154üm 165 erkeğe bakmam aynı gibi dururuz ama 175 ve üstü olur
Çünkü biraz boy farkı olmalı 165 erkeklere 140 gider yakisirlar ama 165 erkekle 154 kız olmaz yakışmazlar
154üm 165 erkeğe bakmam aynı gibi dururuz ama 175 ve üstü olur
Çünkü biraz boy farkı olmalı 165 erkeklere 140 gider yakisirlar ama 165 erkekle 154 kız olmaz yakışmazlar
Polemik oluşturmak niyetinde misin acaba? Haklılık haksızlık olarak görebileceğin bir konu değil bu senin ilgi ve isteğinle alakalı demek ki böyle seviyorsun. Uzun erkeklerde kısa kız sevmeyebilir. Yanında çocuk gibi görebilir. Seven var sevmeyen var.
Kusura bakma ama takıntınıza sövmek istemiyorum neymiş ben 170 aşağısı istemiyorum ulan sen kimsin hayatta nasıl bir vasfın var ki böyle bir tercihte bulunuyorsun karşındaki zeki olsun nerde ne yapacağını bilsin yeter yok 170 kilosu da önemli çok saçma şeyler bunlar popüler kültüre ayak uydurma çabaları
Yani erkeğin uzun olması önemli bence de.155 boyla 175 180 gibi boylar uyumlu olabilir, sırıtmayabilir ancak çocuğun kilosu vücudu falan da önemli. Kimi adamlar 175 180 boyuyla yanındaki kadınla eşit olsa da ya da daha kısa olsa da sırıtmayabiliyorlar. Örnek jason statham ilişkisi.
Aşk boya bakmaz
Büyük konuşma derim ayrıca
Ben 159 um 170i de sevdim 185i de sevdim. Hisler girince başka bi şey oluyor. Gerçek aşktan bahsediyorum tabii ki. Birini kaşı gözü güzel diye sevmek ya da boyu uzun diye zengin diye sevmek aşk değildir
Senin tercihin, senin zevkin ya, kim ne diyebilir? 😘💁♀️ Ama haksızsın diyemem çünkü herkesin gönlüne göre bir tipi ya da kriterleri oluyor. Önemli olan senin ne istediğin, ne hissettiğin. Ama bak aşk boy, kilo, tip falan dinlemez, öyle bir girer ki kalbine, 165 diye düşündüğün çocuğu 2 metre görürsün gözünden! 😍👀 Neyse tabii gönlünün prensi uzun boyluysa, zaten karşına çıkacak olan kişi öyle çıkar. Ama kısalık uzunluk değil, kalbin güzeli önemlidir, unutma tamam mı? 🤗💞
Cevap
26Cevap
Kısa boylu kıza, uzun boylu erkek yakışıyor, haklısın bana göre.
Kisa boylu erkeğe uzun kizmi yakisir peki 1.70 im ben en ne kadar boylu kiz yakışır
Anladim teşekkür ederim
@Tmfkfk boy uzatma ameliyatı belki olurum daha uzun olmak isterdim
Normal şekilde de uzamıyor ki 1.80 1.85 olmak isterdim
Evet bazi kızlar bile bizden daha uzun boylu
@Tmfkfk kisa olsun uzun olsun kız mesela hepsi uzun istiyor erkek
@Burakusafl08 Bir de kısa erkekleri kendi aralarında paslıyorlar uzun kızlar kendiniz gibi kısa kızlarla olursunuz diyor kısa kızlar da boy önemsiz uzun kız arkadaşlarım kendisinden kısa erkekle çıkıyor diyor :d geçen 1.60 kızın biri yazmış boy önemsiz 1.75 kadınlar 1.70 erkekle oluyor diye bu kızın sevgilisi de 1.85 miş :d
Ya bir kiz bir erkekten uzunsa ve sevgililerse kötü gözükür
Ya ayni boyda olmalari lazim ya da kizin biraz kısa olmasi lazim
ya da erkek boyunu uzaticak bir şekilde
Evet maalesef
