154'üm ama kısa erkek sevmiyorum en az 175 olmalı bence sizce yani 160 165 adamlar 140 145 kızlara baksın onlara uygun kızlar onlar 160 165 erkek bana kısa çünkü zaten kısayım kısa erkek olursa mini mini minyonlar oluruz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNe yanlış ne doğru. Herkes istediğini istemekte özgürdür ama birini sırf boyu uzun olduğu için tercih etmek saçmalık. Oradaki sevgi, aşk bile değil. Sadece beğeni. Ayrıca 1.54 boydaki kızın yanındaki 1.80 erkek o erkeğin çocuğu gibi durur. Elinden tutayım da kaybolma durumu olmasın gibi olur el ele tutuşunca. 😅😅
09 Yorumla
Soran+1 yılne alaka gayet uyumlu
- +1 yıl
Nesi uyumlu 26 cm. in? Uyumlu olması için boyuna yakın olması lazım.
Soran+1 yılyo bence uyumlu bana 165 erkek gitmez
- +1 yıl
Ama aynı boyda gider
Soran+1 yılhayır 175 olur ama 165 olmaz olamaz
- +1 yıl
Gayette uyumlu olan boyunda olması veya biraz uzun olması. 21 cm. de biraz değil, hayli fark olan bir boy.
Soran+1 yılolsun fark etmez ama 165 olamazzzzzz 175 olur ama
- +1 yıl
Ben sana son sözümü dedim. İnşallah ömür boyu denk gelemezsin o boyda birine. Denk gelirsen de boyunla dalga geçip dururlar inşallah.
Soran+1 yılsorun değil
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaslar erkek elbet uzun olacak ne cok sinirlenmissiniz. Kadin erkek her konuda farkli. 170 erkekle 170 kadin ayni uzunlukta olsa da ayni bile degil. Kizlarin govdesi mi artik bacaklari mi uzun nedense her turlu uzun duruyor. Nasil ki erkekte 30 yas daha genc gibi algilaniyor da kadin 30 deyince artik yaslanmaya basliyor gibi goruluyorsa erkek ve kadinda da boy bu durumda biraz.
Erkegin 160 iyla, kizin 160 i da bir degil. Kizlar daha uzun duruyor. Atiyorum kizin 160 boyu erkegin 170-175 ine denk gibi oluyor. Bu yuzden arada boy farki olsun istendiğinde hesaba katildiginda ya kadin ortalama ya da ortalamadan kisa olacak. Ya da erkek ortalamanin biraz ustunde olacak.
Bu kadar linc edecek bir sey yok. Herkes kendine gelenle ya da layik olanla oluyor zaten. Disarda 160-170 erkeklerin kolunda sevgilisi var. Demek ki onlarda tercih ediliyor.
Ama uzun isteyene de kizma hakkiniz yok. Erkekler kadinlardan meme olcusunden, ayak numarasindan, belinin cm den tutda neler neler istiyorlarken kizlari bir birakin da boy pos istesinler. Fizik olarak istenecek cok seyiniz yok zaten boy, kalipli olmak vs dışında birakin azicik olani da istesinler.
Fiziksel olarak kizlar ne isteyebilir ki baska erkekten? Memenizin olcusunu mu? Ya da kalcanizin dolgunlugunu mu? Boy falan var iste sizde bir. Elimiz bu konuda bol degil karsi cinsimiz geregi, erkek fizigi dumduz oldugu icin. Tek tuk isteklerimiz var onlara da bir zahmet karismayiverin.
