Ne gibi kusur? herkesin bir alıcısı vardır ama çaban yoksa bakmıyorsa ilgilenmiyorsan farklı yerlere gitmiyorsan farklı insanlarla tnaışmak için çaban yoksa , hep aynı şeylkeri yapıyorsan hep aynı yerlere gidiyorsan hep aynı insanları görüyorsan hep aynı sonuçlara varırsın. Hep aynı otobüse binip fakrlı yere gitmeyi bekleyemezsin.
Çaban olsun sevmeye tanışmaya ve çok daha önemlisi "ileitişim" kurmaya.
Çoğu Türk kadını "ben ÇOK GÜZELİM" diye kasıla kasıla yalnız geziyor !
Düzgün erkeklerin EN NEFRET ettikleri karakter ego narsistlik kibir kendini prenses sanma, şımarıklık, ukalalık = "insan olmama" özelliklerinin neredeyse tümü artık Türk kadınlarında var. Ayrıca bunlara ek olarak akıl hastası arazıalı kel gay , feminist pisslik tımarhanelik ilişki uzmanlarıda bunların üzerine daha ÇOK KİBİR DAHA ÇOK UKALALIK daha ÇOK NARSİSTLİK KENDİNİ BEPENMİŞLİK Aşılıyorlar Türk kadınlarına ve artık film kopuyor.. düzgün erkekler bu tip kadınlardan uzaklaşıp kaçarken nerede saapık itt pisslik yalancı yalaka erkek kadınlar bu bozuk karakterlerle sadece o bozuk erkekleri buluyorlar.. pardon onlar bulmuyor bozuk itt pisslik saapık erkekler onları gelip buluyor , TÜrk kadınlarını tanışmaya konuşmay ailetşim kurmaya hiçbir çabaları yok çünkü. Erkek ve kadın bu noktada bile kesinlikle eşitt değil , kadınları herşeyi erkekten bekliyorlar , tanışmayı bile.. erkeğin yüzüne bakmayan ilgilenmeyen tanışmak için hiçbir şey yapmayan TÜrk kadını , erkekler durup dururken üzerine saldıracak durup dururken gelip seni seviyorum diyecek falan filan sanıyor.. beyin yakan saçma sapan mantıklar bunlar ve bu mantıkları kadınlara akıl hastası yalancı arıza ilişkiuzmanları aşılıyor, kadınlarda duymak istedikleri "yalanlarla" mutlu olup kısa süreli bir zevk yaşıyorlar ama gerçek hayatta hep elleri boş kalıyor hep duvara tosluyorlar çünkü onlara anlatılanla yalanlarla gerçek hayattaki erkekle aynı değiller.. düzgün erkekler köpek değildir istenmediği yerde zorla durmazlar , senin tanışmaya hiçbir çaban yoksa zorl asana gelip tanışmazlar !!! bunu saapıklar yalancılar her kadınlar konuşan aldatan terkeden ittler yaparlar ve kadınlar ancak bu erkeklerin gelip onlarla tanışması sonucu birileriyle konuşabiliyorlar , kendi başlarına kör sağır ve dilsizler.Özet.. Sevmeye çaban olsun , san abakan bir erkek mutlaka vardır ama senden bir yeşil ışık görmezse gelip senle tanışmaz , çoğu erkek aynı şeyi düşünür : bu kadın evlimi? sevgilisi var mı? sözlümü? ya da beni sevdimi sevmedimi? (kimse istenmediği yerde zoırla durmaz, yalancı ilaişk uzmalarını verdiğ akıllar işte burada patlıyor bitiyor gerçekleşimiyor) Seni seven erkekle tanıştığında evliliğe doğru yolaçıkabilirsin tabiki neden olmasın fakar birde TÜrkiyenin günbümüzde içinden geçtiği EKONOMİK çöküşüde göz önünde bulundurmanı öneririm sana , artık erkekler iş bulamazken kadınlara "KÜRESELCİLER" denşilen tarikatın desteğiyle pek çok iş olanakları sağlanıyor, reklamlarda kadınlar destekleniyor.. erkekle ekonomik çöküş yaşayıp istedikleri işleri bulamazken bböyle bir ortamda evlilik düşünecek erkekleri bulursan öp aşına KOY , çoğu kadın hayal dünyasında yaşıyor ve bu ekonomik gerçekeleri göz ardı edip hayaller kuruyorlar.. erkeğin para kazanmadığı iş siz kaldığı zor şartlarda çalıştı bir ortamda sadece ülkesi soyan hırsızlar vurguncular yandaşlar ve HARAM para yiyenler zengin oluyor.. neyazıkki TÜrk kadınları bu duruma umursamıyorlar ve zengin erkek arıyorlar. Erkek düzgün mü etikmi ahlaklımı dindarmı nedir umurlarında bile değil.. tek dert PARA olmuş çoğu kadında..