Erkeklere de sorsan dumduz, kivrimsiz, gogusu olmayan, kalcasi olmayan kadina kadin demez, cekici bulmazlar. Kadinlarda nasil ki kivrimlar disiligi temsil ediyor, erkegin gozune hos geliyor, etkileniyor. Kizlarda da boy meselesi boyle. Erkegi de erkek yapan seylerden biri boy. Kadina cekici gelen, erkek gibi hissettiren seylerden biri de boy. Herkes kendi fitrati geregi, karsi cinste bazi ozellikleri cekici buluyor
@Tmfkfk nefes alsin modunda olursaniz erkek milleti olarak yapacak bir sey tok. Bunun disinda kadinin daha cok cekici ozelligi var. Biri olmazsa digeri sempatik, seksi gelebiliyor size. Sizin kadinlarda cekici bulabileceginix cok secenek var. Biz kizlarin bu kadar secenegi yok. Sizin karsi cinsiniz kirligine kadar bakim yapan, bazen tatli gozuken, kendine, kilosuna, bakimini, sacina, rengine, sekline her bir seye dikkat eden ve iyi gozukmeye calisan biri. Bazen kadin olmasi bile yeterli bazilariniza cunku kadin cok sey sunuyor. Ama bir de bizim karsi cinsimize bak. Erkekler bile diyor ki biz erkeklerde ne buluyorsunuz anlamiyorum diye. Dumduz vucut, eger spor kas vs yoksa gercekten dumduz bazen celimsiz hicbir cekiciligi, estetigi olmayan bir vucut yapiniz var. Sizin karsi cinsinik bebek gibiyken bizimki kıl yumagı. Gogsunuze kadar killarla kaplisiniz. Bakim desen bircogunuz da yok. Sizin karsi cinsiniz kirpiklerine kadar yag vs sürüyor. Bizim karsi cinsimiz disini fircalayip, yuzunu yikiyorsa bile Yarabbi sukur diyecek durumdayiz. Yani zaten erkekler olarak estetik, cekici yaniniz cok az kadinlara gore. Siz erkeklerin, kadinlarda cekici bulacagi cok sey varken bizde sınırlı. Yakisiklilik, boy pos gibi ozellikler anca kurtariyor. Anca cekici konumuna gelebiliyorsunuz erkekler olarak. Hani bu ozelliklerde olmasa bizim elimizde elde var sıfır oluyor. Siz yine kadinlarda ortalama ya da ortalama alti da olsa bir seyler buluyorsunuz sizi cekecek. Bizde secenekler bu kadar bol degil. E boy kisa, vucut zayif, killar alinmamis, yuz yakisikli degil, sac yok. E geriye ne kaldi, ne talep edecegiz? Hani gozumuze estetik gelecek bir sey kalmiyor secenekler dar olunca.
162 yım. 174 sevgilim de oldu. Aşkın boyla alakası olmadığını düşünüyorum
Fiziğe bakmıyorum diyelim
187
@gamzesari1 185 190 sevgilisinin kolundan boy önemli değil diyen kızlara acayip gülüyorum jdjssksk 174 sevgilim de oldu dediğin de lisede falandı eminim geç bu işleri geç boy önemli değil demek senin haddine değil onu şuanki sevgilisi 1.70 lerde olan kızlar desin tabi varsa
Hayır lisede değil. Nişanlıydık kendisiyle. Nişanlıyken aldattığını öğrendim. Boyundan da asla rahatsız olmadım.
Ayrılalı 2 sene oldu. 21 yaşında nişanlandım. şu an 23üm. Şuanki sevgilimle de 6 aydır sevgiliyiz aradan 1bucuk yıl geçtikten sonra ben hayatıma yeni birisini aldım. Onun gibi nişanlıyken başkalarına gitmedim. Her kızı bir tutmazsan sevinirim.