Kizlar onu istemesin, bunu istemesin ne istesin abi? Siz kizlari oldugu gibi kabul ediyor musunuz da kizlarda sizi etsin? Herkesin, her cinsiyetin bir kriteri, hayali, istegi var. Erkeklere fiziksel olarak nasil kiz istiyorsunuz diye soru acsam neler neler derler haklari olmadigi halde. Kizlarda haklari olmadigini isteyebilir ve hayal edebilir. Fiziksel olarakta dedigim gibi istenecek cok seyiniz yok erkekler olarak, secenegimiz dar zaten. Bu kadar darlığın icinde de karismayin bu kadar.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadına kısa boy yakışıyor ama erkeğe yakışmıyor bence de. Ben 158 boyum çok uzun istemem ama 175 olsun bence de zaten aramızda 15 cm var topuklu giysem ideal bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
77Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır zevkler ve renkler tartışılmaz gadası
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet yanlış. kendine göre birini bulmalısın gerçi kızlar 150 olup 190 istemeye alışkın aşık olmazlar çünkü
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 729 cevap paylaştı. En az 175 demeniz garip doğrusu. Yani boyunuz zaten aşırı kısa uzun boylu birisini yanında gezdirmezsin ki bu kadar kısa bir kızı o kadar uzun boylu birisi kabul eder mi tartışılır. Benim için ideal boy 170-175 aralığı gibi bir şey söylesen bence daha etik olurdu
33 Yorumla- +1 yıl
160 erkekler zirlaması. d hiçbir zaman hiçbir kız bakmayacak yüzünüze ahahahah kim bilir kaç milyon kız reddeti seni 160 erko. D
- +1 yıl
Sen rüyanda kız görürsen şükret gerçekte ezilirsin o boyla. d. dksksk
+1 yıl45 yaşından sonra menopoz başlar 170 cm olan kadın, kemik erimesi falan düşer 155-160 cm'e. Hele bir de çok fazla çay kahve içiyorsa daha da kısalır. Erkek yaslansa bile o kadar kısalmaz.
Uzun lafın kısası evlilik düşünülüyorsa kadın erkekten uzun olmalı. 50 yaşımdan sonra eşim yanımda çocuğum gibi dursun istemem. Yok evlilik düşünülmüyor amaç takılmaksa nefes alsın yeter. 🤪
10 Yorumla1.70 civarı bir erkek için uzun bir boy değil zaten, Türkiyede de bu boydan bol bulunur 😃 Bu boydaki bir erkek yanına siritmaz, zaten ülkemiz de kadınların boy ortalamasi uzun değil, erkeklerimizin boy ortalaması da öyle aman aman uzun değil, çok dert etme yani 😃 benim boyum 1.75... boyuma uygun erkek bulmak için çok seçici oldum desem yeridir.. yani işin kısası bu ülkede uzun boylu kızlarda harcanıyor 😂
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u +1 yılUzun boylu kızlar ile kısa boylu erkeklerin kudurduğu sorulardır kısa boylu kızların uzun boylu erkek istemesi. Evet, uzun istiyoruz, çünkü çok seksi ve çekiciler. Bunda kötü bir şey yok. 175+ üstü, 2 metre aşağısı olmalı.
141 Yorumla- +1 yıl
2 metre erkekler duydunuz, bekleniyorsunuz
- +1 yıl
@Melisaahh cebinde taşır sa gelir
- +1 yıl
@Melisaahh ben 195im mesela sana nie bakim
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Melisaahh 4cm kurtarıosun
- +1 yıl
@Melisaahh merak etme zaten kızların isteklerinden bahsediyorum mantıklı olun yoksa ben kimim
- +1 yıl
@Devcocug şu hareketine dikkat ettim. Yorum yazıyorum ama dikkate almıyorsun. Sadece @Melisaahh yorumlarını dikkate alıyorsun. Bence sen onun dikkatini sataşarak çekmek isteyen birisin.
- +1 yıl
@Melisaahh tabi öyledir 20 cm topuklu ayakkabı ile
- +1 yıl
- +1 yıl
@DedektifMinnie söylediklerime de inanmıyor deli mi ne zaten fotoğrafıma bakan kişiler bile anlıyor senin boyun uzun galiba falan diyor eğer amacı gerçekten dediğin gibiyse ilkokul öğrencisi gibi kızların dikkatini sataşarak çekmeye çalışmak ne ya dldhsldhdldj
- +1 yıl
@Melisaahh bence dikkat çekmeye çalışıyor, çünkü ilgi duymadığını söylüyorsun ve yazmaya devam ediyor.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Melisaahh çok iyi tespit.
