+1 yılMesela ben...
Serseri değilim ama kılıklı olduğum doğrudur...
Babamın parasını hiç yemedim ergenliğimden beri...
Hafta içi mühendisim...Hafta sonu barlarda çalıyorum...
O kadar tanışma teklifi geliyor ki...
En son tanıştığım...Acıbadem hastanesinin bir yöneticisi 30 yaşında...
Ne arıyor o kızlar biliyor musun?
Özgürlüklerini...Sorumluluklarını unutmak istiorlar...Streslerini atmak istiyorlar...
Neden ben biliyor musun?
Ne evlilik bekliyorum...Ne ertesi gün arıyorum...Ne karşısına çıkıyorum onlar istemeden...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇünkü bu dediğin tipler ayak altında çok fazla dolaşıyor, "piyasa" yapmada becerikliler, her yerde kasıla kasıla yürüyorlar, kendilerine aşırı güveniyor gibi gözüküyorlar, ee kızlar da "bunlar beni korur, sahiplenir" diye koyveriyor gönülleri, gelir yaz ayları gevşer gönül yayları...
04 Yorumla- +1 yıl
Kısa ve öz, tebrik ederim nokta atışı!
- +1 yıl
Sağolasın, bir de "bu hata ergenlikte yapılır" deniliyor, alakası bile yok. 30'una gelip de hala serseri fırlama peşinde koşan kızlar var, sayıları hiç de az değil. Üzülüyorum sadece, hem böyle erkeklere gidiyorlar hem de bütün erkekleri böyle sanıp erkek düşmanı oluyorlar. Biz de kurunun yanındaki yaş gibi yanıyoruz
- +1 yıl
ardından " seviyorum dedi doğrumu" gibi başlıklar... :)
- +1 yıl
dokandırdı hamilemiyim :D
+1 yıldaha fazla sahipleniyorlar kızları. yani nası desem herdk "canım cicim aşkım mıymıy" olmadıklarından olabilir. ayrıca romantizm kelimesinin kitabını yazar öyleleri sadece dışarıya belli etmezler :) gördüğüm kadarıyla yorum yaptım. mesela;
*serseri görünümlü erkek modeli*
kız: ayrılalım
erkek: ne demek ayrılalım ya. lan sen ne dediğinin farkındamısın? sizin oraya geliyorum, önce konuşcaz.
* serseri görünümlü olmayan erkek modeli*
kız: ayrılalım
erkek: peki...19 Yorumla- +1 yıl
hahah buda iyiymiş :D
- +1 yıl
Aynennn :) işte bu
- +1 yıl
güzel bi noktaya değinmişsin. aynen böle oluyo.
- +1 yıl
ben de beğenir gibi oldum :) hani bi ısırık daha olsa doyacaktım o cinsten :) kafamda bi erkek profili oluşturuyorumda .)
- +1 yıl
mıymıy erkeklere göre daha tercih edilesilerdir.
- +1 yıl
" Mıymıy " erkek midir ya? ben hep şüphe etmişimdir. Yılmaz güneyin Duvar filmi geliyor aklıma " çükü vaamı bunun çükü? " :)
- +1 yıl
sürekli canım cicim olan karı kılıklı erkek
+1 yılSerseriden kastın sokakta köşede takılan yasak işler peşinde koşan altında kartal lan arabasına gaz koymak için 3 4 arkadaş birşeip gaz koyduran caddelerde gezerken sağa sola laf atan çalışmak yerine babasından anasından para isteyen kşiler mi?
Kusura bakmada bu tiplere 17 18 yaşındaki kızlar bile artık bakmaz.03 Yorumla- +1 yıl
o kadar düşmeye gerek yok, bunlara bakan kızları da gece inek görse sütten kesilir diye tahmin ediyorum :) Avara, avare, serseri, alağaz, gıçıgırık gibi tabirlerle Anadolu' nun her yerinde görünen tiplerden bahsediyorum. Bunlara bel bağlayan umut dolu yediren içiren fedakarlık gösteren kızları anlayamıyorum. Acaba seviyorlarmı ,sevgili sahibi olmayı mı seviyorlar? Aman herkesin var ben tek kalmıyım gibi birşey mi bilemedim. Korunma iç güdüsü de çok saçma 23 ve üstü bi kız neden ihtiyaç duyar?