Neyse böyle işte.. konu senin düşündüğün kadar BASİTDEĞİL çok deri bir konu aslında
210 Yorumla
Soran+1 yılBu dış görünüş konusu yüzünden psikolojim bozuldu çirkin görmüyorum kendimi o kadar da ama kusurlarım çok fazla
- +1 yıl
Nişanlanıp ayrıldığım dan çok fazla mı kilolusun rahatsızlıpı olup da parmağına taktığım alyans bile ilk anda olup sonra vücudu şişip yüzük olmayıp değiştirmemi istediği halinden daha mı kötüsün aldığım elbiseleri ilk anda beğenip hayır bunları yengelerim beğenmedi deyip yeniden elbise mi alırsın ve en önemlisi yalanlarla kandırabilirsin misin bence sen bunları yapmazsın burada bu platformda bile abazan kadın çok aç gözlüler hepsi birgün yalnız kalacaklar sen dürüst olursan seni alıp götüren doğru er gibi er biri beğenir seni evlenilecek kadın senin gibi olur çünkü diğerleri eğlencelik etmişler kendilerini o yataktan bu yatağa geziyor işlevini kaybedince çöpü boylayacak çoğu çok gördüm psikolojileri bozuk sokakta yatıp kalkıyorlar çöplüklerde pis izbe yerlerde ölümü bekliyorlar ama akıllı olup yüksekten uçmayı gerçekten namuslu dürüst erkek neden rağbet görmez gerçek alfa gerçek erkek böyle olmalı değil mi kusur arayanın kusuru çok olur
- +1 yıl
İlk öncelikle iyi akşamlar söylediğiniz çoğu şey maalesef toplumsal algılar yüzünden oldu
kadınlar aslında iç dünyasına objektif bir şekilde girdiğim vakit kadınlar ne ister? İlgi öyle değil mi gerek yapısal gerek algısal bir şekilde isterler işte bu yüzdendir ki bazen umutlanirlar ama erkeklere neden güvenmez çoğu o da yaşanan olaylardan olabilir belkide yinede iki tarafında çoğu konuda suçlu olduğunu düşünüyorum erkek kadın değilde insan olarak baktığımız vakit iki tarafta da egolular çok fazla ben de sokağa cikiyorum durduk yere bazen erkekler tarafından laf yiyorum ya da bir kadında aynı şeyi erkeğe yapıyor bana kalırsa iki cinste birbirine karşı çok önyargılı en büyük etken belkide sosyal medya oldu hepimiz birbirimizi yanlış anlamaya başladık falan insanlar belkide korktuğu için veya bir şeyler beklediği için böyle davranıyordur kadın erkek değilde insani yönüne bakalım... - +1 yıl
@lunastars beklentiler yükseldikçe her alanda tatminsizlik yüksek seyrediyor kimse konuşmuyor aslında sadece ben haklıyım diyor insani olarak sen kadınsın ben erkeğim isteklerimiz belli ama orta bir noktamız yok sürekli sıkıntılı bir durum var mükemmeliyetçilik erkek /kadın dengesini bozdu
- +1 yıl
@Riogrande aradaki dengeyi korumak için kendi denginde birini bulmak çok önemlidir baktın karakteri uymuyor o halde zaten uzak durmalısınız bu her iki taraf içinde geçerli yoksa ömür boyu mutsuz bir evlilik olur
Mutsuz bir evliliktense bekarligi tercih ederim ama tabiki ara sıra tartışmalara çıkacak bunlar normal şeyler lakin evlendiniz mutsuzsanız karşı tarafla empati yapılmalı ona göre davranılmalı diye düşünüyorum hele ki ortada çocuklar varsa daha hassas olunmalı tabi bunlar benim fikrim herkesin fikrine saygım sonsuzdur - +1 yıl
@lunastars evlenirsem onda kaybolurum şekerin çayda kaybolduğu gibi üzülürse üzülür ağlarsa ağlar gülerse gülerim kabul etmişse herşeyiyle kabulümdür tavsiyen için teşekkür ederim hep güzel kal güzellikle kal
- +1 yıl
@Riogrande o halde siz çok iyi birisiniz esinizde çok şanslı siz de güzelliklerle kalın hayatınız umarım bundan sonra çok daha iyi olur
- +1 yıl
@lunastars ama evli değilim ama istiyorum tabi ben şimdiye kadar mücadelemi hep ailem için verdim evlenirsem ömrümü veririm
- +1 yıl
@Riogrande umarım karşınıza çok iyi biri denk gelir
- +1 yıl
@lunastars hep ona özlemim hasretim bilmiyorum gelirse ömrümü veririm umutla sabırla bekliyorum onu
En İyi Cevaplar
+1 yılDış görünüş önemli ama bakımlı olabilmek doğru bir şey yapabilmek adına önemli yoksa kimse sıfatını yapısını kendi seçmiyor veya doğum sürecine gelene kadar kataloglar sunup tercih yaptırmıyor zaten bu dış görünüş fikirleri yüzünden herkes bir rekabet ve bazı yapılan kötü tutumlar yüzünden kötü sonuçlar olmuyor mu ve birçok insan sırf yanlış düşünce ile dış görünüşüne başka amaçla değiştiriyor önemli olan kusurlu düşünceden uzak olmaktır kimsenin büyük konuşmamalı çünkü neyin ne olacağı belli olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim ne derse desin ya 2017 yılında ve oncesinde gayet bakımlı guzel genc ve citir citir bi bayandim istedigimi elde ediyordum o sene geldi bi kaza gecirdim ve saglgim su an iyi ama aldigim darbeler yuzunden yuzum taninmaz hale geldi bi sekilde yasanabilecek kadar duzeltilmisti yuzum ben uyandigimda 3 ay kadar yogun bakimda kalmistim ailemin her estetik ol dediginde karsi ciktim halen solemelerine ragmen karsiyimda ne gerek var o kadar para yatirmaya ameliyatlara? Bugun kazanin uzerinden 7 sene gecti ve sagligim yerinde estetiksel olmasada 2 ay sonra evleneli 1 senem dolacak ve 8 bucuk aylık gebeyim eşim benimle neden evlilik düsünmüs olabilir tarafina gelince oda en az benim kadar hayatı berbat gecmis son senelerde anne baba kimi var kimi yoksa kaybetmis hayatta o bana ben ona tutundum gayette mutluyum tabi benden yasi biraz buyukte olsa akil bence yasta degildir zaten esimin benimle kucuk bir cocuk gibi oyun oynadigini bilirim yine bi cok konuda bana danismadan onunu goremez benim onayımı egri veya dogru almak ister dis gorunusu kotu olan biriyle evlilik dusunurmuyum sorusuna gelince kadın olarak elbette dusunurdum 3 4 kisi oldu kazadan sonra hayatimda kendime denk gordugum ama nedense su anki erkeklerin tek derdi uckur afedersin boyuna posuna tipine bakmaz uckur derdine dusmus ne dersen de allah iyi insanlarla karsilastirsin ve bekle bi gun o kisi beni bulacak diyerek bekle...