- +1 yıl
@Melisaahh sen kısasın yine 185 kız var
- +1 yıl
- +1 yıl
Hahahaah ilgisi sendeymiş @DedektifMinnie
- +1 yıl
@Melisaahh türkiyede yok amerikaya git ozamn istersen cimere taşıyalım konuyu kim haklı
- +1 yıl
@Melisaahh boyunuz kısa ama egonuz yüksek kimseye ilgim yok
- +1 yıl
@Melisaahh tm git artık hadi
- +1 yıl
@Melisaahh minnak kız kayboldu sen nie burdasın git artık hadi
- +1 yıl
Son yorumları küfürlü diye sildim. Herkese iyi geceler.
Gizli Üye(25-29)+1 yıl190'ım üstelik omzum da genetik olarak geniş. Asla senin gibi bir cüceyle sevgili olmam bir kere yanıma uygun olmazsın kardeşim gibi durursun :D bu yüzden sevgililerim hep 170 üzeri oldu. Bence bu kadar özgüvenli olma çünkü boyun 💩
12 Yorumla
Soran+1 yılcüce sensin sana ne kesin 190sındır 165 erkek
Soran+1 yılcüce sensin 165 erkek minyon bulamadın ya ondan
+1 yılgayet normal kimse senij tercihlerine karisamaz yargılayamaz
10 Yorumla
+1 yılAşkım yanında 180 ve üstü uzun erkekler olunca ne kadar komik durabileceğinin farkında olman lazım bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılolur sıkıntı yok
Soran+1 yılbence gayet uyumlu
Gizli Üye(25-29)+1 yıl182’yim ve uzun kız istemem benim normal hakkım ve 165 altı kızlar uzun kızları kıskandığı için x’e basıyorum. 154 olup 2m de isteyebilirsin asıl soru uzun olanların seni istemesi tatlım😄
246 Yorumla
Soran+1 yılne alaka aksine onlar bizi kıskanıyor erkek gibiler
Cevap sahibi+1 yılErkek gibi olmayanları diyorumm sen de öyle değilsen başımın üstünde yerin var hah
- +1 yıl
Puhahahaha Sizin bacak kadar boyunuzu niye kıskanalım? Manken gibi kızlarız. 😊
- +1 yıl
Zaten mankenler de erkek gibi olduğu için güzel kadınlar olur. Tabii tabii. Gerçi benim bacağım bile senden uzundur. Bacak kadar boy benzetmesi bile yanlış.
Soran+1 yıl@_Güneş____00 terbiyesizlik yapma benim suçum mu kısa olmak kocaman ayaklarınız var ayı gibi inşallah 165 sevgilin ol hadsizlik yapma
Soran+1 yılkısa boylu olmak benim suçum değil
- +1 yıl
Hahhahhs Terbiyesizlik etme diyene bak. Daha kendi üslubundan bihaber.
Soran+1 yıl@_Güneş____00 boyuma laf etme inşallah 165 sevgilin olur annem kısaysa benim suçum mu erkek gibisiniz
- +1 yıl
Üslubuna bakınca kimin kimi kıskanmış olduğu da gayet belli. Zira kendi yorumumda gayet saygılı yorum yaptım ben ama senin şu boyuna bakmadan yaptığın hadsiz yorum karşısında ne bekliyorsun acaba? Yok ayı gibi yok kıskanıyor yok bilmem ne? Biraz da ben kimim diye sormayı kendine dene.
Soran+1 yıl@_Güneş____00 sen önce ayak numarana bak 165 sevgilin olur inşallah 180 bana kalır
- +1 yıl
Ben saygısız olsam sana cüce derdim. Ki cüceler de birer insan. Senin benzetimin insanla ilgili bir özellik bile değil. Asıl hayvan olan sensin belli ki benzettiğin şey de hayvanla ilgili. Dua et, ben dahaca haddimi aşmadım senin gibi.