- +1 yıl
23 yaş üstü bi kız kesinlikle böyle bi salaklık yapmaz
- +1 yıl
Çok iyimsersin :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Eğlenmek için gidip serseri tipleri tercih ediyorlar. Sonra yumurta kapıya dayanınca efendi , ne yaptığını bilen , geleceği sağlam kişileri tercih ediyorlar. Bu tarz kızlara hiç iyi gözle bakmıyorum. İnsan küçüklükte nasıl bir hayata alışmışsa sonrada onu istiyor. Mesela bir kızın sevgilisini onu gezdirsin , eğlendirsin , discolarda sabahlasın üzerinden 3 yıl geçince de daha sade bir hayat yaşayan birisi ile sevgili olsun. Hani evlenme zamanı geldi ya artık. O eski zamanlarına özlem duyacaktır. Serseri diye tabir ettiğimiz kişilerle birlikte olmayı sağda solda marifet gibi anlatan kızlar için tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş derim. O kızın da iç dünyası sağlam değilmiş diye düşünürüm açıkçası. İyi günler. Bu tarz bir soruya yazmıştım oradakini buraya da yapıştırma gereği duydum.
Not : 2. yapıştırmam oldu bu.12 Yorumla- +1 yıl
Daha çok yapıştıracaksın gibi geliyor bana :) haklısın ben de güvenmem bu tiplere
+1 yıl25 inde babasından benzin parası alan erkek mi serseridir?
dediğin kriterde olupta acaip efendi adamlar var
senin olay para ve zenginlik olayı olmuş
babası memur kendisi günde 12 saat çalışıp kazandığı 800 lira ile serserlik yapan dolu adam var :)01 Yorumla- +1 yıl
Çarpıtma, odaklan tekrar gel
yoo cocuk gayet haklı artık bıkmıstır etrafındakı kızların ben romatık adam ıstıyorum dıyıp gıdıp serefsızlerle bırlıkte olmasından ondan sormustur kardes bu karı mılletı bıraz karasızdır hep sag der sola gıder duysal olma sen atılımcı ol:D
13 Yorumla- +1 yıl
Eskiden kafama takılan bir konuydu. Sonra dengesiz olmaya başaldım, bi romantik bi agresif off acayip tav oluyorlar:) Hani doğrumu ediyorum bilmek istedim:)
Bizim hanım hanımcık kız yerine biraz daha enerjisi yüksek kızları tercih etmemize benziyor bu durum. Bu tarz insanlar daha sıcakkanlı oluyor, karşısındaki kişiye yaklaşmayı daha iyi başarıyor galiba.
03 Yorumla- +1 yıl
Serseri olmayanlar da atletle evinde tv karşısında kos kos oturmuyor ya :) Haklısın ben de enerjisi biraz yüksek bayanları tercih ederim. Hanımefendi olmak sessizce oturmak sanılıyor hala kızlarımız arasında
- +1 yıl
Hanımefendi olmayı yanlış biliyorlar gerçekten, bazısı hoşlandıkları erkeğe ilgisini belli etmekten aciz, özgüvensizliğini hanımefendilik zannediyor, sonra da burada "Neden sevgilim yok?" "Neden evlenemiyorum?" diye ağlıyor. Neyse konu dağılmasın :)
İnsan karşı cins için kendini değiştirmemeli, muhakkak seni sen olduğun için seven senin de sevebileceğin birisi çıkar karşına. - +1 yıl
Bence artık farklı bir döneme geçtik, o günler geride kaldı
+1 yılkizlar bu tarz erkeklerin onlara daha fazla sahip cika bileceklerini saniyorlarda o yüzden :) Benimde hic ama hic tarzim degil
13 Yorumla- +1 yıl
hmm.. simdi benim yazdigimda bunun ne alakasi var :D üstelik burnumun nesi varmis ben cok begeniyorum - ve resimde oldugundan daha byük cikmis olabilir :D
- +1 yıl
dilerim sayınız artar( yorumuna cevaben )
ilk etapta beyaz atlı prensim bu diyorlar heralde canım cicim günleri bitince bal kabağı araba beyaz şahin prenste şahin k oluyor büyü bitiyor:))
01 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim bizde de suç var, piyasada her yerde bu adamlar biz işte güçte :D
+1 yılSahiplenilme duygusunu yaşamak ister kızlar. Kız gibi olmak kızların işi kaba erkesi olmak erkek işi mesele bu ..