013 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle geçmiş olsun gerçekten. Ama başınıza o gelenler gelmeseydi yine de düşünür müydünüz peki
Cevap sahibi+1 yılZannedersem dusunmezdim ilk evliligimin oldugu gece oldu bu kaza ilk esimi kaybettim vefat etti orada cocukca dusunceler icindeymisim ama simdi daha net anlayabiliyorum o nerdeydi ben nerdeyim il olarak ailesini 2 3 kere gormekle telefondan konusulmakla ne kadar taniyabilirdim bilemiyorum zaten o kaza oldu kendi evlatlarini kaybettiler kazanin uzerinden o kadar sene gecmesine ragmen belki 2 belki 3 defa yeni kazanin oldugu zamanlar annesi arayip sordu hastanede yatarken 1 kerede gelmediler yanima detaylı basima gelenler yasadiklarimida dusununce zaten yanlis kisiymis daha kotusu olacakmis evlendikten sonra su an gorebiliyorum dedigim gibi bekle bence
Cevap sahibi+1 yılGuzellik gelip gecici onemli olan 8c guzellik buna bakan insani bulmakta su devirde cok zor ama imkansiz degil
Soran+1 yılBekliyorum zaten de benim sıkıntım dış görünüşle beni her şeyimle sevecek birinin çıkması zor kusurlarım fazla çok
Cevap sahibi+1 yılKusur olarak gordugun seyler nedir? Eger sagliksal bi sorun yok ve duzeltilemeyecek durumda degilse hepimiz allahin kuluyuz herkesin guzelligi de kendine
Soran+1 yılBurnum yamuk dudaklarım aşırı ince dişlerimde hafif çarpıklık var fiziğim çok düz stresten 20 yaşıma gelmeden saçım beyazlamaya başladı geçmişte geçirdiğim hastalıktan vücudumda hafif yara izleri kaldı kötüyüm yani çoğu konuda
Cevap sahibi+1 yılSaçlarinla dislerine kolay yollardan cozum bulablrsin devlette digerleride estetik isi ama gerek yok bence yara izide gecmiste gecirdigin hastaliktan dolayi bunun aciklmasini ypmk cokda zor degil boynumda kucuk bi delik izi yuzum zaten harabe gece gorsem kendimi korkarım tipimden bence hicde kotu biseyin yok
Soran+1 yılBen bir şeyimi değiştirmek istemiyorum kimse için
Cevap sahibi+1 yılKendini boyle kabullen senide kabullenen cikacaktir onemli olan ozguven 2 3 yaram kusurum var diye herkes gibi bende insanim benim istegim disinda oldu o kaza veya yaralar veya hastalik olay bu kadar basit kim ister senin saydiklarinin olmasini
Soran+1 yılAma bu kadar kusur çoğu insanda yok
Cevap sahibi+1 yılBosversene sen cogu insanı herkes kendine mesela cogu insan kendine zarar veriyo diye sen kendine zararmı vereceksin
Soran+1 yılNe alaka ben öyle bir şey mi dedim neyse kimse kusursuz değil zaten herkesin var birsürü kusuru
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle 👍
+1 yılAsla eleştiri olsun diye değil açıkça ifade edeceğim. Bir erkeği diyorum adam diyemiyorum çok sevdim tüm saf aşkımı sevgimi onda kullandım. O da beni yarı yolda bırakıp gitti. Arkadaşlarım onun kusurlarını söylerdi hep bana kısa boylu burnu büyük yok yamuk gözleri neden şaş niye gözlük takmıyor parası yok ne yapacaksın evi yok arabası yok cart curt. Tüm bu sesleri yok ettim. Aldım karşıma her şeye rağmen beni sever misin yarı yolda birakmauacagina söz verir misin çünkü ben sana çok yoğun hisler besliyorum dedim. Bırakmam seni deli misin? Dedi sadece güvendim... Ne kadar büyük hata etmişim çevrem haklı çıktı fiziki ya da parası yok diye değil karakteri olmadığı için beni mutsuz etti. Evlilik düşündüğüm erkek hiç kimseye güvenmeyeceğimi öğretti beni terk etti aldattığı için. Benim için sorun değildi dış görünüş
02 Yorumla- +1 yıl
kürt mü
- +1 yıl
Evet nereden bildin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı.
u +1 yılElbette. Sevdikten sonra şahsen dış görünüşü falan umrumda olmaz benim. Yeterki kalbi güzel olsun insan olsun benim için o daha önemli.
28 Yorumla- +1 yıl
Beni görseniz aynı şeyi söyler misiniz merak ettim?
- +1 yıl
Çağhan ya 😂😂
- +1 yıl
İyi ki insanlar yalandan ölmüyor, yoksa insan kalmazdı piyasada
- +1 yıl
sevdiğim diyor yoldan geçen biriyle demiyor bu erkekler niye bu kadar kıt ya
- +1 yıl
erkekler kıt değil sen kıtsın. kadınlar böyle birine nerde aşık oldugunu gördün
- +1 yıl
bende aşık oldum ama bkk gibi biri çıktı mesela ve dinde de ne diyor insanın her günahı yüzünden nurdan biraz alıp götürür yani bu ne oluyor yüzü çirkin olan daha günahkar ve kötü biri
- +1 yıl
"sevdiğim" yani dış görünüşü kusurlu biriyle sevgili olacağını, olabileceğini kendisi söylüyor. Burada tek bir kıt kafa var, o da belli
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet ben düşünürüm dışa göre seçmiyorum çünkü.. karaktere bakıyorum her zaman..
