Yeşil sahaların generali veysel abubekir fikraya göre karakolda pkk tarafindan sehit edilmis buna inan vatan severlerin sayısı hayli fazla nasil güzel ülkeyiz degil mi hep fıkra

Yeşil sahaların generali veysel abubekir fikraya göre karakolda pkk tarafindan sehit edilmis buna inan vatan severlerin sayısı hayli fazla nasil güzel ülkeyiz degil mi hep fıkra
Nereden baksan cahiliyet örneği. Fotoğraftaki rütbe general rütbesi. Hem siyahi hem de general. Geçen bir kadın askerimiz tuğgeneral oldu da çıkmadığı haber kaynağı kalmadı. Bu fotoğraftaki ise orgeneral. Cem Yılmaz'ın demesi ORRGENERAL. Hem siyahi orgeneralimiz olacak haberimiz olmayacak hem de karakol baskınında şehit düşecek. Orgeneral yahu, hiç o yıldız, çelenk ve çelenk içideki kılıçlar filan da mı dikkatini çekmiyor yahu.🤣
Cevap
10Cevap
Komik olmuş :D
Şu herif, bu ülkenin başkentini 25 yıl belediye başkanlığını yapıyorsa, muz cumhuriyetinden farkımız yok demektir.
Abi bu gökçekler cidden yalan ve algı operasyonunda ve dolandırıcılıkta bir numaralar. Kimse ellerine su dökemez yemin ederim helal olsun valla.
Bunun bilimle ne alakasi var ya. Bu tür önyargılar kişiye özel her yerde vardır böyle kişiler. Bizim toprağimiz bizim kanımız diye gezinirler ama icraata gelince fıs
İnsan davranışlari inceleniyor ya hani!! Ve ben bunun bilimsel olarak incelenip örnek olarak stockholm sendromu mesela bu yaşananlar çok üst seviye ve bende incelenip bir isim konululmali dedim uyi gunler
23 yıl başkenti yöneten adamın zeka seviyesi 😍
Asıl sorin bunu yıllarca kendine başka secenkerde böyle halka böyle yönetici şaşırmıyorum sonra kızıyorlar
Gerçekten böyle bir tweet attımı bu andaval gsdfg
Maalesef ki atti sonra sildi
Şu adamı trollemeyi bırakın yaa , herşeye inanıyor . önce jelibon rezervi şimdi futbolcuyu general rutbesi ile şehit etti. bakalım daha neler göreceğiz.
gercekden bunu boylemi paylasmis :)))))
Evet😂
jelibonspor :)
aboubakar degil mi bu mk
Böyle bir şey hiç bir zaman olmadı ki
Neye dayanaraktan insanların gözlerinin içine baka baka yalan söyleyip siyaset yapıyorlar anlamıyorum
Allah rahmet eylesij
Muhafazakarlar neden böyle ahahah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?