana o kadar zor bir kadındı ki bizim yaşayacağımız eve bizden daha çok söz sahibiydi, “şu buraya olmamış, şu eksik, şunu gidin alın”. Evlerine gidip oturmaya çekiniyordum çünkü alıyordu eline defteri başlıyordu sıralamaya

ayrıldıktan sonra zaten kız neler neler saydırdı bana hep de aldıgımız beyaz eşyaların kalitesinden fiyatından vurdu halbuki (aeg, bosch, samsung) almistik. Bizim perdelerimiz sizin koltugunuzdan daha pahalıydı falan.

kavganın ana sebebinden bağımsız daha cok esya hakkında bana saydırdı nişanlım, dügünde takılacak altınlar eski gelininizin kesin falan diye laf carpti

demek ki onların evde sürekli bir kıyas yapılıyordu kızı fişleyen coktu, nitekim de istedikleri oldu ayrıldık. Kadın da evinin esyalarını yenilemiş oldu kızına yar etmedi çeyizleri,

Kaynanalar neden fitne sokar?