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Düşünürüm ve ona öneri de veririm dış görünüş benim için pek önemli değildir evet ama yanıma yakışacak bir insan olması da önemlidir kilosu varsa spor yapmalıdır sağlıklı beslenmelidir kişisel bakımına dikkat etmelidir konuşması iyi değilse kekelemesi varsa kitap okumalı kendini geliştirmelidir
Ben bile bedensel yürüme engelliyim bu halimde her şeyi yapıyorum elimden geldiğince, felç değilim tutunarak veya wolker değnek ile yürüyebiliyorum kendi gereğimi görebiliyorum, az önce şu bidonumu doldurup duvardan tutuna tutuna geldim odama ailem uzakta onlara pek gereğim yok, ama gelir de sıkıntım bulunuyor para geliri engelli maaşı bile alamıyorum10 YorumlaSorunun cvbi belli güzelim. tsbiki düşünürler. ünlülere bir bak çoğu makyajla çirkinlik örtüyorlar. bi düşün petek Dinçöz güzelde noldu gidil tipsiz biriyle evlendi. mesela zamanında filiz akın kimle evlendi kadın çok güzeldi adamda tıp yoktu vs. Vs. Tabi bunlar paraları için evlenmiş oluyor
20 YorumlaErkekler için dış görünüş çok önemli ama benim için önemli değil bakilmayacak kadar çirkin olduğu sürece ay ne kadar yakışıklı manken gibi diyorsun ama bir bakiyosun kadın düşmanı terbiye saygı yok sonra ne oluyor o gözümüzde büyüttüğümüz insan yerin altında görünüyor aynısı kızlar içinde geçerli kıza bakiyorsun bebek gibi karakter leş hayatı ortamdan ortama gidip erkek parası yemek öyle işte...
21 Yorumla
+1 yılYorumların hepsini okumadım ama insanlar her nekadar önce karakter desede ilk dış görünüşüne bakar bakmam diyenler net yalan söylüyor, kadın erkek fark etmez insan illaki önce yüz güzelliğine fiziğine bakar sonra ikinci planda kalp güzelliği karakter gelir.
00 YorumlaBu aradaki uyum ile alakali misal ben 10/5 lik biriyim 10/9 luk birine gore 10/5 bisuru kusur var ama o tam benim esdegerim oyleyse sorun yok ya da az asa az yukari ama bi taraf 10/9 diger taraf 10/3-4-5 ise olmaz bu is ilerde kavga tartisma vs durumunda gozu disarda kalsin istemem bisure sonra mutlulugu disarda ararsa cok daha kotu mutlulugu omurboyu birbirimizde aramaliyiz
00 Yorumla
+1 yılÇok kusur derken kel mi mesela yahut kısa boylu mu ya da göbüşü kat kat falan mı 🤔🤔 dış görüntüye komple önem vermemek mümkün değil ama kel ve göbüşü kat kat birini sevdim pişman değilim 🤔 aradaki uyuma bakıyor her şey Oldu mu oluyor 😂😂 ya ben kel seviyorum o çok ayrı bir mevzu 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Artık kusur sevdiğimi düşünmeye bakıyorum fakat bu demek değil ki Kıvancı görünce gardaşımsın demek yürek ister😂
+1 yılÖnemli tabii. Dış görünüşü umursamam demiş herkes de :D Güldürmeyin insanı. Dış görünüşü (görsel 1 ve 2) böyle olan biriyle evlilik düşüneceğinizi hiç sanmıyorum.

(Görsel 1) 
(Görsel 2) 00 YorumlaOlabilir, sadece dış görünüşe düşen biri değilim. Karakterinin düzgün olması ve ilgili bir sevgili olması yeterli olacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen eşimden daha güzelimdir beni daha çok sever sayar diye evlendim benden egolu çıktı. Havasından geçilmiyor. Ben evlenmeseydim kimse almazdı onu okadar yani.. bana kıymet değer göstereceğine şükür edeceğine bi havalar bi havalar anlatamam.. bu yüzden dikkatli ol derim herzaman daha iyilerine laikım de ve en iyi eş seçimi yap tamam güzellik kalıcı değil ama az da güzel olsun hayat paylaşacaksın yatağını paylaşacaksın..
08 Yorumla
Soran+1 yılYok ben kendim için sordum ya kusurlu olan benim
Cevap sahibi+1 yılAnladım erkekden erkeğede değişiyor hiçkimse kusursuz değil ama evlenen kişide kusurlarını da severek evlenir.. kalbin güzelse neden olmasın
Soran+1 yılDış görünüşe önem vermeyen birinin benle olup bana kendimi çirkin hissettirmesini istemem
Cevap sahibi+1 yılBunu kimse istemez ben bile az kusurlu olmama rağmen bana kendimi çirkin hissettiriyor eşim gerisini artık sen düşün
- +1 yıl
Yazdığın şey babam ile annem dedim annem çok güzel bir kadındı hala da öyle babam ise çıkış yakışıklı değil ama anneme çok eza veriyor
Cevap sahibi+1 yılÇok zor bir durum Allah annene yardımcı olsun çünkü bende aynısını yaşıyorum
- +1 yıl
Amin sırf bu yüzden evlenmek istemiyorum ya da dua ediyorum beni uzup kirmayacak aldatmayacak bir eş olsun eğer öyle birisi olmazsa bekar olmaya raziyim
Cevap sahibi+1 yılHiçbirşeyin garantisi yok ama bu hayatın , insanoğluyuz şaşarız beşeriz , hiçkimse de kusursuz değil. Senin günahı olmayan biri ile evlenmen imkansız herkes hata yapar. Yani melek gibi biri asla karşına çıkmaz bunu bekleme hayattan. Seni gerçekten canı gönülden seven biri ile evlenmen en en en iyisi olacaktır çünkü gerçek seven asla üzmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşlamış millet, yalan söylemeye. Ben , kesinlikle düşünmem. Böyle kadınlar ile çekici ve maddi durumu da iyi olmayan erkekler evlenir. Lakin seks yapmıyor iseler de boşamaya bakarlar.. Erkeklerde ise şöyle oluyor , evde kalmış koyu dinci kadınlar böyle erkeklerle evlenir. İstisna: erkek askeri personeldir , gazi olmuştur ve bunların eşleri gerçekten çok fedakar olup evli kalıyor ve bakıyorlar. Asker eşlerini, tebrik ediyorum sonuna kadar.