Soran+1 yıl@_Güneş____00 165 sevgili istemem kadın gibi olmasın 175 olur ama
- +1 yıl
Ben, senin gibi insanların boyuna zaten bakan biri değilim, adam gibi biri olup olmamasına bakıyorum. Olabilir de. Ben senin kadar takıntılı değilim. Ki ben şöyle bir soru başlığı bile açmam. Buna gerek duymam. Bir önce kendime bakarım. Ki kendime bakınca benim istemem 1.80 erkeği pek normal. Çünkü benim boyum da 1.80. İnşallah sana da 1..65 1.50 erkekler bakar o zaman.
Soran+1 yıl@_Güneş____00 allah korusun 165 erkeğe annesi baksın iğrençç tövbe tövbe 175 olsun anlaşalım
- +1 yıl
Ne olacaktı acaba ayak numaram? Boyum uzunken bebek ayağı gibi minicik mi olacaktı? Pardon o zaman sizde ayak var mı? 😅😅Yürümeyi biliyor musun olmayan ayağınla?
- +1 yıl
Boyuna göre mi bir erkek erkek oluyor? Saçmalığa bak. 😅
Soran+1 yıl@_Güneş____00 evet 165 erkek erkek değidir istemem bebek gibi bir yüzüm var 165 erkek benden uzak allaha yakın olsun
- +1 yıl
Gerçi erkeklere senin gibi sırf dış görünümüne bakan kızlar müstehak, onları seven değil.
Soran+1 yıl@_Güneş____00 sevdiğim erkek 192 jsjsjs
- +1 yıl
Yooo... İnşallah o boyda erkeklere denk gelirsin ömür boyu inşallah. Denk gelirsen de boyunla dalga geçerler senin yaptığın gibi inşallah.
Ayrıca kime göre bebek gibi sende bu kendini bilmezlik varken? 😃😃Ki tek bebek gibi yüzü olan da tek kısa boylu oluyordur eminim.
Soran+1 yıl@_Güneş____00 inşallah 165 erkek senin karşına gelir istemem karı gibi
- +1 yıl
Gelsin. Ben senin gibi takık değilim. Adam gibi biriyse denk gelebilir.
Soran+1 yıl@_Güneş____00 gelmesin bana
- +1 yıl
Sevdiğim diyorsun, bak. Beni seven değil... 😃😅Ki senin birini sevdiğin bile sahte. Seninki olsa olsa beğeni olur.
- +1 yıl
Her beğendiğin erkeğe aşık mı olursun? Şıpsevdi birisin anlaşılan.
Soran+1 yıl@_Güneş____00 evet çabuk aşık olurum şu an 176 birini seviyorum çok yakışıyoruz
- +1 yıl
Boşuna denemişim işte. 😃
- +1 yıl
Dememişim *
Soran+1 yıl@_Güneş____00 ben 165 erkekle sadece göstermelik sevgili olurum gerçekte sevmem
- +1 yıl
Ötekileri de zaten sevmiyorsun ki 😅😅
Soran+1 yıl@_Güneş____00 nereden biliyorsun
Cevap sahibi+1 yılİkinizide alabilirim tartışmaya gerekk yok😀
- +1 yıl
Ben seni alır mıyım? Asıl sıkıntı burada. 😃
- +1 yıl
Sevsen dış görünüme bakmazsın, sana nasıl davrandığı ağır basar. Oradan biliyorum.
- +1 yıl
Beğeni ve sevgiyi belli ki ayırt edemeyecek kadar ufaksın. Seninki beğeni. Sevsen bunlar sana boş gelir.
