Güzellik & Bakım Türk hatunlarının fiziği neden böyle değil? AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Son sorumu sorayım Fizike bak ya üf Güncellemeler+1 yıl Neyse sileyim hesabı haydi kendinize iyi bakın Güncellemeler+1 yıl Ağlamayın spor yapın Türk hatunlarının fiziği neden böyle değil? Cevapla Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Böyle olanlar da vardır gadası 0 0 Yorumla
çizgiromanseverbiri Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çünkü sen böyle değilsin🥺✋️ 0 30 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Öyleyim knk Yorumla çizgiromanseverbiri +1 yıl Nerede rüyanda mı yoksa paralel evrenin birinde mi:( oraya gideceğiz Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Skdjd kmki görmeden konuşma Yorumla çizgiromanseverbiri +1 yıl Tamam ben de senin attıkların gibiyim o zaman Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Kmki fotoda fizigin belli senin Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Bacakların bile kapkalın baksana Yorumla çizgiromanseverbiri +1 yıl Değil halk oyunları kıyafeti 3 kat giyiyorum :( görmeden konuşma kmki Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Kmki gördügüme bakarım 😃 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Valla tosun gibi duruyorsun maşallah Yorumla çizgiromanseverbiri +1 yıl Kmki ben de sende gördüğüme dayanıyorum :( Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl 😂😂😂 Yorumla çizgiromanseverbiri +1 yıl Tabii diğer kurbana hazırlık. İnşallah seneye ölüyorum Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Üzülme sporla düzelirsin Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Ahshd ölme ölme Yorumla çizgiromanseverbiri +1 yıl Yok ya olmaz. Caesarım zayıf sevmiyor. O beyefendinin standartı ve görüşü tektir. O ne derse o olur 😌✋️ Yorumla elif0_ +1 yıl Abim yapıştırmış cevabı, cevabın karizma şakamı 😅😎 Yorumla çizgiromanseverbiri +1 yıl Gerçekten ölmemi istemiyor musun:( aslında nazik bir yönün varmış. Tamam ölmekten vazgeçtim Yorumla elif0_ +1 yıl Bencede ölmekten vazgeçmelisin Yorumla elif0_ +1 yıl Sporla düzelirsin diyen abinin gözlerinin bozukluğuda şakamı 😆 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl @elif0_ kilolusunuz spor yapın Yorumla elif0_ +1 yıl Görmeden kilolu olduğumi iddia edebilecek kadar düşük bir zihniyete sahip olduğun için senin adına üzüldüm üstelik spor tavsiyesi için teşekkürler yapıyorum 👍 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl @elif0_ spor yap ağlama burada Yorumla elif0_ +1 yıl Ağlamakmı hahaha çok komiksin senin gibi basit bir zihniyetin bazı organlarını tatmin edemedim diye ağlayacak değilim Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl @elif0_ hadi hadi oturma boş boş Yorumla elif0_ +1 yıl Sende oturma boş boş yurt dışına tıpışlan madem okadar memnuniyetsizsin Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl @elif0_ sdhd zamanım olursa gitcem merak etme Yorumla elif0_ +1 yıl Seninle aynı havayı solumaktan kurtulacak olmamız ne büyük bir onur Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl @elif0_ hdjd spor yap Yorumla çizgiromanseverbiri +1 yıl Beni karıştırmayın. Caesarım ne derse ona uyuyorum ben jdjdjdjdjd Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Sjusd Yorumla
_malesefeylul Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 412 cevap paylaştı. Boyumuz kısa ya yoksa bundan bir tık belimiz kalın olsa başka bir şey değil sjjsjsj 0 1 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Boyun kça Yorumla
Qassanovaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Diyet yok spor yok e biraz da genetik bu isler😂 0 12 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Sjjdd genetik değil spor Yorumla Qassanovaa +1 yıl Kemik yapisi kalinligi sporla degismez genetiktir Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Kemik yapısını geçtim spor şart Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Oldugu kadar artık Yorumla Qassanovaa +1 yıl Ona bisey demedik zaten Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Kızma yahu shhs Yorumla Qassanovaa +1 yıl Kizmiyorumm Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Sən heyrətamiz Azərbaycan gözəlisən Yorumla Qassanovaa +1 yıl Oo teşekkür ederim Zeus bey hshdb Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Sjsjd zeus nerden çıktı hsh Yorumla Qassanovaa +1 yıl Zeus gibi herifsin işte dhbd Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Djdjf yok alakm yok hanfendi Yorumla
Sosyetiᴄ Takip Et Guru Yaş: 96 , eic 89% +1 yıl Görende seni türk hatunlarini tanıdıgını anacak sadece resimlerde görüp kıyaslama yapman komik 0 0 Yorumla
Airenne Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Begenmedim belinde kivrim yok 0 5 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Msjdksd Yorumla Airenne +1 yıl Candice Swanepoel bak daha iyi bence Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl İtici o sevmedim bu iyi Yorumla Airenne +1 yıl Hmmm olabilir Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Evet 😃 Yorumla
Lesyeuxdelly Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Bunlar düzenli spor yapıyor ondan böyleler 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Var var, türk hatunlarının da böyle olanları var 0 0 Yorumla
Uykumgeldiiiii Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Turk erkeklerin penisi niye yamuk 0 6 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Yoo benim yamuk değil Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Şişko çok konuşma zayıfla Yorumla Uykumgeldiiiii +1 yıl ya ne siskosu beni gorursen felc gecirirsin ezo Yorumla Uykumgeldiiiii +1 yıl aq malı Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Sjjdjs s ktie Yorumla Uykumgeldiiiii +1 yıl Sus gott Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 323 cevap paylaştı. Size fazla 0 1 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Yoo değil Yorumla
Eliflove Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl 5 cmlik seyinize fazla bile iyiyiz 0 4 Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Aahaha Yorumla Micheal112 +1 yıl 5 cm diyip küçümsüyorlar dün 22 cm dedim görünce engelledi. Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl @Micheal112 mal işte dud Yorumla Micheal112 +1 yıl Tutmaya korktu işte engelledi hemen morelimi bozdu Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ne karılar var beeee 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Böyle olanlar da vardır gadası
Çünkü sen böyle değilsin🥺✋️
Öyleyim knk
Nerede rüyanda mı yoksa paralel evrenin birinde mi:( oraya gideceğiz
Skdjd kmki görmeden konuşma
Tamam ben de senin attıkların gibiyim o zaman
Kmki fotoda fizigin belli senin
Bacakların bile kapkalın baksana
Değil halk oyunları kıyafeti 3 kat giyiyorum :( görmeden konuşma kmki
Kmki gördügüme bakarım 😃
Valla tosun gibi duruyorsun maşallah
Kmki ben de sende gördüğüme dayanıyorum :(
😂😂😂
Tabii diğer kurbana hazırlık. İnşallah seneye ölüyorum
Üzülme sporla düzelirsin
Ahshd ölme ölme
Yok ya olmaz. Caesarım zayıf sevmiyor. O beyefendinin standartı ve görüşü tektir. O ne derse o olur 😌✋️
Abim yapıştırmış cevabı, cevabın karizma şakamı 😅😎
Gerçekten ölmemi istemiyor musun:( aslında nazik bir yönün varmış. Tamam ölmekten vazgeçtim
Bencede ölmekten vazgeçmelisin
Sporla düzelirsin diyen abinin gözlerinin bozukluğuda şakamı 😆
@elif0_ kilolusunuz spor yapın
Görmeden kilolu olduğumi iddia edebilecek kadar düşük bir zihniyete sahip olduğun için senin adına üzüldüm üstelik spor tavsiyesi için teşekkürler yapıyorum 👍
@elif0_ spor yap ağlama burada
Ağlamakmı hahaha çok komiksin senin gibi basit bir zihniyetin bazı organlarını tatmin edemedim diye ağlayacak değilim
@elif0_ hadi hadi oturma boş boş
Sende oturma boş boş yurt dışına tıpışlan madem okadar memnuniyetsizsin
@elif0_ sdhd zamanım olursa gitcem merak etme
Seninle aynı havayı solumaktan kurtulacak olmamız ne büyük bir onur
@elif0_ hdjd spor yap
Beni karıştırmayın. Caesarım ne derse ona uyuyorum ben jdjdjdjdjd
Sjusd
Boyumuz kısa ya yoksa bundan bir tık belimiz kalın olsa başka bir şey değil sjjsjsj
Boyun kça
Diyet yok spor yok e biraz da genetik bu isler😂
Sjjdd genetik değil spor
Kemik yapisi kalinligi sporla degismez genetiktir
Kemik yapısını geçtim spor şart
Oldugu kadar artık
Ona bisey demedik zaten
Kızma yahu shhs
Kizmiyorumm
Sən heyrətamiz Azərbaycan gözəlisən
Oo teşekkür ederim Zeus bey hshdb
Sjsjd zeus nerden çıktı hsh
Zeus gibi herifsin işte dhbd
Djdjf yok alakm yok hanfendi
Görende seni türk hatunlarini tanıdıgını anacak sadece resimlerde görüp kıyaslama yapman komik
Begenmedim belinde kivrim yok
Msjdksd
Candice Swanepoel bak daha iyi bence
İtici o sevmedim bu iyi
Hmmm olabilir
Evet 😃
Bunlar düzenli spor yapıyor ondan böyleler
Genetikleri bozuk olduğu için
Genetik , spor
Var var, türk hatunlarının da böyle olanları var
Turk erkeklerin penisi niye yamuk
Yoo benim yamuk değil
Şişko çok konuşma zayıfla
ya ne siskosu beni gorursen felc gecirirsin ezo
aq malı
Sjjdjs s ktie
Sus gott
Size fazla
Yoo değil
5 cmlik seyinize fazla bile iyiyiz
Aahaha
5 cm diyip küçümsüyorlar dün 22 cm dedim görünce engelledi.
@Micheal112 mal işte dud
Tutmaya korktu işte engelledi hemen morelimi bozdu
Bu fizik kötü kardeş
Ne karılar var beeee