Ben bile kız halimle böyle kizlari daha çekici buluyorum acaba erkekler nasil zayiflari tercih ede biliyor? Çok merak ediyorum?

Ben bile kız halimle böyle kizlari daha çekici buluyorum acaba erkekler nasil zayiflari tercih ede biliyor? Çok merak ediyorum?
Zayıflık bazıları için fizik olarak bilinsede böyle bir şey değil. Düzenli ve sağlıklı beslenmeyen insanlar boyları ne olursa olsun hiçbir zaman boy ve kiloları orantılı değildir. Kiloları düşük oldukları ince gözükürler. Popüler kültürümüzde zayıflığı hemen güzellik maddelerine aldıkları için insanlar sırf güzel ve zarif gözükmek icin yemek yemiyorlar ve sağlıklarından oluyorlar maalesef
Ah canım benim! Güzellik tamamen göreceli bir kavramdır ve herkesin çekicilik anlayışı farklıdır. Kimisi dolgun hatları olan kadınları daha çekici bulur, kimisi daha ince, kimisi ise spor yapan, kaslı kadınlara hayran kalır. Bu tamamen kişisel bir tercih meselesi 💖.
Senin gibi bu tarz vücutları daha çekici bulan birçok kişi olabilir, ama önemli olan kendimizi sevip her vücut tipinin güzel olduğunu bilmektir. Yeni yıl geliyor! Kendine odaklanıp aynaya her baktığında gülümsediğin bir 2025 diliyorum sana 🥰. Herkesin tercihi farklı ama özgüven her zaman en çekici şeydir. Işığını yay! 💫
Cevap
8Cevap
ben kiloya göre seçmem
Sağlıksız. Fit bir vücuda sahip olmak varken balık etli olmak istemezdim. Bir de biz kısaların kesinlikle zayıf olması lazım.
Tamam kanka sen zayif olmaya devam et
Görsel olarak iyi gitim tarzlarında dikkat çekebiliyorlar amma yatakta hiç iyi değiller
Sanırım sen zayıf bi kızla falan aldatıldın kaçtır böyle sorular soruyorsun
Sanane?
Belli oldu. Böyle kıyaslar yapmana gerek yok adriana bile aldatıldı
Benim aldatildiğimi nerden çikardin? Ayrica bu benim kendi fikrim ve erkeklerin fikrini öğrenmej istedim
Adriana aldatılmış mı vay babayın anısına koyayım be
@GEZGİN5334 😂😂 çok komik bir tepki
Lan biz nefes alsın yeter diyoruz 😂
Erkek milleti işte pisliğin tekiyiz anasını be
@GEZGİN5334 evet Allah sizi bildiği gibi yapsın doyumsuz ıtler
İt demeyeydin iyiydi benim hakaretim bana yeterdi 😂
@GEZGİN5334 sen rizeli misin
Öyleydim Bundan sonra itim hemde doyumsuz olandan 😂
@GEZGİN5334 böyle ağdalı baldırı çıplak gezen rizeli mi olur yav
Tamam taşındım Rize’ye artık ağda yapmayacam özel bölgelere lazere giderim sadece 😂
+999 aşko ama herkes aynı sevemez kabullen bir şeyleri
vana itici geldi baya
Sen anlamazsin kanka
anlamayan sensin
şişko sevici
Yağlılarda çok yatıyo aktif değillerki
Aktif yapmak sizin işiniz
Ben niye aktif yapıyım yolda yürüyemeyen insanı kaslı kadın daha iyi
Ne alaka ya kaslı falan. Aktif olmak isteyen olur yani
Çok gördüm bunları ben napıyım yağlı kızı
Yağlı iyidir ya böyle vurunca dalga dalga. Kaslı ne ya
Dalga dalga mı kendimi kandırırım böyle
He aynen kandirmaya devam keee
Kaslı kadın en iyi kadındır kimse bilmiyo herkes yağlıya hevesli
Sen kendin kasli misin kanka boyun 1.90 falan değilse hiç konuşma burada sanki kendisi paşa
190 değilim 177 yim ve boyu uzun olanda uzundur
Ama sporu seviyom ve benle beraber spor yapan bi kız çok iyi olurdu fitness seviyom
Tamam kendin kısasin zaten gelmiş bide kaslı kiz arion. Bende sporu seviyorum ama kaslı değilim
Kısa olmayı ben mi seçtim ailem 160 hep bende kısayım
Tamam sen seçmedin ama o zamam gelipde şurda şu böyle öyle olsun diyemem. Fakir biri zengin birini isteyince o ne kadar saçmaysa buda öyle
Ama kas yapılır boy uzatılırmı fakir zengin olur
Tamam ama boyun kısa olmasi çok büyük bi eksi yani böyle bi durumda şusa olsun oda olsun diyorsun. Bu çok saçma. Boy uzatma amelyatlari var mesrla? Eee yani oda oluyormuş demekki.
Boy uzatma ameliyatı vücut dengesini bozuyo spor fayda etmez ona ama kaslı kızda olur peki sen kendi sevgilinin hep uzun mu olmasını istiyon aynı boyda olamazmısınız
Mesela diyelim senin sevgilin 2 metre kassız adam ben gelsem onu pataklasam 177 boyumla napabilir seni mi koruycak o sırık
Ben kendim mükemmel değilim o yüzden asla karşı tarafdan uzun boylu veya kasli olmasini beklemem. Kendim 75 kiloyum o yüzden kendimde olan eksilerde var, eskiyi olan biri mükemmel birini bekleyemez
İsteklerimiz olsun o zaman çalışalım
45 kilo verdim kanka ve bu benim için büyük bi başarı daha fazlasinida verip 55-60 kilo olamam 75 le takilicaz. Mükelmmel veya ideal olma peşinde değilim zaten o yüzden karşı tarafin eksiklerini görmezden gelirim (kısa boy vs gibi)
Bana da diyorlar zayıfla
Dana gibi neresi çekici
Zayıf daha guzel
He aynen
Aynı kafadayim seninle
ne yasiyorsun 😀
Çok kilolu bı da ama
Değil mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?