Cevap sahibi+1 yıl@_Güneş____00 güneş misin nesin bilmiyorum ama sen zaten bu boş egonla kendi seviyeni gösterdin kızla kendini kıyaslayarak🤣 komik oluyo. Yerin dibindesin ama bunu zirve olarak görüyorsun farkında değilsin haha
- +1 yıl
Hahahaha Onlar bizi kıskanıyor diye laf sokarak o zaten kıyas yapmış olmuyor baştan. Haklısın. Seni de anlıyorum. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. 😃😃Reddedilme psikolojisi bu olmalı. 😃😃
Cevap sahibi+1 yıl@_Güneş____00 çıkma teklifine o kadar açsın ki basit bir ironiyi gerçek algılamışsın hahaaa ikinizide alabilirim demek ne zaman çıkma teklifi etmek oldu😆 ulaşamadığı ciğere mundarlık? Seni görmedim bile tanımıyorum bile seni sıradan bir kızsındır neyin havası bu. Sonuncu cümlende ise ters psikoloji uygulayarak gerçeklerden kaçamazsın hahahaaa hayal dünyanla baş başa bırakıyorum seni.
- +1 yıl
O kadar açım ki reddetmişim her halükârda atlamak yerine. 😅😅Sıradan bir erkek olduğun için herkesi kendin gibi sıradan görmen normal tabii. Ters psikoloji ne demek bilmesem yerim. 😃😃
- +1 yıl
Hâyâl dünyası demek. Oysaki görünen köy kılavuz istemiyor. 😅😅Tabii, anlıyorum şimdi yan çizmeni. Sana beni al demedik ikimiz de. Neyin kafasındasın acaba? Gerçi seni sırf boyundan dolayı bu kız alır. Neticede boyu olan herkese bakıyor anlaşılan ki kısa olanlarla sadece takılırım demiş. 😅😅
- +1 yıl
Ayrıca ekliyorum. Tek erkek sen misin de ben çıkma teklifine aç olayım? Ahmak biri olduğunu bu kadar belli etme her yerde. 😃😃Bir de bana der kendini bir şey sanıyor diye, egolu diye ve yerlerde diye. Acaba hiç dönüp kendine bakıyor musun tek erkek kendin sanarken kendi akıl seviyen nerelerde bu egoyla?
- +1 yıl
Ki ekliyorum. "165 altı kızlar uzun kızları kıskandığı için" diyen de sendin. Sonradan neyin dansözlüğü peşindesin ki lafı kıvırıp "sen zaten bu boş egonla kendi seviyeni gösterdin kızla kendini kıyaslayarak komik oluyo. Yerin dibindesin ama bunu zirve olarak görüyorsun farkında değilsin haha" diyorsun. İnsanın kendiyle çelişmesi bu olmalı. Komik 😆😆kafası karışık biri olman.
Cevap sahibi+1 yıl@_Güneş____00 zoruna gitti heralde her cümleme roman yazmandan belli hahahahaaa 165 kızlar uzun kızları kıskandığı için dedim evet ama tahmin etmem gerekirdi böyle senin gibi kızlarda olup kendini küçük duruma düşürüceğini 😀 kızı durup dururken böyle bir duruma sokmana gerek yokk. Ben onu da tanımıyorum senide kim haklı olduğunu söyledim sadece. Sende uzun kız olabilirsin eyvallah ama görüyorum ki akıldan almış Allah sana boy verirken. Güzel de olduğunu düşünmüyorum her şeye cevap vermeye çalışan “kız”😆 ha bu arada unuttuysan hatırlatayım benim yorumumun altına yorum yazan sensin daha konuşmaya gerek var mı😄🤣🤣🤣
- +1 yıl
Destan gibi yazmışsın da okumadım. Buraya gelen sadece bir sinek vızıltısı 😃😃
Cevap sahibi+1 yıl@_Güneş____00 lafın tamamı a*ptala anlatılır bende öyle yaptım kusura bakma😀
- +1 yıl
Yine devam etti sinek vızıldamaya. En iyisi bir belediyeye haber vereyim de KS'yi bir ilaçlasın. 😃😃
+1 yılBen mesela 1.87 yım ama 1.54 bir kızla da çok komik olurum yani
22 Yorumla
Soran+1 yıl175 olursa yeter bana
- +1 yıl
Siparişle olsa keşke bu işler 😉
+1 yıl1.68 boyum var, sendeki özgüven bende yok.
