Eskiden çok uzun erkekleri çekici bulurdum. Sonra kısa bir çocukla sevgili olduk. O çocuktan sonra resmen begenilerim değişti. Artık 175ten uzun kimseyi çekici bulmuyorum, şaka gibi resmen. Son 3 sevgilimin hepsinin boyu 170-175 civarıydı.
Güncellemeler
+1 yıl
Ya arkadaşlar çok mu garip sanki, herkes nasıl olur falan demiş. Minyon erkek tatlılığı diye bir şey var neticede dhdnhsnsjsj
Ben 185'im ama hep kısa erkeklerden hoşlanıyorum, normal midir ?
Karşına çıkanlardan diyorum, geneli kısadir herhaldi. d gerçi kısadır derken kimseler yanlış anlamasın kucjmsemek için demiyorum benimde boyum kısa zaten 1.77.. sonra biri görür çatar falan uğraşamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
1.5 yıldır Türkiye deki ilişki dünyasını araştırıyorum. Senin gibi kısa seven uzun kızı ilk kez görüyorum. Türünün tek örneği sen olabilirsin.
Çoğu arkadaşımda kendi boyuna yakın erkek seviyor, ne araştırıyorsan yanlış araştırmışsım
Yanlış bir araştırma değil. Ya kendi boyuna yakın ya da uzun boylu istiyorlar.
Kısa boylu erkek seven hiç görmedim senin gibi.
Normal değil, bir TC kızından bunu duymak hiç inandırıcı değil
Ne alaka
Hemcinslerin uzun boylu seviyor ne demek ne alaka hangi ülkede yaşıyon
Ben kısa seviyorum bana ne hemcinslerimden
Senden uzun çok fazla alternatif olmadığından olabilir mi 🙄
Benden uzun gayet de fazla alternatif var
Karşına çıkanlardan diyorum, geneli kısadir herhaldi. d gerçi kısadır derken kimseler yanlış anlamasın kucjmsemek için demiyorum benimde boyum kısa zaten 1.77.. sonra biri görür çatar falan uğraşamam
O boy ne la kavak ağacı neyse ben uzunum senden ahahahhahaha (187)
O boy ne reis
Sırık gibiyim maşallah gsbshs
Ortalama üzeri nerelisin aslen
Başka dert vermesin yaratan
Djbdudud dert degil ya, böyle bir düşüncem vardı zaman geçsin millet ne ducek diye buraya da yazdım
olabilir tercih meselesi
Hadi bunu bize kanıtla?
Zevkler ve renkler...
Ya bi sktr amnkoyim
Terbiyesiz
Ata binmeyi severim
Affet güldüm
1.89 olan ben :)
Normal değil
ciddi miain dmdmf
baya malsin he
Neden
0 karakter çünkü
Nerden çıkardın 0 karakter olduğmu
bi şekilde çıkardım hadi ordan et
Demek ki neymiş iftira atarak karaktersiz olan senmişsin ikile
ahahahha ben biliyorum sebebini o yeterli
185mısın sakamı bu
Niye ki, bir kadın 185 olamaz mı
185 olman ayrı bır saskınlık kendınden kısalardan hoşlanıyorum demen ayrı saskınlık