Türkler neden araplaştı?

20 yaşındayım. Annem İzmirli babam Trabzonlu. Modern bir aileyiz sülalemde kapalı insanlar yok. Anne tarafım klasik İzmirli Selanik göçmeni alkolle aralası çok iyi. Babamın tarafı da Trabzonlu Karadeniz tarafı muhafazakardır algısının bilinenin aksine çok rahat insanlar. Şimdi arkadaşlar ben maalesef ulkenin geleceğini iyi görmüyorum her yerde suriyeli afgan mülteciler kapkara carsafli kadınlar sarıklı Cübbeli tipler dolaşıyor. Sonuna kadar karşıyım. Hani diyorlar ya bizim özgürlüğümüz bunu takmak diye aslında onlar özgürlüklerinden vazgeciyorlar haberleri yok. Ülkem adına çok üzülüyorum afganistan gibi olmus. Siyasal İslam denilen sistemin mağduru olduk. Babam Amerika'ya gitmek istediğini söylüyor ama anneannem gelmek istemiyor. Annannem ölünce Amerikaya taşınacağız. Ülkemde hiç umut görmüyorum. Gencecik gençleri ülkeden soguttular bunun hesabını nasıl verecekler. Din kelimesini kitap kelimesini duymak istemiyorum. Araplarin uydurmasini inandırmaya çalışıyorlar bize. Öyle bir şey yok. Sizce sonumuz ne olacak?
Türkler neden araplaştı?