1.65 erkek bulabiliyorsan o boyunla şükret 😀25 Yorumla
Soran+1 yıl165 erkek olmaz bökkkk
- +1 yıl
Ve de çok güzelsin
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Soran+1 yıl165 erkek kötü ama 175 bana göre
+1 yılKüçük enişteyi buraya getirin boyu 1 60 olsun lütfen
12 Yorumla
Soran+1 yıl160 istemem 175 olur ama
Soran+1 yıl165 istemem 175 olsun
Kız erkekten kısa olmalı. Ama istisnalar da oluyor aşk kazanıyor ve bazı çiftlerde kadınlar uzun oluyor.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle merhaba :-D, sorunun sonundaki minyonlara sesli güldüm. Bunu istemen çok normal bir düşünce, bence bir sorun olmaz.
10 Yorumla
+1 yılSanki çok uzunsunda uzun birisini istiyorsun , 1.70 iyi senin için
14 Yorumla
Soran+1 yıluzun değilim ama 170 de kısa 175 180 ideal
- +1 yıl
Yuhhhh jsjsjsjsjsj kızım senin boyun çok kisa bi kere 1.80 senin yanında dağ gibi durur ne yapicaksin onu , zaten sevgi işleri falan boyla ölçülmuyor ki , belki ileride sevecegin insan 1.70 falan olur belki daha kisa bilmek olmaz Boyle işleri , hem de şu an 18 yaşındasin önunde daha çok uzun zamanin var. Karşına kimin cikacagini ve nasil bi gorunumde olacağını bilemezsin
Soran+1 yılhaklısın ama 180 de olur
- +1 yıl
Yani bilmek olmaz böyle işleri
+1 yılne güzel işte uyumlu daha doğrusu düşünce yanlış bence kısa olduğu için sevmemen e tabi buda bi kriter
00 Yorumla
+1 yıl190 erkeğin yanında kızı gibi olursun ama bence güzel durmuyor
02 Yorumla- +1 yıl
175 falan ideal gider ama
Soran+1 yılbence de 175 gider
Aaa bende 1.54 um... Ya neden yanlış olsun gelecekteki çocuklarımız uzun olsun diye düşünüyoruz fena mı
00 YorumlaÇok farkta pek hoş gözükmüyor aslında ama en az 1.70 en fazla 1.80 senin için uygun olur
02 Yorumla
Soran+1 yıl175 istiyorum
+1 yılTüh Tarkan 1.74. 1 cmle kaybetti la megastar 😂
06 Yorumla
Soran+1 yıltarkan gibiyse olur
- +1 yıl
Ne istediğini bilmiyorsun. Kafan karışmış, sen yanındaki erkeği değil de "bakın ben bu adamla birlikteyim" diyerek hava atmayı istiyorsun, gerçekten sevmekten korkuyorsun
Soran+1 yılevet korkuyorum ne zaman birini sevsem istemedi
- +1 yıl
Demek ki sevgiyi alacak kapasitede erkek değilmiş. Bir iki kişi sevgini alamadı diye her erkek almayacak diye bir şey yok.
Ama kriterlerin fizik ağırlıklı. Bence sevildigin zaman da sevmedigini düşüneceksin gibi geldi bana, acı çekmeye alismissin içten içe ilişkide acı arıyorsun gibi
Soran+1 yılhaklısınız çok acı çektim
- +1 yıl
Mazoşist misin? Acı çekmekten zevk almak?
Yani 1.54 olup uzun erkek istemen biraz tuhaf ama zevkler ve renkler tartışılmaz. Türk erkekleri de çok uzun değil zaten.