Sen baya kısasın demekki bu kadar alındığına göre. Ben 162 yım. 173 üstü erkek okey
Hadi öyle diyelim dediklerimin doğruluğunu değiştirmiyor 173 üstü okeymiş yaw yürü 185 altına bacı çektiğine eminim bir de niye hanginize sorsam 2 3 sene önceki sevgilisi kısa ama şimdiki sevgilileri 185+ ne yaptınız tüm kızlar olarak toplanıp bir daha 1.85 altı erkeklerle sevgili olmama kararı mı aldınız
Kalbe baktık olmadı tipe bakıyoz diyelim aq sen ne kastın bu kadar. Sende o kadar kıza sorma o zaman
O kadar da uzun değil. Ben de çok kısa değilim zaten. Ondan daha uzunları var ama ben onu seviyorum. Boyu umrumda değil
O kadar da uzun değil dediği ortalamadan 14 cm uzun :d senin boy da ortalama denginin üstüylesin yani senin dengin 1.75 falandı ondan daha uzunu var hikaye kimse size en uzunu arıyorsunuz demiyor hep erkeğe göre uzun denilen (1.85+) kişilerle çıkıyorsunuz diyor :d boyu umrunda değil mi :d aklıma petrol zengini bir adamın karısının parası hiç umrumda değil demesi geldi aynı onun gibi komik dediğim gibi boy önemli değil demek sana düşmüyor onu deme işini ''şuanki sevgilisi'' 1.70 lerde olan kızlara bırak tabi varsa
Mal mısın ya. kız 154müş 175 üstü erkek diyor. Ben 162 yım. Napayım 1.50 erkekle mı çıkayım sevsem çıkarım orası ayrı ama bana laf ediyosun kızın yazdığına bak aq. 160 falan mısın triplere girdin.
154 kızın da dengi 167 falan ama malum hiçbiriniz denk bilmiyor ayrıca sana nerede 150 dedim 175 dedim ikisini aynı görüyorsan da yazık kafana gözünüz hep uzunlarda eminim o 174 sevgilinin yanındayken uzunlarla fingirdemişsindir de neyse konuştukça batıyorsun çok gülüyorum yazdıklarına son olarak diyim boy önemsiz şovunu yapacak kişi sen değilsin şuanki sevgilisi 1.70 lerde olan kızlar bunu yapabilir ki onları da bir türlü göremedik bir kağıda yaz günde 3 5 kere oku bunu
İşine bak aq
Yaa abi 1.54 boyundasın sana gayet de 1.68 1.70 olur
Olmaz 175 üstü olur
Kanka uzun değilsin Allah aşkına yaa
Genetik yüzünden ne yapayım 165 cüceler mi kalayım ya biraz insaflı olun
Bak aşkım 1.70 erkekle iyi durursun bu gibi şeylerden anlıyorum.
Olsun sıkıntı degil
155'im asla boya bakmam zamanında kısadan da uzun boyludan da hoşlandım. Boyu değil aşkı, sevgisi önemli.
ben 1.73 üm, 1.60 altındaki kızlara bakmıyorum
Sen de cücesin
erkeklerde 1.70 altı gerçekten de kötü duruyor bunun senin boyunla bir alakası yok ama 1.55 olupta 1.85 üstü erkek isteme yanında yrrgı gibi kalırsin
@wouldliketobelulu mother bana bi açıklarmısın bunu 🤣
Ben anlamıyorum bu dili çocuuum 😂
Uzun erkek tercih ediyor garipsememek lazım 😅😂😂
Orasını ben bilmem cicim 😂😂😂
Öyle de demeyelim Shizocum. Tamamen görsel bir yorum gibi geldi bana... Böyle şey yapmayalım ayıp olur
Görsel de önemli demek ki onun için... Bence bu kadar takılacak bir şey yok cicim. Sonuçta kimse görseli hoşuna gitmeyene bakmıyor böyle bir gerçek de var
Bakılmıyor değil cicim ama insanların farklı kriterleri de olabiliyor... Ayrıca bu kız gayet insaflı davranmış 😂 geçen gün 154 boyuyla 185 aşağısı erkek kabul etmeyen vardı 😂😂
Hayır aslında sen de çokça seçicisin mesela... Sadece karşı taraftan bu kadar keskin bir dille dile getirilmesi sinir bozucu oluyor... Herkes dış güzelliğe önem verir, sadece oranı kişiden kişiye değişir 🙃
La sivilceye takılmış insansın sen ajsndjfnfn ben seni anlıyorum zaten ama insanların teecihine takınılmaz bence ajdjjf
Ahahshdhd sende sivilcenin yarattığı etkiyi bu kızda kısa boy yaratıyor olarak düşün işte çok da farklı değil ajdjgk
Ahahshdhd delileşme sadece gereksiz takılıyorsun bu duruma bence diye şiyaptım 😂
Lan şöyle suratlar yapmayın bana suçlu hissediyorum haklı olduğum halde ajdjfkf
Bildirimleri kapadım yemezler ajdkgkgk
Sus artık 🙃😂
Bizde böyle abazalar doluyken rahat ol sen 1.90 bıle bulursun
Hani bende 170 190 isterim ama her istediğimiz olmuyor
çok haklısın napalım kısayız diye yanımızdaknidemi kısa seçelim
Boyu devrilesice diye bunlara deniyor işte😒
Haklısın... tartı üzerine çıkabildiğin veya kilonu söyleyebildiğin sürece.
