Bana göre her kadına yakışmaz , bazı kadınlar makyajsız çok daha güzeller , bazılarına da ne yaparsan yap yine aynı yine aynı tek değişiklik yüzünde ki renk farkı siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Makyaj yapan her kadın güzel olur mu?
Doğru makyaj yapmayı bilmiyor ki çoğu kadın onunla da ilgili. Hem yüz hatları feminen değilse vurgulanacak da güzel gözleri yoksa olduğundan kötü gösteriyor makyaj.
Kadın makyaj yaparken bir konu ekseninde çok farklı alternatifler düşünür. o göz kalemini öyle sürerse kalın olup olmayacağını, göz altına sürdüğü kalemin dağılıp dağılmayacağını, allığın tonunu, kapatıcının mükemmelliğini... sonuç hep "daha iyi görünme" odaklıdır.
Badana yapılmadığı sürece makyaj yapan kadın ister istemez güzel oluyo.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Doğal güzellikten yanayım hiç yapmasınlar hadi bi kalem çeksinler bari kıyamadım🤭
eğer yapmayı bilirse makyaj sanattır ve makyaj bir kadının en büyük silahıdır, işin ehli olmak lazım fakat fazla makyaj genç yaşta yüzü çökertiyor dikkatli de olmak lazım
Bence hayır. Boya insanı güzelleştirmez. Doğal olma cesaretini göstermeli bence kızlar. İnsan ev ya da araba değil ki boyayınca daha güzel gözüKSün. Boya deyince oje de dahil bence.
Bana asla yakışmıyor☹️ En iyi makyaj yapanlar biz yaparız falan diyorlar ama onlar da bana makyaj yapamıyorlar. Keşke düğünlere falan tamamen makyajsız gidebilsek 🤷🏻♀️