A ) çirkin oldukları için
B ) coğrafya insan ve doğa
C ) melez oldukları için İrani halk arasında karışmış oldukları için
B ) coğrafya insan ve doğa
C ) melez oldukları için İrani halk arasında karışmış oldukları için
1) Coğrafya
2) Erkeğin kılı sorun edilmiyor. Alınması yönünde çaba sarfedilmiyor. Ben pek çok şeyin genlerimize tesir ettiğine inanıyorum. Bence kıllarımızı yolan bir millet olsak bu durum gelecek nesillerde kılı az bireyler oluşmasına neden olurdu.
Türkler neden kıllı olur sorusu saçma. Kıllı olmayanlar Türk değil mi? Kürtler çok kıllı mesela onlar mı Türk? Bu nasıl bağlantı, bu nasıl kuram, bu nasıl soru lan?
Arkadaşım ben türküm ama atalarım İrani katmıştır ama atalarım Anadolu'nun yerlisi olan anadolinan Alponid karşıtı ve benim kıl köklerini azaltmış bu sende olmayabilir bu arada Kürtler irani halk
Belki senin ataların karsmasitir
MC1R HAKKINDA bilgim yok bir İrani halk karışmış olabilirsiniz
Instagram ırk bilimi var isterseniz bir göz attin
Sorun değil teşekkür ederim cevap verdiniz için
Cevap
2Cevap
Hınt avrupa ve kurtler fıızıksek olarak daha kıllı ve esmer yapıdadır, cografı konumdan dolayı kurtlerle kaynastıgımızdan , kurtlerınde genetıgı ıran fars hınt avrupayla karıstıgı ıcın homojen yapıda bı turk ırkı var, cografyanın etkın olma sebebı evlılık bırlıgıdır dırekt olarak cografı konumun etkısı degıl
Evet coğrafya insan ve doğa ama karıştık da olabilir birçok edeni var bunun
aynen bundan dolayı kesinlikle katılıyorum da şey kanka ekmek var mı ya bitti de aLJKDJLADFLJSDALKASGFSAGD
LKJHASDFSDJLKŞDSLKFGSDAF
Fitiz biz ablacım, 50 kg da olsam fit olacağım, aha şu şekil
Yaz veriyorum ikisininkini, birsi taytyirtan31 , diğeri de jartiyernecmi69
AŞLKHJAJLKFHSKLAJGHKJASGKHJGSSAGAS
anaskm AKLJHDADIHFGHDSAKGHAKHSFGHJKLSAHGKLASJG
hadi kaçtım ben keenks iyi geceler daha sofrayı toplayacağım kapat awq adljkfhafdlsdkşsgjaşslgasg
%100 karıştık. İranlılar, kürtler, ermeniler, araplar ile maalesef. Türkiye homojen yapıda bu konuda her türlü gen çeşitliliği mevcut.
Doğru cevap
Ha Kürtler irani halk
Evet bu konu da kapsamlı araştırma yapıp üzerinde durdum epey özellikle yunan ve araplarla karışma daha da mevcut
Ve kürtlerle de
Yunan demez ama onlar genellikle Anadolu'nun yerlisi hocam bende anadolinan Alponid vat
Araplar bence az
Senin sorunun cevabı kesinlikle diğer ırklarla karışmaktır. Binlerce medeniyete ev sahipliği yapmış anadolu toprakları normal mesela çinliler japonlar o kadar karışık değil çünkü tarihleri pek fazla yok.
Bende de hafif slavlık olabilir de olmayabilir de bilmiyorum
Pontid olabilirsiniz
Ama kesinlikle turanid var gözlerimiz çekik
Kesinlikle vardır siz nerelisiniz
93 macırı bulgaristan gocmeni
Gorid
Genel olarak goridler fazla dir
Yok yüz görünümüm direkt slavlara benzetiliyor
iranilerle yani hint avrupalılarla karışmış oldukları tezini gtundenmi uydurdun
B en muhtemel olanı ama İrani halk nedir ya...
B şıkkı
Yakalastim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?