Dostlar, selam. Bazı insanlar görüyorum makyaj resmen işkence olmuş, bazılarını görüyorum makyaj biraz güzelleştirmiş. Burada sorum şu, makyaj her kadına yakışır mı, yakışmayanlar yanlış bir makyaj mı yapıyorlar?
Bana makyaj yakışmıyor mesela ya da ben kendime yakıştıramıyorum. Çok keskin yüz hatlarım var ve bir şeyi bir tık fazla kaçırdığımda kendimi boya kazanına düşmüş gibi hissediyorum. Bu yüzden makyaj anlayışım maskara, ruj haylaytir 😂😂
Yapmasını biliceksin veya öğreneceksin. Hani özellikle rüküş olanlara demiyorum. Atıyorum eyeliner çekmek var çekmemek var. Göz tipine göre ayarlıyacaksın. Ten rengine ve kıyafetlerine göre tonlar seçiceksin veya göz rengi vs. Öğrenmek zor değil. Ben mesela abartılı yapmam insan gözüne ifade etse ve sizi iyi hissetirse yeter.
Makyaj profesyonel ellerde yapılmadığı sürece kişiyi güzelleştirmez cilde renk verir sadece. kimi evde cildine güzel renk verebilirken kimi bunu yapamaz kendisini daha da çirkinleştirir. hatalı makyajdan uzak durup, duru kalmak en güzeli. 🙈
Her kadın makyaj yapmayı bilmiyor, makyaj ürünlerini çok iyi biliyor. Şunu gözüme süreyim şunu yüzüme, bu dudaklarıma 😂 Ortaya böyle trajik komik bişey çıkıyor. Makyaj her kadına alım katar, fakat yapmasını bilene.
12 yaş diyip geçme.😂 Deli gibi seviyordum gel iste babamdan vermezse kaçak dedim skakaksjskks. Çok yakışıklıydı o yaşta hala öyle 😍 Stalk serbest bir günahında yok bildiğim kadarıyla 😅
Abi o fotolar ne ya kusucam resmen Makyaj güzele yakışır Kimse kızmasın ama güzel olmayanlar güzel olmak için çok abartıyorlar ve suratını hepten batırıyorlar Gece görsem arkamı döner kaçarım 😂
Makyajı herkes beceremez dışarıda tonla kadın görüyoruz makyaj yaptım sanıp öyle garip garip dolaşan makyaj bir sanattır herkes yapamaz herkese de yakışmaz
Makyajı her yüz kaldırmaz, mesela eyelineri gözüne uygun çekmezse felaket yuz tipi değişir. Birde esmer tenli biriyse allık tonlarını kahveye dönük seçmeli pembe seçerse çok kötü olabilir. Zaten genelde bunlar oluyor ya da rimel süremezler.
Yanii çirkinken makyaj yapıp çok güzel bi kadına dönüşenler var ama resmen dolandırıcılık. Kadın yüzündeki fazlalıkları gerdirip bant gibi bişeyle yapıştırıyor göz kapağını bantla şekillendiriyor falan normal bi makyaj sadece güzel olanlara yakışıyo 😅
Bana yakışmıyor oyuncak bebek gibi duruyorum buyüzden sadece özel günlerde o tarz makyaj yapıyorum günlük makyajım ise eyeliner, maskara, lipgloss genellikle.