14 Yorumla- +1 yıl
eyvallah kardeşm ..
- +1 yıl
Düşündürücü
- +1 yıl
genelde mantık bu olnca yapıcak bişy yok ..
Bu dediğin hata anca ergenlikte yapılr bu yaşlarda öyle adama bakıcak kız yok deneck kdr azdır
111 Yorumla- +1 yıl
Hep bana istisnalar denk geldi anlaşılan :)
- +1 yıl
Sanatçıyız ama arkadaşlarımız da hep serserilerle çıkıyor :) rezalet bir durum
- +1 yıl
şunu çıkartmayın, ben beğenilmiyorum da serseriler beğeniliyor. Bu şahsi bişey değil iğrenç bir izlenimimdir. Takdir edersiniz ki bu tür kızlar miğde bulandırıcı... Şöyle altın gibi bir kız bulamaz olduk görüp iç çeksek
- +1 yıl
Erkekler olarak özlem içindeyiz, çekip çevirin kendinizi :D
- +1 yıl
Gönül bu yazısını okuyunca farklı devam edecek zannettimm ... İçinde ot gecen atasozu olarak :D
- +1 yıl
:)
onların etkiledikleri de kendi gibidir zaten :D:D ben hiç görmedin aklı başında bi kızın o tiplerle çıktığını :D
03 Yorumla- +1 yıl
ilk okul dan üniversiteye kadar sonra sanat camiasında da gördüm bunalrdan. Kızlarımızın kimyasında bişey mi var diyorum hani kimisi bastırıyorda yada çocukluktan ... Sanırım güven duygusu ile ilgili bi konu ama bu adam neyin güvenini verebilir ki?
- https://www.youtube.com/watch?v=9oxQn4fuxqM
Hepsi bu şarkının oyunu inanmayın gençler :D00 Yorumla
+1 yıldediklerini ancak olgunlaşmamış hayatı tecrübe edememiş kişiler yapar olgun kızlar kesinlikle geleceği düşünerek hareket eder
07 Yorumla- +1 yıl
kaç olgun kız tanıyorsun :)
- +1 yıl
tanıyorum gerçekten çok fazla ben de yaşıma göre olgun olduğum için genelde çevremde öyle
- +1 yıl
Bi dernek kursanız da sayınız artsa ? .)
- +1 yıl
hiç zamanım yok...
- +1 yıl
çok soğuksun, değil serserileri hiçbir erkek sana cazip gelmemiştir :D
- +1 yıl
bana soğuk diyen ilk insansın emin ol
- +1 yıl
Eminim :)
+1 yılgram umrumda değil herkez yanındakiyle değerini gösterir değersiz insanla iliski kurmam
01 Yorumla- +1 yıl
çoğalıyoruz
Benim gibi mafialar ne yapsın hepsini ezip geçiyorum
03 Yorumla- +1 yıl
askerlikten yırtmak için yırtındığına iddiaya girebilirim :)
- +1 yıl
Tebrik ederim .)
kendini daha güvende hissedeyolar bence ama benm için gecersiz bu durum :)
01 Yorumla- +1 yıl
Kime karşı ya, sokak aralarına şahin k lar yayıldı da benim mi haberim yok?
+1 yılKendilerine serserileri yakıstiriyorlarsa bu onların sorunu
02 Yorumla- +1 yıl
hepsinin kimyasına biraz serpiştirilmiş sersilere ilgi .)
