Boya küpüne girip çıkmak değil kastım. Hafif bir makyajın bile yakışmadığı kadın var mıdır sence?
:) :) :)
Boya küpüne girip çıkmak değil kastım. Hafif bir makyajın bile yakışmadığı kadın var mıdır sence?
:) :) :)
Doğru teknik ve renkler kullanıldığı müddetçe her kadına makyajın yakışacağını düşünüyorum. Bir de alışılmadık bir makyaj yapıldığında garipsenebiliyor.
Bence doğru bir makyaj için de cilt alt tonuna uygun renkler kullanılmalı.
Günlük ve özel gün makyajlarımda hep rimel, kaş jeli ve dudak kalemi kullanırım. Ağır makyaj yaptığımda daha büyük gösterdiğimi düşünüyorum 😄
Makyajdan makyaja değisir. Kalın ve asla çekilemeyen yamuk kuyruklu eyelinerlar, allığı yaraymışcasına kıpkırmızı yapanlar, ruju kıpkırmızı sürüp dışarı çıkanlar... dogru makyaj her kadına yakisir diyebiliriz
bildiyim kadarıyla siz kadınların güzel görünme çabası aslında erkekler için deyildir erkekleri kullanarak hemcinslerinize bak ben daha güzelim ben daha beyeniliyorum demek istiyorsunuz ama yanılada bilirim
Sakal nasıl ki her erkeğe yakışmıyor, makyajın bile güzelleştiremediği kadınlar da vardır mutlaka..
Ama bu güzellik kime göre güzel ya da çirkin, hep tartışılır..
Cevap
12Cevap
Doğru yapılırsa evet doğru renkleri ile
Evet yakışır tabi ki
Kadın bir doğa mucizesidir, nasilki çiçekleri dalında severiz, kadında manasızca sevilmeli. Bu soru sakalsiz erkek gibi birsey olmus. Sevgilinize sorun o ne isterse onu yapin lutfen. Birakin başka kişileri
Yoğun makyaj kimseye yakışmıyor ama hafif renklendirme daha canlı gösteriyor
bazısına hiç yakışmaz ufak dokunuşların ötesine geçmemeli bence :)
makyaj bir sanat. en tipsizi bile guzel bir kadina cevirebilir. ornekleri youtubeda videolar ile kanitli zaten.. hafif makyaj dedigin belli olmaz bence o kadar. tipe cok etki etmez.
Kombinine ve kendi tipine uygun makyaji yapabiliyorsa evet yakışır bence
Yakışıyor 😂 Teyzeler bile çıtır oluyor
@Aydamira yooo baya baya genç olanlar yapıyor 😀 Dudağım dolgun gözüksün diye ruju dudaktan taşıranları bile gördü bu gözler 😀
www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Bana yakışmıyor, her kadına yakışmıyor yani.
Ufak şeyler bence herkese gider yaa
Bazılarına yakışmıyor
Yakışır
hayirr
her kadına yakışmaz
Yakışmaz
türbanlı olanlara yakışmıyor ağa yapmayın
yıok beee
Ufak şeyler daha hoş
Doğallık daha güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?