10 Yorumla
+1 yılMinik kuşum kendi kendinle kavga etmeyi bırakırsan mutlu olabilirsin lütfen kendi kendine vehim yapıp kafanda bir şeyleri kurgulayıp Mutsuz olma Hiçbirimiz kusursuz değiliz çünkü insanız insan olmak kusurlu olmak demek böyle düşün olur mu
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyse herkes kusurluysa niye burada insanlar evlenmem diyor
- +1 yıl
Onlar iki yüzlü yaratıklar çünkü
Sanalda herkes kendini mükemmel kusursuz falan sanıyor
Ama gerçekte herkes kusur küpü
Ama gerçekte herkes posta yüzüyor
O yüzden ciddiye alma sen buradaki d*llamalari
Seni yaratan, var eden seni asla ihmal etmez, unutmaz, bir köşeye atmaz, toz zerresince bir iyiliğini yahut kötülüğünü asla karşılıksız bırakmaz. Kalbin mutmain ve müsterih olsun. Bir yol, bir çıkış, bir kapı, bir anahtar muhakkak vardır.
013 Yorumla
Soran+1 yılBıktım ya cidden bıktım hayatta her şey iğrenç geliyor
Soran+1 yılBen de bu mutsuz halimle kimseyi kırmak istemiyorum ama yok yani hayat üstüme üstüme geliyor
Soran+1 yılÖyle orası ama insan yine de takıyor göreceli de değil ki güzelsen güzelsindir değilsen değil bıktım ya
Soran+1 yılAdil olan bir şey yok hadi diyelim o güzel olanlar yaşlanacak ama ben de tıpkı onlar gibi yaşlanacağım hep genç kalmayacağım çirkin bir insan olarak dünyaya geleceğime hiç gelmeseydim daha iyi Allah bana reva görmüş bu dünyada her şeyi
Soran+1 yılSadece yüreğim güzel diye beğenilmeyeceğim ama
Soran+1 yılBir de dış görünüşe önem vermeyen birinin de benle olup bana kendimi çirkin hissettirmesini istemem önem veren de benle olmaz zaten
Soran+1 yılÖnem vermeyen benle olup bana kendimi çirkin hissettirir işte
hrpimiz kusurlu yaratılmış canlılarız. önemli olan kusuru örtmek veya görmemektir. sevdıgın zaman ınsan ne kusur goruyor ne baska bısy. pek önemı kalmıyor kusurun. insanın ruhu kalbı kusurlu olmasın gerısı bı sekılde guzellesıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de her insanda var kusurlar yani böyle sorunca kimsede hiç kusur yokmuş gibi olmaz diyen tuhaf geliyor kusur kavramı da bence göreceli bir şey ama herkesin kendi fikri
- +1 yıl
. öyle tabı kı brndr de var ondada var. kımse mukemmel degıl. ama kalbı ıle guzel olursa ınsan mukkemmeldır. yanı catlagın varmıs burnun buyukmus gogusun kucuk nebılım oran karaymıs yok öuleymıs demelerı bana sacma gelıyor. cok kusurlu ınsan goruyoruz tanıyoruz. ama bazılarına kusur bıle yakısıyor kımı ınsanda catlak guzel duruyor bazı bayanlar gogusum kucuk dıye uzuluyor ama bazı ınsana yakısıyor. bır arkadasımın burnu buyuk ama ona cok yakısıyor. bunun gbı cok. bende de göbek var suratım gunes lekelerı olmaya basladı gunese alerjım var ve yasım ılerledıkce ılerlıcek gbı bende onu dusunuyprm. sonra aynaya bakınca dıyorm kı gencken porselen gbı yuzum vardı sıvılce bıle yoktu yaslanıyoruz demekkı dıyorm. kı evlılıge helınce de. kalbın bır ınsanla bırleaıp hayatı paylaşıcaksam hayatımda kı tek kusur ölğm olur sanırm. hersey bos saglık huzur mutluluk guzel bır yuva kurmak. ınan bazen dıyrm sakat bıle bırıne asık olsam bana engel asla olmaz. ınsan kalbı ıle sevmeyı bılmelı sevıcegı ınsan ruh esıdır
+1 yılKimse kimseyi kandirmasin once dis gorunuse bakiyoruz begenmezsek zaten iliski dusunmuyoruz bile. Dolayisiyla gercekci yorumlar yapmak lazim. Su var sevgilin olduktan sonra, kilo alir, kaza yapar vs bunlar ayri konular...
00 YorumlaDış görünüşün mutlu bir ilişki açısından hiçbir önemi yok, ne güzel diye tabir ettiklerimizin ama isimini duyunca kaçasımız gelen insanları biliyoruz hepimiz
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle orası ama insan yine de sevdiği kişinin gözüne hitap etmesini ister
- +1 yıl
Tabiki ama herkesin güzelliği var ki:)
Mesela benimde kusurlar var ona bakılırsa ama genel olarak bakıldığında bu beni çirkin biri yapmıyor ve değilim , sen değilsin, başkası değil. Her güzelin de bir kusuru vardır, olmaması anormal olur. İnsanız biz. Göze hitap etme konusunda, bu durumlar açık kızlar makyaj yapabilir en keyifli yoldur bizim için. Ki asıl erkekler bize iyi görünmeye çalışsın zaten , biz kadın olarak bile değerliyiz
Soran+1 yılHaklısın ama şimdi burada olmam diyenler de çok mu kusursuz yani
ilk tanışma safhasında zaten bu durum genelde insanlarda etkili olur. Hayatımın hiçbir safhasında böyle bir durum ile karşılaşmadım. İçime sorduğumda ne önemi var diyorum. Ancak gerçeğini yaşamak lazım.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı. Fiziksel anlamda sempati duymak da önemli az da olsa uyum olmali. Ben gercekciyim şahsen sonradan rencide etmektense baştan kendine uygun olanı seçmek daha dürüst bir tavir..
05 Yorumla
Soran+1 yılBenim de var birsürü kusurum
Soran+1 yılHayatımda biri yok
Soran+1 yılBenim kadar kusurun yoktur
+1 yılBana saygı, itibar ve sadakat göstereceğinden emin olayım sana yemin içiyorum dış görünüşün hiçbir önemi yok gözümde. Ben de ona misliyle sevgi, ilgi, merhamet ve bağlılık gösteririm.
00 Yorumla
+1 yıl
Bahsettiğiniz şeyleri okudum da o kadar ciddiye alınacak önemsenecek şeyler değil ben ne çirkin kızların evlendiğini gördüm bir de yakışıklı erkeklerle evleniyolar mesele kendinizi ifade edebilmeniz01 Yorumla- +1 yıl
Ben aza sayıda da olsa tipsiz erkeğin yanında güzel kız gördüm ama sahiden yakışıklı hiçbir erkeğin yanında çirkin kız görmedim. Tipsiz erkeği bir kız parası çok olduğu için ve güçlü bir karaktere sahip olduğu için evlenebilir ama bütün kadınları şarıl şarıl ıslatan hiçbir yakışıklı erkek, gidip de çirkin kızla evlenmez sallama.
O yakışıklı erkek, kadın kıtlığı olmayan bir memlekete düşmediği sürece çirkin bir kızla seks bile yapmaz. Çünkü istediği zaman güzel bir kadına ulaşabilir.
O kişiyle karşılıklı oturduğunda sana güzel hisler geçiyorsa enerjin tutuyorsa zaten karşındaki kişiyi çirkin görme ihtimalin olmaz, sevince her türlü güzel gelir
10 Yorumla
+1 yıleskiden dış görünüşe bakmazdım temizse kafama yatardı ama farkettim ki çirkinide egolu güzelide salağıda egolu zekiside bende en iyisini istiyorum diğerleri başkalarına kalsın kafasındayım ve öyle de oluyor en azından zeki güzellerin egoları olsada değer
10 Yorumla
+1 yılO kusuru görüp görmemekle alakalı. Begenmediğim biriyle evlenmeyi istemem ama kimisine göre kusur gelen şey bana gelmeyebilir
12 Yorumla
- +1 yıl
Kimse kusursuz değil ki, seni kusur olarak gördüğün seylerinle sevecek biri cıkar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimseyi dış görünüşüne göre yargılamam Allahın yarattığı her canlı güzeldir ama benim teecihim maalesef hayır olurdu , çünku biz kadınlar gibi partnerin gücüne bakmıyoruz feminen özelliklerine bakıyoruz bu genel olarak fizik ve görünüş ile alakalı.
031 Yorumla
Soran+1 yılBen de bu yüzden evlilik fikrinden vazgeçtim
Cevap sahibi+1 yılArzu duymadiğin birisiyle ilişkiye başlaman hata olur zamanla pişman olursun.
Soran+1 yılYok benim durumum daha farklı ben kendim için düşünüyorum öyle
Cevap sahibi+1 yılDış görünüşünün kötü olduğunumu düşünüyorsun
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılSana bir şey söylemek istiyorum senden bir ricam var.
Soran+1 yılSöyle
Cevap sahibi+1 yılProfilimi açsam bana mesaj atıp özelden kendini gösterir misin çok iyi analiz yapan biriyim asla düşündüğün gibi değilsindir ne yapman gerektiğinide söylerim :)
Soran+1 yılBenim dış görünüşüm konusunda neyi yapmam gerekip gerekmediğine karar verecek hadde sahip değil henüz kimse
Cevap sahibi+1 yılEstağfurullah hayır sadece sana moral olmak istedim. Ve dış görünüşünün kötü olduğunu asla düşünme çoğu kız kendi güzelliğinin farkında değil genelde güzel kızlar kendine böyle der :) kendi güzelliğinin farkında değilsin sadece.
Soran+1 yılŞimdi görsen çirkin ya da gözüne hitap etmeyen biriyle karşılaşsan asla böyle demezsin lütfen böyle laflar etmeyin o yüzden
Cevap sahibi+1 yılTamam gösterebilirsin kendini profili açıyorum istersen
Soran+1 yılHayır göstermeyeceğim
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim aramızda kalır sorun yok yani , böyle düşünmen saçma Özgüvenli ol biraz :)
Soran+1 yılAyrıca her canlı güzel diyip de sonra olmaz demek saçma tabi ki kimse kimseyi kabul etmek zorunda değil ama kendinizle çelişiyorsunuz çok laflarınızla, zaten hep herkese karşı iyi ama dış görünüşe gelince herkes acımasız sırf bu yüzden çoğu insanın göründüğü kadar iyi olduğuna inanmıyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılBöyle bir şey yok benim beğendiğim birini başka erkekler çok begeniyor , onlarin beğenmediğini ben beğeniyorum. Böyle düşünmen çok saçma. Mesela dünyanın en yakışıklı erkeği ve en güzel kızı diye bir şey var mı hayır kime göre neye göre? Herkesin beğendiği şeyler farklı. Sadece güzelliğinin farkında değilsin.
