@edameda06 Bir derdin olduğu zaman anlat bana. Demokrasi değilim. Her zaman çare üretemiyorum ama beni dinleyen çok insan söyledilklerimden bir şey anlamıyor ama nasıl oluyorsa sorunu çözmüş mertebeye geliyor birkaç gün sonra. Birçok kişi üzerinde denendi ve onaylandı.😉
@CanArslan3333 ya bide bu sıcak suyu boca ederdi annem saçımı tarardı ağlar kaçardım.😀😀Hatta bir ara banyo yapmıycam dedim de evden kaçtım. Bir kadın eve almış kızım ol demişti. 😀😀Teyzem gelip bulmasa çingenler beni evlat edinecekti 😀😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Ben burjuva sınıfından olmadığım için küvet görmedim. Duşakabine alışığım. Bu saatten sonra da küvette yapamam.
Hayır yani yüzme de bilmiyorum. Oturduğumda şu boyumu aşarsa can simidim de yok.
Eskiden 3+1 eski tip binadaki orta katta olan bir evimizin banyosunda küvet vardı. Yani küvet daha üstün değildi
Hayır yani yüzme de bilmiyorum. Oturduğumda şu boyumu aşarsa can simidim de yok.
😂😂😂
@edameda06 😂 Haaah seni şöyle bir neşeli görelim yaaaa.😆
Hep neşeli olmuyo işte robot değiliz 😬
@edameda06 Bir derdin olduğu zaman anlat bana. Demokrasi değilim. Her zaman çare üretemiyorum ama beni dinleyen çok insan söyledilklerimden bir şey anlamıyor ama nasıl oluyorsa sorunu çözmüş mertebeye geliyor birkaç gün sonra. Birçok kişi üzerinde denendi ve onaylandı.😉
Teşekkürler 😂
Teşekkür etme bir ziyaret et arada sırada. Biliyorsun ben mahkumum. Hayat mahkumu. KS benim cezaevim. Koğuşuma gel ara sıra.
Tamam fiko tamamm
Daha demin vardı bu soru, şimdi cevaplamıştım. Keyif için küvet.
Kim sormuş, görmedim
Daha iyi bir duş keyfi için tercihiniz duşakabin mi küvet mi? ↗
Vallahi onunla birbirimizi engellediğimiz için görmüyorum
Ok
Sana ok
Güzel temizlediğim yer nereyse orası olsun ama bir partnerim de varsa o zaman kesinlikle küvette isterim
Açık ara küvet, bu yüzden banyoya tadilat yaptırtmıyorum
Küvet de mayısın uyursam sıcak su yani en iyisi duşakabin
çocukken annem leğende yıkardı beni en keyifliyisi o bence :D
Duş keyfi için küvet acele duş alıp ikayim dersen kabinde al cik
Küvette yıkanmayı severim. Ama yıllardır oturduğum evde hiç küvet olmadı. Büyük eksiklik 🙁
Küvette bence bütün yorgunluğunu alıyor insanın ama küvetten çıkınca elin kolun ağır geliyo tabi 😀
Zaman varsa küvet ayrı keyifli oluyor tabii ki
Şu şeyler var musluğu açınca duşakabin nin her yerinden su fışkırıyor ya o iyi işte
Ama bana küvet te bulunmaz bir nimet bence
Küvet daha romantik
Şu sıralar dus hızlı ve zaman pek almadığı için
Keşke küvet olsaydı ama duşakabine mecburuz
Kova yeter tas kova duşa kabin fıskiye
Duşakabin de ayakta.
Küvet olsa çıkmam ki içinden
Jakuzi keser bizi leğen değil
Geçen Nurcan teyze aradı, Tuciş balkonda leğende yüzerken boğuluyordu zor kurtardık dedi.
@Aristokratımsı Nurcan teyzene söyle o leğen değil jakuziydi gözüne gözlük olsun😏
Mavi leğen dedi, kafasını çıkartmayı akıl edememişsin az daha boğuluyormuşsun.
@Aristokratımsı yalancı karıya bak sen
Karı diyince aklıma Tuba geldi
@Aristokratımsı ne oldu boşandınız mı yine😂
Ona yolları kapattım, dolanıyordur bi yerlerde.
@Aristokratımsı niye kapattın evlenin gari😂
Keyfimin kahyasıyım
Duşakabinde yıkanırım
Leğende yıkanıyorum
Leğen en güzeli
😂😂😂😂
@CanArslan3333 😀
Ahhh o leğenler yok mu 😂
@CanArslan3333 Bide kafaya tas yiyince daha güzel oluyor 😀😀
Bizim akranlardansın sende hemde ne taslar yedik 😂
Özele yazsana bi ya 😂
@CanArslan3333 ya bide bu sıcak suyu boca ederdi annem saçımı tarardı ağlar kaçardım.😀😀Hatta bir ara banyo yapmıycam dedim de evden kaçtım. Bir kadın eve almış kızım ol demişti. 😀😀Teyzem gelip bulmasa çingenler beni evlat edinecekti 😀😀
Su dökerken ayağa kalkıp az tas yemedik kafaya 😂😂😂
@CanArslan3333 😀😀😀Ama sanki bu tas ı hep z kuşağı demiş ne erkek erkek nede kadını kadın beyin yok🙃🙃🙃
Maalesef yeni nesil öyle bizim zamanla alakası yok herşeyin hazırı en güzeli onlarda
Yahu özele gelsene neden gelmion
Bizde küvet yok duşa devam 🤪
Küvette
Küvette 😻😍🥰
Duşakabin
Duşakabin
Leğen
Küvet 🛀.
Duşakabin
Taburenin üzerinde 😂😂
Duşakabin
Dusakabin