Doğru yapılan her makyaj kusurları kapattığı için dolayısıyla her kadına yakışır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Doğru teknik ile evet yakışır
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- m5 ay
Hayır yakışmıyor. Bazı insanlara bence doğallık daha çok yakışıyor. Her kadında durduğu gibi durmuyor makyaj bazen. Mesela ben aşırı sevmiyorum.
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 3,1b cevap paylaştı. Doğru ve yüzüne yakışan şekilde yapıldığı sürece evet
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Doğru yapıldığı sürece, herkese yakışır.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Doğru yapılan bir makyaj her kadına yakışır.
10 Yorumla- 5 ay
Ben çok hafif bir makyaj dışında kadının doğal güzelliğiyle ön plana çıkmasından yanayım.
Olaya biraz da sağlık açısından bakıyorum. Her makyaj malzemesi bir kimyasal. Onu temizlemek için kullandığınız solüsyonlar da kimyasal. Kadınların makyaj yapacağım diye kendilerini bu kadar kimyasala maruz bırakmasını da sağlık açısından yanlış buluyorum.
10 Yorumla - 5 ay
Her kadına yakışır elbet. Bariz çirkin bir kadın makyaj yaparsa bakımlı kadın olur. Ortalama bir kadın makyaj yaparsa havalı bir kadın olur. Bariz güzel kadınlara makyaj tavsiye etmem. Onlar yatağından kalktığı gibi de güzeldir.
Peki güzellik göreceli mı bence değil. Bir kadının etrafında yüksek değerli erkekler varsa o kadının güzelliği tartışmaya kapalıdır, bariz güzeldir.
10 Yorumla Makyajı doğru yaparsak her kadına yakışıyor. Yanlış teknikler uygulayınca tam tersi etki yaratabiliyor.
10 Yorumlamesela sana yakışmaz. dogal guzel halın ınanılmaz guzrl. bır ruj yetıyor sana🥰bez brbişim
14 Yorumla- 5 ay
Teşekkür ederim
- 5 ay
Ben doğallıktan, sadelikten yanayım. Bence her kadın doğallığıyla yaşamalı. Makyaj hem zararlı, hem de makyaj yapay güzellik örtüsü. Buna gerek olduğunu sanmıyorum.
10 Yorumla - u5 ay
Bence makyaj her kadına yakışmıyor ama doğallıktan yanayım ben her zaman.. doğal olmaları daha iyidir.
10 Yorumla - 5 ay
Doğru tekniklerle yapılan makyajlae her kadına değil her insana yakışıyor
10 Yorumla Makyaj bana da yakışır yapsam. İnsanın doğasını değiştiriyor.
10 Yorumla- u5 ay
Yakışıyor, tabii nasıl makyaj yapması gerektiğini bilmeyen kadınlar var..
10 Yorumla Makyajda kusurlar örtülüyor. Dolayısı ile her kadına yakışabilir.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 309 cevap paylaştı. Kendisine doğru ürünler ve renklerde yaptığı her makyaj kadınlara yakışıyor.
10 Yorumla- 5 ay
Güzel kadınlara yakışmadığını düşünüyorum çirkinleri ise güzel yaptığı için yakışıyor 😏
10 Yorumla - 5 ay
Tabiki hakkimiza giriyorsunuz ama benden yana helal dir =)
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Genel olarak yakışıyor
20 Yorumla- 5 ay
Eminim sana çok yakışır
10 Yorumla - 5 ay
Yapmayı bilene yakışıyor
10 Yorumla - 5 ay
Hayır
10 Yorumla - 5 ay
Azı karar çoğu zarar
10 Yorumla - 5 ay
Hayır.
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır
10 Yorumla- 5 ay