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bunun benzerini sormuştum genel kanı şuydu: o dönemde (18-22 yaş) kızlar koruyup kollayacak bir erkek arıyormuş. o yüzden
04 Yorumla- +1 yıl
Kimden neyden koruyacakmış? Allah allah ya. 22 ve üstü yaş grubuna bu soruyu sorma şansım var mı? şimdi 17 sinde hayatı çözmüş tipler damlayacak buraya :)
Cevap sahibi+1 yılsaçma ama malesef hala kızlarımız korunmaya muhtaç hissediyor kendini.
- +1 yıl
Ne kadar özgüvensizler, bu çıkıyor ortaya. Sanki 1945 ler Avrupasında yaşıyoruz açlık ve ölüm kol geziyor...
Neden biliyor musun ? S... sevenler de o yüzden
01 Yorumla- +1 yıl
o yea man o yea şuracıkta ayı fuat olasım geli ı derece yani .)
ne olursa olsun kesinlikte tarzım değil...
01 Yorumla- +1 yıl
i like that
+1 yılO kızlar var ya kafayı yemiş :)
26 Yorumla- +1 yıl
Kopuk tipler hoşuna gidiyor olabilir herkes farklıdır snuçta.
- +1 yıl
Sen yemedinmi zamanında
- +1 yıl
Hayır asla serseri tiplerden hoşlanmadım
- +1 yıl
süpersin!
Çok özendiysen sende öyle ol :/
12 Yorumla- +1 yıl
Sanatçı çerçevemden çıkamam .)
Aşk bu otada konar b*kada.
05 Yorumla- +1 yıl
ot ne b*k ne açıklarmısın :)
- +1 yıl
Gübre olarak kullanıldığım için tanrıya şükrediyorum :)
- +1 yıl
ne yani gönül erkeğe de kadına da konar mı � bu çıkıyor ortaya MmyLoveEe
+1 yılözenti abisi özenti :)
12 Yorumla- +1 yıl
kime özeniyorlar ki? Tapes anlamış ben anlamadım
bende anlayamadım gitti :) 5 yıldız veridim
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler, anlaşıldığı gün baya gelişme kaydedicez insanlık olarak :)
ben tercih etmiyorum hiç cazip değil
03 Yorumla- +1 yıl
o foto gerçek mi?
- +1 yıl
Evet deseydin inanacaktım .)
serseriler cazip değildir.
01 Yorumla- +1 yıl
yalancının? :)
Efendi tipler çok sıkıcıdır çünkü.
01 Yorumla- +1 yıl
Efendi dedikse uzun yol şöförü değiliz.
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha çok sahiplenme duygusunu yansıttıklrı için :)
01 Yorumla- +1 yıl
bu yorumun sahibini evlat edinmek istiyorum
+1 yılerkek dediğin serseri olur :(
01 Yorumla- +1 yıl
biz ne bkuz bilemedim ki arkadaş :S
Gizli Üye(36-45)+1 yılserserinin neyinde güven duyulacak
09 Yorumla- +1 yıl
Koruyup kolluyormuş ama kime neye karşı bilemedim
Cevap sahibi+1 yılya bıraksın ne kollaması ..kadına şiddet uyuglayan tipler onlar yalanmı
- +1 yıl
Doğru! Belki de bu yüzden kadına şiddet bitmiyor?!
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle kadınlar istiyor çünkü..zaten türk akdınalrı ancak dayak akıllarını basına getiriyor :)
- +1 yıl
Herkes buraya baksın ibretlik bir konu var burda! :) Sosyologlar toplansın aile bakanı olacak o kadın gelsin... Kimyamızı çözüyoruz burada :)
Cevap sahibi+1 yıladamımsın ya :):):)
- +1 yıl
:) bunları bi şekilde yükske sesle bi yerlerde konuşmak lazım :)
Cevap sahibi+1 yılevet konu açamıyorumki 6 ssat bekletiyorlar :):):)
- +1 yıl
Başlığımı çalma :D
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne