Diğer Arkadaşlar duş sonrası havluya mı. yoksa bornozu mu sarılırsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Yapay Zekaya Sor Benim. Gibi havluya sarılmasınız dır her halde? Güncellemeler1 yıl Lütfen boş boş yorum yapmayın gereksiz Arkadaşlar duş sonrası havluya mı. yoksa bornozu mu sarılırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,9b cevap paylaştı. havlu ile 0 0 Yorumla
wemby Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Ciplak dolasirimİTrail'i Boykot ediyor musunuz? ↗ 0 0 Yorumla
amonyumnitrat44 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl spordan sonra salonun duşuna aynı bu şekil bi havluyla giriyorum her yeri kurulayıp çantaya atıp devam 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% 1 yıl Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Pınar çok güzelsin ya ben de senin gibi bornoza sarılıyorum çok iyi oluyor ama sana sarılmak isterdim 0 0 Yorumla
Kokulu_corapp Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 53% 1 yıl Diğer konusunda 611 cevap paylaştı. Su havluyu bı ben böyle saramiyorum O yüzden bornoz 1 0 Yorumla
Inci_qasimova Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl abla soruyu iyi yapmissin sormussun ama foto iyi olmadi burdaki yav.. klari unutmussun.. 0 0 Yorumla
batuhanpg Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 485 cevap paylaştı. Havlu ve bornoz ne ne kadar lüks ben tişörte kurulanıyorum 0 0 Yorumla
Kayserili_Engineer Takip Et Xper 4 Yaş: 37 1 yıl Bence hiç biri olmalıydı 🙂 çünkü eminim ki öyle daha hoştur 🥹 0 0 Yorumla
Dedective Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 574 cevap paylaştı. Bişeye sarılmam kurulanır cıkarım şova gerek yok 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Şova gerek zaten Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bornozcuyum ben 0 0 Yorumla
hojiblanca Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 62% 1 yıl havlu. bornoz bana peluş ayı hissi veriyor 😀 0 0 Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 831 cevap paylaştı. Tamamen kurulanip üstümu giyerim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Evet havluya sarılırım ayakların çok güzelll ağağağğ bidahakine kolunu havaya kaldırır mısın 0 0 Yorumla
GGƏĆƏ Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 324 cevap paylaştı. Yazın havlu kışın bornoz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl ulan pinar bunu da mı yaptın puuu 1 1 Yorumla Hakngzgin 1 yıl Ne bekliyorsun ki amacı etkileşim almak Yorumla
Maaniac Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 522 cevap paylaştı. Bornoz 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Havluya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
havlu ile
Ciplak dolasirim
İTrail'i Boykot ediyor musunuz? ↗
spordan sonra salonun duşuna aynı bu şekil bi havluyla giriyorum her yeri kurulayıp çantaya atıp devam
Pınar çok güzelsin ya ben de senin gibi bornoza sarılıyorum çok iyi oluyor ama sana sarılmak isterdim
Su havluyu bı ben böyle saramiyorum
O yüzden bornoz
abla soruyu iyi yapmissin sormussun ama foto iyi olmadi burdaki yav.. klari unutmussun..
Havlu ve bornoz ne ne kadar lüks ben tişörte kurulanıyorum
Bence hiç biri olmalıydı 🙂 çünkü eminim ki öyle daha hoştur 🥹
Bişeye sarılmam kurulanır cıkarım şova gerek yok
Şova gerek zaten
Havlu kullanıyorum
Havlu genelde.
Havluda oluyor Bornozda
Bornozcuyum ben
havlu. bornoz bana peluş ayı hissi veriyor 😀
bana sarıl gel ;)
Bornoz. Senin havlu sanırım
Havlu bahane gibi geldi 🤣
Ne varsa ona sarılırım
Tamamen kurulanip üstümu giyerim
Evet havluya sarılırım ayakların çok güzelll ağağağğ bidahakine kolunu havaya kaldırır mısın
Yok biz gazeteye sariyoz
Yazın havlu kışın bornoz
ulan pinar bunu da mı yaptın puuu
Ne bekliyorsun ki amacı etkileşim almak
Bu gözler neler görecek daha
Bornoza
Ben bornozdan devam
Düşür havluyu bakalım
Bornoz
Havluya
Yukseldim ama simdi oldumu
Süt gibi bakire