Soran+1 yılO görecelilik kısmı benim için geçerli değil
Cevap sahibi+1 yılKötü olarak düşündüğün ne özelliğin var
Soran+1 yılŞimdi söylesem bana şöyle yaparsın böyle yaparsın düzelir diyeceksin o yüzden demeyeceğim kimse için değiştirmem kendimi
Cevap sahibi+1 yılSöyle merak ettim düşündüğün gibi değilsin
Soran+1 yılSen yargılayacak birisin ne yapman gerekip gerekmediğini söyleyeceğim lafından belli
Cevap sahibi+1 yılHayır yargılamak haddime değil merak ettim sadece
Cevap sahibi+1 yılSadece güzelliğinin farkında değilsin
Soran+1 yılSaçlarım 19 yaşımda beyazlamaya başladı stresten geçmişte geçirdiğim hastalıktan vücudumda hafif yara izleri kaldı fiziğim çok düz vücudumda hafif çatlaklar var burnum kemerli ucu düşük
Cevap sahibi+1 yıl:) özgüvenli ol biraz. Benimde saçımda beyazlık var zayıf erkegim benimde burnumda kemer var bazen zorbalıyorlar beni. Seni seven mutlaka biri çıkacaktır unutma
Cevap sahibi+1 yılBu saydıkların kötü değil asla fazla kafaya takıyorsun.
Soran+1 yılBeyaz dediğim beyazlar belli olmuyor böyle şeyleri kafaya takmaktan oldu zaten olanlar da, neyse dış görünüşe önem verenler kusursuzluk bekleyenler de kusursuz değil zaten herkes konuşmayı çok bilir çok takmamak gerek herkesi
Cevap sahibi+1 yılDedigim gibi güzelliğin farkında değilsin :)
Cevap sahibi+1 yılİstersen arkadaş olalımmı burdan dostça
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılTamam profilimi açıyorum bana dmden mesaj atabilirsin. Geri hemen gizleyeceğim
+1 yılSevdiğim insanın kusuru bana genellikle kusur gibi gelmiyor. Duruma göre değişebilir. Çok farklı bir bakış açım var ve sevdiğm insanı güzelliyorum fark etmeden. O yüzden bilemeyeceğim dmsmss
00 Yorumladış görünüşün önemsiz olduğunu söyleyen besbelli yalan söylüyordur. ben de bakarım tabii mükemmel bir şey beklemiyorum ama çocuklarım bu hayata özgüveni olmadan başlasın istemem. bakarım abi, güzele çirkine bakmayınca ödül mü veriyorlar. çirkine de baksam kendime bakmadığım an kendimi dışarıda bulurum. o zaman? aşkmış meşkmiş nedense çirkine aşık olanı görmedim. buradakilerin çoğu düpedüz yalan her biri. gerçekleri konuşun.
00 YorumlaEvet, burnun estetikle düzelir, yara izlerin çok hafifse zımpara ile geçer, çatlaklar için bazı tedaviler var.
00 YorumlaBeni görsen yine böyle düşünür müsün merak ettim sadece
08 Yorumla
Soran+1 yılİyi de ben kızım kadınlar biraz daha karakterine benliğine daha çok önem verirken erkekler için güzellik yüz güzelliği fizik güzelliği daha ön planda oluyor hani böyle dini konularda falan hassasiyetleri olmayan erkekler zaten sırf güzellik için evlenir çoğu zaten
Soran+1 yılBen de hiç yaşamadım günah olduğu için yaşamam da evlenmeden ama bıktım cidden şu dış görünüş konusu bela oldu başıma ya
- +1 yıl
Çok kötü olamazsın sen evde kalmazsın inşallah nasibin seni bulur evlenilecek kızsın ümitsiz olma dış görünüş den kastın nedir acaba senin kusur gördüğün belki değildir sen güzel bir anne olursun umudunu yitirme evlenilemeyecek bir rahatsızlığın yoksa evde kalmazsın inşallah
Soran+1 yılEvde kalma korkum yok beni istemeyeni ben hiç istemem sadece böyle birisi olmak koyuyor
- +1 yıl
Psikolojin buna takılmış biraz rahatla gevşe herkes bir şeylere özeniyor özentiyi kes bence o güzel ben az güzelim olayları seni sen olmaktan çıkarır sen olduğun gibisin estetik harikası poposunu dan burnu na göğüslerin den dişlerine kadar bir çok kız ama yanlış seni sevecek isteyecek kişi sen olduğun için sevecek isteyecek yoksa bu takıntıların seni sen olmaktan çıkarabilir
Soran+1 yılBen olduğum için değil işte beni beğenmesi gerek önce
+1 yıldüşünürüm diyen çok çirkindir hayatında karşı cinsle etkileşim kurmamıştır
01 Yorumla
Ben genel olarak evlilik düşünmüyorum. Ama düşünsem elbette eşim olacak kadının bakımlı olmasını isterim..
00 YorumlaEvet. Dış görünüş önemli ama çok takıldığım bir konu değil. Hislerim önemli.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa benim kusur dediklerim aslında çoğu normal şeyler ama yine de takıyorum biraz saçlarım 19 yaşımda beyazlamaya başladı stresten geçmişte geçirdiğim hastalıktan vücudumda hafif yara izleri kaldı fiziğim çok düz vücudumda hafif çatlaklar var burnum kemerli ucu düşük bu tarz şeyler sence önemli mi ilişkide
- +1 yıl
Tabikide hayirrr bunlar kusur bile değil ki balım sen niye bu gencecik yaşında kendini kalıplara sokuyorsun bırak burnun kemerli olsun demek ki öyle güzelsin sen zaten kendimi sevmedikçe kimse seni sevmez ki saçların beyazlasın çok rahatsız olursan boyatirsin ama bunlar dogal süreçler bir insan zaten seni bunlar için kabul edip etmeyecekse sevmesin. Sen böyle birinin seni sevmesini ister miydin ki?
Soran+1 yıl@lunastars istemem ama ben yaşadığım bazı şeylerden dolayı kendimi pek sevemiyorum
+1 yılDış görünüş olarak boya önem veriyorum gerisi önemli değil
10 YorumlaKusuruna bağlı ama gerçekten aşıksam o kusurları görmezden gelirim
10 Yorumla
+1 yılKarakteri düzgünse olur. Çünkü dış görünüş düzeltilir ama karakter bozuksa düzeltemezsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni nasıl hissettirdiğine bağlı ilk etapta sadece yatmak için yanaşırım ama baktım çok iyi niyetli bi kız ona kıyamam bana çok değer verirse alır karım da yaparım o kızı. Ama evlilik için dış görünüş benim için daha önemli. Gecelik ilişkilerde fazla bakmam kadın olması yeterli
00 Yorumla
+1 yılKarakteri, huyu, kalbi güzel olsun, ben sıkı sıkı tutarım elini...🌿
00 Yorumla
+1 yılİlk görüste evet dış güzellik çok önemli ama arkadaşlık sonrası ilişkiler genelde dış ile olmuyor
00 Yorumlasamimi olmak gerekirse hayır yanlış bir bakış açısı olsa da elimde değil
00 Yorumla
+1 yılDış görünüşe önem vermiyorum diyen yalan söyler net
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir şeyleri beğenmem gerek ki evlilik düşünebileyim
00 Yorumla
+1 yılDış görünüş gelip geçici Allah korusun bi kazaya birşeye bakar kalp önemli
00 Yorumla
+1 yılHayır düşünmem gönlüm kalbim hissetmesi lazım iç güzellik kadar dış güzellikte önemli
00 YorumlaBu soruyu soruyorsan aşık değilsin demektir aşık olsam kusurları güzel gelir.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen dış görünüşe çok önem veriyorum o yüzden evlenmezdim
00 Yorumla Bir defa o hatayı yaptım o çikrine bir özgüven geldi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİç güzellik diyip bla bla yapan sahte insancıklar sizi. Hepiniz de kusursuz arayıp bakıyorsunuz shshshshsh
05 Yorumla
Soran+1 yılKimse kusursuz değil gerçi orası ayrı da
Cevap sahibi+1 yıldeğil tabikide. Kusurlarmizla kendimizi sevmeliyiz. Ama yok iç güzellik bilmem ne diyende sallıyor. Bir ortama girince güzel olan tercih ediliyor. Yeni Dünya düzeni işte
Cevap sahibi+1 yıl@lunastars onlar istisnaaaa
+1 yılDış görünüşü kusur sayacak biri zaten en başında evlilik raddesine gelmez diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan beyni, beni nasıl sevdiği, bana nasıl önem verdiği
00 Yorumla
+1 yılBu soruya evet cevabı verenlere dikkat edin derim ben. Aman diyim.
00 Yorumla
+1 yılÖmür boyu göreceğim sonuçta. Beni mutlu eden bir görüntüyle karşılaşmak isterim
00 Yorumla
+1 yılAsla ben hiç begenmedigim bı kadına aşık oldum evlendimpismanim
03 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum ama benim hayalimdeki kız bambaşkaydı ben bbaska bı kız aasik oldum sonra ayrılmaya calist bir türlü yapamadım evlendik
- +1 yıl
Ben mi iğrencim adamlar fıstık gibi kadınlarla. evli çoğu erkek aldatıyor ben eşimi asla aldatmadim aldatmam
Gizli Üye(18-24)+1 yılYalana, süslü laflara gerek yok
Büyük ihtimal düşünmezdim
13 Yorumla
Soran+1 yılBenim de var çok kusurum
Cevap sahibi+1 yılKime göre neye göre kusur?
Soran+1 yılÖyleyse niye düşünmem diyorsun ki başkasına kusur olarak gelen şey sana gelmeyebilir o zaman
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu kadınların söylediği yalanlarla cehenneme bile alınmazlar 👌 arafta sık gibi dikelmek nasip olur sonsuza kadar bu şerolar.
00 YorumlaEvlilik direkt düşünmeyen biriyim ama oldu diyelim düşündük zaten düşünmeme sebep olan aramızdaki uyumdur anlasmamızdır karşılıklı mizaçlarımızın uyumudur yani kısacası karakteridir dış görünüş sonradan gelir belki gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun çözümü var bir iki estetik operasyona ve imaj değişikliğine, biraz da spor yapmaya bakar evrim geçirip güzel bir kız olman.
00 YorumlaBende öyle pek iyi değilim o yüzden umrumda olmazdı ki bugüne kadar da umrumda olmadı açıkçası ama gene de sevilmeyen ben oldum..
02 Yorumla
Soran+1 yılDış görünüşü iyi olan da olmayan da bakıyor görünüşe maalesef ama kalbinize göre biri nasip olur inşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalbi kusurlu olmasın, dış güzellik bugün var yarın yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkusur? kime göre kusur, neye göre kusur be gülüm?
00 YorumlaDış görünüş bir yere kadar ama temiz kalp saf sevgi olduktan sonra tipi kötü olsa da denemeye değer bir ilişki. Parası olunca güzelleşir elbet ama parası olsa bile kötü kalpli insanlar dolu
00 Yorumla- Devamını Gör (119)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat