Dış görünüşünü beğenmediğin biriyle evlilik?

Arkadaşlar ben bundan 4 ay önce görücü usulü biriyle görüştüm ilk görüşmede hiçbişekılde bir şey hissetmedim dış görünüş olarak da beğenebilecegım biri degıldı. İlk görüşmeden sonra hayır deyıp reddetmek istedim ama aılem çok iyi biri bundan iyisi gelmez zamanla seversin hemen kestirip atma dediler ben de tamam dedim bir hafta sonra tekrar görüştük yine aynı şekılde bişey hissetmedim çok sıkılıyordum yanında mutlu degıldım bian önce yanından kalkıp gitmek istiyordum ama ailemin dedikleri aklıma geliyordu ahlak daha önemli zamanla alışırım diyordum ama hiçbişekılde ne onu merak ediyodum ne aramasını istiyordum bazen mesajlaşırken hoşuma gidiyordu ama yüzyüze geldiğimizde çok kötü hissediyordum kendimi onun yanında hayal edemiyordum. Bu şekılde 3 ay geçti ben hala aynıydım hiçbir istek yoktu. Sonra aılelr tanışsın dedıler benim stresten mideme ağrılar girdi hastanelik oldum bitirmeye karar verdim ama bitirince de güzel huyları aklıma geliyordu ama devam da etmek istemıyordum istek yoktu heyecan yoktu. Böyle bir durumu yaşayan oldu mu zamanla sevilebilir mi?

Dış görünüşünü beğenmediğin biriyle evlilik?