Güzellik & Bakım Duşa girince keyif yapanlardan mısınız yoksa hemen yıkanıp çıkanlardan mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Ben genelde konser veriyorum 😂 Güncellemeler+1 yıl Konser dediğim şarkı söylemek yani başka yerlere çekmeyiniz. Duşa girince keyif yapanlardan mısınız yoksa hemen yıkanıp çıkanlardan mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. hemen çıkarım keyif almıyorum hiç bir şeyden 0 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 390 cevap paylaştı. Keyif yaparım, çok seviyorum duş almayı en az 1 saat dururum 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 975 cevap paylaştı. 30 35 dakika sürüyor 😂 20 dakikası özel işler 10 dakikası temizlenme 0 0 Yorumla
06Objektifiyiniyet06 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Duşta amuda kalkmak en buyuk hobim hatta bir keresinde duş teknesi kırıldı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Değişiyo, Acelem varsa bi posta yapıp dușumu alıp çıkıyorum ama normalde 40-45 dakka sürüyo banyo yapmam 0 0 Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 439 cevap paylaştı. keyifçiyimm ben 1 0 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 339 cevap paylaştı. Hemen yikanip cikiyorum 1 1 Yorumla yalnıztavsan26 +1 yıl Ben kurulayın seni Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kesinlikle keyifciym 0 0 Yorumla
MaNNinSchwarZ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aquaman e ben öğrettim kese yapmayı 0 0 Yorumla
Stajyer_Mafya Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yalnızsam hemen, değilsem keyif yapanlardan 0 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 468 cevap paylaştı. İkisi ortası birde vücut hacmi genişş 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hemen yıkanıp çıkarım. 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Şip şak hemen çıkarım 0 0 Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Saatlerce keyif yaparım 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bitsinde kurtulsam modu 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Duruma bağlı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
hemen çıkarım keyif almıyorum hiç bir şeyden
Keyif yaparım, çok seviyorum duş almayı en az 1 saat dururum
30 35 dakika sürüyor 😂 20 dakikası özel işler 10 dakikası temizlenme
Hemen çıkarım. Duşta uzun süre kalmayı sevmem, huzursuz olurum.
Bir an önce çıkmak istiyorum ama yarım saat sürüyo.
Baya baya keyif benim ki
Özellikle küvette
Duşta amuda kalkmak en buyuk hobim hatta bir keresinde duş teknesi kırıldı
Değişiyo, Acelem varsa bi posta yapıp dușumu alıp çıkıyorum ama normalde 40-45 dakka sürüyo banyo yapmam
vaktin varsa keyif yaparıö
Yarım saat çıkmıyorum
keyifçiyimm ben
Hemen yikanip cikiyorum
Ben kurulayın seni
Kesinlikle keyifciym
Aquaman e ben öğrettim kese yapmayı
Yıkanıp çıkanlardanım
Yalnızsam hemen, değilsem keyif yapanlardan
En az 1 saat kalırım duşta. Muhteşem oluyor lan :D
İkisi ortası birde vücut hacmi genişş
Zorla çıktım daha yeni🤣