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Ben kısa olana da şans verdim mahvetti o şansı.. çoğu aynı karakter sonuç aynı değişen pek bisey olmuyor gibi
Ben 167 sevgilim 170. Gayette yakışıyoruz. Diyeceklerim bu kadar.
Parası ve tipi var mı
@darktourist asgari ücret alıyor. Tipin ne gibi bi önemi var ki yaşlanınca tip kalmayacak zaten :)
Ne şanslı çocukmuş
@darktourist umarım o da böyle düşünüyordur 😄 teşekkürler
Bende kısa boylu kız seviyorum 160 165 falan iyidir
niye haksız olasın ki bende uzunum (göreceli) bi kız en az benim boyumdan 5 cm kısa olabilir. yoksa sevmem
Herkesin kendi tercihi diyelim bende bakire istiyorum
Boy farkı bence de çok önemli yanımda kardeşim gibi durmasını istemem
Haklisin canim bende 1.45 m yim ben de kısa sevmiyorum. 180 cm altindaki erkekleri erkek olarak görmuyorum.
Boyun güzel kilon kac
48
Bende 190 im kısa kız elimde kalır
Ne diyebilirim
Sevebilirsin ben de uzun erkek severim
Aşkın boya bakması çok tuhafıma gidiyor
Sence burada aşk mı diyor semih
Olumsuz etkileyebilir. Fakat konuşma tarzını falan beğeniyorsam severim
Siz zaten pek etmiyorsunuz ki sizler için 1.50 boyundaki kız da güzel ve tatlı 1.70 boyundaki de daha doğrusu konu güzellik eğer birinin güzelliği varsa siz okey
Bildiğim şeyleri söyleme o yüzden 😄
Kendinizi çok ileri zeka sanıyorsunuz ama benden var yani
Ya 191 erkek?
Güzel ama aşırı uzun
Biraz da kalıplı falan fazla mı kalır yanında
Bende sana bakmam ama
Tipimi gördün mü boş yapma Shakira 158
Tamam ben 175 den uzunum sana bakmam tipini napiyim cüce istemem
Kaçsın bay ukala dalga geçme ailem kısasa ben sorumlu degilim
Allah öyle yaratmış
Öyle yaratmışsa öyle 165 e felan bakmam deme ukala olan sensin burada ben 187 yim
Bakmam aynı gibi oluruz yakismayiz 175 olur 180 olur
Ne aynı gibi olması ya kaç yazmışım doğru oku 187 yım diyorum
165 erkekle aynı dururz diyorum
Dur ne olacak çok ukalasın
Niye erkek uzun olmalı en az 20 cm
Alakası yok peki uzun olanla anlasamazsin ama kısa olanla anlasitsan ne oalcak?
Olsun sıkıntı değil
Seninle anlaşamaz diyorum olsun diyor akfa yapısına bak ndhd
175 üstü olsun yeter
Tamam bu kafa ile devam
@CalmlyCry bana mi dion
Başka dert vermesin denecek kadar boş
haklısın 157 yim sevgilim 187 ydi
Bak sen şu tıfıla 😂😂 yerden bitme
Annen gibi
Anana çekmişsin
Kes lan cano
Ya hadi ordan tıfıl