00 YorumlaCep çakısı gibi. Sen yerde kaplamazsın çok yemezsin masrafsız olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFiziğin nasıl peki 175 birisini istiyorsan en kötü ihtimalle fiziğin güzel olur o fizikle tavlayabilirsin bence
11 Yorumla
Soran+1 yıl48 kiloyum fiziğimi beğenirler
Isteyebilirsin ama Bu da hos degil icinde sakla yani
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 701 cevap paylaştı.
+1 yılhayret diğer 1.50 ler gibi 1.95 aşağısı erkek nefes almasın dememişsin
11 Yorumla- +1 yıl
Hajjsjjs Onu ben desem neyse de bu yerden bitme kızların demesi komik oluyor. 😅😅Bende yok şu özgüven boy da olmasına rağmen.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu Türk kızlarının böyle başı boş istekleri gerçekten rezil bir durum.
25 Yorumla
Soran+1 yılkısa erkek sevmem 165 erkek mi olur 140lara göre
Cevap sahibi+1 yıl1.40 kadın 1.50 adamla evlensede olur 1.55 adamla da çok kısa kadın çünkü
Soran+1 yılevet çok kısa
Cevap sahibi+1 yılyani 10 15 cm fark idealdir fazlası zarardır öyle diyim :D
Soran+1 yıl20 25 bence
- Güzellik & Bakım konusunda 300 cevap paylaştı.
u +1 yılTercih meselesi. Kısasın diye kısa isteyeceksin diye bir kanun yok
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sakın doğru bir düşüncede olduğunu söylememizi bizden bekleme
00 YorumlaNe giyersen giy hala 154 sün yani çok da bir önemi yok kıyafetin
00 Yorumla
+1 yılBen erkek olsaydım 154 boy çok sevimli
Aj Lee gibi01 Yorumla- +1 yıl
Koniçiva
İstemek kadar doğal ne olabilir kısa demek cirkin demek değil
00 Yorumla
+1 yılUzun erkekler de kısa kadın sevmezse her şey tatlıya bağlanır. Herkes sevmelerle baş başa kalır
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılİyide sen de kisasin😂 şaka bir yana isteyebilirsin kime ne
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 995 cevap paylaştı.
+1 yılNe bilim insana derler kendi boyuna bir bak hele sen
33 Yorumla
Soran+1 yıl175 ideal
- +1 yıl
Erkekte mi
Soran+1 yılevt
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 170 altına bakmıyorum. Sadece ihtiyac gidermek için.
02 Yorumla
Soran+1 yıl170 üstü kız kötü
Cevap sahibi+1 yılYo topuklu ve elbise ile çok güzel oluyor.
Minyonlar da tayt vs varsa
+1 yılUlan bacak kadar boyun var erkek beğenmiyorsun benim boy 168 sendeki özgüven bende yok asıl soru onlar seni ister mi olmaliydi
13 Yorumla
Soran+1 yılisterdi tabi kesin 168sindir dalga geçme genetiğim kısa
- +1 yıl
168 im kanka ulaşılmayacak bir boy değil niye şaşırdın bu kadar
Soran+1 yıl170 olur ama 165 erkek olmaz
+1 yılKısa boylu kızların Uzun boylu erkek takintisini anlayabilmiş değilim. Hani sizin boyunuz ne ki ne istiyorsunuz 😄😄
11 Yorumla
Soran+1 yıl154 ama 175 olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrtalama 1.76 boylarında bir erkek sana yeter. Çok da uzun biriyle deveyle cüce örneği olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet kendinde biraz daha uzun olsan bulma ihtimali biraz daha fazla olabilirdi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani insanlardan ne istiyorsun.
yanlış mı diye sormuş altta net kararını vermiş.
sen zaten bildiğini okursun
00 Yorumla
+1 yılNiye yanlış olsunki zaten çok uzun dememişsin 1.75 normal bence. Ha bide evlenirsin falan ikinizde kısa olursanız çocukta kısa olur onuda düşünmek lazım 😅
00 Yorumla175 iyi bir tercih.
Tutup 185 altı olmaz gibi malca tercihlerde bulunma da 😅00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoyum 160, 180 190 erkekler beni tercih etti hep. Kime ne boş ver
20 YorumlaBen 178'im 160'tan aşağısına bakmıyoz kusura bakma da
27 Yorumla
Soran+1 yılha 160 ha 154
Soran+1 yılbence 165sin ki bana laf ediyorsun 178 kız mı olur awk erkek gibi
Soran+1 yıl178 değilsin sen 165sim
- +1 yıl
Dostum tamam psikolojin bozulmuş olabilir. İnanmak istemiyor olabilirsin. Boyunu takıntı yapıyor olabilirsin. Bana göre kız erkek arasındaki 15 cm fark idealdir. Kız kardeşlerimin boyu 160- 165 arası olduğu için bu boylar genetik olarak bana uyuyor diye düşünüyorum. Senin boyundaki kızlar 165 erkeklere bakabiliyor ama sen daha uzun istiyorsan saygı duyarım. Rahatlaman için söylüyorum ben bakmasam da benim boyumdaki başka erkekler sana bakabilir. Hatta 2,10 cm boyundaki bir erkek bile 154 boyundaki kıza bakabilir ki bunun örneğini gördüm daha önce. Yani o yüzden bana ezik demeyi kes rahat olabilirsiniz bücüre hanım.
Soran+1 yılteşekkür ederimm
Mesela ben 1.80'im ben yanımda senin gezdirmem çünkü kremalı mantar çorbası gibi durursun yanımda.
012 Yorumla
Soran+1 yılolsun bence iyi 25 cm fark
Soran+1 yıl25 cm çok değilki hoşlandığım çocuk 192ydi
Soran+1 yılnasıl yanii
Soran+1 yılyani 170 üstü olsa yeter gidipte 165 erkek bana bakmasın
Soran+1 yıl165 fazla kısa 170 olur ama
Soran+1 yıl175 yok ama 172 olur mu
+1 yılBen 180 im kısa kız severim acaba bana kaç gider?
01 Yorumla
Soran+1 yıl160 sana ideal
Sana 165 boyunda göbekli kel erkek yakışır daha uzunu olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır iğrenç 175 olur ama
Soran+1 yıl175 ideal
+1 yılYoo sorun değil ama senin de kısa kız sevmeyen kısa erkeklere saygı duyman lazım o vakit
00 Yorumla
+1 yılHaklılık payın var ama Tene boya bakma ruha bak.
00 Yorumla
+1 yılÇok doğru bende o civarım ve uzun oldu tüm sevgililerim
00 YorumlaŞöyle soruları kaç haftalardır öne çıkarıyorlar site iyice seviyesini düşürdü
00 Yorumla186 boy nasıl sence bir erkekte?
12 Yorumla
Soran+1 yılçok iyi
Kanmayin bu sorular hep sizi kiskirtmak icin
11 Yorumla
Soran+1 yılne kışkırtması
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1.65 altı kızlar kapatılsın, yanlışlıkla sokakta üstlerine basacağız karınca diye.
12 Yorumla
Soran+1 yıl165 kız gibi erkek
Soran+1 yılne alak
Sen yine iyi dedin 175 bence kısa
15 Yorumla
Soran+1 yılanlamıyor 165 hobbitler
Soran+1 yılaynen hobbitler
Soran+1 yılbence de
- Güzellik & Bakım konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yıl15 cm fark normaldir. 155-170 gibi.
01 Yorumla
Soran+1 yılbu olabilir
Güzellik & Bakım konusunda 435 cevap paylaştı. En fazla 165 170 gider gibi sana
02 Yorumla
Soran+1 yıl175 olur
Soran+1 yıl165 170 ne yaa 175 gider
+1 yılkısa erkeği annesi sever
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
+1 yıl1.55 al sende kendine
04 Yorumla
Soran+1 yıl155 kısa
- +1 yıl
156?
Soran+1 yıl175
- +1 yıl
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
- Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > 154'üm ama kısa erkek sevmiyorum, sizce bu düşüncem yanlış mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler