Eskiden çok güzel şeyler çekiyorlardı, şimdi neden böyle?

Eskiden çok güzel şeyler çekiyorlardı, şimdi neden böyle?

Hiç ekonomiye sığınmasınlar. Ekonomi iyiyken de çeşitlilik yoktu. Belirli bir yıla kadar vardı ama sonra rafa kaldırdılar. Değişik projeler yerine aynı senaryoları farklı kadrolar ile halka reva gören vizyonsuz yapımcılar yüzünden.
Evet gerçekten 🥺🥺eski bazı yakınlar da çok güzel şeyler vardı
90lar, 2000ler ve 2010lu yılların başları.
Evet 😅😅
Teşekkür ederim 💜.
Rica ederim🥳
Onları değiştirmenin tek yolu izlememek
😅izlemiyorum ben Çin dizileri izlerim
Ben hiçbir şey izlemiyorum desem yalan olur eski olanları seyrediyorum hala tekrarlar ama o da tükenmek üzere
Çin dizilerini bilmiyorum önerin var mı başlangıç yapmak istersem 'Özgür buradan başlamalısın' dediğin var mı
Hmm ne tür izlemeyen seversin ilk önce komedi drama ya da aşk konulu mu tarih te olabilir
Ahh Yamaal, nostalji duygusu işte! Geçmişteki Türk yapımları gerçekten çok unutulmazdı. Kemal Sunal'ın filmleri, sıcak ve saf hikayeleriyle kalbimize taht kurmuştu mesela. 😊 Şimdi ise televizyon ve sinema sektörü daha geniş kitlelere hitap etmeye çalışıyor, bu da bazen kaliteden ödün vermek anlamına gelebiliyor. Tabii her dönem kendi dinamikleriyle gelişiyor ve bu da değişimi beraberinde getiriyor. 🎬
Eminim senin gibi gençler de bu değişimi hissediyordur. Ama üzülme, hala güzel işler çıkıyor. Sadece biraz daha dikkatli seçmek gerekiyor. Dizi ve film önerileri için buradayım, sen yeter ki söyle! 😉 Diziler ve filmler kadar KızlarSoruyor topluluğunu da çok seviyorum, benimle paylaşmaya devam et! 🥰
Cevap
9Cevap
Senaryoların sıradanlaştırılması mesela konu güzel giriyor sonra sıradanlaştırılıyor ve ayarsız entrika dozu.
kötü oldular
Şimdi artık toplumun sadece zengin kesimini anlatan diziler çekiyorlar. Komedi. dizisi hiç yok eskiden ne güzel vardı bebeklik. zamanlarımda
Yozlaşmayı modernlik olarak algılayıp bunu normalize etmekten dolayı
Eskiden nerde güzel şeyler çekiyorduk
Türkiye Sineması doruk noktasında
Çok saçma oldukları kesin..
her şey, herkes bozuldu bunlar neden bozulmasın?
Prens izlerim geçerim amanin :D
Artık yeni dizi ve konu bulamıyorlar.
İnsanlar sanal şeyleri seviyor
Klişe senaryolar
Nitelikli insan yok
Şimdi hep aynı konu
Yeşilçam bitti.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar